![]() |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Minuntul 6 si 50 secunde: http://www.youtube.com/watch?v=bR-k8pXAGs8 |
Citat:
|
Citat:
Uite aici o conferință adevărată și din care poți și învăța ceva, poate reușești să faci diferența: http://www.orthodoxtube.com/viewvide...i-suceava.html |
Citat:
Apropo! Sursa respectiva nu este masonica ci reptiliana (reptilienii sunt cei care i-au invatat pe oameni stiinta secreta a rumpologiei)! |
Citat:
Alimentatia sanatoasa nu e medicament universal. Oricat de bine ai fi hranit (daca iti permiti), sunt o multime de situatii cand tot un antibiotic te salveaza. Ca sa nu mai vorbim ca sunt boli de care in majoritatea cazurilor, nu te salveaza nimic, oricat de sanatos te-ai crede, poate cu exceptia preventiei prin vaccinare. De curiozitate, cam ce medicamente ai prin casa? Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
-rabie; -TBC; -malarie; -tetanos; -febra galbena; -meningita; -holera; -anthrax; |
Citat:
In Levetic, de exemplu, nu se mentioneaza decat o singura boala: lepra. Intre timp numarul bolilor s-a inmultit, asa cum si pacatele noastre s-au inmultit. |
In the early 2000s Islamic religious leaders in northern Nigeria advised their followers not to have their children vaccinated with oral polio vaccine. The boycott caused cases of polio to arise not only in Nigeria but also in neighboring countries. The followers were also wary of other vaccinations, and Nigeria reported over 20,000 measles cases and nearly 600 deaths from measles from January through March 2005.[10] In 2006 Nigeria accounted for over half of all new polio cases worldwide.[11] Outbreaks continued thereafter; for example, at least 200 children died in a late-2007 measles outbreak in Borno State.
m-am gandit ca are legatura. |
Cum spuneam si in alta parte, eu am inceput sa imi fac si sa beau kombucha:
http://www.kombu.de/romania1.htm http://www.youtube.com/watch?v=5XqxFEhG-8o |
EDIT:
Dublu post! Sorry! |
Citat:
noooooooo, au aparut ieri aceste boli. si se stie ca una dintre principalele roluri ale VT e de catalog epidemiologic. bun,sa ziceam ca nu aveam inainte aceste boli. cu ce ne tratam naturist daca ne musca cutu-cutu? |
Eu as intreba altceva: cum se trata atunci o banala operatie de apendicita?
Si din acele boli, posibil sa fi fost. Parca doar SIDA e creata in laborator. |
Citat:
Iar unii chiar supravietuiau. Oricum, atunci se murea si de la o infectie la masea. Nu-mai-stiu care faraon se pare ca a murit din cauza asta. Lepra era cea mai cunoscuta din motive emotionale - daca te imbolnaveai, nu mureai imediat, te chinuiai groaznic si aratai cumplit. |
Citat:
|
Citat:
Prin unele regiuni i se zice "tron". |
Citat:
Citat:
Cum se trateaza bolile pe care nu le dovedesc medicii cu toate medicamentele si toata aparatura existenta? (Raspuns: Prin rugaciunea unui preot [cu inaintevedere] adresata Maicii Domnului.) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
oare nu se stie ca traim in secolul vitezei? Tot e bine ca fata nu a lesinat a doua sau a treia zi, bineinteles de frica. |
Citat:
Daca parintele are impresia ca s-a vindecat copilul datorita placebo -ului (aka tratament homeopat) atunci au mai castigat un client! Desigur, antibioticele administrate in paralel sau faptul ca o raceala trece oricum si fara tratament special, nu se iau in calcul. |
Citat:
Dar in majoritatea cazurilor, daca exista o comunicare eficienta intre medic si pacient/parinte se obtin rezultate bune. Cand vorbesti din exterior lucrurile par altfel...Cand vorbesti din experienta, situatia se mai schimba . |
Citat:
Test dublu orb? |
Citat:
Am renuntat sa le mai cer dovada testului in dublu orb... ! In general ii ascult si merg mai departe... nu prea se merita sa le spui ca homeopatia (sau orice altceva din zona pseodustiintei) nu functioneaza! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Oricum nu ai înțeles ideea mea, adică apărarea împotriva bolii trebuie să fie preventivă, prin post și rugăciune, printr-o viață liturgică, printr-o alimentație corectă și echilibrată, atunci boala nu mai are efect. |
Citat:
