![]() |
Toată cultura lui simplut stă adunată in YOUTUBE :)))
|
Citat:
|
...:)) Postările mele l-au smintit pe Ioan! :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ia sa vedem niste studii ce arata implicarea mancarii organice in autism. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Unul din cele doua studii arata doar ca exista o corelatie intre cand vaccinezi un copil si sansa de a face astm. Iar primul studiu, daca te uiti prin datele prezentate, arata ca rata de autism este cam aceeasi pentru ambele grupuri (vaccinati, nevaccinati). |
Citat:
|
Stai că acum le produce. :)
|
Citat:
Oricum nu ajungem nicaieri daca alegi sa discuti despre o analogie si nu de scopul acelei analogii. |
Citat:
Esti de o nemernicie iesită din comun . |
Am vorbit cu el la telefon, nu mi-a dat de înțeles așa ceva. Deci? :))
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24354891
CONCLUSIONS:Routine childhood vaccination is an important public health tool to reduce the morbidity and mortality associated with infectious diseases, but the present study provides new epidemiological evidence supporting an association between increasing organic-Hg exposure from Thimerosal-containing childhood vaccines and the subsequent risk of an ASD diagnosis. |
Daca nici dupa ultima postare nu s-a inteles macar care trebuie sa fie atitudinea atunci cand cauti adevarul nu doar incerci cu disperare sa-ti confirmi idei preconcepute, prefer sa nu mai continui.
Ala continua cu youbue, celalat nu poate pricepe de ce corelatiile statistice sunt irelevante atat timp cat nu este demonstrata o relatie cauzala, diferenta intre relativ si absolut si multe altele de altfel :) La inceput era prezumtia de nevinovatie prin ignoranta, acum toata treaba seamana din ce in ce mai mult cu un soi de paralympics intelectual prin libera alegere si la astea nu particip :) L.E: vad ca unul a descoperit pana la urma studiul stiintific, DAR..e si aici cu dar si eu n-am timp sa fac educatie completa, pana la urma e vorba de adulti, cu certitudine isi vor gasi drumul, intr-un fel sau altul, intr-o directie sau alta. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dragă Mihnea , nemernicia nu se referă la subiectul de față ci la atitudinea generală a unui coleg de forum , care raneste si sminteste voit ascuns in spatele unui zâmbet fals si rauvoitor precum : :) Oricum subiectul acestui Thread este complet altul si nici de cum vaccinurile . Intervenția ta ca medic ar fi totusi benefică referitor la acest subiect destul de sensibil , precum vaccinurile . Doamne ajută! |
Lămureste-ma: pe cine am smintit sau am rănit intenționat? Să știi că atacul la persoană (lucru care mereu îl repeți și cu alți useri) nu ține loc de argument.
|
Nici eu nu văd cu ce a greșit Ovidiu. Chiar dacă în disputa privind vaccinurile înclin mai mult către argumentația lui Alin, nu văd de ce el nu și-ar susține opinia, mai ales că o face rațional și informat. Pot să spun că din discuția purtată am aflat multe, și de o parte, și de cealaltă. Și cred că cineva care vrea să-și formeze o părere obiectivă se poate folosi de argumentele aduse în discuție, putând chiar să schimbe macazul liniei pe care merge până acum.
|
Citat:
In noaptea aceea când s-a enervat ( smintit) ti-a raspuns mult mai dur decât cele pe care le-ai citit , dar a modificat postarea din bun simț si din respect pentru tine , dar tu nimic , ai continuat sa mergi pe acea si linie . Picătura care a umplut paharul a fost pe alt thread a budistului nostru Florin si care a declansat furia lui îndreptățită. Acum când nu poate da ( momentan) nici o replică tu ai continuat cu aberațiile tale care l-au smintit, mai ales cu acele linkuri de pe YOUTUBE! Ovidiu , daca ti la cineva cu adevărat il protejezi nu-i invarti cutitul in rană. Acelasi lucru l'ai facut si pe threadul lui cu psihologia , dar ai uitat sau te faci ca uiți. Când o sa reapară Ioan Cezar devi mielusel , adică iti schimbi masca, ori asa ceva ma ingretosesza. |
Citat:
E bine sa intervi când esti pe fază :) |
Recunosc că n-am făcut legătura între afirmațiile lui Ovidiu și supărarea lui Cezar (pe care am preferat să nu-l amestec în discuție pentru că nu e de față), pe care ne-ai sesizat-o, însă.
Dar chiar dacă așa ar sta lucrurile, nu mi se pare corect ca cineva să nu mai spună ce gândește sau crede din pricină că e posibil ca altcineva să se irite. De fapt, asta se întâmplă mai tot timpul pe forum, cineva e adesea deranjat de afirmațiile altora. De evitat este, însă, pasul care urmează de regulă, respectiv riposta prin atac la persoană. E ceea ce dinamitează orice dialog. |
Dragul meu Cristian , te rog sa continui discutia despre vaccinuri care vad ca te intereseaza de fapt cel mai mult !
|
Despre vaccinuri îi las să scrie pe cei mai în temă decât mine; prefer să fiu privitor, deși cred că subiectul s-a cam epuizat.
