![]() |
Citat:
Citat:
Daca vrei sa traiesti in lumea ta imaginara, cum sa te oprim noi? Oricum, din tot hatisul de cuvinte de mai jos, nu am reusit sa gasesc vreun argument pentru ce ai afirmat mai sus, deci tot e bine, poate realizezi si tu asta si vii mai aproape de realitate. Dar gasim specific lumii in care traiesti tu, multa fantezie, lucruri stiute pe jumatate ceea ce le face sa fie intelese prost (asimilarea unui cip rfid cu telefonul mobil) si multe alte aberatii de car nu am timp, inclusiv a bietului parinte Savatie, care cat o spumegat el (asa mai moderat totusi) impotriva cipului, tot n-o fost in stare sa ofere si niste argumente ortodoxe pentru asta. Talent de scriitor are ceva, dar din pacate asta nu suplineste lipsa a ce ziceam mai sus. As fi vrut sa gasesc un singur argument ca actul cu cip e o problema duhovniceasca, atat de mare incat sa justifice OPRIREA de la SPOVEDANIE, adica practic unde/cand/cum in ortodoxie i s-a interzis omului POCAINTA?? Deci las-o asa moarta, ca pute prea tare. Oricum, la concurenta cu: Citat:
Mai sa fie, oare de ce imi aduce aminte asta de aia care s-au dus pe rapa cu calendarul? Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In concluzie, sunt spurcati, avand pe ei numarul favorit al satanei. Ce n-a aflat inca este ca in fisierele de windows "666" se gaseste de cateva sute de ori. Dar asta nu vrea sa stie ca pe urma nu mai poate intra pe Internet. Si ce face ea fara facebook? S-o lepada de el mai incolo, pe la sfarsitul lumii, asa.. Deocamdata exerseza mersul la banca, in loc de bancomat. Tot pentru sfarsitul lumii, antrenament, cum zicea Valica. |
Propun sa ne intoarcem la subiect. Evident, apostolii cipului sunt corecti politic si asta li se pare suficient. Ei apara ierarhia BOR de credinciosii care inteleg cat de cat ce se intampla in jur. Daca crestinii se bazeaza pe scrierile Sfintilor Parinti, apostolii cipului se bazeaza pe scrieri newagiste care servesc idealului masonic de reducere a populatiei si de distrugerea crestinismului mai ales din interior.
Asadar, voi lua toate jignirile drept complimente, caci pe drumul mantuirii acestea sunt mai necesare decat laudele. Noi, cei care suntem crestini, trebuie sa-i urmam pe cei doisprezece apostoli ai lu Hristos, nu pe apostolii cipului. Fiecare va raspunde pentru ce va scrie. Asa cum ne avertiza parintele Adrian Fageteanu, un alt ,,incult'', ,,nulitate'', ,,paranoic'', ..bolsevist'' sau cum vor sa-l mai numeasca satanistii care promoveaza cipul, solutii colective nu exista. Lumea va merge in directia in care trebuie sa mearga, datorita pacatelor ei. Deja se zvoneste ca anumite bauturi racoritoare ar putea contine nanoparticule ce pot produce anumite simptome asemanatoare gripei si ca se pregateste si un vaccin... Daca scopul nostru este sa ne mantuim, atunci sa avem grija de suflet, sa nu-l lasam sa fie influentat de raul din jur, oricat ar fi de mare acesta. Deja exista martiri crestini in mai multe tari. Ne vine randul si noua, poate. Putem sa ne informam, putem sa ocolim pe cat posibil unele capcane si atat. Evident, satanistii manipulatori vor cauta sa dicrediteze orice sursa de informare a crestinilor, insa minciuna are picioare scurte si se va vedea clar cine cui slujeste. |
Chiar daca ar fi o gresela cu cipurile nu e o greseala mare, nu sunt sectanti cei ce sustin asta. Greseli cu adevarat importante sunt greselile legate de dogma si invatatura de credinta, aici e problema mult mai mare.
