Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dilema........ Alegerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15825)

Miha-anca 13.12.2012 18:18:43

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488132)
A luptat sa-si apere scaunul prezidential, facandu-si campanie pe seama "constitutiei".

Sa speram ca romanii de afara nu vor mai putea vota, pentru ca cei din tara suporta consecintele, nu romanul din Suedia, deci votul celor din tara sa conteze si sa-l responsabilizeze pe om.

Tocmai asta e, iar atunci cand n-ai alternative, macar ii sanctionezi pe cei care au gresit, sa nu creada ca suntem chiar indiferenti.

Ei, asta e culmea!
Draga mea, Constituia il apara pe Presedinte, nu a schimbat Presedintele Constiutia in favoarea sa. Chiar nu facem diferenta?!?

Ai dreptate, sa nu mai voteze romanii plecati in strainatate. Ei sa faca bine sa trimita doar bani de intretinere, iar cand revin in tara sa suporte consecintele capriciilor celor, care au ramas in tara.

Nu, nu sunteti indiferenti, dar sunteti razbunatori, efectul simtindu-l chiar voi.

Miha-anca 13.12.2012 18:22:48

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488101)
Pe mine ma intereseaza ca votul uninominal sa fie uninominal. Ni s-a cerut sa votam persoane, nu partide. Am votat persoana si aceea mi se pare nedrept ca cel pe care l-am votat si a fost pe primul loc cu 49% sa nu intre in Parlament, ci a intrat unul clasat pe locul 2 cu doua zeci la suta. Mai bine s-ar vota partide, cum era in trecut, decat sa ne amageasca ca intr-adevar conteaza omul votat:)

Probabil ca se va reveni la listele pe partide.

ioanna 13.12.2012 18:22:58

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488135)
Ei, asta e culmea!
Draga mea, Constituia il apara pe Presedinte, nu a schimbat Presedintele Constiutia in favoarea sa. Chiar nu facem diferenta?!?

Basescu s-a aratat interesat de Constitutie, de separarea puterilor in stat si de justitie, doar atunci cand si-a vazut pozitia amenintata, neavand nicio obiectie inainte, cand s-a substituit prim-ministrului, deci cand interesul personal a primat, a jucat cartea Constitutiei si a separarii puterilor in stat.

Miha-anca 13.12.2012 18:32:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488105)
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.

Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.
Daca o lege se dovedeste ca nu e buna, trebuie modificata.

ioanna 13.12.2012 18:35:29

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488141)
Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.

Ca la noi la nimenea :) Basescu ne-a demonstrat ca nu conteaza opozitia, nici macar Parlamentul, el singur a guvernat prin intermediul lui Boc (de Boc mi-a parut sincer rau, ca-i om de treaba) si a guvernului sau, prin ordonante de urgenta. Cand Basescu si-a incordat muschii si a spus guvernului "treceti peste Parlament, dati o OG", rapid s-a executat, chiar daca unele dintre ele au fost neconstitutionale. Cand alt guvern le-a copiat stilul in vara, rapid s-a plans Basescu la Bruxelles, pe principiul "hotii striga hotii" si i s-a trezit brusc interesul pentru respectarea Constitutiei.

De aceea doamna Anca, eu nu va impartaseac opinia legata de Basescu vis a vis de lupta sa pentru respectarea Constitutiei, pe care o consider strict interes personal.

Miha-anca 13.12.2012 18:54:49

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488139)
Basescu s-a aratat interesat de Constitutie, de separarea puterilor in stat si de justitie, doar atunci cand si-a vazut pozitia amenintata, neavand nicio obiectie inainte, cand s-a substituit prim-ministrului, deci cand interesul personal a primat, a jucat cartea Constitutiei si a separarii puterilor in stat.

Probabil nu ai sesizat ca de la o vreme a inceput Justitia sa functioneze.
Iar Constitutia a intrat in joc, atunci cand a fost incalcata.
Stiu de fiica presedinteleui, dar acest lucru nu influenteaza bunul mers al tarii si nici nu dauneaza imaginii tarii; e un caz particular, care s-a "solutionat", din cate am inteles, prin incetineala Justitiei, de care au beneficiat si multi altii. Sper ca nu vreti exemple arhi cunoscute.

Miha-anca 13.12.2012 18:59:43

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488142)
Ca la noi la nimenea :) Basescu ne-a demonstrat ca nu conteaza opozitia, nici macar Parlamentul, el singur a guvernat prin intermediul lui Boc (de Boc mi-a parut sincer rau, ca-i om de treaba) si a guvernului sau, prin ordonante de urgenta. Cand Basescu si-a incordat muschii si a spus guvernului "treceti peste Parlament, dati o OG", rapid s-a executat, chiar daca unele dintre ele au fost neconstitutionale. Cand alt guvern le-a copiat stilul in vara, rapid s-a plans Basescu la Bruxelles, pe principiul "hotii striga hotii" si i s-a trezit brusc interesul pentru respectarea Constitutiei.

De aceea doamna Anca, eu nu va impartaseac opinia legata de Basescu vis a vis de lupta sa pentru respectarea Constitutiei, pe care o consider strict interes personal.

