Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Michael Jackson a MURIT. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6597)

heaven 08.07.2009 17:16:08

Sincer,e chiar culmea sa ajunga cineva sa iti spuna pentru cine sa te rogi si pentru cine nu.
E o chestiune de suflet,oameni buni,e un lucru personal.
Nu stiu,mie nici prin cap nu mi-ar trece sa ii spun cuiva ce sa simta,cum sa simta,pur si simplu nu mi-as permite.Sufletul omului este ceva sacru.
Va doriti o armata de roboti in loc de oameni sau cum?

heaven 08.07.2009 17:24:48

Citat:

În prealabil postat de razvan_m (Post 151234)
A AJUNS Michael Jackson IDOLUL vostru de tot atata Michael Jackson in sus, Michael Jackson in jos? A murit, asta este, a murit ca si credincios al lui Allah, deci macar nici nu va puteti ruga pentru el...religia ortodoxa interzice rugaciunea pentru eretici si necredinciosi.

Religia ortodoxa interzice rugaciunea pentru eretici si necredinciosi?Vorbesti serios?Unde,cine a interzis asa ceva?
Atunci pot intreba lejer: religia ortodoxa din prezent mai este crestina?
Pe mine chiar nu ma intereseaza ca a venit cineva cu astfel de ineptii,pentru mine singurul care merita inainte de orice sa fie urmat este Iisus.
Iisus care s-a rugat si pe cruce rastignit fiind pentru doi tahari,pentru cei care L-au rastignit,care a fost inconjurat de toate neamurile,de depravati,criminali,hoti,negustori,farisei etc atata vreme cat a fost in trup aici si le-a predicat cu dragoste si s-a rugat pentru ei.
Daca nu pe Iisus il urmam,atunci la ce ne mai numim crestini?

laurschepsis 08.07.2009 18:55:06

Va rog frumos, nu mai ridicati piatra

Doamne-ajuta!

http://stiri.rol.ro/content/view/352462/2/

Dragii mei, nu numai ca nu este crestin sa vorbesti de rau pe cineva care tocmai s-a mutat dincolo, nu numai ca nu este rational ca sa transmiti toate imbecilitatile care sunt vehiculate prin media, nu numai ca nu este cinstit sa te raportezi la o persoana din aceasta lume sau din cealalta numai prin prisma celor ce a gresit si sa omiti toate cele bune pe care le va fi facut, nu numai ca nu ai nici un drept tu, pacatosul, sa te asezi inaintea lui Dumnezeu si sa judeci pe altul dar mi se pare dureros sa nu realizezi ca acela pe care tocmai il acoperi cu noroi puteai fi chiar tu. Trebuie sa ne mai fii ramas un pic de luciditate, de trezvie, ca sa tragem cateva concluzii dupa cele ce s-au postat pe acest topic, neasteptat de animat si sa mergem catre ziua de maine un pic mai buni.

Cu tot dragul, pentru toti cei care au participat la acest topic,

Doamne-ajuta!

antiecumenism 08.07.2009 19:12:08

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-un-dulap.html

Morti tragice care te pun pe ganduri ,ma gandesc la cat de trecatori suntem in lumea aceasta.Cred ca Dumnezeu i-a primit sufletul fetitei de 3 ani.

ory 08.07.2009 19:29:42

Citat:

În prealabil postat de laurschepsis (Post 151297)
Doamne-ajuta!

http://stiri.rol.ro/content/view/352462/2/

Dragii mei, nu numai ca nu este crestin sa vorbesti de rau pe cineva care tocmai s-a mutat dincolo, nu numai ca nu este rational ca sa transmiti toate imbecilitatile care sunt vehiculate prin media, nu numai ca nu este cinstit sa te raportezi la o persoana din aceasta lume sau din cealalta numai prin prisma celor ce a gresit si sa omiti toate cele bune pe care le va fi facut, nu numai ca nu ai nici un drept tu, pacatosul, sa te asezi inaintea lui Dumnezeu si sa judeci pe altul dar mi se pare dureros sa nu realizezi ca acela pe care tocmai il acoperi cu noroi puteai fi chiar tu. Trebuie sa ne mai fii ramas un pic de luciditate, de trezvie, ca sa tragem cateva concluzii dupa cele ce s-au postat pe acest topic, neasteptat de animat si sa mergem catre ziua de maine un pic mai buni.