|
Citat:
|
Citat:
Desi ceva ceva trebuie sa-ti fi trecut pe langa urechi, macar cat sa te faca suspicios in directia asta. Care va sa zica sa pui canoane inventate adhoc, unele fara precedent in ortodoxie (refuzul spovedaniei) nu este sectarism? Sa acuzi preoti si ierarhi ca sunt lasi, slabi, inconstienti, etc. pentru ca nu vor sa se inscrie in campania anticip, nu e sectarism? Sa sari in capul Patriarhiei pe motiv ca nu si-a insusit atitudine sectara anticip ca BOSV, nu este sectarism? Sa faci din cateva cazuri izolate de parinti reperele ortodoxe absolute, papiforme, nu e sectarism? Iti mai trebuie? |
Citat:
Citat:
Citat:
2. Nu aveti habar cine sunt Sfintii Parinti 3. Din parintii citati unii nici n-au scris impotriva cipului, altii care au scris si inca cu iz sectar ii faceti Papi infailibili. Ce e ortodox in asta? 4. Paranoia si obsesie masonica. De cand in crestinism dusmanul principal sunt masonii si nu diavolul? Simplu, de cand crestinii (unii) nu mai sunt in stare sa se lupte cu inamicul real (diavolul) si isi inventeza adeversari imaginari cu care se "lupta" din vorbe. 5. Cea mai buna unealata pentru distrugerea crestinismului din interior, sunteti chiar voi care atacati pastorii (ai recunoscut ceva mai sus). "Bate-voi pastorul si se va risipi turma" Tot nu e sectarism asta, Catalin? Citat:
Ah, stai ca voi nu trebuie sa fiti destepti sau sa ganditi, ca si Apostolii nu erau cu carte iar voi suntei intocmai ca Apostolii. My bad. Citat:
Citat:
Cu informatia paranoida suntem deja obisnuiti, inculti medical )si nu doar) fiind nu vedeti lipsa de logica in chestia de mai sus. Serios, femeie ai nevoie de doctor pentru cutiuta. Poate iti rezolva si problema cipului implantat in masea despre care ne scriai pe alt topic. Aici Catalin poate sa spuna ca nu e o problema sectara ci una medicala. N-as putea sa-l contrazic. Citat:
Citat:
Sunteti experti la asa ceva. |
Din pacate, apostolii cipului ii declara sectanti pe cei care se opun opiniiile lor. Si nu e de mirare. Daca cei doisprezece apostoli ai lui Hristos vor ajunge sa fie considerati sectanti, atunci prefer sa fiu si sectanta. Daca Apocalipsa, capitolele 13-15 reprezinta o dovada de sectarism, de asemenea. Un sectarism de forum, fireste. Sa nu se grabeasca adevaratii sectari sa-mi trimita mesaje. ,,Secta'' mea se numeste ortodoxia.
|
Citat:
Eu am dat o tona de argumente pentru care sunteti sectanti. Citat:
Ce pacat ca nu prea se poate, se gasea el un Roncea, o maicuta Fotini care sa-i invarta cumva pe degete. Asta nu inseamna ca nu-i puteti mentiona cu tupeu si nesimtire in sprijinul ratacirii tale, asa cum fac sectarii cu Sfanta Scriptura intre randurilor carora in schimb ei pot sa indese chestii care nu sunt scrise, asa cum si voi indesati cipuri prin Apocalipsa lui Ioan. Citat:
|
Voi continua sa-i numesc apostoli ai cipului pe cei care vor sustine documentele cu cip si cipul implantat. Postarile lor vor fi un argument!
|
Antonia, nu poti sa inventezi tu noi apostoli, apostolii cipului, pentru ca nu exista asa ceva.