Nu-i nimic, draga mea. De acum Guvernul va putea da Ordonante, din cate am inteles. Deci vor fi la ordinea zilei.

ioanna 13.12.2012 19:03:40

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488146)
Nu-i nimic, draga mea. De acum Guvernul va putea da Ordonante, din cate am inteles. Deci vor fi la ordinea zilei.

Ma indoiesc. Noul guvern n-are de ce sa faca abuz de ordonante de urgenta din moment ce are sustinerea Parlamentului, deci sa speram ca Parlamentul va guverna si nu muschii domnului Basescu, care atunci cand se incordau, guvernul Boc emitea o ordonanta.

stefan florin 13.12.2012 19:07:37

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 488083)
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.

de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?

stefan florin 13.12.2012 19:19:56

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488004)
Daca nu le impartasesti opinia, (desi altii ar putea sa spuna despre tine ca esti fanB1), nu-i mai cataloga nici tu pe altii drept fani Antena3, doar pentru ca indraznesc sa critice guvernarea pdl, nu-i mai suspecta ca nu gandesc, ci sunt manipulati. Diana se opreste asupra aspectelor negative, caci acestea au avut implicatii majore. (n-are nicio legatura cu posturile tv, poate nici nu urmareste postul respectiv) Oamenii suporta multe, pana la batjocura. Sa nu uitam ca anul trecut in iarna s-a iesit in strada nu pentru taierile bugetare, ca acelea erau deja facute de luni bune, iar omul "a strans cureaua" si a indurat, ci a iesit cand n-a mai suportat aroganta si bataia de joc a presedintelui. Pentru modul in care multi politicieni aflati la guvernare si-au batut joc de oameni prin declaratiile lor, meritau sanctionati prin vot.

aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti. Uita-te la invatatoarea aia care a facut greva foamei vreo 70 de zile nemultumita de masurile lui Funeriu in invatamant. Acum e parlamentar. Intrebata acum de masurile lui Ponta (care a zis ca NU mai da la invatamant cei 6 % din PIB PROMISI in campania electorala) s-a facut ca ploua. Acum de ce nu mai intra in greva foamei? Si mai zici ca lumea nu a fost manipulata? De ce NU a zis USL-ul in campanie de marirea taxelor si a impozitelor de la 1 ianuarie 2013? Cine pe cine manipuleaza? De ce a taiat TOATE tichetele de masa guvernul USL (mai erau institutii de stat care mai dadeau la angajati tichete de masa)?USL-ul le taie pe TOATE. De ce au ramas inghetate angajarile? Base si Boc au fost demonizati pt aceste masuri. Ponta de ce mentine active aceste masuri daca pe timpul lui Boc au fost rele? CINE MANIPULEAZA?

stefan florin 13.12.2012 19:20:56

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 488045)
Ăia au fost niște manipulați.

cum esti tu acum?

stefan florin 13.12.2012 19:38:34

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488059)
De aceea avem cap ca sa judecam cu el. Asa cum d-voastra nu impartasiti opinia B1 Tv, asa nici eu nu impartasesc opinia Antenelor.

Reformulez: oricine taie pensii, alocatii, salarii e dracul pe pamant, indiferent de la ce partid, dar deocamdata doar PDL a facut-o.

E un pacat sa opresti plata lucratorilor, dupa cum stiti din catehismul ortodox.

le-au micsorat, nu le-au taiat. Vi se pare normal ca unii sa aiba pensie de 300 mil. pe luna si altii 3 mil.?

ioanna 13.12.2012 19:49:04

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 488151)
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti.

Iarna trecuta am iesit doua seri consecutive la miting, nu m-a manipulat si influentat absolut nimeni, eu mi-am dorit sa merg din solidarietate cu oamenii. E trist daca consideri ca toti oamenii sunt manipulati si ca e imposibil sa existe nemultumire exprimata printr-un protest.

Ar trebui sa accepti vointa majoritatii, chiar daca nu esti de acord cu ea, ca de aceea traim intr-o democratie. Partidul meu (vorba vine), nu mai e la guvernare de peste 10 ani, insa nu fac o tragedie din asta. Daca oamenii si-au dorit pe altii, atunci le respect alegerea si pot sa-i inteleg pe cei care au dorit schimbarea guvernarii pdl-iste, cred ca era necesara. Sa nu crezi ca oamenii sunt atat de naivi incat nu stiu cand sunt dusi cu zaharelul sau ca mai cred in promisiunile oamenilor politici. Vine o vreme cand ajungi la saturatie si le dai sansa si altora sa te minta frumos.

DragosP 13.12.2012 19:58:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 488152)
cum esti tu acum?

Acum nu-s manipulat. Nevastă-mea nu e lângă mine.

TunsDiana 13.12.2012 20:00:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488160)
Iarna trecuta am iesit doua seri consecutive la miting, nu m-a manipulat si influentat absolut nimeni, eu mi-am dorit sa merg din solidarietate cu oamenii. E trist daca consideri ca toti oamenii sunt manipulati si ca e imposibil sa existe nemultumire exprimata printr-un protest.