Cu tot dragul, pentru toti cei care au participat la acest topic,

Doamne-ajuta!

Multumim laur, multumim ca incerci sa faci cat de putina lumina la acuzatiile interminabile ce i s-au adus lui MJ. Personal, nu am crezut nici o clipa ca acestea au fost adevarate, nu stiu cati au urmarit procesul acela infect si cati l-au privit pe Michael cum se disculpa, trebuie sa ai cu adevarat ochi care sa vada si urechi care sa auda ca sa-ti dai seama cata minciuna i s-au pus inainte si cata dreptate si sinceritate era in privirea, in vorbele, in gesturile superstarului, atunci cand a ascultat acuzatiile.
Aseara m-am uitat pe internet la o sumedenie de fotografii si evenimente intampinate de Michael, foarte multi, extrem de multi copii in jurul lui, in bratele acestuia , copii flamanzi si bolnavi...dar, mai ales in inima lui .O sensibilitate pe care nimeni de pe pamant nu a aratat-o cu atata omenie si neperfiditate . Of !, cata dragoste parinteasca am citi in imbratisarile lui fata de copii ! ! !
A propovaduit iubirea mai mult decat orice superstar, a exemplificat prin viata si cantec aceasta simtire atat de inaltatoare, simtire care ne poate numi crestini, dincolo de statutul religios de pe hartie.
Sper sa se roage pentru rautatea noastra, pe taramul in care nu mai este nici intristate si nici suspin.

Hector 08.07.2009 19:34:58

Daca tot vreti ,,lumina" in cazul acesta, uitati-va la asta: http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-...sunt-negru.htm

PS: Nu m-am uitat sa verific daca a mai fost postat filmuletul in paginile trecute ale acestui topic. Daca a mai fost postat, mai uitati-va o data la el. ;)

ory 08.07.2009 19:34:59

Repet, nu sunt fan MJ, dar nu pot sa raman insensibila la ceea ce se intampla urat atunci cand este vorba de acesta, mai ales din partea unor oameni care nu stiu daca se incumeta usor sa hraneasca un infometat...nu stiu, ei stiu mai bine.

andreicozia 08.07.2009 19:43:13

Totuso cum s-a savirsit minunea schimbarii culorii pielii din negru ca taciunele in alb, chiar mai alb ca multi albi.
Vaticanul stie oare de aceste minuni combinate cu iubirea raspindita de pe scena?
Oare in curind se va pune in discutie sanctificarea lui?
Pelerinaje la mormint sigur vor incepe cu minuni savirsite acolo. De putrezit sigur nu putrezeste la citi conservanti are in el

ory 08.07.2009 19:43:16

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 151318)
Daca tot vreti ,,lumina" in cazul acesta, uitati-va la asta: http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-...sunt-negru.htm

PS: Nu m-am uitat sa verific daca a mai fost postat filmuletul in paginile trecute ale acestui topic. Daca a mai fost postat, mai uitati-va o data la el. ;)

Mi se rupe inima, efectiv ! Nu a meritat aceasta, i-au distrus sufletul, ar fi dat mult mai multi bani daca ar fi stiut cu ce scop este tarat in mocirla cu atata josnicie, pentru ca el nu avea nevoie de bani, ci de liniste ca sa faca ce stia el mai bine, sa iubeasca, in cantec si-n simtiri.
Sper ca cei care au profitat din aceasta situatie sa nu aiba parte de nici un leut castigat, fiindca tare este nedrept . De banii aceia aveau nevoie niste copii bolnavi si flamanzi, niste copii pe care, bietul michael i-ar fi cuprins pe toti si le-ar fi sters lacrima asa cum numai el stia.
Cum pot unii oare sa doarma astfel ? !
Viata este o jungla si asa va ramane ! Banii vor face intotdeauna diferenta intre iubire , ura si rascumparare.

