![]() |
Citat:
|
Citat:
Ce astepti tu de fapt de la o fata? |
" Altfel n-ai spune ca nu exista "nepotrivire sexuala". Exista din pacate si produce mari suferinte.".........
Scuzati,despre ce anume vb si cum se manifesta aceasta afectiune? Chiar credeti in siretlicuri din astea masculine? Culmea este ca desi se "potrivesc sexual","potriveala"se tot consuma la nesfarsit si casatoria este tot departe asa cum era si la inceput.Paradoxul este ca cei care cauta potrivire sexuala si o si testeaza tot nu se casatoresc(ca si in alte experiente de laborator,"cercetarile" iti rapesc ani buni...) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Prin " fete cuminti" am vrut sa spun fete care merg la biserica, se imbraca cuviincios, nu merg prin cluburi, nu injura, nu beau etc , lucruri care tin de moralitate, educatie; cat despre "moda" m-am referit daca mai sunt la cautare aceste fete " mai de moda veche", avand in vedere tendintele societatii de azi
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Scuze, asta e logica de pierzator. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
depinde ce fac acei tineri, daca doar stau pe banca, in ce consta pacatul??? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca nu se ghideaza dupa instinctul animalic atunci poate sa stea linistit alaturi de ea fara sa initieze nici o apropiere fizica.Exista mai multe scopuri in a saruta pe cineva pe gura? Din cate stiu buzele,limba-sunt incluse la zone erogene. |
Citat:
Uriasa. Exista curatie (feciorie) trupeasca si sufleteasca. Cea din urma este usor de pierdut. Fara a prinde chiar de veste... Dar cum azi oamenii se mint ca iubirea in sine ii curata, este greu sa inteleaga ca sunt cuprinsi de patimi. |
Cunosc un cuplu ortodox care au fost prieteni o perioada destul de lunga de timp fara sa se sarute, singura atingere intre ei a fost ca se tineau de mana; a fost o prietenie frumoasa si curata pe parcursul careia au ajuns sa se cunoasca mai bine; acum sunt casatoriti de ceva ani , sunt fericiti , au si copilas, merg la Biserica in continuare si nu cred ca regreta ca nu s-au sarutat inainte de casatorie:)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Oare respirația nu e potențial păcătoasă, că și aerul e plin de ispite olfactive (stimuli erogeni chiar) care pot avaria fecioria sufletească ?
|
Citat:
Conteaza insa prelucrarea stimulilor. La fluturi si alte nevertebrate prelucrarea serveste in mare masura instinctului reproducerii. Similar la om, atunci cand controlul comportamentului e regizat in sistemul limbic si paleocortex. Neocortexul, insa, in masura in care detine un oarecare control in lobii sai responsabili cu vointa, limbajul si judecata, poate face ca un stimul erogen sa fie respins, dupa cum se poate intampla si invers: un stimul prin natura lui neerogen (de pilda un morcov sau o cana) sa devina erogen. Mare enigma creierul si ceea ce face schimburi de energie si informatie cu el... |
Citat:
Si da, te refereai exact la asta "daca stau duoa ea un an, macar sa-mi iasa si mie ceva" (fizic vorbind). |
Citat:
ai sarutat o fata pe gura pana acum?nu ai simtit nimic"special"? cat despre animale,sunt destule care se mangaie,saruta sau danseaza inainte de imperecheiere,nu am timp sa-ti fac un mic rezumat. |
Citat:
O persoana neinitiata in sex(feciorelnica)nu va avea cu ce sa decodeze acesti stimuli,nu exista un precedent al senzatiilor.Abia dupa stabilirea unei corespondente intre stimul si senzatie,va apare un pattern. Sexologii spun ca,creierul este cea mai importanta zona erogena si au probabil dreptate. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:04:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.