Ar trebui sa accepti vointa majoritatii, chiar daca nu esti de acord cu ea, ca de aceea traim intr-o democratie. Partidul meu (vorba vine), nu mai e la guvernare de peste 10 ani, insa nu fac o tragedie din asta. Daca oamenii si-au dorit pe altii, atunci le respect alegerea si pot sa-i inteleg pe cei care au dorit schimbarea guvernarii pdl-iste, cred ca era necesara. Sa nu crezi ca oamenii sunt atat de naivi incat nu stiu cand sunt dusi cu zaharelul sau ca mai cred in promisiunile oamenilor politici. Vine o vreme cand ajungi la saturatie si le dai sansa si altora sa te minta frumos.

Si eu am iesit tot asa, si nu am fost manipulata.

TunsDiana 13.12.2012 20:04:13

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 488156)
le-au micsorat, nu le-au taiat. Vi se pare normal ca unii sa aiba pensie de 300 mil. pe luna si altii 3 mil.?

Tot aia e, le-au ciuntit. Nu mi se pare normal, dar daca tot vroiau dreptate trebuiau sa micsoreze doar salariile de 300 mil, sa faca impozit progresiv,, sau daca nu sa taie doar veniturile foarte mari, nu e tot una sa iei 25 la suta din 3 mil sau 25 la suta din 300 milioane, nu e corect. [[/i]

TunsDiana 13.12.2012 20:09:05

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 488149)
de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?

Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.

TunsDiana 13.12.2012 20:14:11

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 488151)
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti. Uita-te la invatatoarea aia care a facut greva foamei vreo 70 de zile nemultumita de masurile lui Funeriu in invatamant. Acum e parlamentar. Intrebata acum de masurile lui Ponta (care a zis ca NU mai da la invatamant cei 6 % din PIB PROMISI in campania electorala) s-a facut ca ploua. Acum de ce nu mai intra in greva foamei? Si mai zici ca lumea nu a fost manipulata? De ce NU a zis USL-ul in campanie de marirea taxelor si a impozitelor de la 1 ianuarie 2013? Cine pe cine manipuleaza? De ce a taiat TOATE tichetele de masa guvernul USL (mai erau institutii de stat care mai dadeau la angajati tichete de masa)?USL-ul le taie pe TOATE. De ce au ramas inghetate angajarile? Base si Boc au fost demonizati pt aceste masuri. Ponta de ce mentine active aceste masuri daca pe timpul lui Boc au fost rele? CINE MANIPULEAZA?

Ce tichete? Eu nu cred ca mai primea cineva tichete la stat de la Boc incoace. Daca puteti da niste exemple. Nu sunt inghetate angajarile, eu am vazut ca in unele locuri se fac angajari la stat, sunt chiar concursuri pentru posturi. Nu stiu daca se maresc impozitele sau e doar un zvon. Nu stii ce sa mai crezi cu atatea minciuni in ziare.

ioanna 13.12.2012 20:22:09

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488165)
Si eu am iesit tot asa, si nu am fost manipulata.

Nu-i inteleg pe cei care ne considera “manipulati” daca ne dorim ca Basescu sa nu mai fie presedinte. In cazul meu chiar n-are nicio legatura cu masurile de austeritate, pot sa inteleg ca au fost necesare, luate insa tot din cauza incompetentei oamenilor politici , care ne-au adus in situatia asta, n-are legatura nici cu abuzurile sale, imi doresc schimbarea pentru ca nu vad de ce trebuie sa suportam badarania si aroganta sa. Cum “nesimtirea crasa” nu e motiv de destituire, astept sa se gaseasca solutia legala pentru a-l demite, caci sigur se poate gasi si interpreta legea astfel incat sa nu-l mai vad la Cotroceni.
Citat:

Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
Mai mult decat plagiatul lui Ponta m-a deranjat mizeria prezidentiala, care a scos la iveala plagiatul doar atunci cand asupra presedintelui a planat pericolul destituirii, timp de ani de zile tinandu-l ascuns. Daca ar fi fost corecti, n-ar fi facut tam-tam in presa occidentala si la PE, contribuind la murdarirea imaginii Romaniei, ci ar fi luat masurile care se impun, adresandu-se acum cativa ani comisiei de etica a universitatii respective pentru a i se retrage titlul de doctor. Nu sunt naiva incat sa cred gogosile pe care ni le servesc, cum ca abia acum au descoperit ca Ponta s-a inspirat prea mult :) Interesul brusc pentru studiile lui Ponta, arata disperarea pdl-istilor din vara, cand au incercat sa deturneze atentia publicului de la problemele reale.

DragosP 13.12.2012 20:32:33

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488145)
Probabil nu ai sesizat ca de la o vreme a inceput Justitia sa functioneze.
Iar Constitutia a intrat in joc, atunci cand a fost incalcata.
Stiu de fiica presedinteleui, dar acest lucru nu influenteaza bunul mers al tarii si nici nu dauneaza imaginii tarii; e un caz particular, care s-a "solutionat"

Doamnă, sunteți delicioasă.
E trist, dar chiar și așa, vă iubesc.

Miha-anca 13.12.2012 21:08:35

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488169)

Ti se pare normal ca diplomele sa se ia pe bani? In cazul Ponta e vorba de doctorat! Deci nu e un "fazan" - ca sa te citez - obisnuit, ci unul cu doctorat pe care l-a plagiat. Posibil sa-l fi si platit, nu stiu.

MariaElena 13.12.2012 21:49:01

My name's Forrest, Forrest Gump

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488048)
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.

Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!

Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!

S-a votat cf. Legii 35/2008, Calin Popescu Tariceanu prim ministr; deci n-are niciun amestec Traian Basescu, PDL etc.
Alternativa a fost Legea Ponta Antonescu votata in parlament la inceputul anului; Legea ponta Antonescu a fost declarata neconstitutionala de catre Cureta Constitutionala cu un vot zdrobitor: 9-0.

Daca o țarină nu rodeste, poate fi din vina: semanatorului, a țarinei sau a semintelor.

<<Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și pe când semăna el, una a căzut lângă drum și a fost călcată în picioare și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut în mijlocul spinilor; și spinii, crescând împreună cu ea, au înăbușit-o. Și alta a căzut pe pământul cel bun și a crescut și a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“ >>Luca 8, 5-8

Decebal 13.12.2012 22:09:26

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 487145)
Referirea ta la colonialism are a face cu populismul specific romanilor! Lasa balta gargara de la TV.

Referitor la colonizarea Rumâniei Laura19 a deschis deja un fir de discuții în care sunt prezentate doar câteva elemente, puține, ale colonizării și derumânizării Rumâniei.

DISTRUGEREA TOTALA A INDUSTRIEI ROMANESTI si TRANSFORMAREA TARII IN COLONIE
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14784

MariaElena 13.12.2012 22:14:50

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488062)
Poate ii mai iarta Dumnezeu din pacate daca face fapte de milostenie, si daca se lauda, ce? Mai iau poate si alti paralamentari exemplu sa ajute si ei. Ce daca spune ca e crestin, e un lucru de rusine sa afirmi ca esti crestin?

Domnul Gheorghe Becali a candidat cu sloganul „In slujba Crucii”. Cum slujeste Crucea?
Este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? E smerit? Despre lauda desarta si trufie a auzit? Face milostenie adevarata? Dar, domnul Gheorghe Becali face milostenie cu adevarat? Saracia nu este o virtute, si nici bogatia un pasaport pentru mantuire.
<<Luați aminte ca milostenia voastră să nu o faceți în fața oamenilor, ca să vadă ei; altminteri nu veți avea răsplată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii prin sinagogi și pe ulițe, ca să fie slăviți de oameni; adevăr vă grăiesc, își iau pl pentru ca milostenia ta să fie într'ascuns; și Tatăl tău, Care vede întru ascuns, îți va răsplăti la arătare.ata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta.>> (Matei 6, 1-4)
Crestin esti prin fapte nu prin vorbe.
Crestinul nu se lauda, nu se trufeste.

Decebal 13.12.2012 22:21:37

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 487189)
Parerea mea: Presedintele este singurul lucid, care cu adevarat se gandeste la aceasta Tara. Cine nu vede acest lucru, sa asculte mai atent mesajele acestuia.

Așa s-a gândit la țară cum s-a gândit și la flota rumânească: așa de bine s-a gândit la ea că a dispărut. Așa zisul președinte, mai precis guvernatorul a ceea ce a mai rămas din Rumânia, este unul dintre cele mai nocive persoanje posibile pentru politica și statul rumân. Luciditatea guvernatorului este echivalentă cu luciditatea celui care are de cel mai bun prietene pe Johnny Walker. Păcat că rumânii încă îi mai acordă credit acestui anti-rumân care a contribuit substanțial la distrugerea acestei țări.

TunsDiana 13.12.2012 22:33:32

Citat:

În prealabil postat de MariaElena (Post 488218)
Domnul Gheorghe Becali a candidat cu sloganul „In slujba Crucii”. Cum slujeste Crucea?
Este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? E smerit? Despre lauda desarta si trufie a auzit? Face milostenie adevarata? Dar, domnul Gheorghe Becali face milostenie cu adevarat? Saracia nu este o virtute, si nici bogatia un pasaport pentru mantuire.
<<Luați aminte ca milostenia voastră să nu o faceți în fața oamenilor, ca să vadă ei; altminteri nu veți avea răsplată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii prin sinagogi și pe ulițe, ca să fie slăviți de oameni; adevăr vă grăiesc, își iau pl pentru ca milostenia ta să fie într'ascuns; și Tatăl tău, Care vede întru ascuns, îți va răsplăti la arătare.ata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta.>> (Matei 6, 1-4)
Crestin esti prin fapte nu prin vorbe.
Crestinul nu se lauda, nu se trufeste.

Aveti dreptate ca nu trebuie sa ne laudam cu milostenia pe care o facem dar.....

Doamna, sa fim seriosi daca o luam asa, cine este crestin cu adevarat? Cine este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? D-voastra sunteti? Eu recunosc ca nu sunt.

Daca si faptelor bune ajungem sa le dam conotatii rele, daca privim cu rautate si printr-o oglinda stramba, strambam si ce este facut cu intentii bune.

E si el un om ca noi cu calitati si defecte. Nu trebuie sa il judecam ca nu stiu daca noi suntem mai buni. Eu cred totusi ca e bine ca vorbeste despre Dumnezeu, chiar si la TV, merge la biserica, da bani preotilor, ajuta, si la Athos, a construit case oamenilor la inundatii, a dat bani oamenilor saraci, a inmormantat pe banii lui boschetarii pe care primaria nu vroia sa ii ingroape etc. Care politicieni au mai procedat ca el eu n-am vazut nici unul sa ajute oamenii, sa dea bani la biserici, sa fie credinciosi, ei nu au facut altceva decat sa urmeze propriul interes si sa taie pe salarii etc.