ory 08.07.2009 19:49:09

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 151323)
Totuso cum s-a savirsit minunea schimbarii culorii pielii din negru ca taciunele in alb, chiar mai alb ca multi albi.
Vaticanul stie oare de aceste minuni combinate cu iubirea raspindita de pe scena?
Oare in curind se va pune in discutie sanctificarea lui?
Pelerinaje la mormint sigur vor incepe cu minuni savirsite acolo. De putrezit sigur nu putrezeste la citi conservanti are in el

Andrei, ai auzit de boala de piele vitiligo ? Citeste pe internet si urmareste diferite fotografii si emisiuni despre MJ si aceasta problema, priveste cu atentie fotografiile in care masca evoluti bolii cu creme si diverse remedii.
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ?
Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.

andreicozia 08.07.2009 20:26:15

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 151328)
Andrei, ai auzit de boala de piele vitiligo ? Citeste pe internet si urmareste diferite fotografii si emisiuni despre MJ si aceasta problema, priveste cu atentie fotografiile in care masca evoluti bolii cu creme si diverse remedii.
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ?
Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.

Stiu de vitiligo, insa tu stii cit dureaza aceasta boala? aproape toata viata iar discoloratie, pete, insulare, peninsulare nu scapi prin aplicare de creme.

Tu realizezi ca la contrastul intre negru ca funinginea si alb imaculat este ENORM, el a devenit brusc in citiva ani alb? oare cum ? pentru ca nu cre ca ar fi putut sa puna kg de crema pe el si sa nu-i transpire si sa inceapa sa arata ca in videoul in care este zombi cu scursori de crema si discolorari

Parea a fi vitiligo insa nu cred ca a fost asta.

andreicozia 08.07.2009 20:27:39

stii ca vitiligo iti ataca si pigmentul parului a genelor, de ce ale lui au ramas negre? Ar fi treuit sa se transforme intr-un albinos

ory 08.07.2009 20:30:09

Andrei, de ce ai retinut din mesajul meu partea cea mai neimportanta ?
Chiar conteaza ce era cu pielea lui, sau, doar cu sufletul lui ! ?
Te rog, fii mai mult decat atat , fiindca am incredere in judecata ta.

heaven 08.07.2009 20:42:33

Speechless...http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0

ory 08.07.2009 20:45:57

Vai ! , multumesc heaven...asta era melodia pe care o cautam si abia acum am gasit-o. Multumesc si pentru confirmarea bolii superstarului in apararea acestuia . Este clar ca dorea sa arate si altfel (nu ma refer la piele ) , dar asta nu-mi da dreptul mie sa judec acest aspect, care este chiar minor, pe langa ce poate face inima din om, si nu pielea.

heaven 08.07.2009 20:54:37

Imi pare bine ca ti-am putut face o bucurie!

Danette 09.07.2009 19:16:55

A murit un om extraordinar ! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Pana nu demult aveam o parare distanta despre acest mare artist. E drept ca media si cei apropiati ( inclusiv familia) nu i-au facut dreptate niciodata.

Dar dupa moartea sa i-au reabilitat imaginea distrusa de copilul Chandler acum 16 ani.
Declaratia lui ca nu a fost molestat niciodata si ca tatal sau l-a obligat sa minta pentru bani:

http://www.acasatv.ro/rebelii-de-aca...-a-mintit.html

Pe mine m-a impresionat filmul "Living with M.J." unde fara sa vrei descoperi finetea, sensibilitatea si multa daruire catre aproapele a acestui controversat personaj. Ruleaza multe secvente din film (creat in 2003) pe you tube.

Cantecul care l-a consacrat cel mai mult este: The Man in the Mirror. Cam asa fel de om am pierdut !

Aici versurile: http://www.youtube.com/watch?v=wUrqFkR7QlI

Si aici, cam ce a insemnat el pentru noi...a fost un geniu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

vsovi 10.07.2009 14:28:41

Citat:

În prealabil postat de Danette (Post 151625)
Pana nu demult aveam o parare distanta despre acest mare artist. E drept ca media si cei apropiati ( inclusiv familia) nu i-au facut dreptate niciodata.

