![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Stramosii nostri au fost normali, in general :10: |
Citat:
Natura nu e perfecta. Ea face tot felul de greseli, insa mecanismul selectiei naturale spune care creatie a avut succes |
Citat:
|
Citat:
Ea face tot felul de modificari, insa mecanismul selectiei naturale spune care modificare a avut succes |
Citat:
Iar afirmatia ca nu exista nimic absolut, e absurd sa o consideri absoluta, se autocontrazice. Cat de copilareasca e pozitia ateista ! |
Citat:
Normal pentru om este media in grupul sau social |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Nu ma supar, pentru ca intr-adevar nu il caut. Daca exista, stie el unde stau ;-)
Nu caut motive sa nu cred in el pentru ca acestea pot fi un numar infinit. Nu poti cauta pe cineva care nu exista. Imi pare rau, dar cred ca ti-am dovedit ca din contra, nu are nici un sens sa traiesti crestin. Viata crestina nu are sens. Faptul ca ea are loc sau nu, nu influenteaza cu nimic locul tau in iluzoriul rai sau iad. Diferenta intre a trai si a muri pentru un ateu este totul. Ateul nu are sansa a doua (nu ca voi ati avea, nu ma intelegeti gresit, dar unii dintre voi cred ca daca te rogi si daca faci frumos, lui Dzeu i se va face mila de voi, desi stie dinainte unde veti ajunge).[/quote] Daca nu il cauti pe Dumnezeu ce cauti aici? Pentru mine sf.Scriptura e litera de lege ,ce a spus Hristos e sfant si cred cu tarie ce scrie acolo. Eu am impresia ca ateii au o predispozitie catre ateism ,se trage de la neam ,e legat de parinti si stramosi . Nu exista nimeni apropiat pe linie paterna sau materna care sa fie sau sa fi fost apropiat de spiritualitate. |
Citat:
|
Si am mai observat un lucru.
Cel credincios e precum casa pe stanca ,nu il poti clinti in convingeri ,principiile lui nu se schimba. Nu am timp acum sa caut si nici nu merita dar daca ar fi sa ma uit pe ce ai scris as gasi multe contradictii. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In legatura cu mostenirea ai dreptate, chiar mai multa decit ai crede. Tocmai de aia incearca oamenii de stiinta sa descopere cum gindim cind gindim religie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu sint inginer-fizician, mi-e chiar foarte greu sa scriu chestii din cuvinte. |
Citat:
Cand a decazut credinta ,a decazut si societatea. Au aparut homo ,lesbienele etc. Sa nu uitam ca acestia sunt asa din cauza pacatelor parintilor si a lor ,evident ,o sexualitate exacerbata pentru unii dintre ei ,iar la cei din nastere ,de la parinti li se trage. Ti-am spus nu esti constant in idei ,tot incerci pe diferite cai sa ne duci la ideile tale ,cum as spune ,vorbele tale converg catre ateism. |
Citat:
Stii cum? A calculat varsta pamintului si a descoperit ca lipseste o zi. |
Citat:
Atunci cind omul va constientiza ca nu exista baze morale absolute si va intelege cum a aparut morala relativa, cum a evoluat ea de-a lungul timpului, chiar daca au fost unii, multi, care doreau sa o impiedice, numai atunci vor exista premisele ca diferentele sociale si culturale sa dispara. |
Ateii nu sunt consecventi, ei nu pot fi consecventi, n-au cum. Trebuie sa imprumute din presupozitiile teiste ca sa dovedeasca ceva.
|
Citat:
Vrei sa spui ca turcii nu erau credinciosi? Din pacate pentru voi, violenta a scazut drastic in ultimele 3 secole. Sexualitatea exacerbata nu este cauzata de excesele parintilor, daca ai citi putina genetica ai vedea ca gresesti. Este exacerbata intr-adevar de alt tip de mostenire, de tip media. |
Citat:
Iar daca nu exista dovezi absolute, de ce-mi spui mie ca ar trebui sa te cred cand spui ca nu exista dovezi absolute ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Natura este, vorba voastra Nu exista dovezi absolute, exista insa evidente care ne pot indruma. Acestea ne sint furnizate de stiinta. Uite, as spune ca s-ar putea sa ai dreptate ca exista Dzeu daca am trai acum 300 de ani si acest concept ar putea explica mai multe. Insa orice incearca conceptul de Dzeu sa explice de ce ni se intimpla este explicat mult mai simplu de stiinta. |
Citat:
Nu zic ca religia are si lucruri bune, imi face o deosebita placere sa ascult un concert de orga, tot asa cum nu imi place sa aud o rugaciune. Insa daca accepti si lucrurile rele pe care ea le produce nu poti sa nu te gindesti ca ceva e in neregula cu ea. Am toata admiratia fata de cei ce doresc sa citeasca biblia si sa retina doar partile bune. Asta inseamna ca simtul lor moral isi face datoria, chiar daca biblia le spune altfel. |
Citat:
Asa ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu incerc sa arat ca nu poti demonstra ceva absolut cu ceva relativ. Noi nu avem la indemina decit instrumente relative. Voi sinteti cei care credeti ca daca CREZI ajungi la absolut, nu eu. Pina la urma, asta e diferenta: noi cu creierul nostru relativ, nu putem avea acces decit la lucruri relative. Daca tu crezi altceva, ar trebui sa o demonstrezi, nu doar sa o afirmi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:09:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.