Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   egipt.bomba cu efect intarziat.ce urmeaza? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12106)

Danut7 28.02.2011 21:48:56

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 343108)
Sunt absolut sigur! Ne-a spus-o si Hristos! Crede-L pe El daca pe vorbele mele nu dati doi bani...

unde a spus Hristos ca diavolul spune si adevarul ? poate diavolul sa spuna si adevarul(nu neg acest lucru doar intreb)?de ce nu deschide nimeni un topic cu minuni si false minuni? mie mi se pare ca tare multa nevoie am avea de un asemenea topic...

cat despre

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 343075)
Pai si daca se implineste cuvantul proorocului rau sa stii ca e de la domnul lui,adica de la satana! E destul de clar. Si diavolu are putere!

nu asta zice legea acolo, ba din contra:

Deuteronom 18:21. De vei zice în inima ta: Cum vom cunoaște Cuvântul pe care nu-l grăiește Domnul? 22. Dacă proorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el".

dany123 28.02.2011 21:49:17

legat de schimbarile de regim/conducatori din africa de nord, poate vor sa incerce sa scada emigratia prin dezvoltarea economica a tarilor respective. mai ales in contextul in care cel putin franta si germania au declarat in mod oficial esecul multiculturalismului (pacat ca n-au facut-o mai repede).

Danut7 28.02.2011 21:53:43

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 343110)
.Dar la opiniile mele nu voi renunta!

ai grija cu opiniile astea.. e drum prapastios si alunecos..

calator prin ploaie 28.02.2011 22:05:33

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 343116)
ai grija cu opiniile astea.. e drum prapastios si alunecos..

Stiu....dar eu nu pot fi ipocrita...Scriu ce cred sau la ce doresc raspunsuri, pareri...Si culeg numai ce-mi foloseste....Restul ma lasa rece...Ma bucur ca imi porti de grija(sincer!)...

Raoul 28.02.2011 22:12:43

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 343112)
unde a spus Hristos ca diavolul spune si adevarul ? poate diavolul sa spuna si adevarul(nu neg acest lucru doar intreb)?

Poate lua chip si de inger luminat si sa amageasca lumea cu minuni! Ne spune Hristos sa avem grija la asta,ca va face multe minuni ca sa amageasca de va fi cu putinta si pe cei alesi! Altfel cum crezi ca fac minuni toti vrajitorii si ghicitoarele,alea de fac farmece etc.? Caci in niciun caz cu Dumnezeu... Deci care varianta ramane??

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 343112)
nu asta zice legea acolo, ba din contra:

Deuteronom 18:21. De vei zice în inima ta: Cum vom cunoaște Cuvântul pe care nu-l grăiește Domnul? 22. Dacă proorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el".

Nu vad legatura si relevanta citatului. Plus ca e din Vechiul Testament,se refera la prooroci si falsii prooroci probabil. Uita-te mai bine la ce a zis Domnul Hristos.

Danut7 28.02.2011 22:24:13

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 343126)
Poate lua chip si de inger luminat si sa amageasca lumea cu minuni!

faptul ca i-a chip de inger de lumina e insasi o minciuna, pentru ca el e inger al intunericului..

Citat:

Ne spune Hristos sa avem grija la asta,ca va face multe minuni ca sa amageasca de va fi cu putinta si pe cei alesi!
Va face false minuni.. care e diferenta dintre minuni adevarate si minuni false?

Citat:

Altfel cum crezi ca fac minuni toti vrajitorii si ghicitoarele,alea de fac farmece etc.?
exista magie neagra insa aia e daunatoare, face rau..

Citat:

Caci in niciun caz cu Dumnezeu... Deci care varianta ramane??
nu stiu..

Citat:

Nu vad legatura si relevanta citatului. Plus ca e din Vechiul Testament,se refera la prooroci si falsii prooroci probabil. Uita-te mai bine la ce a zis Domnul Hristos.
hai sa te scot si pe tine, tot cu aceiasi carte a legii Deut 13:1-5, sa-ti dau un citat care poate fi folosit ca argument pro pentru tine.. totusi ce zici de topicul ala cu minuni adevarate si minuni false? eu zic sa nu mai facem off-topicuri pe aci... sa-l deschida cineva... hai ca o fac eu..

guardian knight 01.03.2011 09:15:20

ok!

nu mai stati de vorba cu vrajitoarele,va pierdeti vremea si va smintiti !!!

calator prin ploaie 01.03.2011 09:18:59

Azi e intaia zi de primavara (teoretic..)
Vis de primavara , pentru voi !
http://www.youtube.com/watch?v=67lpK64Rncc&NR=1

:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:53:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.