![]() |
Citat:
|
[SIZE=4]...ne vaitam prea mult pt acest "bob de orez"... si asta numai din lipsa CREDINTEI DEPLINE in Dumnezeu! CINE E CU HRISTOS NU ARE DE CE SA SE TEAMA!!! scurt si cuprinzator!!! "Domnul ma paste si NIMIC nu-mi va lipsi"! ce tot atatea vaiete? pai ce suntem fratilor? CREDNCIOSI sau CREDULUI??? CREDINCIOSII sunt ca STANCA NECLINITA in furtuna iar credulii ca trestia in vant, acum in stanga acum in dreapta, acum in fata acum in spate! Asa ne aratam credinta? sau nu avem credinta? NU accept pe ca vreau sa FIU cu Hs, si gata! Ce imi va face? mi-e teama de chinuri? nu au decat! Ce pierdere si ce castig au de la mine? E mai important sa imi CURAT sufletul de pacate prin Sf.Spovedanie si Sf.Impartasanie caci cine e unit cu Hs ii va spune El ce trebuie sa faca, NU ARE TEAMA DE NIMIC, si ii va USURA tot chinul de va fi muncit!!! Cui ii e teama de chinuri??? ori suntem LASI ori suntem CREDINCIOSI???
spune o cantare "Sunt copil al lui Hristos, si eu cant pe cale, nu mi-e frica de nimic, cu Iisus eu sunt scutit" - de rele! Asa ca si EU sunt copilul lui Hs si MERG PE CALE fara frica de cel rau, ca Il am pe HS LANGA MINE![/SIZE] |
Un raspuns sustinut cu argumente stiintifice legat de problema ,,numarului de om al carui semn este 666'' se afla in cartea Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane scrisa de inginerul Mircea Vlad. Iar despre faptul ca nu e de folos sa primim actele cu microcip ne lamureste parintele Paisie Aghioritul in volumul II al scrierilor sale intitulat Trezire duhovniceasca. Alte raspunsuri pentru cei care nu au inteles aceasta problema se afla si in filmul Ingerul digital.
|
Citat:
http://www.scribd.com/doc/2672927/id...-codul-de-bare Urmatoarele pasapoarte, cele biometrice, cat si noile buletine, vor contine un cod de bare, deci evident si 666. In acest moment cod de bare au noile permise auto. RETINE: Acte de identitate sunt considerate DOAR: - cartea de identitate; - pasaportul; - permisul de conducere. Toate vor avea coduri de bare si se doreste obisnuirea populatiei cu ideea de cip. "Ei" nu vor sa ramana la cipul din pasaport, ci vor sa fie cipul implantat. Se grabesc cu aceasta pentru ca timp nu mai e. Parerea mea sincera pentru tine este sa incepi sa vezi mai mult planul per ansamblu si sa nu te mai impiedici in mici aspecte ce tin de tehnic. Invata sa iti personalizezi relatia cu Hristos. Roaga-te Lui si citeste Biblia. Fa un pas inspre El caci te asteapta de dinainte de a te naste tu. In acest moment pe tot pamantul se produc "activari". Am vazut oameni cu putina credinta care au fost activati. Acum acestia vad semnele, vad raul unde pandeste si stiu ca trebuie sa se grabeasca spre Hristos. Mi-e frica sa spun asa ceva, caci eu nu sunt un preot, profet sau stiu eu ce mare credincios. Insa in mod cert a sunat una dintre trompete. O goarna rasuna in acest moment in toata lumea ca sa ii trezeasca pe oameni. Cine o aude incepe "sa vada" si "sa auda" minciunile mai clar decat restul. Ca sa intelegi de ce ni se serveste asa mult aceasta biometrie te rog urmareste: http://www.youtube.com/watch?v=69IXEqnNvoA Nu te feri sa spui si altora despre aceste cipuri. Cu cat mai multi avertizati, cu atat mai bine. Multi sunt reticenti si neincrezatori insa pericolul este cat se poate de real. Domnul sa fie cu tine! |
@ BogdanF2
Apropo de ce spune antoniap, Ingerul Digital cu subtitrarea in romana il poti vedea aici: http://video.google.com/videoplay?do...42274449664707 |
@ geo.nektarios
Nu pot sa mai adaug nimic la cele spuse. Tot ce imi doresc e sa am curajul sa merg pana la capat indiferent de cat de grea va fi Calea. |
draga Domnule IT, nu este o goarna ci este o trambitza a Domnului, a 7-a, caci primele 6 au sunat deja...
