Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

TunsDiana 17.01.2012 16:46:35

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 422715)
Lilith? Tu esti?

Nu sunt eu, cine e Lilith?

Am mai fost confundata cu cineva cu acelasi nume, care spunea ca are un par lung, se pare ca diferiti oameni au postari asemanatoare :))))

TunsDiana 17.01.2012 16:48:57

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422711)
Imi pare rau, lumea civilizata o intoarce ca la Braila!

a o întoarce ca la Ploiești” sau “ca la Brăila”, “latră câinii în Giurgiu”, “a nimerit orbu’ Brăila”,

Imi plac aceste expresii vechi!

De aici și expresia “a o întoarce ca la Ploiești”, cu sensul de a întoarce vorba altfel decât fusese anterior, ținând cont de ocolul pe care trenurile îl fac la Ploiești, la fel ca și “a o întoarce ca la Brăila”, mai exact la 180 de grade, ca idee, expresie apărută când Brăila era capăt de linie…)

horatiu.miron 17.01.2012 17:23:45

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 422719)
a o întoarce ca la Ploiești” sau “ca la Brăila”, “latră câinii în Giurgiu”, “a nimerit orbu’ Brăila”,

Imi plac aceste expresii vechi!

De aici și expresia “a o întoarce ca la Ploiești”, cu sensul de a întoarce vorba altfel decât fusese anterior, ținând cont de ocolul pe care trenurile îl fac la Ploiești, la fel ca și “a o întoarce ca la Brăila”, mai exact la 180 de grade, ca idee, expresie apărută când Brăila era capăt de linie…)

Eram ironic, si eu apreciez expresiile mentionate si ma bucur ca le-ati folosit :)

guardian knight 17.01.2012 18:34:14

cateva nemultumiri de natura economica !

poate ca, putea si guvernul sa mai indulceasca masurile de austeritate !!!

nu stiu,daca nu se putea,sa se face o reducere de tva, de ex ,la produsele lactate (de al caror pret mare, sunt nemultumit si eu !) si eventual ,acel procent sa il incarce pe mezeluri si carne !!!

-poate trebuia sa-si bata capul,si sa vina si cu niste masuri bune, pentru a sprijini categoriile cele mai vulnerabile, precum copii si batranii,reducand putin tva-ul la anumite produse alimentare de baza, precum produsele lactate !

-nu stiu in ce masura putea sa stopeze evolutia crescanda a pretului la hidrocarburi,si daca nu putea ,macar trebuia sa vina la tv ,sa explica foarte clar asta !!!

stiu ca a fosat o criza comparabila cu marea criza din 29-33, dar, poate ar fi gasit si cateva masuri bune,nu stiu !!!

in orice caz, de la opozitie nu am auzit chiar nimica concret...decat sloganul rasuflat ;"Jos Basescu "!!!

cu ce solutii concrete a venit pe puncte,ponta si antonescu ???

...pauza toatala, ba chiar cred ca le e o sila imensa sa preia acuma guvernarea !!!

anita 17.01.2012 18:39:06

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422683)
Dreptul la pensie nu poate fi luat cotizantului. Cuantumul pensiei, insa poate fi stabilit de stat, prin lege, pentru vorbim despre un sistem unde se dau pensii din cati bani sunt disponibili pentru ele, nu despre cat malai viseaza vrabia.

Pensiile cotizate la privat nu pot fi platite la nesfarsit, pentru ca se platesc exact banii cotizati, plus parte din profitul facut de fondul de pensii. Cat dai, atata ai. Si nu v-ati informat bine, in anii ce-au trecut fondurile private au iesit pe profit.

Cat malai viseaza vrabia iau magistratii si armata.
In rest pensiile au scazut mult ca putere de cumparare si chiar valoare.
Eu am auzit ca anul trecut fondurile private de pensii ar fi iesit in pierdere.

mihailt 17.01.2012 18:40:16

Eu vreau sa vina cineva presedinte,sa faca si aci constitutzie cum a facut dl Orban in Ungaria.
M-am saturat de ultra-nationalisti inselati de draci,care tot fac discrimare rasiala cu ungurii ca sunt huni si mai stiu eu ce.

