![]() |
Pentru "opacatoasa" , sa citesti ( daca nu cumva ai citit deja ) cartea Parintelui Danion Vasile "Tinerii si Sexualitatea , intrebari si raspunsuri " , printre ultimile pagini , sunt scrise mai multe scrisori a unei fete care a cazut in aceasta patima , m-a surprins foarte mult cum aceasta fata se lupta ca pacatul . Trebuie sa marturisiti duhovnicului pacatele , ca daca nu ni le marturism cum sa ne mai curatim sufletul .
Este o patima foarte grea , mai ales in randul tinerilor , dar cu lupta multa, cu vointa si cu rugaciune la Domnul , biruim acest pacat . Chiar daca ne spunem cateodata : " ah nu pot sa-l parasesc, sunt neputincios " , asta vrea si cel rau sa facem sa ne adancim in pacat . Viata de crestin nu e usoara , cadem ne ridicam , ne stergem si mergem mai departe . Nu trebuie sa ne adancim si sa ne lasam cu gandul numai la pacat . O sa va spun o mica povestioare din cartea " Tinerii si sexualitatea " de Danion Vasile . Era un calugar care savarsea acest pacat ( calugar/ preot sper sa nu ma insel, scuzele mele ) si cazand in patima seara , i-a parut foarte rau . a doua zi la slujba s-a dus in Sfantul Altar , si nu mai esea . Oamenii din Biserica vazand acestea s-au dus in Altar si l-au gasit efectiv intr-o balta , o balta de lacrimi stand ingenuncheat . Acesta s-a pocait atat de tare incat Dumnezeu l-a luat la El . Sper sa va fi fost de folos , Sebastian . Doamne Ajuta ! |
Citat:
|
Citat:
A murit, a ramas in genunchi mort intr-o balta de lacrimi? a trait si nu s-a mai masturbat? cum? |
Citat:
|
Imi cer scuze , dar eu l-am vazut pe dumnealui in in haine bisericesti , si am crezut ca ar fi preot , oricum daca ma insel , ma scuzati .
andreicozia , da , el a murit , Dumnezeu l-a luat la el atunci cand el se pocaia , pentru a numai repeta pacatul , gasesti mai multe informatii in carte . |
Citat:
Important este sa nu mai repeti pacatul! Rusinea este de la diavol. Diavolul iti da curaj sa pacatuiesti si apoi te indeamna sa nu spui fapta rea dar trebuie sa spui! De fata este Dumnezeu care primeste marturisirea, El stie faptele tale, preotul este doar un martor! |
Citat:
Ar putea un preot sa elaboreze un pic de ce l-a luat Dumnezeu la el, din moment ce nu prin lacrimi dovedesti ca preot sau mirean ca te-ai lasat de masturbare ci IN TIMP( Dumnezeu ar fi trebuit sa-l mai intrebe de sanatate dupa vre-o 6 luni!!!), sau cind incep sa treaca citeva zile de la fosta mincarime in fund. Faptul ca a plins dupa masturbare este un fenomen obisnuit de regret si de reflectie "profunda" asupra greselii facute. Pacat ca nimeni nu are curaj sa intrebe pe la conferintele lui Danion aceste lucruri |
Citat:
In fine, mie imi pare o poveste SF, oricum ar fi... |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:04:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.