apoi permise auto, nu au codificare cu ||..cod..||..cod..|| unde barile verticale sunt cate un 6 ci au alta codificare care nu este nociva... este un barcod, numarul shi literele de dedesubtul codificarii deci nu pare ca permisele ar fi o problema pashapoartele in schimb au un numar unic de identificare al microcipului, al fabricantului, (nu numai ce cotzine el inregistrat) care poate fi identificat probabil... shi cum cipul comunica cu un dispozitivi RFID inseamna ca dumneata, care portzi acel act potzi fi urmarit chiar fara sa fi sub cercetare, deci pare ca tzi se incalaca dreptul constitutzional de a fi socotit nevinovat pana s-a pronuntzat irevocabil justitzia... deci iata ca deshi spun ei ca e pentru protectzie ta, defapt asha te protejaza considerandu-te un posibil infractor... deci itzi incalca drepturile shi te pun in situatzia de a fi mai ushor identificat sigur, shi ca atare urmarit ori eliminat ori shantajat... iar din punct de vedere al pacatuirii, pashaportul te adapteaza mai ushor, shi te obijnuieshte mai ushor cu bertatea pacatelor shi cu protectzia trupeasca, caci te integreaza in filmele, ziarele, shi mondenitatzile intregii lumi, dumneata vazand ca daca li se intampla la totzi, atunci nu-i bai ca se intampla shi tzie, shi ca atare, nu conteaza, Jean boxeaza... dar e vorba despre dreptate, ca de aia e frunte shi mana dreapta, deci ar vrea ei sa luam de buna shi sa aceeptam dreptatea lui gLumeail adica a lui antichrist, care ar vrea sa ia locul Cuvantului lui Dumnezeu shi sa se erijeze el ca sa faca despartzirea oilor de capre in locul Lui Dumnezeu... shi va pacali shi amagi shi inshela pe oameni pana shi pe cei aleshi... ca el este masia, mantuitorul, caci va avea shi un mag, un vrajitor care va trimite dracii din casa in casa, ca sa semnezi shi sa te invoieshti pentru bunastare la familie shi copii ca sa-l introneze, sa se autointroneze antihrist cu participarea patriarhului... pe care il va omora cand acesta il va desconspira ca este antichrist, caci echipa asta de scamatori ce vin asha ca pentru un recensamant, vor da semne shi minuni mari, vor invia mortzi shi vor face sa se coboare foc inaintea oamenilor shi vor face din cele uscate, ca sa fie proaspete shi fragede, shi astfel vor inshela pana shi pe cei aleshi shi vor merge oamenii dupa fiara ca sa se inchine la balaur pentru ca rana de moarte a balaurului fusese vindecat shi pentru ca cealalta fiara cu cornitze ca a unui miel dar care vorbea ca un balaur a facut in fatza balaurului shi a fiarei dintai toate semnele lui, shi a zis sa faca oamenii un chip shi au dat pana shi un duh fiarei ca sa vorbeasca shi se vor inchina ei, mici shi mari, bogatzi shi saraci, liberi sau slobozi... totzi cei ce n-au fost scrishi de la intemeierea Lumii in cartea Vietzii Mielului celui injunghiat. shi nu vor putea cumpara sau vinde decat cei ce vor avea semnul fiarei, al numelui ei, ori numarul numelui ei, care este un numar de om insemnat shi numarul lui este 666... un fel de bir, al intzelepciunii ca sa aiba Noroc de la zeul Moloh, cum scria parintele Cleopa intr-o carte. shi asha ishi dadeau femeile pruncii ca sa fie taiatzi shi friptzi in tigaie, ca sa aibe ele shi familia lor noroc de la zeul Moloh. dupa cum se vede din numele sau este un zeu trupesc, al placerilor trupeshti... al mortzii shi jertfei pentru placeri shi bunastari trupeshti, asha ca un fel de superstitzii diavoleshti. |
mai sus am greshit, rana de la unul din cele 7 capete ale fiarei sau ale balaurului ce parea injunghiat, parea ca fusese vindecata pentru ca ii daduse balaurul (sharpele shi satana) puterea lui shi de aia mergea lumea dupa fiara ca sa se inchine la balaur. (nu am pretentzia ca shtiu repetea shi cita exact cum este scris, caci este scris!)
|
Eu o sa-mi fac griji atunci cand o sa ma duc la magazin sau sa-mi platesc intretinerea si o sa fiu invitat sa-mi bag fatza sau mana dreapta in scanner, ca sa ma identifice in sistem, sa vada daca am cu ce plati, ca ei nu mai accepta sistemul deja invechit al banilor de hartie si metal sau cardurile de credit banale... Abia atunci, cand o sa fiu constrans sa-mi fac injectia cu identificatorul, atunci o sa-mi pun problema: sa fie oare acesta semnul de care ne vorbeste Ioan in Apocalipsa?... Ca tare seamana cu profetia lui, hm... Pe mana (dreapta, nu stanga) sau pe frunte, mai sa fie... De unde o fi stiut Ioan asta acum doua milenii?! Atunci o sa-mi pun problema ca vor mai fi 1290 de zile si ca n-o sa mai gasesc unde sa ma impartasesc... Si ca n-o sa mai am de unde sa-mi cumpar de-ale gurii si o sa am de ales intre mucenicie si calea cea larga care duce la vesnica disperare...
|
shi ea ii sileshte pe totzi, mici shi mari, bogatzi shi saraci, slobozi roi robi sa se insemneze pe frunte ori pe mana dreapta... ceva de genul asta... deci este un fel de tiranie balauriceasca prin cele doua fiare shi echipa de scamatori care vor entuziasma vazduhurile spre ispita caci va renova biserici pe la fatzadele interioare shi exterioare shi va auri clopotnitzele shi asha le va pregati spre ispita ca sa primim shi sa ne inchinam la balaur care se va autointrona ca mantuitor, dar ne spune Sfantul Lavrentzie ca in acele biserici sa nu intram caci se va aduce jertfa sangeroasa, jertfa caderii in pacat, fiara pustiiri la loc sfant, rautatea cea veche shi nebunia cea de pe urma shi ca acolo sunt adunari satanice... deci sa ne ferim de chipul spurcat al antihristului ce se va arata printre shtiri acolo la noutatzi...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:35:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.