|
Citat:
Dar na, asta ar fi ipocrizie, si are oroare de asa ceva, nu? Mai bine spalam rufele in strada sau pur si simplu doar aruncam cu noroi in alte altora. Citat:
Chiar fiind atacat la modul personal - rareori (daca nu chiar niciodata) a raspuns cu acelasi gen de agresivitate, ceea ce nu se poate spune despre multi utilizatori ortodocsi cu patlama de pe acest forum. |
Citat:
Macar daca ar fi avut o deviere sanctionata de regulile de functionare ale forumului, dar nu, omul si-a expus o convingere, buna sau proasta e convingerea lui si s-a straduit sa si-o sustina cumva. Si Cezar si-a expus diverse convingeri, cel putin atat de aberante ca anti-vaccinismul irational, a fost tras de maneca, cu argumente, nu ca el cu faze de genul "stai jos ca esti prost si eu destept". Citat:
Daca nu e capabil sa-l lamureasca, sa-l ignore, ce e atat de greu? Mai ales ca prostiile lui nu-l afecteaza decat pe el, fata de alti ca antoniap sau deschizatoarea acestui subiect care pot si incearca sa sminteasca credinciosi ortodocsi. Citat:
Daca da inapoi, o face din bun simt care sunt sigur ca il are din plin, ceea ce n-as putea spune despre Cezar. |
Citat:
|
Citat:
|
Uite ce spune despre Temperamentul Coleric :
[Puternic. Colericii sunt în general persoane puternice Èi dure. Încă din vremea copilăriei, nu se vor speria de pedepse. Agresiv. Temperamentul coleric este cel mai agresiv dintre toate temperamentele. Colericii au tendința de a se impune altora. Deseori le place să discute în contradictoriu, de aceea se ceartă mereu Èi găsesc întotdeauna o mulțime de argumente. Cezar ne poate spune mai multe in acest sens , si pana la urma suntem atat de diferiti si asa am fost zamisliti :) |
Citat:
|
Si aia care isi inseala nevasta ce temperament au? Sunt hiperpontenti? :)
Si femeile care isi inseala barbatii? Instabile emotional? Nu m-ar mira sa se gaseasca si o gena pentru fiecare comportament de genul asta, in felul asta toti am avea o scuza. |
Citat:
Antivaccinismul a inceput inca din timpurile lui Pasteur. Desi in ceea ce priveste thiomersalul sunt niste studii care ii pun siguranta sub semnul intrebarii - cel putin pentru o anumita categorie de persoane, de exemplu nu a am gasit (nici n-am cautat intensiv dar poate o faci tu) unul despre efectul sarurilor de aluminiu. Motivul adevarat e ca unii nu cred ca poti fi un doctor "alternativ" cu clienti atat timp cat nu iei clienti de la sistemul medical consacrat. Si cum nemultumitii nu asigura un flux suficient de clientela, trebuie sa pui si tu umarul la distrus un sistem functional pentru a vinde alternative vag functionale, cam la acelasi pret dar cu costuri mult mai mici (cat costa apa chioara la homeopati?? R&D, clinical tests - none ) - deci profit MULT mai mare. Functionalitate care sta mai mult in efectul placebo - cel mai des, si acolo unde "alternativele" sunt cu adevarat functionale - deturnarea unor pacienti ipohondri dinspre consumul abuziv de medicamente. Asta nu inseamna ca industria farmaceutica este "sfanta", ci desigur, are problemele ei. Pentru cine nu stie sau a uitat, uite un interviu cu microbiologul roman Vania Atudoarei (nu lucreaza in tara) in care subliniaza cateva din problemele astea: http://www.razbointrucuvant.net/file...rmaceutica.mp3 Cine are timp liber, n-are decat sa-i trimita un email si sa-l roage sa mai dea un interviu sau macar sa-si exprime un punct de vedere mai putin oficial vizavi de vaccinarea de rutina la copii. Eu sunt 99.99% sigur ca n-ar recomanda nimanui sa nu-si vaccineze copiii. Daca un om ca asta ar spune contrariul, cu argumente, eu n-as mai avea ce sa comentez. Sigur, se pot ridica obiectii fata de vaccinul impotriva gripei porcine (cvasi-inutil) sau vaccinul HPV care e un vaccin foarte costisitor vizavi de beneficii si alternative (testare periodica papanicolau care oricum trebuie facuta) si vizeaza mai degraba persoane cu un anumit stil de viata, sau vaccinul impotriva rotavirusului care a fost gasit contaminat cu virusul porcin si in consecinta retras de pe piata in SUA in timp ce in UE s-a recomandat folosirea in continuare, etc. Dar cred ca asta sperie pe cei mai mult, iti trebuie mult discernamant (si cultura generala din spatele lui) ca sa poti sa decizi corect ce e bine si ce nu este. E mult mai usor sa devii paranoic si sa refuzi in masa, inclusiv solutii functionale si sa accepti ca alternativa ceva total nefunctional. Nu degeaba se spune ca ignoranta e pacat, cu consecintele de rigoare. |
Citat:
Acum că sunt chestii adevărate sau nu , nu pot sa ma pronunț caci nu sunt de specialitate psiholog , de aceea poate Ioan ne poate lumina :) Inca de pe vremea Greciei Antice se stie ca existau patru tipuri de personalitate: sangvinic, flegmatic, coleric si melancolic. Aceste patru tipuri de personalitate sunt, mai mult sau mai putin, prezente in fiecare dintre noi si definesc modul in care gandim, simtim si ne purtam. |
Citat:
Aveam două ore pe săptămână de psihologie cei de la secția uman . |
Citat:
Cum comentezi această știre: http://stiri.tvr.ro/mai-multe-vaccin...ie_813432.html |
Citat:
Citat:
Citat:
Se invoca o logica "de bun simt" - de bun simt pentru cei care cu o incultura medicala crasa. A, stai ca exista, de fapt au existat "studiile" lui Andrew Wakefield care s-au dovedit niste falsuri penibile, si stii de ce le-a facut? Pentru ca de fapt incerca sa patenteze un vaccin alternativ. Citat:
Ce sa zic, asta e logistica de la noi, probabil nu s-au inteles baietii destepti intre ei, care sa faca banuti din chestia asta. Oricum, rata profitului nu e foarte mare cum e din energie sau altele.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:31:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.