![]() |
poate-i explica cineva lui iorest ca plesu nu s-a referit la calitatea de intelectual a lui puric.
|
Oameni buni, vă implor, eu NU ÎL LAUD PE PLEȘU ÎN CONFLICTUL ĂSTA. De el am spus atât, că e intelectual (spre deosebire de Puric). Nu mă interesează ce fel de creștin e, ce simpatii politice are, cât de meschin este sau nu. Că nu pe el îl discutam, ci intelectuaitatea lui Puric. Eu, personal. Atunci când am răspuns la un comentariu pe thread.
Altfel, să fim serioși, rar găsești o personalitate ireproșabilă. Și am dat exemple pe alt thread, răstălmăcite aici cum că aș fi evreică (dacă îmi găsiți voi rădăcini reale, pe cuvânt că sunt în stare să vă plătesc): Eliade era antisemit - nimeni nu îi neagă restul contribuțiilor, totuși; apoi, Hemingway era misogin - totuși, rămâne un excelent scriitor; Gabriele d’Annunzio s-a dat cu Mussolini - rămâne în picioare, literar, ce a scris; Sartre era marxist; Liszt era un fustangiu etc. Exemple am până mâine dimineață. Ideea este banală: nimeni nu le poate nega contribuția la cultura națională și universală. |
Citat:
|
Citat:
|
...........................
|
Citat:
Astia de pe forum si-ar dori sa fie copiii lui Pavel, dar uita ca era evreu. |
Citat:
|
Citat:
Planned Parenthood KILLS Babies! |
Citat:
În sensul ăsta, da, sunt feministă. Femeia nu e mai puțin om decât bărbatul. Mai puțin capabilă intelectual și aptitudinal de a se afirma. La extremisme nu subscriu, de nici un fel. Și nici ideologiilor nu mă raliez, indiferent cât de strălucite sunt pe hârtie. Mai rămâne să mă faci comunistă și te-ai întrecut pe tine însuți. :) |
Citat:
|
Citat:
Măi, voi existați în realitate? De Zoe Bușulenga a auzit careva? De Sofia Kovalevskaia? Ana Aslan, Marie Curie etc. Lumea are nevoie și de mințile femeilor, e destul că vreme de veacuri nu au avut acces la educație. |
Dar cine a vorbit de educație? :)
|
Citat:
|
Că, mnah, niciuna dintre cele amintite de mine nu și-a văzut de casă și crescut copii. Le-a trebuit și altceva. Să gândească. Lucruri din astea interzise femeii, care o fac soră de paria.
|
Citat:
|
Slugăritul îl poți transforma în slujire, slujesc soțului și copiilor. Nu sună mai bine?
Când o să fii pusă să alegi între o carieră profesională și a avea copii (nu unul! și tu să-i crești, nu altcineva) o să înțelegi mai bine. :) |
Citat:
Și iar ne întoarcem la un loc de muncă și necesitatea educației. Q.E.D. |
Citat:
|
Citat:
|
...........................
|
Citat:
|
Nu te cred.
Să-ți dai copilul la creșă/grădiniță/bonă/bunici, nu înseamnă să ți-l crești cum se cuvine. Acel copchil nu va avea "cei 7 ani de acasă". |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:25:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.