Dar dupa moartea sa i-au reabilitat imaginea distrusa de copilul Chandler acum 16 ani.
Declaratia lui ca nu a fost molestat niciodata si ca tatal sau l-a obligat sa minta pentru bani:

http://www.acasatv.ro/rebelii-de-aca...-a-mintit.html

Pe mine m-a impresionat filmul "Living with M.J." unde fara sa vrei descoperi finetea, sensibilitatea si multa daruire catre aproapele a acestui controversat personaj. Ruleaza multe secvente din film (creat in 2003) pe you tube.

Cantecul care l-a consacrat cel mai mult este: The Man in the Mirror. Cam asa fel de om am pierdut !

Aici versurile: http://www.youtube.com/watch?v=wUrqFkR7QlI

Si aici, cam ce a insemnat el pentru noi...a fost un geniu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

da, cu conditzia ca oglinda (Mirror) aia sa fie Calea shi sfanta Cruce a Domnului impreuna cu totzi sfintzii Sai, cu totzi... ca niciunul sa nu se piarda, nici o drahma mititica... nici o oitza ratacita...

C.tin 11.07.2009 14:37:54

OGLINDA...testament imaginar

Viata sarmanului Michael Jackson se identifica oarecum cu cea a intregii omeniri.
O omenire vesnic nemultumita cu ceea ce ne-a daruit Dumnezeu dintr-un inceput, adica o viata simpla. O omenire care priveste in oglinda si este nemultumita de felul in care ne-a creat Dumnezeu. Asa am tot ciopartit de ici colo, in speranta ca-l vom putea corecta pe Dumnezeu si o sa fim mai frumosi, mai sanatosi, pana cand am ajuns pe marginea prapastiei. Atunci ne-am privit in oglinda si am realizat enormele stricaciuni, enormele greseli. Da-i repede sa intoarcem roata, sa reparam ce am stricat, sa fim cum am fost odinioara,... dar cu ce sa mai reparam? ca n-a mai ramas nimic din noi. Totul e deja ciopartit, e bolnav ! Of ! Sa las macar pilda vietii mele la urmasi, ca sa nu faca ca mine! ..."Dragii mei copii, cat veti trai sa nu va priviti niciodata in oglinda...!".

http://www.eva.ro/divertisment/featu....html?pagina=3
http://www.ziua.net/news.php?data=2009-07-02&id=32323

"Michael nu-si lasa copiii sa se priveasca mult timp in oglinda atunci cand se imbracau. "Arat minunat", a spus intr-o zi micul Prince, dupa ce isi aranjase parul, la care Michael i-a raspuns: "Nu, arati doar OK". "

tigerAvalo9 14.07.2009 00:07:30

Citat:

În prealabil postat de CosminPopescu (Post 149501)
http://4.bp.blogspot.com/_iVq1mbns5V...ckson-ugly.jpg

:21: știu că e păcat să mă bucur de moartea cuiva, dar totuși a fost un nemernic de pedofil care a murit nebotezat, am scăpat de unu dar mai sunt destui :53:

continuați discuția despre maicăl giegsăn, poate cu ajutorul vostru o să fie declarat sfânt :78:

Ma minunez si eu de ce vad,cum sa te bucuri de moartea cuiva?Apropo sa stii ca copilul care l-a acuzat de pedofilie a recunoscut ca tatal lui l-a obligat sa minta deci nu e adevarat.A fost gasit si nevinovat.El iubea copii precum se vede ce il iubeau si copii lui pe el.Eu am ascultat si ascult muzica lui si acum si mi se pare un mare artist diferit fata de ceilalti care ii vedem pe la televizor
desfranandu-se fara voce sau cu voce modificata la calculator.

Eu cred ca trebuie sa-ti ceri scuze,ai facut un mare pacat.Eu nu m-as bucura nici daca ar muri un hot.

georgepacuraru 14.07.2009 00:13:52

Pacat ca era iehovist, nu-l va vedea astfel la fata pe Domnul Dumnezeu. Inca o data mare pacat, dar astea sunt caile Domnului.

decebal 14.07.2009 00:42:16

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 148246)
a murit un mare artist.a fost foarte controversat dar....un geniu al muzicii.dumnezeu sa-l odihneasca

Dumnezeu se scrie cu ,,D'' mare...!!!

andreicozia 14.07.2009 02:39:09

Citat:

În prealabil postat de decebal (Post 153094)
Dumnezeu se scrie cu ,,D'' mare...!!!

