Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5643)

Anca-Miha 22.02.2009 18:28:45

Nu, Mirela, ma bazez exclusiv pe afirmatiile tale: tot in vremea cand refuzai sa ajuti un om care ne cerea ajutor, tu iti doreai cabana la munte a.s. a.p., adica cat se poate de repede.
Sper ca ai primit-o.

Bine ca Domnul Iisus Hristos nu a spus "nu se merita sa imi dau viata pentru niste pacatosi", ci dimpotriva Si-a dat-o fara sa clipeasca din ochi pentru noi, pacatosii.

Nimeni din cei care au dat sau vor da nu au bani, sa-i invarta cu lopata; nici nu au acest ideal.

mirelat 22.02.2009 18:34:14

esti deplasata, cel putin in ceea ce ma priveste. si interpretezi cu adevarat "dupa ureche".

Anca-Miha 22.02.2009 19:26:34

Ma intristezi foarte tare cu acesta atitudine constanta fata de cei nevoiasi. Te rog sa ma ierti ca am insistat inutil.

geenam 22.02.2009 21:28:24

eu fac des transferuri bancare si stiu ca de cand romania apartine uniunii europene exista conventii intre banci (de ex.germania) si pentru un transfer se plateste 1 euro..voi ajuta si eu cu ce voi putea si voi spera ca nutzy sa duca la bun sfarsit lucrul pe care l-a inceput.

-------------------------
Feiciti cei ce au castigat dragostea lui Dumnezeuin sufletele lor,ca acestia se vor chema iubitori de Hristos

Anca-Miha 22.02.2009 21:42:41

Te rog da-mi relatii pe MP, caci si eu cand transfer de aici platesc 20 € per transfer.

mirelat 23.02.2009 04:07:03

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 118239)
Ma intristezi foarte tare cu acesta atitudine constanta fata de cei nevoiasi. Te rog sa ma ierti ca am insistat inutil.

te iert, mai ales ca atitudinea mea fata de nevoiasi nu este cea perceputa de tine aici pe forum.

Anca-Miha 23.02.2009 11:51:55

Sa revenim la topic!
Inca mai este nevoie de urmatoarele alimente si obiecte de uz casnic:
- Orez, Malai, Ulei, Zahar

- Farfurii, Ligheane, Galeti, Cada de plastic.

- Asternuturi: Plapuma/Paturi, Perne, Cearceafuri,

- Cosmetice: Sapun, Detergent, Hartie igienica

- Rechizite

Punctele lipsa au fost acoperite din diverse parti. Pe altele nu le-am scris pentru a nu va speria, caci asa de mari sunt nevoile acestei familii; nu au mai nimic. Lista nu e "batuta in cuie" si poate fi solicitata de la nutzy, cu conditia ca MP sa functioneze.
Va multumim anticipat.

Anca-Miha 24.02.2009 23:40:21

Am primit acum fotografia copiilor. Au asa fete luminoase; saracia nu-i impiedica sa fie fericiti. Se vede clar ca sunt fete de copii cuminti. Nu am nici un dubiu ca se simt bine in familie si ca locul lor este langa tatal lor.
Dupa ce au suferit fara sa se planga, Dumnezeu a trimis-o pe Lenuta la ei, si pe ea la noi, ca impreuna sa mai ridicam putin greutatile acestor copii. Sora cea mare, care este doar cu putin mai inalta decat restul fratilor, are un zambet care iti inmoaie inima; iar mainile ei ne descopera fara cuvinte, ca pe capul ei cade toata munca din casa. Are 16 ani, dar nu-i-i dai!

nutzy 25.02.2009 16:05:17

multumiri

Tin sa multumesc celor care m-au contactat si s-au alaturat acestui ajutor umanitar.Stiu ca sunt multi credinciosi suspiciosi cand e vorba de a ajuta material sau financiar niste persoane necunoscute in ideea ca, or nu ajung la ei, ori ca e o escrocherie,ori ca nu merita ,s.a.m.d.
Singura dovada care pot sa o arat (si iarasi ma repet,pentru unii nu este credibila)este iubirea pentru Dumnezeu,dorinta de a face bine aproapelui si bucuria de a-i vedea pe apropiatii nostri fericiti, ca implicit se va vedea caracterul .
Citeam intr-o carte si m-am oprit sa copii acel fragment :"Nu ezitati unde stiti ca puteti ajuta cu ceva ,unde stiti ca puteti interveni cu ceva,nu numai dand ceva din mana ci dand ceva din inima.Sfantul Isaac Sirul spune ca atunci cand ii dai cuiva ceva ,veselia fetei tale sa fie mai mare decat darul pe care il dai."-Veniti de luati bucurie-de arhim.Teofil Paraianu.
Tot arhim.Teofil Paraianu spunea:"cel ce unge cu miresme pe altul,el mai intai miroase frumos''.
Daca din pildele Lui IISUS macar una va cadea in "pamant bun si va da rod",incet, incet vor cadea si celelalte,iar bucuria crestina va fi mai presus decat bucuria fireasca.
Am reusit intr-una din zile sa vorbesc cu doua dintre fete spunandu-le ca vreau sa le fac o poza la toti, caci cei care vor sa ii ajute sa ii si vada intr-o poza .Mare mi-a fost mirarea cand am vazut cat de bucurosi erau.Le-am promis ca le voi scoate pozele si le voi da.Una dintre ele chiar mi-a spus ca atunci cand tatal lor e la munca si ei i se face dor de el se uita in poza de la buletin.M-am gandit imediat la sfatul unora care spuneau ca ar trebui incredintati statului acesti copii.Probabil ca cei care stiu situatia de la nivel local ,au gandit la fel ca mine.Sa nu despartim copiii.Eu nu vreau sa fiu autorul moral al acestei intamplari.Vreau sa ii ajutam crestineste cu ce putem si Dumnezeu va avea grija de toti.Si de ei si noi.
Ca a mai trecut o zi din viata noastra si am mai facut o fapta buna.
Doamne-ajuta!

mihnea45 12.03.2009 20:29:49

Te rog nutzi

Fa un efort si afla nr preotului si al parohiei si da tu lista cu ce mai au nevoie,am vazut ca Laurentiu spune de o lista ,si Anca-Mihai dar de ce nu a dat lista aici pe forum cu bifarile cele rezolvate de el ca in continuare fiecare sa bifeze cu ce poate contribui si ceilalti sa vada ce este nevoie in continuare,referitor la operatiunile bancare cred ca se pot gasi soluti facand legatura cu cei ce au un card in euro sau poate e cineva care are vreo solutie cat mai simpla,important e sa se concretizeze ajutoarele.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:08:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.