![]() |
Citat:
Nu inteleg despre ce este vorba. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Morala se refera la oameni, indiferent de cine credem ca este data, de mine sau de Dzeu. |
Citat:
VT a fost scris pentru poporul ales al lui Dumnezeu ,a lui Israel ( noi putem spune ca Dumnezeu i-a ales ptr a ne descoperi si noua Planul SAU ptr intreaga omenire.) Da ,mai era nevoie sa vina Hristos , ptr mine si..daca nu te superi ,poate si ptr tine. IOAN10:16 Am si alte oi ,care nu sunt din staulul acesta . Si pe acelea trebuie sa le aduc ,si vor asculta glasul Meu si va fi o turma si un pastor. cu toata seriozitatea spune-mi daca gresesc . Unde si ce . |
Citat:
|
Întrebare: Ce e creștinismul?
Răspuns: Este convingerea că un zombie evreu de 2000 de ani te poate face să trăiești veșnic dacă îi consumi simbolic carnea și îi comunici telepatic faptul că îl accepți ca stăpân, astfel încât să poată îndepărta din sufletul tău forțele Răului prezente în oameni din cauză că o femeie fabricată dintr-o coastă a fost convinsă de un șarpe vorbitor să mănânce un măr dintr-un pom magic aflat în Țara Minunilor. |
Citat:
Eu vrea sa aflu daca legile date de Dzeu in VT putea fi indeplinite ad-literam de niste oameni care credeau in ele si si-ar fi dorit sincer sa le urmeze si unde ar fi ajuns umanitatea la anul 0. |
Pai ,ar fi trebuit sa fie indeplinite de cei pt care au fost scrise.
Nu am eu intelepciunea necesara sa-L inteleg TOTAL pe Dumnezeu . Daca le-a dat Legea a stiut EL de ce ! Ca ei nu au indeplinit-o ...asa e alta treaba. SI PTR CA N-AU INDEPLINIT-O TATAL L-A TRIMIS PE HRISTOS. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:58:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.