Inca nu a zis nimeni ca e de acord cu cipurile implantate, si, cel putin deocamdata nu e vorba de cipuri implantate. E vorba de niste documente cu cu cip, care, sincer, chiar nu vad cum pot fi considerate lepadare de Dumnezeu. Cu cipul din buletin va gandi omenirea, nu tot cu mintea? Nu tot acelasi suflet il va avea omul, nu tot aceleasi trairi, sau cipul ala se teleporteaza din buletin in creierul omului si ii schimba mentalitatea? Sau ecand aveti calculator si telefon mobil nu mai aveti aceleasi trairi, acelasi suflet?(PC-ul si telefonul mobil au cipuri, de-aia le-am specificat). Daca te lepezi de Dumnzeu, o faci din vointa, ca de-aia ai creier, nu pentru ca ai buletin si pasaport cu cip. Daca credeti ca documentele cu cip e lepadare de Dumnzeu, imi pare rau sa o spun, dar inseamna ca il adorati pe Dumnezeu mai putin si decat mine (care am specificat clar ca am hibe multe, mult prea multe). Dumnezeu e in inima unui om, Dumnezeu pezent in rugaciunile unui om; cum crdeti ca un cip in buletin sau pasaport sau card bancar sau orice tip de cip (care repet, NU e implantat in corp) poate sa il alunge pe Dumnezeu? |
Atata are, atata poate saraca: "nu sunteti ortodocsi, ci eu reprezint ortodoxia", "apostolii cipului", "nu ne lasati sa atacam ierarhia", "noi intelegem ce se intampla ca ne hranim cu paranoia si sf tehnologic, serviti si voi sa va scoatem la lumina", etc.
Dar bine ca e batausa, vorba elizei, doar ca bataia fara discernamant nu mai e rupta din Rai, afla si eliza asta intr-o buna zi :)) |
Si uite-asa, ajungem ca pe vremea lui Nero.
,,- Asadar, cine a dat foc Romei? - Crestinii! - Cine sunt teroristii zilelor noastre? - Crestinii, caci ei se impotrivesc satanismelor de tot felul!'' |
Citat:
Ce să mai zic de săracu' Alin, cred că a sughițat până dimineață. Madam EG se preface că a uitat de declarațiile sale de amor pentru stiliști, dar îi face o deosebită plăcere să vâneze monștri pro-ecumeniști cu plasa de prins fluturi a imaginației sale. |
Acum serios discutia nu prea duce la nici un rezultat.
Dar... poate "adevaratii ortodocsi", cei care se opun "apostolilor cipului" ne spun si noua cine a identificat cipul ca fiind pecetea cu 666 de care se vorbeste in Apocalipsa. Ei stiu asta? Pentru ca tot in Apocalipsa se spune ca inselarea o vor recunoaste doar adevaratii crestini. |
Citat:
Pai nene, crestinii adevarati erau niste dizideti la evrei sau romani, ca aia aveau alta religii, da? Deci si noi care suntem dizideti versus crestinismul istoric, tot aia adevarati suntem, pentru ca "mainstream" -ul mereu e in eroare. Cu retorica asta orice secta isi poate "legitima" existenta. |
Citat:
|
Mama, hai ca m-ai dat pe spate cu chestia asta. Daca a observat creatorul lui...
Ce mai pot eu sa zic ? |
Oy vey, cita discutie degeaba. Sincer. antonia, crede-ma: daca chiar ar exista ce zici, dar cipuirea ar veni din partea unei societati care: pedepseste cu scoaterea in afara legii sau, dupa caz, cu pedeapsa capitala avorturile si infanticidul, precum si imbogatirea prin afaceri, traficul de organe, arme si persoane si droguri, pedofilia, apartenenta la organizatii oculte, etc., atunci DA, as accepta cipul; m-as numara printre voluntari. Dar, fie asa, fie altfel, cipuirea nu exista, nici din partea unei societati benefice, nici din partea unui regim malefic, decit in mintea unor zeloti orto, din care uni au fost facuti ce numesc eu sfinti "politici" gen Paisie Aghioritul. (Sper ca Iustin Pirvu nu va fi canonizat pe chestia asta. Ca dupa aia urmatorul de canonizat, intru sfintenia cipofoba, ar fi Danion sau Saccsiv. Brrr, bleah!). Chiar ca sunteti agenti ai KGB, pardon, BOSV.
|
|
De la primul rand, ala cu carnetelul de pensii care e lepadare, am renuntat sa mai citesc.