Si ungurii sarmanii au fost prigonitzi de unii inselatzi de draci pe cine stie motive aberante si au iesit in strada,ca erau omoratzi de foame ca la Auschwitz si in Bulgaria se intampla la fel.
Se pare ca unii neo-nazisti au facut niste teste si dupa cum le-au facut a iesit ca ungurii romani si bulgari nu sunt suficient de europeni si in consecintza trebuie exterminatzi.
Istoria zice ca au mai venit pe aci huni,bulgari,tatari etc.
Prea putzin imi pasa de teoriile neo-naziste ale unora de prin UE,suntem oameni cu totzi.
Sa plece neo-nazistul acesta inselat de draci de la putere sau sa inceteze cu exterminarea populatziei Romaniei,parca ar fi la Auschwitz aci,pai ajutorul social e la vreo 200 de ron de persoana,pentru cine nu are de munca,asta daca e iarna grea nici nu ajunge de incalzire,darmite sa mai mananaci.

Noi nu suntem Imperiul Roman si nici nu prea suntem latini,da dnia sa e atat de inselat de draci ca nu a citit in istoie ca in Imperiul Roman erau primitzi si barbari,li se dadea pamant unde sa lucreze sa aibe cu ce sa traiasca,li se dadea casa etc erau primitzi si in armata.
Deci nu are niciun rost ca UE sa se creada urmasii Imperiului Roman,ca ei dupa modul de comportare de acum sunt urmasi jidovitzilor nazisti gen Hitler si gasca sa de inselatzi de draci de au vrut sa extermine populatzia Rusiei ca cica e amestecata cu tatari (care teorie s-a dovedit extrem de ridicola dupa analizele noi,cand s-a vazut ca rusii sunt amestec de slavi cu vikingi,majoritar,da acum nu mai vor rusii sa se alature UE si bine fac).
Acum se iau de guvernul Ungariei pentru ca a dat o constitutzie umana,ca mi se pare ca ungurii erau primii pe lista neagra a neo-nazistilor inselatzi de draci din UE,la exterminat.Si normal avand constitutzia asta umana Ungaria jidovitzi neo-nazisti ai UE nu mai pot sa extermine poporul ungar.
Prea putzin imi pasa ca in ce ii inseala dracii pe ei (neo-nazistii UE) ca ungurii zice ca sunt amestecatzi cu asiatici (huni),eu nu am nimic cu asiatici.
Cred ca o sa inceapa sa imi vina sa vomit cand o sa aud de UE,daca nu termina cu politica neo-nazista rasista jidovita.

cristiboss56 17.01.2012 19:06:01

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 422753)
Cred ca o sa inceapa sa imi vina sa vomit

Incearca sa iei Emetiral , sau putina lamaie . . .:106:

DragosP 17.01.2012 19:13:45

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 422718)
Nu sunt eu, cine e Lilith?

Am mai fost confundata cu cineva cu acelasi nume, care spunea ca are un par lung, se pare ca diferiti oameni au postari asemanatoare :))))

Ce vrăjeală ieftină!
Dacă nu ești tu, cine ești?
Cât despre faptul că ai auzit de dexonline: e bine! Mai rămâne să și înțelegi sensul celor scrise de mine; Cristi, deși nu cred că te cunoaște, ți-a făcut o caracterizare perfectă.

horatiu.miron 17.01.2012 19:24:14

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 422750)
poate ca, putea si guvernul sa mai indulceasca masurile de austeritate !!!

Sigur ca putea! Daca erau competenti, se intampla si chestia asta. Eu nu cred ca sunt competenti, chiar daca au luat masurile care se impuneau. Poate le-au luat la presiuni externe, sau ale sfatuitorilor de care nu ascultasera niciodata pana atunci.

Citat:

nu stiu,daca nu se putea,sa se face o reducere de tva, de ex ,la produsele lactate (de al caror pret mare, sunt nemultumit si eu !) si eventual ,acel procent sa il incarce pe mezeluri si carne !!!

-poate trebuia sa-si bata capul,si sa vina si cu niste masuri bune, pentru a sprijini categoriile cele mai vulnerabile, precum copii si batranii,reducand putin tva-ul la anumite produse alimentare de baza, precum produsele lactate !

-nu stiu in ce masura putea sa stopeze evolutia crescanda a pretului la hidrocarburi,si daca nu putea ,macar trebuia sa vina la tv ,sa explica foarte clar asta !!!

stiu ca a fosat o criza comparabila cu marea criza din 29-33, dar, poate ar fi gasit si cateva masuri bune,nu stiu !!!