Decebal 13.12.2012 22:39:54

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 487191)
Daca USL-ul tot are majoritatea de ce mai negociaza cu UDMR-ul? De ce astia trebuie sa fie tot timpul la conducere? De ce au atatea drepturi? Si de ce nu au acelesi drepturi ca toate minoritatile?

Pentru că UDMR-ul le este aproape impus pe căi oculte guvernanților așa zis rumâni ai Rumâniei. Sau poate aveți impresia că moghiorii au contriubuit degeaba la lovitura de stat din 1989? Au contribuit pentru ca să pună și ei mâna pe putere în Rumânia și pentru a își lua și ei porția lor de jaf de pe spatele acestei țări, chiar dacă jaful se numește sau se poate numi și autonomia așa zisului "ținut secuiesc", cu tot cu textila lor albastră pe care o au de stindard. UDMR-ul s-a constituit într-o castă conducătoare peste Rumânia și peste populația acesteia datorită presiunilor internaționale oculte la care Rumânia a fost supusă odată cu și după lovitura de stat din 1989, fiind vorba aici atât despre masonerie, cât și de romano-catolicism, precum și de elemente precum Soroș, Lantoș, etc. USL-ul "negociază" cu bestiile udemeriste pentru că pur și simplu le este impus pe căi oculte să facă aceste lucruri, altfel fiind aproape condamnați să dispară, destul de devreme, de la guvernare. Cei care au acaparat țara și au adus-o sub ocupație străină, la nivelul tot mai accentuat de colonie și țară bananieră, au impus și impun în continuare factorilor politici obedienți să distrugă guvernarea rumânească a Rumâniei și s-o aducă tot mai mult sub puterea unor guvernări "democratice" teroriste care urmăresc distrugerea potențialului economic și politic al națiunii rumâne și al statului rumân, precum și colonizarea țării și transformarea poporului rumân într-o populație de sclavi exploatați și de șomeri nomazi internaționali.

mihaiB 13.12.2012 22:59:03

Citat:

În prealabil postat de MariaElena (Post 488210)
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!

Karl zu Guttenberg ( nume nobil, zu era dat pentru proprietati reale, von este dat si fara proprietate) a fost un politician foarte apreciat in G. Era curtata ca viitor Kancelar, nu au fost oamenii interesati de titlul de Dr., erau fascinati de el. Despre cum vorbea, cum se imbraca, era direct si argumenta foarte bine. In ultimul timp si ministrii au probleme, deputati la Eu.....

Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.

ioanna 13.12.2012 23:07:26

Citat:

În prealabil postat de MariaElena (Post 488210)
Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!

La un asa presedinte, avem un prim-ministru pe masura sa. Felicitari natie!

Citat:

Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse. Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.
A spus cineva ca raul este numai la Traian Basescu ? Daca asa credeti doar pentru ca ne-am exprimat nemultumirea fata de comportamentul sau va inselati. Scuzati-ma ca nu-l aplaud frenetic.

Decebal 13.12.2012 23:21:51

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 487195)
Sofia, bun mesajul tau, caci ne lumineaza cu privire la cauza raului care ne macina. Avorturile.

De fapt lucrurile nu stau chiar așa cum spun Sofia Iuga și Miha Anca. Retorica cu avorturile, deși este într-adevăr valabilă, atunci când vine vorba despre biserică este mai mult o unealtă folosită de suprastructura eclezială pentru culpabilizarea și osândirea unui grup de oameni, așa ziși ortodocși, pentru care aceeași suprastructură clericalistă nu a făcut mai nimic sau aproape nimic, în special în sensul combaterii prin biserică și prin alet căi a acestui flagel criminal care a lovit populația rumânească.

Însă poziția așa cum a fost susținută de Sofia Iuga nu se susține întru totul pentru că spre exemplu a existat o creștere de populație tânără în perioada de dinainte de 1989 dar care s-a transformat în multă forță de muncă în afara țării noastre, de unde concluzia că mai sunt mulți alți factori care contribuie la degringolada economică, financiară și politică în care se zbate "țărișoara noastră dragă". Iar acești factori se identifică prin metode științifice și spirituale adecvate, iar nu prin tirade culpabilizatoare ale unora care, ca judecători nedrepți, au senzația că pot să judece unde nu au semănat, că pot să culeagă de unde nu au investit și asta doar pe baza statutului lor de suprastructură clericalistă.

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 487195)
LA sfarsit intrebi cand va aparea o formatiune politica noua, care sa se gandeasca la binele Tarii. Iti spun: a si aparut, dar nimeni nu o baga in seama, pentru ca lumea e prea mandra si nu doreste sa fie identificata cu aceasta formatiune politica, ai carei suporteri au fost numiti "alienati mintali" de CTP. E vorba de PP-DD.
E singurul partid cu un program amanuntit.
E singurul care se gandeste la binele tarii si la binele poporului.
Singurul care vrea sa cumpare inapoi obiectivele economice vandute pe nimic si sa creeze locuri de munca.
E singurul, care a dus o campanie electorala sustinuta.

