![]() |
Citat:
Nu au mai apucat varsta pensionarii, saracii: unul a murit de cancer la plamani si celalalt tot de un tip de cancer, nu-mi aduc acum aminte. Daca va propovaduiti dogma mincinoasa pe spatele unor asa-zise practici (pseudo)medicale, nu sunteti decat niste amarati de agenti de vanzari de iluzii. |
Citat:
|
Citat:
Abia dupa ce am citit ca un spalacit pe creier "Tragedia veacurilor" mi-am dat seama ca trebuie sa fiu mult mai selectiv in privinta cartilor: cartea lui e.white - uitat pe veci sa-i fie numele - este extrem de plictisitoare, nu are nici macar o trasatura de carte duhovniceasca, de carte care sa se adreseze sufletului. E o insiruire de fapte istorice, insa nefundamentate istoric si plina de frustrarile celui ce apartine fara voia sa libera unei secte neintegrate social, fundamentata pe o mentalitate de fronda, de rebeliune fata de societate, istorie si, nu in cele din urma, de bunul-simt elementar al comuniunii cu ceilalti oameni. |
Citat:
|
Citat:
2.Numele lor nu ti-l pot spune, dar daca dai tu niste telefoane cu siguranta le vei afla. Nu prea sunt multi sectari sambetisti in Copsa Mica. 3.Perfect de acord cu tine. Perfect valabila si in cazul tau, agent de vanzari 666. |
Citat:
prima data , citeam cartile (cele eretice) , dupa care , treptat am inceput sa le rasfoiesc pentru ca nu mai aveam rabdare. Iar, in opinia mea, o carte este eretica atunci cand nu corespunde cu dogmele Bisericii (Ortodoxe). |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Oricum , nu ma intereseaza SUA. O tara fara cultura si plina de prooroci mincinosi. Toate erezii satanice si sectele de acolo vin. |
Citat:
|
Citat:
Orice lucru care se afla pe arătură riscă sa se piarda in intuneric. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar daca ratacitul afla din nou calea cea dreapta (Ortodoxia) , insa nu vrea sa o urmeze, ci prefera sa se inchine la hristosul fals ... nu cred ca mai are sanse. |
Citat:
Tu crezi ca Hristos se razgandeste din 10 in 10 ani , creand secte dupa bunul plac al oamenilor? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In anul 1054 Biserica Crestina s-a despartit in doua Biserici : Ortodoxa si catolica. De atunci Biserica Ortodoxa nu am mai suferit vreo schimsa (si a ramas neschimbata in ceea ce priveste dogmatica) spre deosebire de cea catolica. Citat:
Iar Biserica Crestina nu poate fi "bisericile" aparute la initiativa unor oameni (nu are rost sa-i mai pomenesc , ii stii deja). Biserica Crestina este Biserica ale carei radacini sunt Apostolice. O biserica intemeiata de oameni (ellen white , william miller, luther , smith etc) nu se poate numi Biserica Crestina deoarece nu poarta pecetea Lui Hristos si a Apostolilor sai. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
SÉCTĂ ~e f. 1) Comunitate religioasă care s-a separat de biserica oficială. 2) fig. Grup de persoane izolate, care susțin o doctrină filozofică, politică etc. /<lat. secta, fr. secte |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Este ridicol sa insinuati ca Biserica a aparut in sec.XIX, ea a existat din sec.I; crestinii din primul mileniu au facut parte din aceeasi biserica. Raportat la Biserica Universala, asociatia adventista este o SECTA! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Doamna Ioanna , vorbiti cu peretii si in plus va faceti nervi degeaba.
Adventistii sunt niste rataciti , iar satana ii tine legati de minciunile adventiste (erezii). Oricat de mult le faceti observatii , tot nu veti putea sa-i convingeti. Daca asa vor ei sa creada : ca au "continuitate apostolica" prin "respectarea scripturii" ; lasati-i in minciunile lor - daca asa le place sa creada. Oricum , ratacire mai mare ca a lor nu am vazut... chiar azi am gasit in cutia postala o reclama de a lor in care incearca sa avertizeze ca apocalipsa este aproape , si papa de la roma este antihristul. Dar lucrul care mi-a facut si mai mare scarba de erezia lor a fost ca , pe acea reclama a lor , incercau sa faca niste conexiuni intre Sfanta Taina a Euharistiei si femeia curva (din cartea apocalipsei)ce are in mana un pocal. Asemenea BLASFEMIE nu am mai intalnit ! Si mai au curajul sa se afirme , si sa ne spuna noua ortodocsilor ca suntem in neadevar ! Domnul Dumnezeu sa aiba mila de ei... |
Citat:
Ati aparut in anii 1890 dupa Hristos , si va dati mari stiutori ai crestinismului primar (sec 1-2 dupa Hristos). Nici macar ratacita ellen white nu a trait atunci ca s-a va arate cum traiau primii crestini. O intorci ca la ploiesti (cand nu iti convine) ; |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:48:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.