Uite aici te inseli, esti bine intentionat, dar te inseli! Magaria asta cu reducerea TVA la alimentele de baza este una din cele mai mari abureli si, daca-ti aduci aminte, a tot fost promovata de un varan securist si partidul lui.

Hai sa-ti explic de ce nu merge. O paine costa, sa zicem, un leu. TVA este de 24%. Asta inseamna ca 24 de bani ajung in buzunarul statului, in timp ce pretul real al painii este de 76 de bani.

Daca de maine platim 11% TVA la paine, in loc de 24%, pretul real al painii ramane acelasi, de 76 de bani, in timp ce la stat ajung 11 bani. Ajungem la un total de 87 de bani.

Gresala e sa te astepti ca cei ce vand paine sa afiseze, a doua zi dupa reducerea TVA, acest pret de 87 de bani. Pai dupa ce tu ai platit 20 de ani un singur fel de TVA, care era acelasi peste tot, chiar ai senzatia vreo clipa ca acei comercianti vor ezita sa-ti ceara in continuare un leu intreg pentru o paine? Daca ai putut sa cumperi paine la un leu, o sa cumperi in continuare paine la un leu, ca n-ai incotro. Iar diferenta de 24-11=13 bani intra frumos la profitul acelui comerciant. TVA diferentiat, mana cereasca pentru comercianti.

Intr-o economie capitalista, de piata, salbatica, tu chiar te astepti ca afaceristii sa dovedeasca marinimie fata de cumparatori? Pentru ca la asta se reduce intregul argument. Este o marota a opozitiei, care a fost periodic scoasa din beci ca sa ia ochii maselor.

TunsDiana 17.01.2012 19:49:13

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422761)
Ce vrăjeală ieftină!
Dacă nu ești tu, cine ești?
Cât despre faptul că ai auzit de dexonline: e bine! Mai rămâne să și înțelegi sensul celor scrise de mine; Cristi, deși nu cred că te cunoaște, ți-a făcut o caracterizare perfectă.

Domnule,
Nu inteleg de ce insistati cu prostia asta de a ma confunda cu alte persoane, sunt cine sunt nu sunteti d-voastra politia ca sa va arat buletinul. Mi-am pus numele adevarat, eu nu ma ascund, ca altii, dupa cum vad ca se practica pe aici.
Am observa ca pe acest forum se obisnuieste a se judeca omul fara a-l cunoaste.
Domnul cristi m-a facut fumatoare, fara ca eu sa fumez, doamna maria ma confunda cu lilith desi eu habar n-am cine e, d-voastra la fel.
Ce caracterizare imi puteti face daca nu ma cunoasteti?
Oricum v-as ruga sa nu mai imi adresati cuvantul! Sunteti rau intentionta, daca nu aveti argumente sa imi raspundeti, ma atacati ca persoana! Daca nu sunteti in stare sa purtati o discutie civilizata, nu are rost sa interveniti!

iuliu46 17.01.2012 20:20:09

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422762)
Sigur ca putea! Daca erau competenti, se intampla si chestia asta. Eu nu cred ca sunt competenti, chiar daca au luat masurile care se impuneau. Poate le-au luat la presiuni externe, sau ale sfatuitorilor de care nu ascultasera niciodata pana atunci.

Uite aici te inseli, esti bine intentionat, dar te inseli! Magaria asta cu reducerea TVA la alimentele de baza este una din cele mai mari abureli si, daca-ti aduci aminte, a tot fost promovata de un varan securist si partidul lui.

Hai sa-ti explic de ce nu merge. O paine costa, sa zicem, un leu. TVA este de 24%. Asta inseamna ca 24 de bani ajung in buzunarul statului, in timp ce pretul real al painii este de 76 de bani.

Daca de maine platim 11% TVA la paine, in loc de 24%, pretul real al painii ramane acelasi, de 76 de bani, in timp ce la stat ajung 11 bani. Ajungem la un total de 87 de bani.

Gresala e sa te astepti ca cei ce vand paine sa afiseze, a doua zi dupa reducerea TVA, acest pret de 87 de bani. Pai dupa ce tu ai platit 20 de ani un singur fel de TVA, care era acelasi peste tot, chiar ai senzatia vreo clipa ca acei comercianti vor ezita sa-ti ceara in continuare un leu intreg pentru o paine? Daca ai putut sa cumperi paine la un leu, o sa cumperi in continuare paine la un leu, ca n-ai incotro. Iar diferenta de 24-11=13 bani intra frumos la profitul acelui comerciant. TVA diferentiat, mana cereasca pentru comercianti.

