![]() |
...
cata vreme o sa fii cu lozinca "faca-se voia mea" in capsorul tau, o sa tot vizezi ca se va intoarce... invata sa te lasi in voia Domnului.
mda, ce sa zic, o sa cresti mare si o sa-ti vina mintea la cap. acum inca esti in sevraj. o sa-ti treaca. si peste un an o sa razi de cat de proasta ai fost. incet-incet o sa-ti reamintesti momente din viata voastra si ai sa vezi ca nu a fost chiar asa de pompos cum crezi. un ciuri-buri, asta e! si o sa te convingi. pai da! proasta bine... ba nu! idioata, daca-l primesti inapoi... pe bune, pe cat de mult respect intuitia femeilor, pe atat de siderat raman cand vad cat de naive pot fi... sunt barbat si iti pot spune ca n-are sens sa mai crezi in asa ceva, ca se va intoarce. doar cu coada intre picioare. si atunci tot ce scrie mai sus e valabil... mai bine ai deschide ochii si ai inceta sa visezi. vezi-ti de viata! balta e plina de peste. si nu numai de guvizi ca el... fii si tu pretentioasa putin... hai! s-auzim de bine! Doamne ajuta! |
Citat:
"El considera ca daca eu mi-am luat examenele, inseamna ca previziunile lui s-au adeverit si ca mie imi e mai bine fara el, ca a decis ce trrebuia pt mine... " "El o tine pe a lui ca daca noi am fi impreuna, el m-ar distruge. L-am intrebat "crezi ca daca am fi impreuna nu m-ai iubi, despre asta e vorba?" si mi-a zis "nu, te-as iubi si inca mult, noi suntem persoanele ideale pentru o relatie, dar trebuie sa stam separat. Poate tot din cauza mea ti-a zis preotul sa nu ai prieten pana termini scoala". Dar unele fete pun botul la chestia asta, dovada ca tu i-ai citit iubirea in ochi... Chiar, de ce pun botul fetele la asa ceva si de ce se inversuneaza in asemenea situatii sa ramana indragostite? Pentru ca sa-si mangaie si ele constiinta si imaginea de sine ca n-au fost fraiere / fraierite? Ia-ti gandul de la el. Meriti un om care sa se respecte si sa te respecte. |
Citat:
Ce cautarea iubirii? Despre asta vorbesc femeile care viseaza sa se marite, nu barbatii care inseala! Pai cum esti cu una, dar cauti iubirea in alta parte? Barbatii nu inseala din iubire de alta! Ei inseala din iubire de sine! De fapt ei habar nu au ce inseamna sa iubesti. Pai am o prietena care este inselata f urat de sotul ei.. nu dau detalii. Nu se poate abtine sa nu o insele! Termina o relatie, incepe alta.. Dar vine plangand inapoi la ea, cade in genunchi, se tavaleste la picioarele ei: cat de mult o iubeste, ca nu poate trai fara ea etc.. Este ca un vierme. Ce iubire cauta asta? Andrusca.. ce sunt textele astea de telenovela cu iubirea (din nou, nu te simti jignita, ca-ti scriu cu drag)? Iubirea este un sentiment, o stare, o senzatie care vine ca un val (sau ca o furtuna) etc? NU, NU si iar NU! Pai eu nu pot spune ca-mi iubesc copii si sa fac ce ma taie capul. Indiferent ce simt, eu ma trezesc cu noaptea in cap, le gatesc, pregatesc de scoala, ii spal, imbrac, hranesc, ii duc, ii aduc, fac teme cu ei, citesc povesti, ii pun in pijamale, stau cu ei pana adorm, apoi stranj jucarii, dau cu clor prin baie, spal rufe etc.. (daca voi credeti ca petele pe hainele copiilor ies cu detergentul din reclama.. va inselati) etc. Asta nu are nimic in comun cu senzatia de iubire! Dar nimic! Si totusi asta este iubirea: CE FACI PENTRU CELALALT! Ce senzatii euforizante de iubire? Cand aveam copil mic, eram atat de obosita, dar atat de obosita ca nu vedeam unde merg cand ieseam cu caruciorul la plimbare. Si o femeie ma intreaba cum il cheama pe bebelus. M-am uitat ca o idioata la ea si nu stiu ce am balmajit.. NU MI-AM AMINTIT cum il cheama pe copilul meu! Asta inseamna oboseala. (Ma crezi ca poti adormi in picioare?) Bun, am dat acest exemplu ca sa redefiniti iubirea! IUBIREA ESTE CE FACI! Nu este un sentiment care, ce sa spun, pica pe tine din senin cand il vezi pe altul. (Am dat exemplul cu copiii, puteti adapta pt iubirea de sot, parinti etc... Pai cine are nevoie de un mormoloc care sa-ti spuna: cat te iubesc, iubito! dar el sa nu stie pe ce lume traieste?) |
