![]() |
Acctually, eu am incercat sa citesc cartea domnului Savescu ("Noi nu suntem urmasii Romei") dar m-am impiedicat in ignoranta grosolana si prosteala orgolioasa. Nici macar nu contine niscai dovezi concludente - toata cartea e un strigat impotriva studiilor si rezultatelor de pana acum, prezentate cu metode pseudostiintifice. Trebuie sa fi cu adevarat nebun la cap ca sa crezi in asa ceva, ca spatiul carpato-danubiano-pontic a fost leaganul umanitatii, ca din noi s-au tras toate popoarele, si ca limba noastra e limba atat de mult cautata... indo-europeana! Este un mit la fel ca Atlantida, lemurienii, pamantul plat, lumea de sub pamant etc. Daca ar fi limba latina\dacica inrudita cu aramaica, de ce nu putem intelege sau citi cateva cuvinte?
והב ןלכתסמ אלו אתיירואד יחרואו אתיירואד יליבש ןאמחד איבייחד |
Citat:
|
pentru andreicozia
Citat:
|
Citat:
|
[quote=Evreulcelales;169772]Probabil ca ai pus o pisica ca sa scrie pe Ivrit ca este absolut indescifrabil. Nu este nici urma de un cuvant care se poate intelege. Cu ce scop ai pus?[/QUOTE
Atunci mai studiati limba poporului roman si traditia acestui neam,si poate cu ajutorul lui Dumnezeu o sa pricepeti mai multe |
[quote=ghemis;169774]
Citat:
Nu inteleg dar totus vreau sa te anunt ca tu nu erai nici la tatal tau cand eu am invatat la Liceul Matei Basarab in Bucuresti. Putina modestie si politete nu ti-ar strica Domnule ghemis de Hohentzolen |
[quote=Evreulcelales;170101]
Citat:
|
Ai dreptate,
[quote=ghemis;170202]
Citat:
Cat despre ce ma anunti ca vei scrie, te asigur ca astept cu nerabdare.Intotdeauna eu reflectez adanc la ce se scrie si la ce ravnesc conationalii mei sunt nerabdator sa aflu. Desigur ca imi vei scrie si sursele dumitale de informatii. |
Pt.Celales
[quote=Evreulcelales;170712]
Citat:
|
[quote=ghemis;170974]
Citat:
Active Information Media : Romania » Noua Românie? Noua Românie? Autor: redactia.aim Publicat la: 18.05.2009 Citit de: 114 ori Conține: 3132 cuvinte 10.00 Apreciază acest articol cu o notă, în zona galbenă de la final. România - A doua Palestină? Aparent bizară, întrebarea ce dă titlul articolului are, așa cum veți vedea în cele ce urmează, o bază cât se poate de reală. Știu că majoritatea celor care sunt la curent cu evenimentele politice actuale privesc Israelul drept cel mai puternic stat din lume care, prin colosala sa putere financiară și prin cahalurile sale (Guverne oculte evreiești care există în orice țară), dictează politica statului respectiv conform propriilor sale interese. Cel mai grăitor exemplu în acest sens este recentul complot sionist - Sexgate - din S.U.A. unde președintele Clinton, amestecându-se în treburile interne ale Israelului, a simțit din plin forța Cahalului din țara sa, fiind acum adus în situația umilitoare de a fi o simplă marionetă în slujba stapânilor săi. Pentru majoritatea oamenilor politici, chiar dacă recunosc sau nu, scandalurile sexuale în care a fost implicat Bill Clinton au avut un singur scop - realizarea intereselor israeliene care urmăresc crearea unui Israel Mare, care să se întindă de la Eufrat la Nil. Un astfel de stat, deși a fost promis de Dumnezeu lui Avraam, nu va putea fi creat, conform afirmatiilor profeților evrei, decât după venirea pe pamânt a lui Mesia, care va pune capăt celui de-al treilea război mondial pe care, conștient sau nu, prin umilirea lumii arabe, evreii sunt la un pas de a-l declanșa. Dacă avem în vedere și instabilitatea politico-financiară, în special din Rusia și Asia (realizată prin F.M.I. și Banca Mondială), putem spune că scenariul acestui război, transmis de Dumnezeu profetului Ezechiel, a început să se desfășoare (Ezechiel- cap. 38,39). Este vorba de o alianță formată de Rusia, țările arabe și țările asiatice care vor ataca Israelul și America. Pentru a demonstra că Israelul Mare va fi creat după venirea lui Mesia, voi prezenta un mic fragment din lucrarea "Ierusalim!" de Larry Collins și Dominique Lapierre: "Și totuși, în acest carusel al fericirii (fericire generată de decizia Adunării Generale a Națiunilor Unite, din 29 noiembrie 1947, care a împărțit Palestina între evrei și arabi - n.a.) se auzeau și voci nemulțumite. Cu capetele plecate, în sanctuarul întunecos al sinagogii lor, conducătorii sectei evreiești ortodoxe, de un fanatism turbat, Neturei Karta, țineau, de-a dreptul doliu. Pentru acești oameni profund religioși (în prezent ei spijină guvernul condus de Netanyahu - n.a.) care credeau că numai și numai Divinitatea putea porunci întoarcerea evreilor acasă, statul pe care-l sărbătoreau conaționalii lor era o blasfemie: un miracol făurit de mâini omenești, când nu puteau fi permise decât cele dumnezeiesti!". Prin venirea lui Mesia, pe lângă crearea Israelului Mare, vor fi soluționate și diferendele dintre evrei, creștini și musulmani, îndeplinindu-se astfel profețiile biblice. Voi da numai două exemple: "Toate neamurile pamântului vor fi binecuvântate în sămânța ta (promisiunea facută de Dumnezeu lui Avraam, n.a.) pentru că ai ascultat de porunca Mea!" (Geneza 