![]() |
Astazi am invatat ca o imbratisare si o privire calda iti pot insenina o zi de la care nu te asteptai la prea multe.
|
Azi am invatat sa nu renunt, speranta are nevoie de incercari ca sa creasca iar un scop nesustinut de perseverenta e ca un peste pe uscat.
|
Astazi am invatat ca oricat de cald ni s-ar parea noua in biserica cu maneca scurta si pantaloni trei sferturi stand locului, sa ne gandim totusi la saracul preot care trebuie sa mearga de colo-colo si sa faca slujba imbracat in vesminte preotesti si groase. ;)
|
saracul preot care trebuie sa mearga de colo-colo si sa faca slujba imbracat in vesminte preotesti si groase
Ne gandim la "saracu preot"dar cred ca este gresit spus "saracul",el este mult mai bogat ca noi caci el insusi a ales sa fie preot cu tot sufletul lui caci asa a simtit ca-i este chemarea si Dumnezeu ii da putere sa-l slujeasca ,sa poata rabda toate cate sant pe pamant pentru ca sa ne ajute pe noi robii lui sa gasim calea,sa ne invete calea,sa ne desluseasca calea spre mantuire. Daca gresesc rog ierta-ta sa fiu. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Ce am invatat astazi
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Azi am invatat ca-ti poti distruge copiii din prea multa dragoste.
|
Astazi am invatat multe lucruri; dar unul m-a pus pe ganduri si as dori sa il incerc. Poate va inspira si pe altii:
http://www.scribd.com/doc/14774766/C...lion-de-Dolari .... si un milion de Lei noi e bine; dar cum sa facem? Scrie pe link-ul de mai sus. Ce parere aveti? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:19:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.