Raluca, sa stii ca nu esti singura care a trecut prin asa ceva! Intuitia feminina e un mare dar, asa cum spunea Axios, insa aceasta intuitie nu e buna de nimic cand intervine dragostea oarba. Te inteleg, cunosc sentimentul cand crezi ca inima iti spune ca sunteti facuti unul pentru altul, sa stii ca nu este nimic unic...toate vechi si noua toate. Tot timpul le vindeca pe toate. Cunosc si starea asta in care esti acum, vezi ca e tare periculoasa! Consuma foarte multe resurse sufletesti si e cea mai grea amagire, perfida si dulce in acelasi timp. O sa te trezesti din ea dupa un timp (incearca sa nu il mai vezi, sa nu mai auzi nimic despre el), trebuie multa vointa si sprijin. Roaga-te pentru el (nu pentru tine, cere sa ii lumineze mintea si tie sa iti dea tarie). parintele meu mi-a zis la acea data sa zic la rugaciune sa se faca voia Domnului. Si am spus asa, gandindu-ma eu: hai sa ma rog si asa, ca oricum, Dumnezeu stie care este voia mea (de cate ori nu l-am stresat cu asta!). Si cu sprijin duhovnicesc, cu rugaciune, cu integrarea in activitati care implica munca, atentie, o sa te trezesti incet-incet ca nu vei mai fi fetita melancolica si naiva,care visa la cavalerul ratacitor, ci o femeie puternica, echilibrata si sigura pe ea! ;) Curaj si fruntea sus! Ia o melodie care sa te destinda:
http://www.youtube.com/watch?v=eZFs33Eq0-M [/COLOR] |
Citat:
Ceea ce am vrut sa spun este ca in momentul in care cineva vede ca partenerul/a inca mai cauta prin vecini, e cam clar ca inca nu s-a oprit din cautari...asta insemnand intr-adevar nu neaparat ca ar cauta " iubirea" asa cum m-am exprimat, ci persoana care sa il/o faca sa simta ca a gasit ceea ce isi dorea. Deci nici nu vorbesc despre casnicie, pentru ca intr-adevar atunci lucrurile stau cu totul si cu totul altfel si chiar nu pot sa ma pronunt, dar totusi am o banuiala ca s-ar termina totul foarte urat. Dar ceea ce nu inteleg eu este faptul ca unele persoane se dedica totalmente in relatii/prietenii care sunt precum merele stricate...si atunci pentru iubire sa treci cu vederea ca partenerul te inseala??? Despre tine nu pot sa spun decat ca din modul tau de gandire se poate deduce ca esti o mama model si o sotie la fel, capabila de foarte mult devotament!!!! O seara frumoasa si odihna placuta! P.S. Si nu, cred ca nimeni nu ar trebui sa incurajeze un mormoloc sau sa-i asculte declaratiile mormolocite...daaar........ :21: |
mama...e peste puterile mele de a intelege aceasta fata!
Raluca, draga mea...el sta cu ea, o iubeste pe ea....tu zici ca il iubesti....tragi atata de aceasta "relatie"...nu crezi ca e si putin egoism din partea ta???? na, el a ales alt drum din N motive doar de el stiute....tu ce incerci acum sa il intorci? sau sa intelegi???? multe lucruri in aceasta lume nu ai sa le intelegi niciodata! asa ca vezi de sufletelul tau, ia si te linisteste si urmeaza-ti calea PS. nu dati cu pietre, asta e parerea mea personala anna1....eheeeeeeeeeeeee, si inca cum se mai doarme in picioareeeee....eu experimentez acum:4: |
Ai un puiut pe cinste. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos sa va bucurati mult timp impreuna.
|
Citat:
|
Ei, acum sa ne traiasca si mamica pe care o putem vedea alaturi de puiut !
Asadar, daca aveti vre-o deceptie si mai aveti si o varsta anume prielnica, faceti-va un pui de omulet...cu el sigur nu mai aveti timp de ganduri, framantari si suferinti inutile, ci numai, numai treaba, grija si protectie pentru acel sufletel nevinovat. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:32:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.