Mi-am dat seama ca e un tacanit. |
Citat:
Antonia, te stiu o persoana serioasa. Chiar daca articolul acela atinge si problema cip-urilor ce prezinta interes pentru tine, nu cred ca trebuie popularizat, pentru ca e de-a dreptul ridicol. "Femeile își taie părul, se vopsesc. Rujul de buze este făcut din copii uciși prin avort, din embrioni, din copii avortați – iau materie primă, iar voi… în gură o băgați și o înghițiți, mâncați. Săvârșiți un ritual satanic!" |
Citat:
|
Citat:
Părintele Vasile Novikov - fragment din predica sa http://www.youtube.com/watch?v=umUAiN3AloU Nu stiu ruseste, nu stiu daca il traduc astia corect dar daca e asa... e trist. Oricum, si din mimica se vede ca nu prea e in apele lui. Oricum, e bun de vazut care sunt "sfintii parinti" ai cipofobilor de la noi. Doar asta si e o lectie in sine, nu mai trebuiesc alte argumente. |
Citat:
|
Citat:
dar cu siguranta ,la o adica, daca-l intrebi, e crestin dintr-ala ortodox pana-n maduva... oooo ce frumos ce spune, te mangaie la suflet... eu am crezut ca-l vad pe Alin al nostru, pe cuvantu' meu!! crestinul ortodox de azi percepe vietile sfintilor ca pe niste basme care la care se uita tamp sau zambind sagalnic mormaind in barba "mda... frumos", dar gaseste c/au trait niste vremuri de mult apuse, vremuri in care nu aveai nevoie nici de televizor ca sa-ti umpli viata, nici macar de frigider ca sa-ti duci traiul. si a gasit solutia impaciuitoare: nevointa inteligenta!! boierie tata!! adica sa fim intelesi: necesitatea nu e moft, da? suntem in secolu' 21, asa ca tre' sa ne raliem la norme in trend si la o adica de ce nu, crestinul perfect "ortodox" este acela care va accepta sa-L ia pe Hristos implantat in cipuri... eventual sa fie si scanat la fiecare participare liturgica, nu de alta dar daca orice site foloseste cookieuri sa-i fie si lui inregistrata prezenta si "evlavia"! ce lume minunata se asterne!! si noi, ba astia prostii, nu ne invatam lectiile!! Vai de capu' nostru!!! ce cateheza avem aici!! |
Citat:
asa ca te omori degeaba cu corecturile :) |
Citat:
|
""Rujul de buze este făcut din copii uciși prin avort, din embrioni, din copii avortați – iau materie primă, iar voi… în gură o băgați și o înghițiți, mâncați. Săvârșiți un ritual satanic!""
What?! De unde au mai scos-o si pe asta?! Asta chiar are nevoie de dovezi inainte sa apara scrisa asa pe oriunde... e luat depe pagian de blog postata de antonia. |
Citat:
Iti dai seama, in vinul de tara sunt uneori drosofile moarte. Nu mai vorbesc de drojdia Saccharomyces...nevoita sa sporuleze si sa se care, saraca, dupa inchierea procesului de fermentatie... Ce criminali suntem, dom'le... Tu maninci carne si ai, cumva, haine de blana?! Ucigaso! :))))))))) |
Citat:
Sau aia zicem ca nu erau inteligenti, doar inspirati? |
Citat:
Nici macar pe aproape. Dar ce stiu eu, doar tocmai ai facut apologia prostiei cu un citat de Tutea, nu? Scos din context, dar ce conteaza, daca noi suntem smecheri, ceilalti sunt prosti si nu se prind, in plus, tocmai le-am dat un motiv sa se simta bine in prostia lor, si sa nu o acuze pe a noastrra, ca aia destepti sunt orbi si incapatanati, e musai sa fie asa, inteligenta e un mare blestem, nu? Citat:
