![]() |
Citat:
Am avut multe vise cu demoni, apareau ori sub forma unui fum cenusiu, ori a unor pisici turbate care fugeau sa ma muste, dar de fiecare data se miscau extrem de rapid si nu scapam de ei decat cu semnul sfintei cruci. Recent am avut un vis urat, urat, de obicei am cosmaruri si nu ma trezesc, dar asta a fost chiar aiurea. Am visat ca imi vorbea cineva a carui fata n-o vedeam si care imi spunea: "acum diavolii intra in oameni".. dupa asta am auzit strigate de oameni si vedeam siluete fantomatice care fugeau de colo colo. Apoi vocea iar mi-a spus "a mai ramas un singur diavol si acesta e cel mai rau dintre toti" dupa care am vazut o creatura mica, hidoasa, care mi-a sarit pe mana si a intrat in mine. :42: M-am trezit imediat dupa vis, desi repet, am multe vise urate, dar de obicei nu ma trezesc. Dupa cosmar mi-am facut cruce si m-am culcat linistita cu gandul ca n-a fost decat un vis si ca Dumnezeu grija de mine orice s-ar intampla. Visul asta l-am avut acum 1 luna, cam asa. Nu vad nimic schimbat la mine, asa ca prefer sa nu-i acord importanta :78: Poate o fi fost imaginatia mea sau poate a fost un semnal de alarma cu privire la starea mea sufleteasca, insa refuz sa cred ca as fi posedata :)) |
Citat:
Repet regula de aur a bisericii Ortodoxe: Sa nu crezi in vise si vedenii. Dar oricum, visele nu-s problema. Atunci cand vrajmasul nostru, in loc sa ne trimita doar vise, ne mai si ataca fizic, atunci e de luat in calcul. |
Citat:
|
da !
hai mai oameni buni, unde v-ati lasat ratiunea si dreapta gandire ?!
Eu de ce n-am vise cu demoni,sau urate, nici macar cosmaruri nu am(extrem de rar am avut in viata mea!), dimpotriva toate visele mele sunt linistitoare si placute ! Si ...am avut si eu momente de viata, mai dure...nu m-au ocolit chiar de tot !!! eu de ce nu visez ca cineva ma strange de gat, sau morti care ies din groapa,sau draci ??? Eu cred ca visele urate repetare si frecvente, sunt de fapt un semnal ,al unei predispozitii genetice si vulnerabilitati inspre o boala psihica, fiind afectate de ele sistemele nervoase foarte slabe sau cu predispozitie morbida ! De aceea as zice, ca omul afectat de astfel de vise,in mod frecvent, ar trebui sa mearga sa vorbeasca putin si cu un psihiatru(nu e nici o rusine in asta !)sau cu un psiholog sau psihanalist ! Si apoi,daca n uare nici o problema pe linia asta sa se gandeasca la afectari dracesti !!! |
Citat:
Dar de posedati ce zici? Si alea sunt chestii "psihologice" ? Ca tipa ala de ii explodeaza creierii cand ii pui crucea pe cap ? |
Citat:
|
Citat:
Dar ce sa vorbesc cu tine ... un ateu, nu o sa intelegi niciodata daca nu vrei macar sa afli adevarul, si nu sa-ti bati joci de thread-urile altor oameni. |
ok
Citat:
Stiinta nu exclude credinta ! Exista psihologie, dar exista si para-psihologie,care nu exclude fenomene ciudate pe care stiinta nu le poate explica prin metodele actuale epistemologice ! Daca ai citit cu atentie ce am scris, vedeai ca eu ziceam DUPA CE MEGE LA MEDIC, SI SE ASIGURA CA NU ARE NIMICA PSIHIC, atunci poate,dupa aceea, sa ia in consideratie ipoteza AFECTARII DRACESTI ! Dar prima data trebuie sa mearga la medic si nu sa-i steie capul la alte lucruri ! si abia apoi,daca medicu i-a zis: mai omule nu ai nimica ! atunci sa vada si alte explicatii si sa meraga pe la preoti sau calugari ! Desigur, daca omul e bolnav,atunci tot e bine sa merga la preoti si calugari, insa medicina si biserica trebuie sa conlucreze si nu sa fie separate ! |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:42:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.