![]() |
Citat:
Daca nu poate face asta, sa dea inapoi ce a luat de la Biserica. Daca nu poate nici asta, macar sa nu mai prosteasca oamenii despre cum si unde se duc banii. |
Daca la inceput s-a vorbit si s-a pus accentul pe motivul religios, dupa aceea s-a aflat ca principala cauza invocata de protectia copilului este bataia copiilor. Chiar sotii au spus la tv ca fetitele ar fi spus ca sunt batute in fiecare zi de parinti si ca si bunicii din partea tatalui procedeaza la fel. Parintii au negat, argumentand ca bunicii nici nu stau cu ei. Totusi, argumentul nu prea e valid, probabil copiii au spus ca sunt batuti cand merg la bunici, nu ca ar sta bunicii cu ei. Daca e adevarat ce au spus copiii inseamna ca aceasta ori e o obisnuinta in familia tatalui, ori e ceva incurajat in cadrul cultului penticostal (cel putin adunarii pe care o frecventau).
Pe de alta parte parintii au recunoscut ca au gresit pentru ca altfel se considera ca nu vor sa se indrepte si pierd procesul. |
Si expertiza unde este?
Mai nou, in tarile "avansate", se practica: "vinovat, pana la proba contrarie"? |
E ca la proba cu apa de pe timpul inchizitiei.
Daca pluteste e clar ca-i vrajitoare. Daca se duce la fund, nu a fost vrajitoare. :) |
Citat:
|
Citat:
Mi se pare culmea absurdului si culmea culmilor in general sa iti bati copiii si apoi sa iesi in strada ca sa aperi dreptul de a-i bate. E strigator la cer, jenant si rusinos ca romanii din toate popoarele au facut acest lucru, dar cred ca e reprezentativ pentru noi, suntem un popor violent care ne batem copiii, parintii si animalele, care ne-am omorat conducatorii etc. Ce credeti ca Barnevernetul asta a fost inventat special ca sa ia copiii romanilor, si copiii altora in general, ca sunt blonzi si de rasa buna? Ca toata lumea are ceva impotriva romanilor, ca e o conspiratie internationala impotriva romanilor? Ideea asta e pe acelasi palier cu ideea cu cipurile, masoneria, vrajitoria etc, conspiratii peste conspiratii, decat sa ne vedem vina, mai ales ca suntem crestini si sa incercam sa ne indreptam, sa nu mai ne comportam ca niste animale in societate si acasa, noi dam vina pe inchizitie si credem ca toti au ceva cu noi. Nu as fi zis nimic daca oamenii astia ar fi recunoscut de la inceput domnule am gresit, ii batem, suntem de vina, sa plece capul in pamant si sa incerce sa se schimbe, nu sa faca atata scandal, sa iasa in strada, sa mobilizeze oameni si politicieni, sa creada ca pot rezolva totul prin forta, prin impunerea punctului de vedere, prin bagarea pumnului in gat, si cand vad ca nu rezolva nimic sa plece capul in pamant si sa devina mielusei si sa isi recunoasca vina, e jenant. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Intr-un stat democratic, de drept, este invers. Ce fel de stat e Norvegia pana la urma? |
Citat:
|
Citat:
Eu stiu ca acel film a fost facut de atei, dar totusi, acel film nu este o facatura, este un documentar filmat in taberele de spalare de creier penticostale, este realitatea pura a ceea ce se intampla acolo. Nu putem sa ii comparam pe ortodocsi cu aceasta secta. Repet, eu nu cred ca biserica este in principal vinovata pentru ca e saracie si nu sunt spitale, normal ca politienii sunt vinovati in primul rand si cei care ii voteaza. Eu spun doar ca si biserica este vinovata pentru ca nu face mai mult pentru oameni, ca nu se implica mai mult si ca pactizeaza cu puterea, daca te coalizezi cu putearea, daca te bagi in troaca cu ei, nu poti avea pretentia sa mai ai credibilitate.Biserica trebuie sa sustina lumea si nu sa isi vada doar propriile interese. Eu cu ochii mei am asistat la o slujba cand preotii au batut obrazul puterii, vezi Ciolos ca vrea sa le taie fondurile dar nu am vazut sa spuna in predica domnule de ce ati taiat salariile oamenilor. Vi se pare corect? Sa aperi in timpul predicii un infractor ca Becali sau Iotcu doar pt ca au donat bani bisericii? Deci nu conteaza ca esti infractor conteaza ca dai banutul bisericii, pe principiul daca ma duc sa dau in cap dar mai dau si la biserica sunt salvat si mai am si o prezentare frumoasa in cadrul predicii. Nu cred in evolutionism, ci in Teoria creationista, strict Dumnezeu a creat lumea, evolutionismul e o porcarie la fel ca teoria Big Bang-ului. