![]() |
Citat:
Pentru mine e oribil de greu,dar e mai bine ca ieri. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
De ce as ameninta-o pe Sophia prin "ai grija"? Sophia, v-ati simtit amenintata?poate ne raspunde dumneaei. |
Citat:
Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta. De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi. |
Citat:
Citat:
|
"Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat."
Acel "ca nu cumva" schimba multe.Daca te-ai uita cu ambii ochi la posturi...dar tu te uiti dupa constelatii si alte cele. Este sfat,in general sfaturi da cineva care vrea sa fereasca o persoana de niste dureri/neplaceri.Nu am amenintat,doar tu ai inteles asta dintre toti cititorii. |
Citat:
|
Multa cearta pe aici.
As vrea sa spun un lucru revenind la primul mesaj. Cred ca se amesteca doua lucruri: discutia daca este bine sau nu, din punct de vedere crestin, pentru crestini, sa se recurga la metode de conceptie asistata medical, pe de o parte, iar pe de alta, daca legea ar trebui sau nu sa le interzica. Cred ca ar fi bine ca discutia sa se duca ori pe o directie, ori pe alta. Una este sa discuti daca este bine dpdv crestin, alta daca este bine sa existe o lege care sa oglindeasca exact acest punct de vedere (ca uitati, nici nu este clar intre noi, si NU este clar nici pentru ierarhia Bisericii). |
Citat:
Haide sa discutam obiectiv fara sa mai cautam intentii ascunse la celalalt. Asta o spun pentru toti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:48:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.