![]() |
Un suflet atat de bun.......
Multumim doamna Rodica si multumim celor care ne inteleg durerea prin care trecem am mai spus in legatura cu mersul la primarie sau un ajutor de la ei odata ce nu apartinem de acest oras decat ca stam in chirie nu ne ajuta cu nimic cat despre parinte ne mai trimite o paine sau cate ceva la copii de mancare sii multumim din suflet trebuie sa platim chiria si nu avem nici o posibilitate sa platim intrucat chiria este pe 20 iar noua ne mai trebuie 150 de lei sa putem sa o platim ne este foarte greu dragi crestini numai cel care stie ce inseamna suferinta stie cei saracia si greutatea neam saturat cateodata de toate si ne rugam bunului Dumnezeu sa ne dea putere macar sa fie copii bine sa invete ceva in viata of multa sanatate sa va dea Dumnezeu nu mai stiu ce sa zic nu am cuvinte Dumnezeu le stie pe toate si da dupa sufletul fiecarui om .Doamne ajuta ,Amin,.
|
Doamne ajuta
Dragi prieteni crestini am primit vestea ca in trei zile daca nuplatim chiria sa parasim locuinta nu stim unde ne vom duce daca nu vom reusi sa o platim va rog sa va rugati pentru noi si mai ales pentru proprietarul nostru Marius sal ajute Dumnezeu sa ne inteleaga si sa ne pasuiasca sa putem sta aici sa nu fim nevoiti sa plecam ca nu avem unde poate Dumnezeu ii va indulci sufletul cu rugile noastre si ale dumneavoastra sa ne pasuiasca pana la sfarsit de luna sa putem sa platim va rugam din inima suntem foarte tristi si amarati daca ar fi sa ne dea afara suntem nevoiti sa stam pe drum ca nu avem unde sa mergem peste tot este sump chiria si nu gasim ,Dumnezeu sa fie alaturi de noi ca si pana acum sa nu ne lase in momentele astea grele ,Doamne Maicuta Domnului roagate pentru noi pacatosii ca alta scapare nu avem afara de Tine ,roagate pentru noi la Tatal ceresc sa ne ajute si Fiului Tau ,Tu care esti curata si plina de har nu ne lasa pe noi ce se roaga la Tine cu credinta ajutane sa reusim sa iesim si din acest necaz asa cum neai ajutat mereu rugandute pentru noi cei pacatosi ,Amin ,Dumnezeu sa ne ajute .
|
Cel care se roaga cu credinta si cu dreptate Bunului Dumnezeu si le face cinstit si cu sudoare toate ale vietii lui, nu ramane neajutat de Prea Milostivul Dumnezeu!
|
chiria
Eu deja incepusem sa ma intreb cand veti cere bani de chirie.Pentru vaccin nimeni nu a propus un ajutor ma asteptam sa apara chiria.
Inca mai sper ca, exista o limita a bunului simt si mai ales pe un site crestin. |
Doamne ajuta
3 atașament(e)
Dragi crestini am intrat si noi pentru un moment avem un mare necaj in familie cel micut Cristi a trebuit sal ducem la spital de urgenta deoarece i se facuse rau se invinitise la fata nu respira bine si voma galben cu spume neau facut o consultatie si ea dat un tratament cu bani binenteles caci si consultul lam platit 30 de lei am facut si poze pentru unele persoane care mereu au fost cu vb grele adresate noua ,acum ea facut analizele si asteptam rezultatele pe ziua de miercuri la care ne va da si un tratament sai luam in functie de ce are ,noi suntem foarte ingrijorati numai Dumnzeu ne stie supararea mai ales ca si asa suntem vai de noi ne lipsea sa fim si cu boala la copii mai bine eram noi ,dar speram in Dumnezeu sa fie bine si sa aibe doar o mica intoxicatie sau ceva usor deoarece am fi distrusi de durere ca copilasul nostru sa aibe ceva va rog din suflet macar in aceste momente nu mai aruncati cu noroi in noi va voi atasa si poze cu rezultatul de la consult si medicamentele prescrise cat si chitanta contra cost se vede si data scrisa pentru cei cartitori ,aici ne spunem oful si necazul nui nimeni obligat sa se uite pente viata noastra si nici sa ne vb urat ,cat depre vacinuri am facut poza si cu vaccinele scrise de doctor care trebuie cumparate, Dumnezeu sa va ajute si pe Cristinel vom reintra dupa rezultatul analizelor in speranta ca nu va fi nimic grav caci nu vom avea posibilitate sa iesim la liman abia am putut sai platim aceste medicamente si consultul nu stiu de unde vom lua si pentru celalat Dumnezeu cu mila ,Doamne ajuta ,Amin,
|
cersetoria nu are limite masurabile in bun simt ...
Paraschiva83, hai sa facem un pariu... "Oare ce urmeaza?"
(documentele postate sunt absolut ilizibile, intentionat sifonate si la timpul neocupat pe care il au nu m-as mira sa fi invatat sa lucreze cu un anumit program) |
Doamne ajuta
Dragi prieteni iam facut analizele celui mic si sau repetat din nou nu stim inca rezultatul deoarece nu au iesit bine si asteptam joi sa ne zica ce are ,ata stim ca scade in greutate si nu ea are doar 9,500 de grame si el are 1 an si aproape trei luni asteptam cu inima cat un purice si ne rugam la Dumnezeu sa ii fie bine sa nu fie ceva grav fereasca Dumnezeu rugativa pentru micutul nostru Cristian pentru sanatate punetil va rog in rugaciunile dumneavoastra Dumnezeu sa va dea sanatate si bine ,Doamne ajuta .Amin. Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil Cristian. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Cristian, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin. |
Citat:
Cine nu e invalid poate munci in agricultura unde nu se gasesc zilieri, desi castigul depaseste de cateva ori venitul unui medic rezident sau profesor incepator. |
Cu vaccinurile credeam ca s-a lamurit treaba, nici unul nu e absolut urgent si necesar, dar daca va dau banii afara din casa, nu aveti decat sa-l platiti, apropo Infarix costa in jur de 300 RON dar este Tetraxim care e la fel de bun si costa doar 120ron.
Iar pentru RoR este Priorix care e in jur de 70RON. http://www.farmaciiledona.ro/produse...-pertus-I29950 http://www.farmaciiledona.ro/produse...hib-hbv-I27336 http://www.farmaciiledona.ro/produse...orix-gsk-I1420 |
Fereasca Dumnezeu!
Se pare ca nu aveti nicio limita.
Acum sanatatea copilului. Va cereti singuri osanda. Se vede ca nu-L cunoasteti pe Dumnezeu si va folositi necuviincios de numele LUI! Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:53:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.