Deocamdată PPDD este doar la început și nu trebuie în nici un caz să îl confundăm pe Dan Diaconescu, care a făcut și mult rău acestei țări prin intermediul televiziunii sale, cu gen. Mircea Chelaru. Nici nu a apărut bine și deja pretențiile sunt cu mult peste măsură. Așa zisul partid al poporului trebuie să o ia mai degrabă cu munca de jos, cu cooptarea unor oameni de spirit, credincioși dar și a oamenilor competenți, cu expertiză în cele mai variate domenii, să își facă datoria în noul parlament al țării și abia mai apoi vom vedea cât de mult se gândesc ei la binele țării.

Iar faptul că ar vrea să cumpere obiectivele economice vândute prin trădare înaltă de țară ar trebui să ridice întrebarea cu ce bani și în ce scop? Răul produs prin înstrăinarea resurselor naturale și a capitalurilor care mai erau competitive a produs un imens rău acestei țări care cu foarte mare greu va mai putea fi vreodată îndreptat. Deja lumea se mișcă spre alte tehnologii iar tehnologiile și afacerile pe care Rumânia le avea de dinainte de lovitura de stat din '89 ar fi trebuit să constituie niște baze economice, financiare și chiar de educație și competență a factorului uman care să permită trecerea la noi tehnologii mai avansate astfel încât economia (care mai era încă rumânească) să țină pe cât posibil mai mici decalajele față de dezvoltările tehnologice din Occident, Japonia sau altele. Astfel prin TRĂDAREA ÎNALTĂ la care a fost Rumânia supusă, practic țara mai are puține posibilități de a se dezvolta prin ea însăși, fiind de acum aservită din ce în ce mai deplin capitalurilor transnaționale exploatatoare. Toate sunt însă roadele unei politici care ne-a fost impusă din afara țării odată cu lovitura de stat din '89 și ale unei îndoctrinări demagogice satanice care ne-a tot insinuat că noi dezvoltarea în nici un caz nu o mai putem avea prin noi înșine prin "mormanul de fiare vechi", ci doar așteptată, eventual în poziție de milogi internaționali, de la "marii investitori" strategici sau mai puțin strategici, dar care neapărat trebuie să fie străini, în nici un caz eforul colectiv al poporului rumân.

ioanna 14.12.2012 00:04:17

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 488244)
Deocamdată PPDD este doar la început și nu trebuie în nici un caz să îl confundăm pe Dan Diaconescu, care a făcut și mult rău acestei țări prin intermediul televiziunii sale, cu gen. Mircea Chelaru. Nici nu a apărut bine și deja pretențiile sunt cu mult peste măsură.

DD e intr-un fel de admirat. In decurs de cateva luni si-a incropit un partid si a reusit performanta de a obtine aproape acelasi nr. de voturi cu PDL-ul. A inventat primul post tv ce invita oamenii sa savureze „latrina”, coborandu-se la nivelul inferior al consumului public, avand invitati pe masura si a continuat cu partidul, pentru a se bucura de halucinatiile latrinei, colectionand pe toti penalii ejectati din viata politica. E interesant de urmarit evolutia sa , de-a dreptul fascinanta :71:

stefan florin 14.12.2012 00:05:48

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488169)

Asta si-a luat doctoratul, nu doar o simpla diploma asa cum insinuezi. Si ciar daca ar fi asa (chestia cu fazanul) DE CE A PLAGIAT?
PS:NU e singurul. Se pare ca si Andronescu a incercat "faza cu xerox-ul"

AlinB 14.12.2012 01:08:38

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488251)
DD e intr-un fel de admirat. In decurs de cateva luni si-a incropit un partid si a reusit performanta de a obtine aproape acelasi nr. de voturi cu PDL-ul. A inventat primul post tv ce invita oamenii sa savureze „latrina”, coborandu-se la nivelul inferior al consumului public, avand invitati pe masura si a continuat cu partidul, pentru a se bucura de halucinatiile latrinei, colectionand pe toti penalii ejectati din viata politica. E interesant de urmarit evolutia sa , de-a dreptul fascinanta :71:

Nimic magic.

Una, ignori capitalul de popularitate ca si rege al tabloidului in varianta tv, gen mult iubit de roman, capital adunat cu muuult timp inainte de intrarea in politica.

Al doilea element este banul - de unde de neunde, are suficient pentru a-si sponsoriza cariera politica.

Al treilea - un post de tv la discretie.

Al patrulea, lipsa de scrupule, de rusine, gata sa se implice in orice scandal si orice dramatizare mincinoasa, atata timp cat ii aduce capital politic.

Al cincilea - nu ducem nici pe departe lipsa de prosti sau si naivi. Ba chiar dimpotriva..

Deci, nici un mister, aceeasi reteta a prostului gust pe care o gasim si la omologii lui care l-au precedat: Vadim, Becali..

Ce e de admirat?
Suntem noi ca si popor, de plans..

AlinB 14.12.2012 01:12:16

Citat:

În prealabil postat de mihaiB (Post 488234)
Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.

Capitalism, comunism - la noi cel putin, e fapt demonstrat, ce este proprietatea Statului, este al tuturor si nimanui, mai bine zis, este a cui poate sa fure mai repede si mai mult. Iar cu relatiile potrivite, nici macar nu trebuie sa o faca discret.

