Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Curiozitate... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4989)

tigerAvalo9 25.11.2008 17:22:41

TOTI ar trebui dar nimeni nu face din pacate.Degeaba facem noi cei de pe forum sa zicem daca nu fac celelalte mii si tot asa.Nicioadata nu se ava ajunge la un consens.

heaven 25.11.2008 17:29:04

Am mai discutat un subiect asemanator cu niste catolici.
Curiozitatea mea nu se refera doar la ortodocsi,ci la toti cei care vorbesc despre Dumnezeu,indiferent de religie.

tigerAvalo9 25.11.2008 17:30:17

Dar cred ca si tu te numeri printre ortodocsii credinciosi.. NU?

heaven 25.11.2008 17:30:39

"TOTI ar trebui dar nimeni nu face din pacate.Degeaba facem noi cei de pe forum sa zicem daca nu fac celelalte mii si tot asa.Nicioadata nu se ava ajunge la un consens."-nu e nimic pe degeaba,te asigur.Contributia fiecaruia din noi,oricat de mica,conteaza...
Orice viata salvata a unui om,animal sau copac conteaza!

heaven 25.11.2008 17:37:06

Ce inseamna ortodox credincios?Tocmai ti-am spus ca sunt deschisa si catre alte cai spirituale.Nu contest nici una si nu apartin in totalitate nici uneia.
Cred in Dumnezeu,dar cred mai putin in oameni si dogmele lor.Consider ca adevarul se gaseste nu doar privindu-l dintr-un singur unghi.Parerea mea umila...
Aici,insa,nu cred ca discutam despre credinta mea proprie,corect?

tigerAvalo9 25.11.2008 17:39:53

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 102184)
Ce inseamna ortodox credincios?Tocmai ti-am spus ca sunt deschisa si catre alte cai spirituale.Nu contest nici una si nu apartin in totalitate nici uneia.
Cred in Dumnezeu,dar cred mai putin in oameni si dogmele lor.Consider ca adevarul se gaseste nu doar privindu-l dintr-un singur unghi.Parerea mea umila...
Aici,insa,nu cred ca discutam despre credinta mea proprie,corect?

Nu stiu ce este asa agitata ,cu mesajul tau,nu inteleg ce vrei tu defapt,sa ne adunam si sa plantam copaci.Ortodox credincios cel care crede in El si Il asculta.Multi au doar nume de ortodocsi dar degeaba caci sunt distantati de Biserica.

heaven 25.11.2008 17:44:11

Pai ce sa vreau...Aveam si eu o curiozitate.Vorbim despre Dumnezeu,credem in el,ne rugam foarte bine,minunat!Dar practic?Facem ceva pentru creatia Lui?Ne pasa?Cam asta,in linii mari.

mihailt 25.11.2008 18:24:48

Auzi mai frate/soro Heaven mata cati copaci ai plantat la viata ta?
Daca nu ai plantat macar 2-3 nu esti ecologist/ecologista.
Ai masina personala?
Daca ai nu esti ecologist/ecologista.
Umbli cu taxiul?
Daca umbli nu esti ecologist/ecologista.
Umbli cu avionul?
Mai intai fa mata acestea ca sa dai exemplu altora si apoi vino sa ne predici despre ecologie.

tigerAvalo9 25.11.2008 18:42:42

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 102193)
Auzi mai frate/soro Heaven mata cati copaci ai plantat la viata ta?
Daca nu ai plantat macar 2-3 nu esti ecologist/ecologista.
Ai masina personala?
Daca ai nu esti ecologist/ecologista.
Umbli cu taxiul?
Umbli cu avionul?
Mai intai fa mata acestea ca sa dai exemplu altora si apoi vino sa ne predici despre ecologie.

Mihailt m-ai facut sa rad,ai dreptate,daca stam sa ne gandim nici cei de la Partidul Ecologist nu sunt ecologisti fiindca au masini si multe altele.

fratele 25.11.2008 18:43:51

"Cred in Dumnezeu,dar cred mai putin in oameni si dogmele lor.Consider ca adevarul se gaseste nu doar privindu-l dintr-un singur unghi.Parerea mea umila..."-parerea ta umila chiar te si contrazice...il privesti pe Dumnezeu si din alt unghi decat cel ecologist?
spuneai ca animalele nu ucid din placere dar ca oamenii da-imi spui si mie cati oameni ai intalnit care sa zica: "ma duc sa omor un om ca atat de mult imi place..."?
cat despre "Facem ceva pentru creatia Lui?Ne pasa?" ar trebui sa pui accentul pe oameni nu pe animale sau copaci...imi poti da si mie cateva exemple din Biblie sau Sfanta Traditie in care sa fie f mare scandal pt ca s-a taiat un copac sau a murit vreun animal...in schimb pentru moartea oamenilor sunt foarte multe...pentru ca principal e omul...totul e sa mai si incerci sa afli cate ceva nu sa ai convingerea ca tot ce interpretezi tu din faptele animalelor iti releva adevarul...si mai am o intrebare: pentru tine copacii au suflet?

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:56:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.