Doar avem numeroase astfel de cazuri in Sfanta Traditie, nu-i asa? + poti sa citesti inca o data remarca de la inceput. Eventual poti insera "serioase" sau "grave" inainte de "lacune". Ca sa nu mai zic ca e maxima ipocrizie ca in culmea delirului sa pui in gura altora cuvinte care nu le-au spus. Dar nu asa ai si debutat pe topicul asta? Ah, da ...naravul din fire.. Lupul, blana, naravul..etc. Mai ales ca recunoastem tiparul minciunii: ceilalti sunt pro-europeni pentru ca noi suntem anti si nu sunt de acord cu justificarile noastre stupide, ceilalti sunt pro-cip pentru ca nu vor sa se inroleze cu noi astia "anti" si ne gasesc iarasi stupizi, etc. Chiar nu puteti sa intelegeti ca sunt altii pe care chestiunile astea deloc duhovnicesti pentru care voi va dati de ceasul mortii nu ii intereseaza pur si simplu, pentru ca n-au nici o legatura cu duhovnicia ci doar cu ambitiile politice ale unora? Ne intereseaza abia cand incercati sa dezbinati Biserica cu ele, atunci da, dar problema nu e chestiunea asta in sine, ci voi sunteti problema si cei care va manipuleaza. |
Citat:
http://stirileprotv.ro/stiri/financi...-avortati.html |
Citat:
Nici macar pe site -ul LifeNews care nici ala nu e sfintenia intruchipata, dar nici Pro(s)TV. Cand Pro(s)TV vorbeste de preoti si biserica, sarim imediat, binenteles ca nimic nu e adevarat, cand canta in struna bolnaviorilor nostri, e sursa de informatii autentice. Tu stii cat de cat engleza? Atunci poti sa compari: ProTV: Compania Pepsi, care va lansa in urmatoarele saptamani un nou produs, Pepsi Next, risca un boicot masiv dupa ce activistii care militeaza pentru dreptul la viata acuza ca reteta ar utiliza celule de la fetusi umani avortati. Pentru acest nou produs, PepsiCo ar fi incheiat un parteneriat cu Senomyx, o companie care foloseste celule de la fetusi avortati pentru obtinerea de arome artificiale, relateaza LifeSiteNews.com. LifeSiteNews As LifeSiteNews previously reported, the soft drink producer has been under fire from pro-life organizations for contracting with Senomyx, a company known to use cells originally derived from an aborted fetus in flavor research. Vezi diferenta? Sau mai trebuie explicatii? |
Stati linistiti ca nici Vasile Novikov nu va va mai stresa cu astfel de sfaturi. A trecut la cele vesnice si el.
Fetelor, puteti sa va rujati, puteti sa purtati si pantaloni, puteti sa va vopsiti parul si in verde, ca din ce in ce mai putini preoti va vor spune ca nu se cuvine sa faceti asa ceva! Constiinta noastra de crestini adoarme daca nu ne silim s-o mentinem treaza. Exista atatea tentatii, iar noua ne e greu sa recunoastem ca suntem neputinciosi in fata acestora. Aruncam ceasul desteptator, caci ne place sa mai dormim... |
Citat:
Sf. Serafim de Sarov a zis: Scopul vietii omului nu este convertirea neamurilor, ci dobândirea Duhului Sfânt. Iar când omul dobândeste pe Duhul cel Sfânt, atunci mii de oameni se vor converti în jurul lui. Ce este oare Ortodoxia pentru tine? la modul intim, personal?! (nu mie trebuie să-mi răspunzi că nu în fața mea dai seama). |
Citat:
|
Citat:
Citatul din Petre Țuțea nu e în veci scos din context căci se potrivește foarte bine celor ce vor să facă harcea-parcea scrierile și predicile sfinților și teologilor ortodocși ,încă în viață, cu irevocabilul “infailibil”!!! o găselniță gen.... vezi, ei or fi sfinți ,da’ problem e că ei, sfinții sunt în Cer (bine-merci), or, muritorii se “luptă” pe pământ cu marile ispite și deh… sfinții nu mai au cum să priceapă asta… ei n-au prins vremi dintr-astea cu cip, nano-tech și alți androizi bilibistroci fancy… deci sunt “depășiti”, ei… sfinții!! Sau cum definești tu “infailibilu” Alinuță? Iar ceilalți teologi în viață care nu cântă pe placul urechilor înfundate cu