Intr-o economie capitalista, de piata, salbatica, tu chiar te astepti ca afaceristii sa dovedeasca marinimie fata de cumparatori? Pentru ca la asta se reduce intregul argument. Este o marota a opozitiei, care a fost periodic scoasa din beci ca sa ia ochii maselor.

Pe de o parte ai dreptate ca asta cu TVA-ul este populismul opozitiei.Pe de alta parte faci teoria chibritului.Oamenii astia fura , fura chiar mai mult decat fura PSD-ul pana in 2004 si mai mult decat PNL .Fura tot.Nu se construieste nimic in tara asta, numai se fura.Basescu are in fiecare an buget din ce in ce mai mare,serviciile secrete la fel,fondurile aflate la dispozitia lui Boc la fel,cresc in fiecare an.Udrea a spart mai multi bani decat oricare alt ministru din tara asta si nu se vede nimic. Basescu e Dumnezeu " El a poruncit si s-au zidit". Nu exista guvern sau parlament.Asta e adevarul.Santem condusi de un dobitoc care se crede Dumnezeu pe pamant.El se pricepe la tot si restul trebuie sa asculte si sa execute.Si mai exista inca o gramada de oameni care il pupa in fund.Unii pe bani multi furati de la noi si altii din prostie.

DragosP 17.01.2012 20:21:37

Diana: Toți mă bate, toți mă-njura, toți da cu capu -n gură!

Mihailc 17.01.2012 20:29:49

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422768)

Vezi că n-ai citat bine poanta. Corect este: toți mă bate, toți mă-njură, toți mă dă cu capu-n gură!

iuliu46 17.01.2012 20:42:55

Si mai e o problema .Cine sant apostolii economiei de piata,ai capitalismului si ai masurilor de austeritate ? Toti cei care traiesc din bani furati .Cei de la ziarele pe care nu le citeste nimeni si de la televiziunile unde nu se uita nici cameramanii.Nu vin cei care chiar au construit o companie sa ne invete ce e bun si ce e rau, vin cei care primesc bani multi ca sa pupe in fund.Ei nu se supun competitiei dar ne invata pe noi ce e competitia.Ei nu se supun austeritatii dar ne invata pe noi ce e austeritatea.Ce altceva este asta decat tupeu ?

TunsDiana 17.01.2012 20:43:44

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422768)

V-am rugat sa nu imi raspundeti, dar daca nu se poate asta e.
Reactie infantila de cel mult 18 ani, limbaj suburban

Magda M. 17.01.2012 21:24:50

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 422775)

va pierdeti timpul... personajul e...basescian.

guardian knight 17.01.2012 21:35:54

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422762)

1). probabil,ca fenomenul ramanerii pretului vechi,din lacomia comerciantului se poate intampla,insa uiti un lucru esential intr-o economie capitalista,si anume : concurenta intre producatori !

o lege de baza a profitului in comert,spune ca: cu cat rulezi mai tare marfa si o vinzi mai repede si in cantitati mai mari, chiar daca o dai mai ieftin, tu vei castiga mult mai mult decat ala ce o vinde scump si in cantitiati mai mici !!!

2). statul nu pierdea acei 5% din tva ,taiati de la lapte, pentru ca ai incarca pe carne, sa zicem,sau pe alte produse mai de lux !
cine vrea mance carne toata ziua, sa si scoata banu...si sa dea la stat !!!
(in paranteza fie zis, si asa romanii se alimenteaza incorect, fiind mari mancatori de carne ,ceea ce combinat cu o viata sedentara, le produce diverse afectiuni in timp !!!)

deci io nu cred ,ca nu se mai putea indulci viata romanilor !!!

glykys 17.01.2012 22:08:38

Protestatarii au reusit ceva! :43:
Au amanat legea sanatatii si Raed Arafat a fost readus in minister.

Alta culeasa de pe Facebook:
‎"Anunț publicitar: Țară frumoasă, mănoasă și ospitalieră, plasată pe paralela 45, riverană Mării Negre, căutăm lider și clasă politică. Pentru descrierea postului, vezi Carol I." (de pe Zidduri adunate / Ionut Apahideanu)

guardian knight 17.01.2012 22:21:34

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 422808)
protestatarii au reusit ceva! :43:
Au amanat legea sanatatii si raed arafat a fost readus in minister.

