![]() |
........
Si ce trebuie sa pupam si sa ne facem cruce????Iisus cat a fost in viata a facut cruce??ne-a indemna sa ne inchinam??si sa pupam crucea????eu nu cred,asa ca noi trebuie sa facem ce a facut el...nu ce au zis uni dupa el!!!si daca Iisus era rastignit pe o roata??nu ne mai faceam cruce?????Haideti.....ati uitat cele 10porunci clare ale lui Dumnezeu una dintre ele,sa nu ne facem un alt Dumnezeu inafara de el.......
|
Citat:
Domnul sa te scoata la lumina.Amin.Amin.Amin. |
Citat:
|
Citat:
|
SF CRUCE pt noi este arma impotriva tuturor relelor. Mantuitorul a sfintit CRUCEA cu SANGELE SAU... Pt noi, ce-i ce credem este mantuire, iar pt voi este pieire...
Marele nostru parinte Cleopa Ilie ne spune clar: Ca voi aveti un demon (imi scapa numele) care stie BIBLIA pe de rost, dar numai ca va invata sa o interpretati GRESIT. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Un pastor a spus in una din predicile sale urmatoarea pilda: " Am visat intr-o noapte ca am murit. Un inger a venit sa ma ia si la un moment dat ne-am oprit in dreptul a doua usi. Stiam cumva ca dincolo de prima usa se afla iadul. Si l-am intrebat pe inger: - Sunt dincolo de usa asta frati de-ai mei, penticostali? - Sunt ! i-a raspuns ingerul. - Dar carismatici sunt? - Sunt! - Da adventisti sunt? - Sunt! - Dar ortodocsi? - Sunt si ortodocsi! - Si catolici? - Sunt si catolici! Cand am ajuns in dreptul celei de-a doua usi, ne-am oprit ... Stiam cumva ca dincolo de usa aceea se afla raiul. Si l-am intrebat pe inger: - Daca in iad se afla atatia credinciosi, de atatea feluri, atunci dincolo de aceasta usa, cine se afla?? - Ucenicii lui Isus, mi-a raspuns ingerul." Cand am auzit aceasta pilda mi s-a frant sufletul. Atata straduinta sa fiu de o anumita culoare religioasa si uit esentialul. Singura cale care conteaza este calea uceniciei ... Dar sunt eu oare dispusa sa platesc pretul ??? |
The play of the day :)
Citat:
|
Ti-am remarcat de multa vreme umorul si ironia fina ...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:00:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.