Hmmm,
Unde zice Dumnezeu in Biblie ca asa il cheama si acel nume se scrie cu majuscula?

Dumnezeu nici nu are nume, El fiind acel ceva/cineva care nu se incadreaza in nici un nume
Deci atita timp cit intelegem despre cine este vorba este acceptabil.

andreicozia 14.07.2009 02:41:17

Citat:

În prealabil postat de georgepacuraru (Post 153079)
Pacat ca era iehovist, nu-l va vedea astfel la fata pe Domnul Dumnezeu. .

Nu suntem inchizitia ca sa hotarim noi cine-l va vedea la fata sau nu! ..si nici in inima lui nu ai cum sa citesti. Nici un om de pe pamint nu poate.

georgepacuraru 14.07.2009 10:03:16

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 153108)
Nu suntem inchizitia ca sa hotarim noi cine-l va vedea la fata sau nu! ..si nici in inima lui nu ai cum sa citesti. Nici un om de pe pamint nu poate.

Parintele din parohia la care ma duc in fiecare Duminica ne invata sa ne tinem departe de iehovisti si sa nu le citim cartile si sa nu ne bagam cu ei in vorba. Eu chiar am pe usa la apartament un aptibild care scrie ca nu primim sectari iehovisti si mormoni si ca suntem familie crestina ortodoxa. Imi pare rau pentru Michel, era un cantaret bun dar stim cu totii ca Martorii Lui Iehova = Satana. Doamne iartama pe mine pacatosul.

Negroponte 14.07.2009 11:48:46

Cel ce se rupe de Hristos se usuca si se arunca in foc.iehovistii nu cred in Hristos.

laurschepsis 14.07.2009 12:27:50

Citat:

În prealabil postat de Negroponte (Post 153153)
Cel ce se rupe de Hristos se usuca si se arunca in foc.iehovistii nu cred in Hristos.

Doamne-ajuta!

Este una din semnificatiile subtile ale pildei cu smochinul.

Doamne-ajuta!

tigerAvalo9 14.07.2009 14:15:09

Nu conteaza ca era iehovist.Canta extraordinar.Asta inseamna sa nu-l mai ascultam?Sa nu ne mai para rau ca a murit?sa nu mai vorbim de el ca era iehovist?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

georgepacuraru 14.07.2009 14:42:50

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 153203)
Nu conteaza ca era iehovist.Canta extraordinar.Asta inseamna sa nu-l mai ascultam?Sa nu ne mai para rau ca a murit?sa nu mai vorbim de el ca era iehovist?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

BA DA conteaza .PRIn el sa manifestat Satana. Eu am vazut filmat de la concertele lui si lesinau fetele numai cand il vedeau avea o miscare cand punea mana intre picioare. Asa ceva nu este de la Domnul e ca la concertele rock unde se drogheaza si intra in transa satanistii. Ceva necurat cu acestom, foarte necurat! Eu zic sa ne ferim de muzica lui si de dansurile lui ce mandri se vor fi simtit iehovistii ca voi astia care-l admirati pe Michel plangeti dupa el.

Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti?

melb26 14.07.2009 14:59:19

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Fara a fi fanul cuiva pot sa spun MJ fost un om cu suflet de copil, extrem de talentat, sensibil, a lasat lucruri frumoase in urma lui...nu conteaza religia,culoarea, suntem cu totii fii lui Dumnezeu.
Si in plus are cine sa ne judece pe toti, ce rost are sa mai aratam barna din ochiul altuia?

