![]() |
Citat:
Ai fi surprinsa la cate tertipuri recurg barbatii pentru a se culca cu femeile de care se simt atrasi, de la cele mai "lumesti" la cele mai fanteziste. Pe a lui eu as incadra-o la categoria "filosofica"... Adica el a suferit precum un caine c-a fost folosit pe post de obiect sexual si apoi abandonat fara mila iar acum, ca sa vezi, i-a trecut suferita si este gata iar de actiune??! Ia sa-i spui ca tu ai invatat din experienta lui si ca vrei sa eviti o asemenea situatie care, uitandu-te la cat de mult a suferit el (??!!??), e traumatizanta pe de-a dreptul. Asa ca, in spiritul unui respect reciproc, din moment ce te iubeste (dupa 3 luni) asaaa de mult, ai hotarat sa-ti pastrezi fecioria (care, de altfel, nu constituie un obstacol in calea apropierii sufletesti dintre voi)! Unui om ii poti arata ca-l iubesti si ineimpingandu-l intr-un colt in care sa se simta incoltit a lua o decizie pripita! Cu alte cuvinte, bate-l cu propriile-i arme! Rezoneaza cu "suferinta" lui (chiar au ajuns barbatii sa se tanguie ca sunt folositi sexual de catre femei??! - scuze domnilor de pe forum pentru generalizare), consoleaza-l verbal, asigura-l ca tu, dimpotriva, nu vei atenta la inocenta sa si-asa abuzata in nenumarate randuri de femei fara pic de moralitate si, ca atare, vei amana cat mai mult cu putinta apropierea trupeasca. Eu iti tin pumnii, fii tare, fii isteata, intelege ce se ascunde cu adevarat in spatele cuvintelor lui si nu face compromisuri in defavoarea lui Dumnezeu. |
eu cred ca este un subiect foarte delicat si nu vad de ce ar avea cineva dreptul aici sa-i spuna acestei fete sa renunte la prietenul ei... trebuie sa ne mai si smerim. Eu te-as sfatui sa vorbesti cu duhovnicul tau (daca nu ai unul, nu stiu ca nu am urmarit postarea de la inceput) si sa-i ceri lui un sfat. de asemenea iti recomand calduros cartea "Tinerii si sexualitatea - intre iubire si pacat" scrisa de teologul ortodox Danion Vasile. Daca nu o poti gasi in librarii, o poti downloada de aici. http://www.danionvasile.ro/carti/int...e_si_pacat.zip
Dumnezeu sa te ajute! |
Si inca ceva, nu ca as fi de specialitate, insa metoda pe care o foloseste prietenul tau imi aduce aminte de conceptul de "reversed psychology" (psihologie inversa?).
El stie ca femeile se erijeaza in 90% din cazuri in aparatoare ale celor asupriti, pe care ii asculta, ii consoleaza, carora le panseaza ranile sufletesti cu vorbe bune si altele asemenea. Insa aceasta tendinta a femeilor ajunge sa fie exploatata atunci cand ele nu reusesc sa distinga un lup deghizat in piele de miel, adica un tip care vine cu o poveste de abuz sentimental a carui victima a fost, ca mai apoi, dupa 3 luni, sa pretinda de la cea care ii e alaturi, EXACT acelasi lucru care, in urma cu f. putin timp, l-a facut sa sufere!! De-asta spun ca asemenea oameni trebuie batuti cu propriile arme si trebuie sa intri in jocul lor ca sa-i faci sa "inteleaga" ca nu e bine ceea ce-si doresc, ca e trauma cea care vorbeste in ei si ca, numai si numai spre binele lor (!!), nu vei ceda invitatiei la asternut!! :67: |
imi pare rau dar nu pot sa vad nici o legatura intre discursul de genul "barbatii sunt niste porci care se gandesc numai la sex" sau "sa ii batem pe barbati cu propriile lor arme" si invatatura lui Hristos. Sa-mi fie cu iertare! Doamne ajuta! raman la ce am spus mai sus...
|
Citat:
Iertare! Doamne ajuta! |
Ehe! Ce efect are postul si abstinenta. Ma suna acum 5 minute prietenul meu si imi spune..."Dar nu mai vreau asta acum, ci cand vei fi tu pregatita si decat sa te pierd, mai bine ma abtin sa-ti cer ceva"....Pf...cine sa-l mai inteleaga? Sper ca Dumnezeu sa ii lumineze mintea..
|
eu daca as citi raspunsurile in locul ei, nu as "subintelege" ca oricum trebuie sa merg la duhovnic. cred ca pe langa sfaturile pe care noi, in putina noastra cunoastere, le dam, ar trebui sa incepem mereu asa : "eu cred ca cel mai bine trebuie sa vorbesti cu un duhovnic, dar daca vrei sa stii parerea mea (...)". in general este mai importanta chiar ascultarea primita de la duhovnic decat sfatul in sine. de pe un forum nu poti primi ascultare. :) Doamne ajuta!
|
Am uitat sa va spun ca azi s-a citit molifta pentru spovedanie la biserica si era si el prezent...si se simtea asa, rusinat cand a auzit ce citea preotul ( Eu stiam ca astazi se citeste, si am insistat sa vina la biserica ) mai ales ca la biserica ne-am cunoscut noi...
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:42:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.