Alta culeasa de pe facebook:
‎"anunț publicitar: țară frumoasă, mănoasă și ospitalieră, plasată pe paralela 45, riverană mării negre, căutăm lider și clasă politică. Pentru descrierea postului, vezi carol i." (de pe zidduri adunate / ionut apahideanu)

au reusit sa mentina aceleasi spitale mizere, pline de doctori ce-si fac in scarba meserria,si asteapta 1000 de spagi de la pacienti !!!

Mai bine in loc de lider si clasa politica am cauta prima data cetateni !!!

maria32 17.01.2012 23:56:51

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 422635)
Nu primea nici un ban din afara, nu era nici bolnava, poate doar de lene!
Nu judec pe nimeni, nu asta era scopul exemplului pe care l-am dat! E vorba de starea de comoditate generala in Romania care din pacate a cuprins si satele. De ce sa mai fac ceva daca pot sa cumpar, nu? Asta-i problema! Exact cum guvernantii arunca banii pe lucruri inutile exact asa e si poporul. Ne-am obisnuit sa cheltuim prea mult pe lucruri care nu ne sunt neaparat necesare. Nimeni nu mai stie sa spele cu mana, sa gateasca, sa faca curatenie, sa schimbe o priza, un bec sau sa-si spele propria masina. Acum toate le cumparam sau solicitam vreo firma sa ne faca diverse servicii de parca ne-am nascut toti cu doua maini stangi. Dar ne plangem! Ne plangem ca nu se mai poate! Deocamdata acum nu e rau, vor urma vremuri cumplite si nu peste cativa ani ci in cateva luni. Guvernul nu mai are de unde sa imprumute banii asa ca vor da drumul la tiparnita de bani ca sa poata plati salariile si pensiile. Atunci sa ne tinem! Vom cumpara cu 50 lei o paine!

din pacate asta este tristul adevar pe care refuza sa-l constientizeze cei care sunt la ora asta adunati in centrul capitalei protestand si solicitand un trai mai bun de la altii cand defapt puterea de a-si crea un trai mai bun se afla doar in mainile lor.

maria32 17.01.2012 23:58:23

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422637)
Daca citeai cu atentie threadul, sau macar mesajele mele recente din thread inainte sa te apuci sa-mi raspunzi, ai fi vazut ca nu sunt strain de privatiuni, am fost si eu asistat social, chiar in perioada cand s-au anuntat taierile.

Tot aud argumentul asta cu "lasa, ca tu vorbesti cu burta plina" si nu inteleg de ce o burta goala schimba valorile in care trebuie credem. Sigur, nivelul de plinatate a burtii ne schimba perspectiva, dar pentru ca ajungem la fundul sacului nu inseamna ca avem dintr-o data dreptul imuabil sa le cerem altora sa ne ajute la nesfarsit. Burta goala nu-ti absolva carentele personale, defectele, lenea, prostia, motivele pentru care n-a mai fost nevoie de tine si ai fost dat afara.

burta goala te intareste in credinta (doar daca ajungi sa intelegi de ce a ingaduit Dumnezeu sa treci prin asta).si vorbesc din experienta proprie. stiu ce inseamna sa-ti fie foame si sa nu ai ce manca.

stefan florin 18.01.2012 00:12:53

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 422788)

de ce spui asta? Doamne ajuta!

maria32 18.01.2012 00:53:26

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422645)
Nu contest dreptul acestor oameni la pensie. Doar ca ei au trait intr-un sistem falimentar, care i-a pus sa plateasca aiurea cotizatii pentru niste pensii care n-au fost gandite dupa nivelul contributiei, ci pe sistemul generatia de azi plateste pentru generatia de maine.

Trecerea la un sistem bazat pe merit, pe "cat platesti, atata ai" se face chiar acum, in zilele noastre, insa procesul este treptat si anevoios. Chiar si daca nu s-ar fi facut o astfel de tranzitie, generatia de azi nu ar fi avut in ruptul capului de unde sa sustina pensiile generatiei de ieri. Pur si simplu sunt prea multi pensionari si prea putini cotizanti. Specialistii avertizau asupra acestui trend de pe la mijlocul anilor nouazeci, dar aproape toti cei care urmau sa fie afectati de treaba asta au ales sa bage capul in nisip si sa le pese, subit, abia cand guvernele n-au mai putut sa arunce cu mamaliga electorala a pensiei in popor si au facut ce trebuia facut de multi ani.

