![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ai vrea tu ;) |
Si eu as vrea.
Nu vreau sa incepem o noua discutie, dar intotdeauna mi-am pus intrebarea de ce prefera unii sa creada ca se trag din maimuta, decat ca sunt de la Dumnezeu? |
Citat:
Nu e o chestiune de preferinta, aici, e o chestiune de evidenta. |
Uite ce "evidenta" interesanta! Te rog uita-te la primele doua fotografii din albumul meu, eu am primit-o ca slide-show dar am scanat-o pentru a o atasa albumului.
|
Citat:
Dar ceea ce doresti tu sa imi arati nu e o evidenta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Un ateu spune ca nu exista nimic supranatural, ca orice fenomen care astazi pare supranatural va fi la un moment dat explicat prin legi naturale. Pentru a sustine acest lucru iti trebuie o doza de credinta, nu neg acest lucru. Desigur, diferenta dintre agnostici si atei nu e mare. |
Citat:
http://www.wired.com/images_blogs/wi...09/ardi1hr.jpg |
Citat:
|
Vai, ce poza caraghioasa! :))) Sunt de acord, Topcat, ca ai nevoie de credinta ca sa asociezi oasele alea cu maimuta aia umanizata! Pai ai vazut tu vreodata o asemenea maimuta cum e cea din poza? :)))) Dar fiecare vede ce vrea sa vada! Uite aici ceva adevarat!
|
Mai, rideti de strabunica Ardi?
Bineinteles ca nu arata chiar asa, sigur avea sini mai mari. :) Nu e maimuta, e de acum vreo 4 milioane de ani si are caracteristici si de maimuta si de om, mai mult de om. Si asta rezulta din oscioarele gasite. |
Citat:
|
Cred ca o sa am cosmaruri la noapte cu aratania asta:17:
|
Citat:
|
Topcat, nu intreb cu rautate, dar chiar sunt curioasa care e teoria, atunci de ce nu mai avem blana ci numai cateva firicele de par?
|
Citat:
Fii sigur ca nu e greu sa aranjezi chiar si un schelet de caine dupa modelul celui uman...mai fragmentezi oasele, le asezi la o oarecare distanta si dupa un anumit model..si seamana cu ce vrea oricine sa semene ;) |
Citat:
|
Citat:
|
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, vreau sa stiu teoria, de ce nu mai avem blana, din pura curiozitate. Si da, de ce femeile au mai putin par decat barbatii pe corp(dpdv al evolutiei). Poate o expune topcat in cuvinte simple.
|
Citat:
Care ar putea fi consecinta adaptarii la un mediu comun in care traiesc atat barbatii cat si femeile? Ca sa nu ma mai repet in legatura cu imblanirea egala a femelelor si masculilor maimutosi ;) pentru ca nu stiu sa fi observat undeva vreo doamna maimutza cu tenul luminos si neacoperit de par :D |
Citat:
Daca doresti sa vezi o lista a lor si o scurta prezentare, ai aici una: http://www3.interscience.wiley.com/c...35530/PDFSTART Probabil e o combinatie a lor (tin minte ca la un moment dat, cred ca aveam vreo 14 ani, am fost fascinat de ipoteza acvatica). Totusi, exista cred doua certitudini: 1.avem acelasi numar de foliculi cu celalalte primate 2.exista si acum accidente genetice si in consecinta oameni cu blana |
Citat:
|
Citat:
http://www.edog.net/breeds/imgs/Xolo...ridaKahlo1.jpg Cu ochiul liber, ce zici, acesti doi ciini au rezultat prin evolutie (e adevarat, nu naturala, insa principiul e acelasi) din lup? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om. In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :)) |
Citat:
|
Topcat, asa naiv ca un copil te intreb si eu... de ce s-a oprit evolutia? De ce oamenii care se trag din maimuta nu evolueaza mai departe spre homo superbus, fara par deloc si ...spre genialitate?
|
homo superbus:24::24::24:Asta-i buna, vai bine am ras.
|
Citat:
Fetele palmelor de cimpanzeu sint fara par Desigur, poza graficianului nu e stiintifica, nu spune nimeni ca asa a aratat specimenul respectiv, dar probabil seamana destul de bine. Faptul ca oasele au fost modificate trebuie dovedit, sint sigur ca ele stau la dispozitie scepticilor pentru examinare. |
Citat:
Un exemplu banal, evolutia inaltimii omului european http://www.gnxp.com/blog/uploaded_im...ght-713667.jpg Genialitatea, ca si altruismul pur, nu se pot propaga evolutiv. |
Citat:
http://media.ebaumsworld.com/picture...bald-ape06.jpg |
Citat:
Nu glumesc deloc atunci cand afirm ca nu vad nici o asemanare intre aceste animale si Om, si chiar cred ca Darwin suferea de un sindrom ceva de a ajuns sa faca o asemenea legatura. |
Citat:
|
|
Citat:
Evolutionistii nu pot recunoaste adevarul pentru ca nu si-ar mai putea justifica pozitia si autoritatea in domeniu, atat a lor cat si a celor care si-au dedicat viata cercetarii unei prostii...ar trebui sa aiba puterea de a-si asuma ei insisi faptul ca sunt niste nulitati, faptul ca toti cei care au stiut ca este o prostie ii vor privi ca pe niste nulitati... ceea ce cred ca este extreeem de dificil pentru un om de stiinta ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:19:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.