mirabela |
20.09.2010 19:17:47 |
nu v-am acuzat ca mintiti sau ca ascundeti ceva, doamne fereste.
mi-am dat seama ca ati plecat pe acest drum la modul cel mai sincer, dar...off, e alegerea dv si v-o respect.
v-am adresat acea intrebare, cu o alta intentie. si anume, am citit coranul, si-n coran zice asa, este interzis sa mintiti, dar este permis a ascunde lucruri. dar deja ati raspuns. cat despre informatii, le-am citit acu cativa ani.
nu se poate o buna intelegere intre cele doua religii, din moment ce, multi musulmani au ucis crestini pentru ca nu au vrut sa treaca la islam.
Citat:
În prealabil postat de truthseeker
(Post 290256)
Nu inteleg la ce faceti aluzie cu aceasta intrebare.. dar intre a minti si a ascunde lucruri nu este o mare diferenta din moment ce faptul ca ascunzi un lucru duce inevitabil la a mintii!! nu am ascuns nimic si nu am mintit cu nimic si nici nu am incercat sa blamez religia crestina.. nu inteleg de ce totusi reactiile au fost de aceasta natura din moment ce postarile mele au fost doar simple informatii pe care cu siguranta nu v-ati obosit sa le cititi.. imi pare sincer rau.. eu incerca doar sa ajut la o mai buna intelege intre adeptii celor doua religii.
|
|