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Totusi, in acest caz, fata a declarat ca a fost batuta, zilnic, consecinta, parintii sunt considerati vinovati si trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, se aplica ceea ce spun copiii in defavoarea parintilor. Deci, e ori varianta ca astia au obligat fetita sa inventeze pentru ca aveau un interes ascuns, ceea ce e absurd, ca a fost adevarat ce a zis ea, sau ca a mintit. Ori nu vad de ce acel copil ar fi mintit, nu erau atat de mici incat sa minta sa nu faca diferenta intre adevar s minciuna.. In Romania,s-a ajuns sa trebuiasca persoana care e batuta sau accidentata sa prezinte probe care sa demonstreze vinovatia, e cam absurd. |
Citat:
Astfel se da apa la moara ateilor care gandesc ca religiosii gandesc cu capul preotilor, pastorilor, sunt ca niste oite proaste, ceea ce nu ar trebui sa insemne un crestin. Iertati dar eu nu cred in aceasta explicatie. La pocaiti se ia o decizie, ca la partid si credinciosii trebuie sa o execute, altfel se zboara afara din cult. Toti cei care gandesc cu capul lor sunt alungati. |
Citat:
|
Citat:
2. vreau si eu interviul in care spuneau ca "sunt batuti in fiecare zi" |
[quote=aubergine;615235]Daca nu te informezi bine despre un caz, iesi in strada ca un bou, fara sa gandesti, inseamna ca esti masa de manevra. Nu o luati personal, nu ma refeream la d-voastra ci in general.
Pana la urma s-a vazut cine e "boul" care inghite informatia fara sa o mestece si arunca tipare de manipulare massmedia pe post de informatie traznest, ultraveridica si indignatoare. Citat:
Ca de la altcineva n-am vazut sa vian o astfel de afirmatie. Citat:
Sau ciposarele, daca tot veni vorba recent.. |
Citat:
Acum nu mai esti sigura, parca parca asa ar fi bine, dar nu se stie.. Citat:
Citat:
Citat:
Ca eu nu stiu vreun copil sa fi dat vreo declaratie publica. Citat:
Cumva "batausul"? |
Citat:
Citat:
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc. Citat:
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei. Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier. Citat:
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica? Sa fim seriosi. Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/ Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro? Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant? Citat:
Citat:
Citat:
. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest? Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare. |
Citat:
|
Citat:
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar. |
1 atașament(e)
Citat:
E ilegal sau imoral sa mergi la adunare sau la manifestatii? Daca nu, va invit la una: |
Citat:
In cazul in care cineva e batut, nu ar trebui sa fie obligatoriu sa prezinte dovezi prea multe, e suficient sa spuna ca a fost batut si sa aduci martori care sa ateste, nu ar trebui sa fii nevoit sa aduci certificate pentru ca sa demonstrezi vinovatia batausului. Pana nu esti schilodit sau omorat, politia nu il crede pe respectivul bataus vinovat de ceva. Cunoasteti cazul unei femei omorate de barbatul violent care a facut nenumarate sesizari la politie ca barbatul a amenintat-o cu moartea iar politia nu a facut nimic, nu a investigat nimic, l-a considerat pe tip nevinovat din lipsa de probe. De parca acea femeie s-a pus degeaba sa reclame. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu ne sta bine buricul pamantului dar nici curul lui. Sau creada-se cine-o vrea. Eu, nu. |
Citat:
|
Barnevernetul au luat toti cei cinci copii EXCLUSIV pe marturia copiilor. Trei dintre copii au declarat ca au fost batuti de parinti si ca tatal, intr-o imprejurare, "l-a scuturat pe bebelus ca pe o carpa". Macar ca parintii au recunoscut ca au administrat copiilor disciplinarea fizica usoara, au respins interpretarea copilului in ce priveste bebelusul si si-au aratat disponibilitatea de cooperare cu barnevernetul, organizatia a dispus ridicarea in regim de urgenta a tuturor copiilor si plasarea lor in TREI familii diferite. Adica bataie de joc si cinism.