căști sunt “executați” fără drept de replică (vezi descrierea ce i-o faci ieromonahului Savatie în postarea precedentă, valabilă pentru toți aceia (teologi ortodocși) care au ridicat cuvântul împotriva cipului). Inteligența e blestem pentru cel ce-o folosește cu viclenie în scopuri josnice! În cuvintele omului deosebești caracterul lui! Ai uitat deja că o anume doamnă (Doriana Stoica și nu numai) a plecat de aici tocmai din cauza acestei inteligențe…. Ioan Evanghelistul spune: Fiilor, ati auzit ca vine Antihrist ? Tot duhul care nu marturiseste pe Iisus Hristos ca este Dumnezeu, Antihrist este! ( I Ioan 4, 3 ). Deci inaintemergatorii lui Antihrist, tagaduiesc dumnezeirea lui Hristos. Fii concret acum și spune când ,unde și prin ce mărturisesc promotorii tehnologiei biometrice dumnezeirea lui Hristos? Unde se află Hristos în Bruxelles? unde e în palatul parlamentului din Strasbourg care e copie fidelă după Turnul Babel, atunci când Nimrod l-a construit pentru a-l infrunta pe Dumnezeu ,iar la intrare tronează statuia unei femei călare pe un taur!! Știi ce reprezintă statuia?? Pe Hristos în niciun caz!! A, nu poți explica in ce consta tehnologia bio? Păi știi că hoțul strigă hoțul… d-aia nu poți!! Și cu glas “revoltat” atunci la plici: “ambiții politice”, “dezbinarea bisericii”, cei care “manipulează” doar s-or speria fraierii!!! Sa nu va temeti cand se vor inmulti vrajmasii Bisericii ! Ca și in vremea sfarsitului și oricand, Hristos va sprijini pe cei credinciosi , ne-o spune același Sfânt Ioan!! Pe bune recunoști tiparul minciunii?? Dar pe diavol când se transformă în înger de lumină îl poți recunoaște?? Vezi că pe sub mantia-i strălucitoare de bla-blaul ăsta inteligent specific diavolilor arhiconi, i se văd copitele! Uite ce mai spune un alt părinte sfințit despre închinatorii la idoli dar pe care din start îl vei încadra la rubrica “nu prea e in apele lui”!!: Sfantul Andrei al Cezareei, in talcuirea Apocalipsei, spune : " Cand vor veni ucenicii lui Antihrist, vor face pe femei si barbati sa zboare pe sus ". Ai sa vezi tu atunci ! Cand vei vedea ca din paie uscate de grau iti face paine proaspata si, din vita uscata de vie, iti face sa curga vinul cel mai bun. http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleop...orociiminc.htm Deci vezi că e o oareșce diferență între a cunoaște Calea și a merge pe ea.. între a vorbi de Hristos și a-L trăi pe Hristos! Și fii sigur că cei care au bunăvoința de-a afla semnele vremilor vor știi să deosebească duhurile și să-și respecte sfinții și părinții! Sănătate! |
Citat:
Iata si declaratia lui Debi Vinnedge, director executiv la Children of God for Life, care susține că declarația celor de la Pepsi reprezintă un tertip. Celulele obținute de la fetuși umani sunt înmulțite în laborator, după care sunt vândute unor companii precum Senomyx. "Asta nu le schimbă cu nimic proveniența. Celulele conțin în continuare ADN-ul unor copii avortați", spune Vinnedge. P.S. Cuvantul "obtinerea" probabil m-a derutat si pe mine, e posbil ca celulele sa nu fie incluse in amelioratori, ci doar sa fie in procesul de obtinere a lor. E ce imi aminteam eu, desi atunci cand am aparut stirea intelesesem corect, din cate imi amintesc. Am scris din ce mi-am amintit. Dar cuvantul "obtinerea" se poate folosi si in sensul dat in pasajul din engleza, nu e o greseala de traducere. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:47:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.