AlinB 14.12.2012 01:14:37

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 488167)
Tot aia e, le-au ciuntit. Nu mi se pare normal, dar daca tot vroiau dreptate trebuiau sa micsoreze doar salariile de 300 mil, sa faca impozit progresiv,, sau daca nu sa taie doar veniturile foarte mari, nu e tot una sa iei 25 la suta din 3 mil sau 25 la suta din 300 milioane, nu e corect. [[/i]

Asa e, nu e acelasi lucru, ala cu 3 milioane pierde mai putin.

Bugetul e o suma care nu o poti intinde ca si guma.

Daca in acea perioada nu era Basescu, ci PSD -istii, tot aia ar fi facut.

Doar nu crezi ca este vreun partid din Romania (cu sanse reale de a accede la putere) care sa taie mai degraba din tainul clientelei politice, pe care de altfel se sprijina puterea lor politica (adica sa-si taie craca) decat din salariile bugetariilor.

A venit PSD -ul la putere, a dat ceva, dar in contul inflatiei.
Tragand linie, bugetarul mai degraba a pierdut decat a castigat ceva.
Partea nasoala e ca o data cu el, au pierdut si restul.

In orice caz, nu te obliga nimeni sa lucrezi pentru Stat.

Miha-anca 14.12.2012 01:56:46

Faptul ca PP-DD a obtinut 14,6% la alegerile parlamentare este totusi de admirat, Aline. Fiind vorba de primele alegeri, la care participa, este un procentaj bun.

Oamenii il iubesc pe DD pentru ca ii trateaza cu respect. Orice om, cat de sarac, simte nevoia sa fie tratat bine, cu respect.

Nu inteleg de unde atata dispret pentru DD. Intr-adevar emisiunile lui tv pana la infiintarea partidului au fost cam vulgare, ca sa zic asa; dar dupa infiintarea partidului lucrurile s-au schimbat. Nu aveti de unde sti acest lucru, daca nu va uitati la emisiunile actuale si doar va dati cu parerea in necunstinta de cauza. A folosit timpul inainte de campanie pentru a-si prezenta candidatii cu mare grija: i-am vazut, i-am auzit si am ascultat ce planuri au, toti oameni de isprava.

DD are emisiuni f intersante si educative, pe masura invitatilor pe care ii are in studio. Exceptandu-l pe Victor Ponta, care nu se numara printre invitatii in emisiuni, in rest la toti politicienii care s-au perindat prin acest studio TV am vazut un dialog inteligent si interesant purtat cu DD, care este extrem de dinamic.

Nu inteleg de ce va incapatanati sa priviti cu ochiul rau munca unui om, care se dovedeste a fi si Om cu oamenii din popor, oameni amarati, nebagati in seama. Cineva trebuie sa-i asculte si pe ei si acesta s-a dovedit a fi Dan Diaconescu. Sa nu uitam ca si acestia sunt votanti, nu numai cei simandicosi cu diplome (cumparate).

Dupa ce cititi acest mesaj, ii rog pe cei, care il dispretuiesc pe Dan Diaconescu si activitatea lui, sa mearga sa se spele pe ochi, ca nu cumva ochiul citind aceste cuvinte sa se murdareasca si sa piarda din puritatea imaculata pe care o avea inainte de lectura. Glumesc, evident!

Dar retineti: omul greseste, dar omul se poate si indrepta, iar cate unul renaste din propria-i cenusa!

Iar faptul ca unii folosesc atat de des cuvantul "circ" - li se pare ca prinde - in legatura cu DD, ii dezonoreaza mai mult pe ei, nu pe el.

AlinB 14.12.2012 02:16:54

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488270)
Faptul ca PP-DD a obtinut 14,6% la alegerile parlamentare este totusi de admirat, Aline. Fiind vorba de primele alegeri, la care participa, este un procentaj bun.

Fara doar si poate ar fi adevarat daca prin definitie romanul ar fi un geniu al intelepciunii si alegerilor corecte.
Realitatea insa arata mai degraba opusul.

Citat:

Oamenii il iubesc pe DD pentru ca ii trateaza cu respect. Orice om, cat de sarac, simte nevoia sa fie tratat bine, cu respect.
Sau pentru ca le place can-can -ul.
Si sa spere in pofida evidentelor.

Citat:

Nu inteleg de unde atata dispret pentru DD. Intr-adevar emisiunile lui tv pana la infiintarea partidului au fost cam vulgare, ca sa zic asa; dar dupa infiintarea partidului lucrurile s-au schimbat. Nu aveti de unde sti acest lucru, daca nu va uitati la emisiunile actuale si doar va dati cu parerea in necunstinta de cauza.
Nu e nevoie. Am vazut-o pe aia cu Oltchim -ul, suficient sa-ti dai seama ca nu s-a schimbat mare lucru.
Pentru cine are ochi de vazut.

Citat:

A folosit timpul inainte de campanie pentru a-si prezenta candidatii cu mare grija: i-am vazut, i-am auzit si am ascultat ce planuri au, toti oameni de isprava.
Pai doar nu era sa zica: "planuim sa ne imbogatim si nu dam doi bani pe ce vreti voi".