Sigur, e usor sa dai vina pe faptul ca un demnitar sau altul are case si masini de lux, insa cei care vad doar asta habar nu au de sumele ENORME pe care statul trebuie sa le scoata anual din buzunar ca sa plateasca pensiile. Nici o mie de guverne postdecembriste n-ar putea sa fure atat de mult. Vorbim de cifre astronomice, atat de multi bani incat pana si lui Adrian Nastase i-ar fi rusine sa-i fure.

Cei care gandesc precum dumneavoastra sunt cei din generatia "sa ni se dea". Statul are niste obligatii minime fata de oameni, pe care si le indeplineste in limita banilor de care dispune, cu niste eforturi majore. Statul nu e obligat sa angajeze a prost bugetari, asa cum multi au impresia. Statul nu e mama ranitilor, sa tina pe salariu niste oameni doar pentru ca acei oameni se intampla sa aiba credite si copii acasa. Zilele in care oamenii percep statul ca pe un angajator special trebuie sa se termine. Numai asa se va face loc pentru profesionisti in administratie, numai asa vom ajunge sa fim tratati cu respect cand ne platim impozitele sau avem de-aface cu statul.

:41::41::41::41: sincer! bravo! mai clar si mai corect de atat nu cred ca se poate spune!

maria32 18.01.2012 00:56:33

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422669)
Alta care-mi năruie speranțele...

din pacate graieste adevarul

maria32 18.01.2012 00:59:56

Citat:

În prealabil postat de flori.c (Post 422702)
Dupa cum vad continui sa folosesti un limbaj suburban, domnule.
Tin sa-ti precizez ca prin natura profesiei umblu prin toata tara si am intalnit oameni harnici, inteligenti si disperati de ce se intampla in jur si ca li se pun tot felul de piedici si nu pot face mai mult.
In vara am fost in cateva tari din Europa si am intalnit si pe acolo destui straini, mai putin inteligenti, mai putin curat imbracati, dar care isi vorbeau cu multa decenta. Se respectau , nu se jigneau, nu jigneau poporul din care faceau parte.
Si-apoi daca te intereseaza cine sunt trebuie sa-ti spun, domnule, ca am fost la un pas sa mor impuscata la revolutie in Piata Universitatii, la un pas sa fiu linsata de minerii care bateau copii nevinovati in fata Spitalului Coltea si pe care am incercat sa-i salvez din mainile acestora. Am facut totul pentru copilul meu, pentru ca lui sa-i fie mai bine. Si ii este mai bine dacat inainte de 89 si munceste f mult, nu este nici lenes si nici prost, ba chiar este foarte apreciat de colegii de serviciu de germania, usa si alte tari. Asa ca nu face aprecieri total eronate.
Pune mana, mai citeste, mai invata si vei deveni mai intelept . Du-te tu prin tara si sa vezi acolo oameni adevarati, nu te uita la ce dau televiziunile noastre, tot ce-i mai rau. Sau daca nu reusesti mai uita-te si pe alte televiziuni: un pro 7, rtl etc. Sa cunosti lumea si-ai sa intelegi.

si eu am mers prin tara si din pacate ceea ce spuneti dvs sunt exceptii si nicidecum regula. cu tristete o spun.

DragosP 18.01.2012 07:16:07

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 422775)

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 422788)

Haida de! În trecut parcă vă porcăiați, nu vă pupați!
Ce mironosițe frate, cum te apropii periculos de adevăr cum încep a se da atacate-n persoană!

În altă ordine de idei, ca să continui offtopicul, mai spun ce am spus și în trecut: n-am să înțeleg prea curând obsesia delirantă a unora de a avea jdemii de conturi (consecutive sau nu, simultane sau nu) pe forum. Se cer afară, apar sub alte nume. Sunt date afară, apar din nou. Cred că ține deja de patologic... În fine, Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Ontopic: cum mai fu pe la rivoluție?

heaven 18.01.2012 07:25:26

Citat:

in orice caz, de la opozitie nu am auzit chiar nimica concret...decat sloganul rasuflat ;"Jos Basescu "!!!

cu ce solutii concrete a venit pe puncte,ponta si antonescu ???