De ce au facut-o? Pentru ca asa sunt obisnuiti. Pentru ca au spate asigurat si nu se tem de consecinte. Pentru ca la mijloc sunt multi bani. Si un sistem putred. Nu e chiar asa de neprihanit incat sa cascam ochii mari de admiratie. :68: |
Citat:
Uite, in urma cu ceva vreme, cand aveam necazuri mari in familie si ma apucasem vartos de baut (nu discut acum daca aveam necazuri ca beam sau viteversa...:)), s-a intamplat odata ca mi-am iesit cumplit din fire si am batut-o pe muiere. Nu cine stie ce, dar ceva palme i-am tras si a ramas cu niste vanatai. Furios la culme, i-am zis in timpul nebuniei mele coleroase ca o omor daca mai face cutare si cutare lucru (de exemplu daca mai face toata ziua ciorba la telefon cu sorusa). Prostii desigur, pe care nu mi le-am recunoscut mie insumi mai tarziu, dar faptul era fapt. Iar nevasta-mea, care nu era invatata cu iesiri din astea, s-a speriat. A sunat si la Salvare si la Politie. Nu mai stia nici ea ce sa faca, era speriata rau. Ei bine, cand am ajuns la Politie, am marturisit tot ce facusem ba chiar le-am mai dat niste amanunte pe care, din pudoare ori din amnezia spaimei, sotia le omisese. Ma asteptam s-o zbarcesc rau, numai ca politistii au considerat ca mai degraba e cazul sa avem cateva zile de pauza si reflectie, apoi de discutii asistate de un intermediar etc. Una peste alta, ei nu au intervenit ca sa sanctioneze, ci au facut ceva ca sa trecem peste criza. Si am trecut, intre timp avem inca doi copii si, desigur, trecem prin alte crize, ca orice familie de oameni vii. Deci se poate si altfel, daca e oarece participare cu bunavointa si cu un strop de jertfire de sine. Sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca daca omul acela a ajuns chiar sa isi omoare nevasta, apai autorul moral al crimei s-ar putea sa fie si ea. In buna masura ea insasi si-a impins soarta in mizeria careia au pierit cel putin doi oameni: ea si ucigasul. Nu stau acum sa detaliez, scrie in toate cartile bune cum vine asta... |
Citat:
Trebuie sa fim obiectivi, la halul de bataie care se da in Romania, nu avem dreptul sa ridicam capul si sa ii infieram pe aia, care iau copiii. Ca doar au un tratament de o mie de ori mai bun decat tratamentul romanesc. Daca ai bani si o conceptie sanatoasa, esti in mod clar superior. Despre penticostalii norvegieni, care nu v-au sustinut teoria, si care nu isi bat copiii,ce aveti sa ne spuneti? In 10 ani? Ce optimist sunteti! Pana atunci putem fi si morti! Nu cred ca mai apucam in viata asta. Asa va invata la biserica? Ca romanii sunt cei mai tari? Si atunci de ce plecati cu miile in strainatate? Daca e asa de bine in tara? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:42:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.