Citat:

DD are emisiuni f intersante si educative, pe masura invitatilor pe care ii are in studio. Exceptandu-l pe Victor Ponta, care nu se numara printre invitatii in emisiuni, in rest la toti politicienii care s-au perindat prin acest studio TV am vazut un dialog inteligent si interesant purtat cu DD, care este extrem de dinamic.
Daca "dinamic" e prima si de fapt singura caracteristica care pare sa iasa in evidenta..

Citat:

Nu inteleg de ce va incapatanati sa priviti cu ochiul rau munca unui om, care se dovedeste a fi si Om cu oamenii din popor, oameni amarati, nebagati in seama.
Serios.
Concret.
Ce a facut pentru ei?
I-a pus in direct?

Citat:

Cineva trebuie sa-i asculte si pe ei si acesta s-a dovedit a fi Dan Diaconescu. Sa nu uitam ca si acestia sunt votanti, nu numai cei simandicosi cu diplome (cumparate).
Poti sa asculti si fara sa auzi.
Mai ales daca face rating si impresie la naivi.

Citat:

Dupa ce cititi acest mesaj, ii rog pe cei, care il dispretuiesc pe Dan Diaconescu si activitatea lui, sa mearga sa se spele pe ochi, ca nu cumva ochiul citind aceste cuvinte sa se murdareasca si sa piarda din puritatea imaculata pe care o avea inainte de lectura. Glumesc, evident!
Bati campii. Glumesc, evident!

Citat:

Dar retineti: omul greseste, dar omul se poate si indrepta, iar cate unul renaste din propria-i cenusa!
Si remarca asta care se vrea inteligenta, ar trebui sa aiba vreo legatura cu Dan Degetel?

Citat:

Iar faptul ca unii folosesc atat de des cuvantul "circ" - li se pare ca prinde - in legatura cu DD, ii dezonoreaza mai mult pe ei, nu pe el.
Cum sa nu-i dezonoreze ca nu vad hainele cele de aur ale imparatului??

Miha-anca 14.12.2012 02:26:44

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 488275)
Fara doar si poate ar fi adevarat daca prin definitie romanul ar fi un geniu al intelepciunii si alegerilor corecte.
Realitatea insa arata mai degraba opusul.

Sau pentru ca le place can-can -ul.
Si sa spere in pofida evidentelor.

Nu e nevoie. Am vazut-o pe aia cu Oltchim -ul, suficient sa-ti dai seama ca nu s-a schimbat mare lucru.
Pentru cine are ochi de vazut.

Pai doar nu era sa zica: "planuim sa ne imbogatim si nu dam doi bani pe ce vreti voi".

Daca "dinamic" e prima si de fapt singura caracteristica care pare sa iasa in evidenta..

Serios.
Concret.
Ce a facut pentru ei?
I-a pus in direct?

Poti sa asculti si fara sa auzi.
Mai ales daca face rating si impresie la naivi.

Bati campii. Glumesc, evident!

Si remarca asta care se vrea inteligenta, ar trebui sa aiba vreo legatura cu Dan Degetel?

Cum sa nu-i dezonoreze ca nu vad hainele cele de aur ale imparatului??

Se vede clar ca vorbesti de rau de dragul de a vorbi de rau.
DD a terminat cu can-can-ul de mult. Am scris, dar nu ai realizat.
In rest nu mai comentez, ca nu are rost. Lucruri gratuite pot scrie toti; lucruri frumoase, mai putini.
Te-ai gandit ca cele de mai sus te dezonoreaza pe tine, nu pe altul?!?
Nu ar trebui sa ai asa atitudine urata. si nici glumele tale nu au sare. Din pacate!

AlinB 14.12.2012 02:40:46

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488278)
Se vede clar ca vorbesti de rau de dragul de a vorbi de rau.
DD a terminat cu can-can-ul de mult. Am scris, dar nu ai realizat.

S-a mai intamplat ceva dupa Oltchim, care ar fi trebuit sa-mi schimbe parerea?

Citat:

Te-ai gandit ca cele de mai sus te dezonoreaza pe tine, nu pe altul?!?
Da, iarta-ma ca nu pot sa vad decat un singur lucru: imparatul tau este gol!

Citat:

Nu ar trebui sa ai asa atitudine urata. si nici glumele tale nu au sare. Din pacate!
Daca nu te-ai prins, vorbeam serios.

antiecumenism 14.12.2012 02:56:12

Patronul OTV a bătut palma cu “Frații Masoni”. Masonul Adrian Thiess este noul strateg șef al lui Dan Diaconescu

http://bataiosu.wordpress.com/2011/0...an-diaconescu/

Dan Diaconescu, participa la reuniunea clubului masonic Rotary

http://mondomediatop.wordpress.com/2...-partidul-sau/

Dan Diaconescu este mason, evreofil o unealta a evreilor din varful puterii mondiale care fac si dreg pe planeta.

http://bataiosu.wordpress.com/2012/0...aza-pe-masoni/

Evreul miliardar Adam Victor, omul din spatele lui Dan Diaconescu ! Dan Diaconescu are in spate o armata de masoni, sectari din Statele Unite ale Americii, sionisti, oameni de afaceri extrem de dubiosi !

http://deveghepatriei.wordpress.com/...em-de-dubiosi/

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:26:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.