vsovi |
12.08.2009 15:42:54 |
Citat:
În prealabil postat de moshu
(Post 159760)
Lasa-ma sa iti dau un sfat din ala batranesc: niciodata sa nu spui asta la un barbat, si intr-o masura relativa, la o femeie exceptand nevasta ta. Nu cred ca pe acest topic isi au locul declaratiile concupiscente. :21:
Lasand la o parte gluma, spun deschis si serios ca cu vsovi nu te poti intelege. Eu m-am lamurit de asta pe alt topic, cel al aselenizarii. Intotdeauna ia rolul lui "Gica contra", fiind paralizat de atat de comuna paralizie a filozofilor nepractici:
-Eu cred ca iubirea este totul, tu ce crezi?
-Prima data defineste iubirea.
-Defineste ce inseamna a defini... etc etc pierzand ideea initiala sau esentiala. Uite: topicul era despre geocentrism si am ajuns la pamant plat si la calendare. :1:
|
moshule, poi nu cu mine trebe sa te intzelegi, ca doar eu nu m-am certat cu tine, ci trebuie sa te intzelegi cu ceea ce spui, cu ceea ce crezi, cu ceea ce pricepi, deci eu nu joc un rol, nici al lui gica shi nici al lui contra, ci ma mir cum de nu tzi-e clar ca pe luna nu ai cum ajunge fara atmosfera ca n-ai pe ce te sprijini (eu cred totushi ca este acolo atmosfera dar rarifiata, de ce sa nu fie?) iar ca pamantul nu e rotund se va demonstra atunci cand o raza laser trimisa paralel cu pamantul nu se va ridica datorita curburii pamantului, adica nu va ieshi in atmosfera ci va lovi o tzinta la aceiashi distantza de pamant ca shi sursa... caci experimentul e simplu... sau shi laserul merge dupa curbura pamantului?
shi te rog defineshte care e ideea initziala sau esentziala... :)
dar din scriptura nu rezulta centricitate pamantului shi nici a soarelui ci centricitatea cerului intre sus shi jos dar pamantul nu se mishca ci luminatorii de pe cer pe intinderea cerului: soarele, luna shi stelele, ele se mishca... deci nu exista un geocentrism shi nici soarecentrism ci lucrurile sunt exact asha cum sunt scrise dar au shi semnificatzii duhovniceshti shi taine frumoase... spre pocaintza shi Mantuire... shi fericire apoi.
|