Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5172)

dorinastoica14 01.01.2009 13:30:15

[SIZE=3][COLOR=darkred]"La multi ani" celor care poarta numele Vasile,Vasilica.Sa aveti snatate si multe bucurii in toate.:6:[/COLOR][/SIZE]

tigerAvalo9 01.01.2009 14:05:03

La multi ani tuturor ce poarta numele Vasile ,Vasilica..,LA multi ani Hartford,iti doresc multe impliniri,bucurii,liniste sufleteasca si SANATATE.LA MULTI ANI!!

Hartford 01.01.2009 15:02:56

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 106714)
La multi ani draga noastra Vasilica(Hartford) sa ne traiesti intru multi si buni ani!!!!.. aceleasi urari si ptr toti colegii nostri de forum care isi serbeaza ziua numelui

Multumesc de urare draga Marina,uite ca am
trecut cu bine in 2009 sint sanatoasa ceea ce iti doresc si tie.
La multi ani si sa-ti dea Domnul liniste sufleteasca.
Vasilica

Hartford 01.01.2009 15:13:58

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 106717)
La multi ani tuturor ce poarta numele Vasile ,Vasilica..,LA multi ani Hartford,iti doresc multe impliniri,bucurii,liniste sufleteasca si SANATATE.LA MULTI ANI!!

Multumesc de urare si ma bucur ca am prieteni pe linia asta care se gindesc si la mine. Cel mai mult am nevoie de liniste sufleteasca ca in ultima vreme am o viata tulburata, dar am nadejde la Domnul.
La multi ani si sa-ti dea Domnul ce stie el ca e bun pt tine.
Vasilica

cristiboss56 01.01.2009 15:29:11

Vasilica draga, toti norii negri sa se risipeasca din viata ta, iar soarele sa straluceasca cu putere pentru totdeauna ! Multa liniste si pace sufleteasca , bucurii, sanatate si nu in ultimul rand : La Multi Ani ! ! !

MadalinaM 01.01.2009 17:44:27

Chiar daca mai tarziu, LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfantului Vasile cel Mare!

Fie ca in acest nou an calendaristic sa-I dam lui Dumnezeu mai mult din timpul nostru!

patinina34 01.01.2009 20:26:55

:25:Sfantul Mare Vasile sa va dea tuturor - celor care-i poarta numele dar si celor are au un alt nume de botez - pace in suflete, bucurie, sanatate si dezlegarea tuturor relelor care sint asupra noastra.

Sfinte Vasile cel Mare, fii milostiv cu noi pacatosii in anul care abia a inceput si mijloceste de la Bunul Dumnezeu pentru noi, iertarea pacatelor noastre cele stiute si nestiute, asa incit sa incepem cu forte noi rugaciunile noastre iar inimile noastre sa slaveasca pe Domnul mai mult in 2009 decit am facut-o in 2008!
Amin.

Hartford 01.01.2009 22:39:27

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 106725)
Vasilica draga, toti norii negri sa se risipeasca din viata ta, iar soarele sa straluceasca cu putere pentru totdeauna ! Multa liniste si pace sufleteasca , bucurii, sanatate si nu in ultimul rand : La Multi Ani ! ! !

Multumesc draga Cristi de asa o frumoasa urare. Astazi am participat la Sfinta sluba de Sf Vasile cel Mare si am avut primele lacrimi pe anul asta. Au fost lacrimi bune ca mi-a mers slujba la suflet. Trei preoti doi romani si un grec au slujit in trei limbi a fost tare frumos pacat ca numai eu am fost romanca ceilalti probabil dupa revelioan obositi nu putut veni.
Un an nou cu bucurii iti doresc si eu multa sanatate tie si la sotia ta.
Vasilica

patinina34 03.01.2009 11:59:52

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 106694)
:D Da, imi aduc aminte de legea asta -- platesti amenda daca nu cureti zapada in 24 de ore de la incetarea ninsorii, desi asta era in US. :D

Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0

La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! :11:

Scuza-ma pentru intarziere. Da cred ca regula sta e si in US, nu stiu. Fetele de pe acolo pot spune, curatitul zapezii, iar vara taitul ierbii, ca de nu amenda.
Ce sa faci? Trebuie facute si astea!!!
Ai 24 de ore dupa ce a nins si aici sa cureti,iar acum ninge mereu, azi iar am dat zapada la o parte.:3:

tigerAvalo9 03.01.2009 14:07:38

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 107276)
Scuza-ma pentru intarziere. Da cred ca regula sta e si in US, nu stiu. Fetele de pe acolo pot spune, curatitul zapezii, iar vara taitul ierbii, ca de nu amenda.
Ce sa faci? Trebuie facute si astea!!!
Ai 24 de ore dupa ce a nins si aici sa cureti,iar acum ninge mereu, azi iar am dat zapada la o parte.:3:

La noi nu ninge ,la Galati ,deloc,spui ca e primavara,ce as vrea sa ne trimiti zapada si spre Romania.Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:05:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.