22:18). "Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul și cu Asiria, ca o binecuvântare în mijlocul Pământului. Domnul oștirilor îi va binecuvânta și va zice: "Binecuvântat să fie Egiptul, poporul Meu și Asiria, lucrarea mâinilor Mele, și Israel, moștenirea Mea!" (Isaia 19:24-25). Formarea Statului Israel, ca și Biblia pe care evreii au dat-o omenirii sunt, la o prima analiză, foarte greu de înțeles. De aceea, foarte mulți oameni ignoră aceste aspecte. Voi da un exemplu: sunt puțini cei care știu că, pentru împlinirea profeției biblice privind prima strângere a evreilor din toata lumea, profeție ce viza crearea statului evreu, fostul prim-ministru al Israelului, Itzac Shamir, "a susținut o alianță cu Hitler, cu Germania Nazistă, contra Marii Britanii" (Bar Zohar, Ben Gourion, Le Prophete armé, Paris, 1966, p.99). Profeții evrei vorbesc de două strângeri laolaltă ale evreilor din toată lumeă. Mulți rabini greșesc crezând că prima stângere a avut loc după ce s-au întors din robia babiloniană unde au fost duși în anul 586 î.Chr. Atunci au fost cei din Babilon, nu din toată lumea. Prima stângere a evreilor din toată lumea avut loc, deci, când s-a creat statul evreu, în perioada 1947-1948, continuând și ulterior. În prezent, știind ce se va întâmpla în Israel, evreii încep să fugă, pregătindu-se pentru a doua strângere din toata lumea. Despre acest eveniment profeții evreilor vorbesc pe larg (ei nu îi prea citesc; preferă Talmudul). Am ales două exemple din Vechiul Testament: "în ziua aceea, vlăstarul lui Isaia (Mesia - n.a.) va fi ca un steag pentru popoare; neamurile se vor întoarce la El, și slava va fi locuința Lui. În același timp, Domnul își va întinde mâna a doua oară, ca să răscumpere rămășița poporului Său, risipit în Asiria, în Egipt, în Patros și în Etiopia., la Elam, la Sincar și la Hamat și în ostroavele mării. El va înălța un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiuniții lui Israel și va aduna pe cei risipiți ai lui Iuda, de la cele patru capete ale Pamântului". (Isaia 10:10-12). În versetul de mai sus se vorbește despre o "rămășiță" a poporului evreu. Din cele care urmează putem deduce unde se va duce majoritatea acestui popor: "Le-am fost un TEMPLU pentru câtava vreme, în ȚARA în care au venit" (Ezechiel 1:16). Singura țară din lume în care există un templu identic cu cel descris de profetul Ezechiel este România, templul fiind Casa Poporului. Aspectul delicat al acestei probleme acum începe. Evreii, după cum vom demonstra în continuare, au luat de mult în calcul România ca loc unde să creeze statul evreu, iar mai nou, ca loc de refugiu în caz de război. Cel de-al II-lea razboi mondial i-a determinat să plece din țara noastră. În prezent, după ce ne-au acuzat că i-am omorât cu sutele de mii (istoricii și rabinii evrei neagă acest lucru) vor să se reîntoarcă. "Doar" 700.000 de familii. Dacă înainte de război erau 700.000-800.000 și au fost omorâți, cine revendică proprietățile? Morții? Au înviat? Dacă românii i-au omorât, de ce nu se duc în Ungaria, cu George Soros în frunte? De frica anti-semitismului feroce al ungurilor vor sa dea Transilvania acestora, doar ca lor sa le fie bine. Planul prin care evreii doresc ocuparea României există în arhivele israeliene, XVI, p. 719, 1866. "Dacă voiesc să ne cucerească, n-au decât s-o facă ... fățiș, ca toate națiile, cu arma în mână"- afirma, referindu-se la evrei, marele poet Mihai Eminescu (Scrieri Politice Literare, Ed. Minerva 1905, p. 111). În cazul în care profețiile biblice se vor împlini și, împinși de războiul din Orientul Mijlociu, evreii vor veni în România, ei trebuie să uite Talmudul și să-și citească profeții. Dumnezeul lor este și al nostru. Evreii ne vor fi stăpâni, iar noi, românii, slugile lor. În lucrarea sa "Pericolul ovreesc", J.D. Protopopescu, în 1922, afirma următoarele: "Când venim în lume, moștenim, o dată cu țara și limba strămoșească, și obligațiunea de a ne apăra naționalitatea. Nu putem da cu piciorul tuturor sacrificiilor făcute de strămoșii noștri pentru a construi această țară, oricât de scump ni s-ar plăti acest gest, ci avem datoria de a ne apăra țara și naționalitatea cu toată energia de care suntem capabili. Avem, așadar, datoria de a lupta în contra ovreilor, rușilor sau oricărui alt popor care vrea să ne răpească libertatea, fie politică, fie economică. Să ne încordăm forțele fizice și intelectuale și să luptăm fără preget, pentru ca Neamul lui Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare să nu devina o turmă de iloți într-o Nouă Plestină". În 1868, treizeci de deputați români, având în fruntea lor pe președintele Camerei, au denunțat Guvernului (expunerea de motive a proiectului de lege contra emancipării evreilor din România a fost publicată în Monitorul Oficial din 1868) și, în același timp, lumii întregi că evreii "încearcă să înființeze în România acel stat evreiesc care ar fi prima realizare a ideilor lor de dominație asupra popoarelor creștine": |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:32:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.