Un prieten medic, danez care lucra prin anii 90 in Crucea Rosie si care a vizitat multe tari ale lumii printre care si Romania, a facut candva o observatie usturatoare pentru mine, ca roman. A zis cam asa: "La voi toata lumea admira vracii si vindecatorii, ii ridicati in slavi, le cam faceti statui... In schimb, profilaxia e foarte slab dezvoltata. In alte tari e tocmai invers: se investesc bani, inteligenta, creativitate tocmai in profilaxie, prin informare sistematica, prin educatie, prin programe de igiena generala a vietii. Fumati mult, beti mult, mancati tot felul de lucruri nesanatoase, in cantitati mari si la modul dezordonat...Norocul vostru ca aveti Biserica, altfel va trezeati cu totii in saloanele de chirurgie si reanimare... Parca aveti prea mare incredere in miracole, cand de fapt ati pierdut aproape totul si e cam tarziu pentru a va bucura de tot darul vietii... Nu cumva aveti un mod aparte de a abuza de Mila lui Dumnezeu?" M-a necajit atunci danezul, dar anii ce-au trecut au confirmat din plin observatia lui. Si imi amintesc de o gluma care circula printre jucatorii de sah: muta, muta repede, ai timp destul apoi sa te gandesti!... |
http://www.mediafax.ro/social/reacti...itala-10342066
Reacții adverse la vaccinul BCG din Danemarca: Zece bebeluși, internați la Institutul "Marius Nasta" din Capitală Reacțiile adverse apar după câteva luni, poate chiar cinci luni. Acum, sunt internați zece bebeluși cu reacții adverse grave. Ei au între două și patru luni", a spus medicul de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Murgoci a precizat că bebelușii au fost operați, iar în prezent se află sub tratament. "Micuții au TBC ganglionar. Ganglionii umflați sunt în zona axială și claviculară, cu abces. Au fost operați, le-a fost scos puroiul, iar acum iau tratament cu antitubercolitice", a explicat medicul. Numai în spitalul bucureștean au fost tratați, anul acesta, 50 de copii cu reacții adverse la vaccinul BCG importat din Danemarca. "Danemarca nu a avut TBC. Ei au făcut vaccinul odată cu sosirea imigranților. În schimb, în România, incidența tuberculozei rămâne printre cele mai ridicate din Europa. Din datele nostre, peste 300 de copii au făcut reacții adverse la vaccinul danez. În plus, tratamentul tuberculostatic este foarte agresiv pentru bebeluși", au mai spus experții naționali în BCG." |
S-a discutat la TV cazul acestui vaccin BCG, ocazie cu care a fost contactata telefonic Andreea Marin Banica. Aceasta a spus ca face o campanie pentru un alt vaccin. Lucrul acesta m-a pus pe ganduri, caci pana acum fiecare stia ca trebuie sa-si vccineze copiii cu anumite vaccinuri, pentru care nu se mai facea nici o campanie. Aici suna a bani! Scoatem bani chiar si din piatra seaca, adica din sanatatea copiilor nostri? Oare nu se merge prea departe?
Si oare cat de greu este ca sa puna iar pe picioare fabrica de medicamente de la Iasi? E mai ieftin sa cumparam din strainatate? Ma indoiesc. In Scandinavia se practica cele mai mari preturi si dupa cum se vede in acest caz, fara a oferi cel mai bun vaccin. USL, dormi?!? |
Aiureli.
Se pare ca e vorba de o eroare de fabricatie care a afectat doar anumite loturi. Sa-l vad pe dl. "antiecumenism" ca face o campanie antisorici ca de trichineloza au fost si mai multe cazuri de-a lungul timpului. |
Citat:
-daca copilul tau ar fi patit-o ,si i-ar fi aparut ganglioni dinaia mari care trebuie operati ce mai ziceai ca e doar o eroare de fabricatie ? |
Citat:
Ceea ce ma mira este, ca aici in Nord nu s-a spus nici un cuvintel despre acest insucces al acestei Fabrici de medicamente "Serum Institut". De obicei presa nu tace in asemenea ocazii. Oare de ce a tacut de data asta?!? Ma indoiesc ca "eroarea de fabricatie" e ceva la ordinea zilei; aici oamenii sunt foarte seriosi, cand e vorba de productie. Nimic nu e lasat la voia intamplarii si nici nu se musamalizeaza un asemenea eveniment. |
Citat:
Suntem singurii capabili sa ne opunem reptilienilor. Parca, daca imi amintesc bine, am descris situatia exacta aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=1401&page=11 |
Dr. Christa Todea‑Gross: "Singura soluție pe care o văd în viitor este renunțarea la
|
Citat:
Vad o cruce jos in dreptul editurii. Antivaccinismul este o pozitie oficiala a bisericii (sau a unei ramuri a ei)? |
Citat:
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.