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

heaven 14.07.2009 17:12:46

Citat:

În prealabil postat de georgepacuraru (Post 153213)
BA DA conteaza .PRIn el sa manifestat Satana. Eu am vazut filmat de la concertele lui si lesinau fetele numai cand il vedeau avea o miscare cand punea mana intre picioare. Asa ceva nu este de la Domnul e ca la concertele rock unde se drogheaza si intra in transa satanistii. Ceva necurat cu acestom, foarte necurat! Eu zic sa ne ferim de muzica lui si de dansurile lui ce mandri se vor fi simtit iehovistii ca voi astia care-l admirati pe Michel plangeti dupa el.

Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti?

Iar prin altii se manifesta duhul intunecimii mintii...Doamne fereste,oameni buni,de unde scoateti asemenea aberatii.Aproape imi vine sa va intreb: voi chiar existati in realitate,chiar asa ganditi?
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal?

ory 14.07.2009 17:19:27

Heaven, asemenea gandire nu merita nici macar comentata, uneori am impresia ca astfel de oameni sunt incurabili . Nu-i judec, doar ma minunez, sau ma intristez oarecum...nu mai conteaza, daca pe ei asta-i insufleteste ! ! ! Pacat ca nu intelegem ca nu exista credinta fara ca sa-ti pese de om...ca om.

georgepacuraru 14.07.2009 17:31:38

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 153277)
Iar prin altii se manifesta duhul intunecimii mintii...Doamne fereste,oameni buni,de unde scoateti asemenea aberatii.Aproape imi vine sa va intreb: voi chiar existati in realitate,chiar asa ganditi?
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal?

Michel era un idol pentru uni el a reusit sa spele mintile copilor si tinerilor adolescenti. Eu nu pot sa apreciez cum a lucrat diavolul prin acest om CAND A MURIT MICHEL AU FOST FANI CARE SAU SINUCIS asa ceva nu e nici o legatura cu crestinatatea.

heaven 14.07.2009 17:37:22

Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz.
Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini.

georgepacuraru 14.07.2009 17:45:34

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 153295)
Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz.
Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini.

Oricum Michel tot in IAD este acu,m.A fost iehovist toata viata si nu a vrut sa stie despre ortodoxsia adevarata chiar daca parintele Serafim Rouse a fost american si a contribuit mult la raspandirea crestinismului adevarat in patria sectarilor si a depravatilor.

ory 14.07.2009 17:51:44

Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.

georgepacuraru 14.07.2009 17:58:45

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 153302)
Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.

tE rog sa ma ierti dupa cum am mai spus eu am o problema cand eram mic am avut o boala si inteleg anumite lucruri mia greu.sunt mai prost toata viata am fost asa prost si copii ma bateau la scoala pana ma mutat taica la speciala.Uneori numi dau seama cand spun o prostie si acum cred cam spus o prostie si nu miam dat seama.Te rog frumos sa ma ierti mult de tot dacam spus ceva aiurea si nu miam dat seama ca nu realizez acum,

ory 14.07.2009 18:00:29

Citat:

În prealabil postat de georgepacuraru (Post 153307)
tE rog sa ma ierti dupa cum am mai spus eu am o problema cand eram mic am avut o boala si inteleg anumite lucruri mia greu.sunt mai prost toata viata am fost asa prost si copii ma bateau la scoala pana ma mutat taica la speciala.Uneori numi dau seama cand spun o prostie si acum cred cam spus o prostie si nu miam dat seama.Te rog frumos sa ma ierti mult de tot dacam spus ceva aiurea si nu miam dat seama ca nu realizez acum,

Hai, ca deja o dai in povesti nemuritoare....am impresia ca, acum crezi ca toti sunt "prosti ".

heaven 14.07.2009 18:02:57

Ce sa spui,mai ai ce spune?! Poate doar sa te rogi ca Dumnezeu sa ii lumineze sufletul si mintea...

heaven 14.07.2009 18:11:33

Citat:

În prealabil postat de georgepacuraru (Post 153307)

Posibil...imi pare rau in acest caz.
Cu toate acestea,sa stii ca nu este in voia lui Dumnezeu sa ne judecam semenii.
Poate boala ti-a afectat ratiunea,insa sufletul nu,iar sufletul nu stie ce e aceea trufie,barfa,judecarea semenilor,ura,invidia etc.
Deci,cata vreme asculti de suflet,nu ai cum gresi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:22:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.