Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce sa fac pentru a ma impaca cu iubita??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6680)

hatryan 25.07.2009 18:12:10

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 156256)
fiecare din cele doua se potriveste in anumite cazuri. Uneori oameni foarte diferiti formeaza cupluri, alteori cuplurile sunt formate de oameni care se aseamana, au multe in comun.

dar aia care sunt combatibili la inceput... si dupa unu o ia razna un pik... si devin diferiti... cum intelegi?

axios 25.07.2009 20:51:36

...

e aiurea ce ti se intampla. insa sunt doar gandurile tale care te chinuiesc. timpul o sa diminueze suferinta...
din pacate, aici e vorba de multe lucruri. situatia nu e simpla deloc.
treaba cu femeile e tare complexa. nu incerca sa le intelegi... uneori nici ele nu se inteleg. daca e tanara... e si mai greu. e in cautari. si faptul ca tu esti in spania nu te ajuta prea mult. mai ales ca nu o duci prea bine. si pentru ea nu prezinti siguranta in ceea ce priveste viitorul. nu e musai sa fie materialista (desi e o trasatura destul de des intalnita in randul femeilor si mai ales al fetelor tinere) insa, e clar, isi doreste pe cineva care sa stie ce vrea de la viata si care sa-i ofere siguranta. ori tu abia incerci sa-ti faci un rost. iar faptul ca ti-e greu e din cauza departarii de casa. atunci cand esti departe toate le simti mai puternic. durerea si dorul se dubleaza. incearca sa accepti toate variantele. inclusiv ca nu veti mai fi impreuna. eu unul, ma rog pentru tine sa-ti fie bine. indiferent daca vei fi cu ea sau nu.
Doamne ajuta!

hatryan 26.07.2009 02:07:56

Citat:

În prealabil postat de axios (Post 156373)
e aiurea ce ti se intampla. insa sunt doar gandurile tale care te chinuiesc. timpul o sa diminueze suferinta...
din pacate, aici e vorba de multe lucruri. situatia nu e simpla deloc.
treaba cu femeile e tare complexa. nu incerca sa le intelegi... uneori nici ele nu se inteleg. daca e tanara... e si mai greu. e in cautari. si faptul ca tu esti in spania nu te ajuta prea mult. mai ales ca nu o duci prea bine. si pentru ea nu prezinti siguranta in ceea ce priveste viitorul. nu e musai sa fie materialista (desi e o trasatura destul de des intalnita in randul femeilor si mai ales al fetelor tinere) insa, e clar, isi doreste pe cineva care sa stie ce vrea de la viata si care sa-i ofere siguranta. ori tu abia incerci sa-ti faci un rost. iar faptul ca ti-e greu e din cauza departarii de casa. atunci cand esti departe toate le simti mai puternic. durerea si dorul se dubleaza. incearca sa accepti toate variantele. inclusiv ca nu veti mai fi impreuna. eu unul, ma rog pentru tine sa-ti fie bine. indiferent daca vei fi cu ea sau nu.
Doamne ajuta!

merci!
eu acum sunt acasa... aici in spania e casa mea de 5 ani... normal vorbind... mam intors acasa... un rost lam avut mereu aici ,dar cum am zis daca mereu mil stric trebuie sa o iau mereu de la capat si nu mai vreau... asta e... mai rezist mai sper... nu mai insist sa vedem ce iese din asta...

daniel_009 26.07.2009 23:59:25

despre nepotriviri

Ce sa fac sa ma-impac cu iubita? ..Nimic! Poate ca nu e fiintza potrivita! Planeta asta are cam 6.5 miliarde de oameni.. un pic mai putin ca furnicile!.. si tu te-ntrebi.. ca nu e fiinta potrivita? ..Le-ai verificat pe celelate 4 miliarde de femei si ai ajuns la concluzia (ocluzia) asta? .. in cercul tau stramt se invart cam 10 prietene? sau poate 200! .. Si nici una?..

N-am sa inteleg niciodata crimele din dragoste.. si am fost chemati la mai multe.. el.. a omorat-o pe ea .. ea l-a omorat pe el.. au fost mai putine.

Cu sapa, cu coasa, cu cutitul, cu foc , inecat, inecata..

Ii ridicam:.. toti.. dar toti.. pana venea militia sa-i puna pe dube.. ne spuneau: "ceva m-a impis sa o fac! .. nu eram eu!".. Hai mai! .. si cand am intrat noi de ce ai incercat cu cutitul ala.. "Nu eram eu!".. Mda.. Hai! .. de aia ai dat in baiatul meu? .. "Nu eram eu! .. era altcineva!".. Serios? ..La-s ca-ti trece! .. In cativa ani.. devii exemplu!

cristinamaria 31.07.2009 20:16:29

@hatyran: oamenii se schimba, adica cresc mari. ideal e sa cresteti impreuna, adica tu cu fata ta. Dar se poate intampla si sa cresteti separat, adica in directii diferite, si sa nu va mai recunoasteti. Solutia tot in rugaciune se afla.

@daniel_009: din felul in care pui problema deduc ca nu te prea omori cu iubitul, adica nu ti-ar fi peste mana sa iti schimbi iubita daca "se cere" schimbata. Cred ca Hatyran are o situatie putin diferita de a ta, nu stiu, asa mi se pare.

hatryan 13.04.2013 19:35:50

Din nou...

Va imaginati, ca, dupa atata timp, ma gasesc intr-o situatie aseamanatoare?... dar mai complicata... Nu imi pot explica... cautatnd pe pagina ceva, mi-am adus aminte ca sunt inregistrat si m-am logat, am citit toate topicurile de atunci... si sufleteste am aceeasi durere... :) (ironic)

AlinB 14.04.2013 00:40:15

Citat:

În prealabil postat de hatryan (Post 156350)
dar aia care sunt combatibili la inceput... si dupa unu o ia razna un pik... si devin diferiti... cum intelegi?

Evaluarea initiala a fost ...supraevaluata. :)

AlinB 14.04.2013 00:41:23

Citat:

În prealabil postat de hatryan (Post 514979)
Va imaginati, ca, dupa atata timp, ma gasesc intr-o situatie aseamanatoare?... dar mai complicata... Nu imi pot explica... cautatnd pe pagina ceva, mi-am adus aminte ca sunt inregistrat si m-am logat, am citit toate topicurile de atunci... si sufleteste am aceeasi durere... :) (ironic)

Se pare ca avem tendinta sa repetam sistematic aceleasi greseli cand facem anumite alegeri.

hatryan 16.04.2013 03:18:29

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 515006)
Se pare ca avem tendinta sa repetam sistematic aceleasi greseli cand facem anumite alegeri.

dar nu am facut aceleasi greseli...nici pe departe!... chiar de data asta am ramas cu inelul de logodna in mana!... a trebuit sa i-l fac cadou de onomastica ...:(... in fine... mai serios si mai complicat!... si am luat drept exemplu tot ce am facut inainte, toate sfaturile, si de data asta sunt aici la ''ea'' la 25 de metri de casa ei, de aproape 3 luni, si cu toate sursele incerc sa o recuperez... nu ne vedem aproape deloc, dar eu sper si ma rog si sunt sigur ca Dumnezeu ma aude ca si atunci ca si mereu... de data asta vreau sa fie, nu o sa permit sa nu fie... stiu ca Maica Domnului seroaga pentru mine, stiu ca ma aude si ca ma va sprijini... De data asta am incredere mai multa si ma simt mai puternic... si iubesc mai mult sisunt mult mai responsabil... De data asta stiu ce fac!...
Multumesc pentru raspuns... presupun ca esti in tema...

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:07:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.