![]() |
Citat:
|
Citat:
chiar am spus, ca nu il cred eretic pe pr Visarion. dar, de multe ori, Lucrarea lui a avut manifestari la granita ereziei. de aceea nu pot sa tac, atunci cand vin sa se laude. |
Citat:
|
Citat:
ascult toate vorbele lui despre credinta sa. o respect si il respect. dar daca imi spune ca islamul este o religie a pacii ... dau cu el de toti peretii. |
Citat:
Dovedind astfel ca de fapt religia ta este una a pacii! |
Citat:
intra de curiozitate, ca sa vezi ce religie apar. |
Citat:
Hai ca dai rau cu stangu-n dreptu' ! In cazul asta n-ai de ce sa stai de vorba cu nici un fel de oameni apartinand vreunei religii, fiindca tu nu ai de fapt cu ce sa compari si ce sa aperi. |
Citat:
doar ca eu am intrat aici ca sa apar ateismul. intervin cand este atacata teoria evolutiei. dar nu incerc sa convertesc pe nimeni. cei cu care discut in privat ti-o pot confirma. in plus, cred ca m-am straduit sa dau si sfaturi bune celor ce aveau intrebari legate de religie si viata duhovniceasca. |
Florica:Nu o sa inteleg vreodata posibilitatea de mergere a unui non-crestin pe crestinism atunci cand crestinii ,oameni care trebuie sa indragosteasca pentru a spiritualiza,a da contur ideilor lor ,sunt atat de reci si retrasi cu adevarul lor...ateii nu au ciuma,avem aceeasi conditie umana iar pana la ajungerea in transcendental pacatul savarsit de crestin este mai greu decat cel savarsit de ateu.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:43:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.