Ei,uite asta ma intreb si eu,dupa tot acest spectacol pe care il vad la tv de cateva zile...si cred ca nici acesti manifestanti atat de inversunati,pe buna dreptate pe de o parte,pentru ca nu e o fericire sa iti ajunga cutitul la os de saracie,nu stiu sa raspunda in afara de "Jos Basescu!" altceva.
Am vazut mai multe interviuri care au fost luate,iar oamenii aceia se afla adunati din tot felul de varii motive: saracia,dar si supararea pe justitie (unul striga ca el vrea sa pice justitia),altii pentru legea invatamantului,a sanatatii,am mai auzit si de nemultumirea halucinanta a unor ultrasi,cum ca ei vin sa manifeste pentru ca nu sunt lasati sa vina cu obiecte incendiare la mitinguri si care mai de care.
E ca si cum rezolvarea tuturor nemultumirilor lor financiare,sociale si personale ar fi caderea lui Basescu,dupa care laptele si mierea ar curge!Sa am iertare,dar impresia mea despre acesti oameni este ca ori sunt extrem de naivi ori sunt manipulati...sau ambele.
In plus,destabilizarea Romaniei in momentul de fata ne va atrage mari ponoase de tras pe plan international,investitorii cautand tari cat mai stabile,nu in care domneste anarhia,nesiguranta.
Am vazut opozitia cum s-a grabit sa iasa la atac si sa isi traga spuza pe propria-i turta,niste caraghiosi precum Irinel Columbeanu,care s-a dus sa faca o baie de multime,imbracat in blanita lui si unde era sa fie aproape linsat, precum si adolescentul tarziu Mazare care facea pe nebunul in Constanta,pozand in aparatorul manifestantilor si ii ameninta pe jandarmi ca le arata el dupa ce pica Basescu si bineinteles "taica" Iliescu,ce nu pierde ocazia sa iasa de la naftalina cand se creaza un moment vulnerabil in care vechea putere ar putea reveni la conducere...
Si actualul guvern a facut greseli,insa cand ma uit la caricaturile astea de oameni politici care se bat acum sa puna mana pe ciolan,folosind toate mijloacele de manipulare de care dispun...nu pot sa nu ma opresc sa ma intreb si eu ca cetateanul turmentat din Caragiale.."da eu...eu cu cine votez?"

lore86 18.01.2012 07:37:27

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 422865)
E ca si cum rezolvarea tuturor nemultumirilor lor financiare,sociale si personale ar fi caderea lui Basescu,dupa care laptele si mierea ar curge!
Si actualul guvern a facut greseli,insa cand ma uit la caricaturile astea de oameni politici care se bat acum sa puna mana pe ciolan,folosind toate mijloacele de manipulare de care dispun...nu pot sa nu ma opresc sa ma intreb si eu ca cetateanul turmentat din Caragiale.."da eu...eu cu cine votez?"

Si eu cred la fel. ok, strigam in gura mare:"Jos Basescu!"
dar pe cine punem in loc? Comunistii? Pe Geoana, un venerabil mason?
AVem alternative?
e ca si cum am protesta ca avem doua credite la banca si vrem reforma.Iar reforma consta in faptul ca facem al credit la o alta banca ca sa le putem plati pe celelelate.
"Vorba romanului"sarim din lac in put."
Ok, sa cada gvernul cu Basescu in frunte. dar care e alternativa optima, care are un plan bine pus la punct ptr care sa votam? Cine garanteaza concret iesirea din impas?Deocamdata, din actualii paralamentari nu vad pe nici unul in stare. Sa instige la dezbinare, da. Dar mai mult, nu.

DragosP 18.01.2012 07:43:31

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 422869)
dar pe cine punem in loc? Comunistii?

He, he, că te pomenești că marinalul, la Anvers, era dizident! :5:

Citat:

Pe Geoana, un venerabil mason?
Venerabil, dar fraier!

Citat:

AVem alternative?
Da.

Magda M. 18.01.2012 08:13:29

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422863)
Haida de! În trecut parcă vă porcăiați, nu vă pupați!
Ce mironosițe frate, cum te apropii periculos de adevăr cum încep a se da atacate-n persoană!

În altă ordine de idei, ca să continui offtopicul, mai spun ce am spus și în trecut: n-am să înțeleg prea curând obsesia delirantă a unora de a avea jdemii de conturi (consecutive sau nu, simultane sau nu) pe forum. Se cer afară, apar sub alte nume. Sunt date afară, apar din nou. Cred că ține deja de patologic... În fine, Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Ontopic: cum mai fu pe la rivoluție?

