Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   ura (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6592)

AndruscaCIM 21.10.2009 15:38:40

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 174796)
Prieteni, e trecut...Tot insistati pe topicul asta. Mi-a trecut, m-am convins ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe oricine din trecut...Dar am avut nevoie sa ma convinga de asta. M-a convins, gata.

Oooo...felicitari si muuulta iubire si incredere de acum inainte!
Doamne ajuta!

glykys 21.10.2009 15:57:26

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 174796)
Prieteni, e trecut...Tot insistati pe topicul asta. Mi-a trecut, m-am convins ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe oricine din trecut...Dar am avut nevoie sa ma convinga de asta. M-a convins, gata.

Felicitari! Fii consecventa in sentimentele tale! :8::8:are dreptate Andrusca sa fii increzatoare! sa stii ca, din ce am observat eu, baietilor le plac fetele sigure pe ele si stabile emotional (echilibrate)! nu se face sa il pierzi prin gelozia ta! :53:

AndruscaCIM 21.10.2009 16:08:44

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 175078)
Felicitari! Fii consecventa in sentimentele tale! :8::8:are dreptate Andrusca sa fii increzatoare! sa stii ca, din ce am observat eu, baietilor le plac fetele sigure pe ele si stabile emotional (echilibrate)! nu se face sa il pierzi prin gelozia ta! :53:

Foarte mare dreptate, am constatat chiar ca unele fete numai pe asta mizeaza.

Anna 21.10.2009 18:57:35

Ce-mi pasa mie cum le plac baietilor fetele? Nu ma intereseaza sa plac baietilor, ci lui. Daca as cauta sa plac baietilor m-as face blonda, mi-as lua tocuri si m-as face Marilyn Monroe. Dar atunci nu i-as mai placea:3: unuia in special. Nu e un baiat oarecare, nu-i place ce le place oamenilor in general. Are gusturi specializate. Si stiu ca n-am cum sa-l pierd daca o sa fiu instabila emotional sau geloasa. Asa ca imi permit. Dar acuma a trecut. Insa n-am de gand sa imi "inghit" sentimentele doar de frica ca n-o sa-i plac lui sau "baietilor".:33:

AndruscaCIM 21.10.2009 20:04:25

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 175128)
Ce-mi pasa mie cum le plac baietilor fetele? Nu ma intereseaza sa plac baietilor, ci lui. Daca as cauta sa plac baietilor m-as face blonda, mi-as lua tocuri si m-as face Marilyn Monroe. Dar atunci nu i-as mai placea:3: unuia in special. Nu e un baiat oarecare, nu-i place ce le place oamenilor in general. Are gusturi specializate. Si stiu ca n-am cum sa-l pierd daca o sa fiu instabila emotional sau geloasa. Asa ca imi permit. Dar acuma a trecut. Insa n-am de gand sa imi "inghit" sentimentele doar de frica ca n-o sa-i plac lui sau "baietilor".:33:

Na, ideea e ca nu poti oscila intre siguranta si nesiguranta pentru ca o astfel de persoana nu prea mai este credibila...e mai mult vorba de introspectie si autoeducare sa zicem :10:

ory 22.10.2009 17:14:37

In prima jumatate a vietii luptam pentru sentimente efemere si lucruri materiale, mai ales pentru lucruri materiale si astfel ne vlaguim fiinta de energia atat de vitala,de sanatate, inconstienti fiind de faptul ca doar sanatatea si linistea conteaza. Apoi, in cealalta jumatate dam toata agoniseala si tot ceea ce am strans in piept tocmai ca sa redobandim sanatatea si linistea pe care am pierdut-o...in cele din urma ne stingem bolnavi si saraci.
Asadar, secretul fericirii consta in liniste, iar secretul starii de liniste sta in adaptare. Nu-si au rostul nici ura si nici iubirea infocata, ci cumpatarea si intelepciunea ca totul capata valoare, din valoarea proprie.

costel 22.10.2009 17:38:44

off ory, cel mai dureros e ca sunt unii intr-o continua alergare dupa cele materiale si asa sfarsesc. Nu cunosc niciodata linistea si frumusetea vietii. Traiesc si mor in grija lumeasca.

ory 22.10.2009 17:53:36

Da, Costel, materialismul acesta ilogic si orgoliul nesabuit sunt cele mai stupide trasaturi ale unei fiinte umane care se preteaza la rationament. Ura, oricum este partea decazuta de la sine, din cadrul adevaratelor trairi .
Personal, consider ca un barbat nu merita privilegiul de-a fi urat...un barbat care raneste.( de parca s-ar mai numi barbat ! ?)

Anna 22.10.2009 19:23:17

Nu urasc barbati, nu mai urasc pe nimeni. A fost o doar o perioada de durere. Numai bine!

Dunnamite 16.11.2009 20:58:45

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 147992)
Poate vrea sa spuna ca acum nu-i mai vine s-o ia la pumni si la picioare, dar tot o uraste.
Eu nu vreau s-o iau la pumni si la picioare, parca as vrea sa-i sterg existenta de pe fata pamantului. E clar, o urasc! Acum sa nu credeti ca as vrea sa moara, in nici un caz nu m-ar satisface cu nimic. Cred ca as vrea sa moara amintirea ei din mintea lui...:107:

psihologul ce zice?

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:28:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.