Cred ca v-ati facut singur caracterizarea, de patologic tine a-i acuza pe ceilalti de propriile slabiciuni/(obsesii?). Iar faptul ca sunteti f. departe de bunul simt nu va apropie cu nimic de adevar.

Magda M. 18.01.2012 08:22:32

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 422844)
de ce spui asta? Doamne ajuta!

Ma refeream la anumite calitati ale lui Basescu, care il fac atat de popular...

DragosP 18.01.2012 08:33:49

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 422873)
Cred ca v-ati facut singur caracterizarea

Sunt consolat doar de gândul că părerea Dvs. nu e la nivel de certitudine ci doar de bănuială...

Citat:

, de patologic tine a-i acuza pe ceilalti de propriile slabiciuni/(obsesii?). Iar faptul ca sunteti f. departe de bunul simt nu va apropie cu nimic de adevar.
E curios de ce tocmai Dvs. ați reacționat. Se aude cumva ceva bâzâind pe la căciula Dvs?

Magda M. 18.01.2012 08:36:08

[quote=heaven;422865]Ei,uite asta ma intreb si eu,dupa tot acest spectacol pe care il vad la tv de cateva zile...si cred ca nici acesti manifestanti atat de inversunati,pe buna dreptate pe de o parte,pentru ca nu e o fericire sa iti ajunga cutitul la os de saracie,nu stiu sa raspunda in afara de "Jos Basescu!" altceva.

Aveti dreptate...dar poate si cei care demonstreza (pasnic desigur, nu instigatorii) au acest drept...

"De ce se revolta oamenii? Si cum de o fac intr-un moment, parca din senin? Asta se intimpla atunci cind sint batjocoriti la infinit si, desi par ca suporta, depoziteaza undeva toate aceste siluiri.
Ce oare am făcut, se întreabă surprins conducătorul, că așa, parcă dintr-o dată, parcă au înnebunit? A abuzat de răbdarea oamenilor, asta a făcut"

(de pe http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-gregar-pegra/)

Magda M. 18.01.2012 08:46:55

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422880)

E curios de ce tocmai Dvs. ați reacționat. Se aude cumva ceva bâzâind pe la căciula Dvs?

Mitocania salveaza Romania :)

lore86 18.01.2012 09:06:26

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422870)
Venerabil, dar fraier!

Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.
Citat:

Avem alternativa?
Da.
Varianta putului?

DragosP 18.01.2012 09:12:32

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 422891)
Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.

Nici eu, dar parcă, în final, e după noi...

Citat:

Varianta putului?
Nu, mai multe. Cea mai simplă: Otopeni, Băneasa, sau alt loc cu zboruri internaționale. Nu recomand.
Alta: monarhia, preferata mea.

maria40 18.01.2012 09:23:03

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 422869)
dar pe cine punem in loc? Comunistii? Pe Geoana, un venerabil mason?
AVem alternative?
e ca si cum am protesta ca avem doua credite la banca si vrem reforma.Iar reforma consta in faptul ca facem al credit la o alta banca ca sa le putem plati pe celelelate.
"Vorba romanului"sarim din lac in put."
Ok, sa cada gvernul cu Basescu in frunte. dar care e alternativa optima, care are un plan bine pus la punct ptr care sa votam? Cine garanteaza concret iesirea din impas?Deocamdata, din actualii paralamentari nu vad pe nici unul in stare. Sa instige la dezbinare, da. Dar mai mult, nu.

Solutia ar fi un conducator de dreapta care sa taie in carne vie! Unul de genul cum a fost Balcerowicz in Polonia sau Margaret Thatcher in Anglia. Asa ceva ne-ar trebui dar, acum, pe scena noastra politica nu exista un astfel de conducator din pacate

Lucian008 18.01.2012 09:34:20

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 422752)
Eu am auzit ca anul trecut fondurile private de pensii ar fi iesit in pierdere.

Ati auzit gresit.

Lucian008 18.01.2012 09:45:36

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422870)
Da.

Te rog lumineaza-ne: Care sunt alternativele? Daca aflu care sunt aceste si sunt credibile merg si eu la Universitate diseara si am sa strig cel ma tare.

DragosP 18.01.2012 09:54:19

Am spus deja mai sus, recitește te rog!

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:49:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.