![]() |
Post Negru înseamnă să nu fii sluga cea bună a morții rele.
Citat:
Ți se pare vorbărie goală fiindcă te-ai molipsit de la unii curioși de certuri pe idoli pentru dezbinări care nu citesc deloc și sunt gata sătui de text chiar mai dinainte de a citi măcar o cirtă sau o iotă, ei știu mai dinainte că-s prostii ispisăloage plictisitoare, știu ei de la mituri și bârfele cele mai crude și poreclind cu judecăți rele în spatele poreclelor ca să bată joc de Dumnezeu ca satirii ce se ridică împotriva Domnului lovind cu satârul neamul lui Matan și Ana nu fac altceva decât să vă învârtoșeze în frică și îndulcire, în frumusețe și mângâiere... și nu vă mai place să auziți dacă aveți urechi de auzit ci să vă mândriți. Acuma dacă chiar mă întrebi dacă eu am ținut vreodată post negru?.. ce să-ți răspund? Pentru ce te îndoiești? Păi nu există alt post decât postul negru!.. și da, am ținut, dar nu din ăla de smoală ci dezlegat la apă sfințită și la anafură și cu rugăciune și Cuvinte Duhovnicești... căci nu numai nimicul ceresc este hrănitor ci și Cel neluat în seamă de ziditorii gLumii: tot Cuvântul ce iese din gura Lui Dumnezeu. Dacă vrea cineva să știe ce este și cum se ține postul? El este lipsa oricărei griji afară de mântuire pentru care plângi și suferi și te pocăiești. În post e bine să iubești încrezându-te total în ajutorul Lui Dumnezeu, să stai la umbra siguranței credinței și sfințeniei Lui, să iubești și să vorbești și să te bucuri până nu mai știi de mâncare, băutură, haine, bani, gânduri, averi, până nu-ți mai faci griji pentru ce vei spune sau cum vei spune, de chipul și imaginea ta, și asta după porunca cea nouă. Cum? Precum! Este interzis în Rai întotdeauna să mănânci carne și ceea ce iese din carne (parizer, cremvurști, cârnați, salam,...) și orice drog care te face dependent de patimi și de asta este oprit pentru ca nu cumva să ajungi și tu văruit un mormânt de frați și copii: porumbei, miei, câini, pisici, găini, pui, căprioare, purcelași, viței, mânji, rațe, gâște, curci, nutrii,... LuMiVi se ține post negru doar cu anafură și apă îmbunătățită adică din aia sfințită și înmulțită. MaJo se mănâncă o singură dată dezlegat la ulei, Iar SâDum se mâncă de două ori dezlegat la ulei și vin. Luni a fost trădată slujirea dreptății lui Dumnezeu și a fost pusă la cale uciderea mișelească a Domnului de către bătrâni, cărturari și scribi, de fățarnicii cu funcții înalte, de judecătorii corupți. Miercuri a fost trădat Cerul și vândut Hristos de către om, de către tot casnicul și ucenicul Său ca să-și cumpere omul iadul și 'curajul' cel viclean și rău și fățarnic al satanei și antichristului și al proorocului mincinos, dacă tot ai vorbit de 'bărbi', și atunci toți ucenicii smintindu-se l-au părăsit... afară de Ioan și Maria Magdalena. Vineri a fost trădat și de popor și judecat strâmb de Pilat din Pont, de Irod și de Sinedriu care cu fățărnicie 'posteau' sau se 'odihneau' de Paște, și la final a fost trădat și de soldați și patrioții care l-au și răstignit, căci toți mai marii au îndemnat prin orice mijloace pe Pilat să primească mită și să judece strâmb, cu pile, așa ca spălându-se pe mâini să-i facă împreună pe oameni să-și aleagă nu pe Dumnezeu ci pe omul lor, așa crud și păcătos și criminal ca ei, mai bine pe el decât să aleagă pe sfântul Lui Dumnezeu... pentru vina că a rostit Blasfemie, adică cică ar fi grăit împotriva Duhului Sfânt spunând că El este Mesia și că Fiul Omului va veni pe norii de slavă ai cerului. Deci postim 3 zile negru ca să nu ni se învârtoșeze Blassfemia în noi! Și atunci totuși care este blasfemia? Păi blasfemia superstițioasă este aia că omul credincios smintit în credință ca să-i fie necredincioasă, cu credulitate prostească și naivă caută să dea ca să fie bun, se vrea pe sine altruist și bun, și se vede lăudat de oameni și atunci dă să dea... ca să scape și să nu mai aibă răspundere și așa se crede el mai bun ca Dumnezeu. Adică dă să scape și să nu-i mai pese, apoi dă să scape și să nu-i mai fie frică de răspundere, apoi dă să scape de frica neputinței temându-se că nu poate și nu va putea răspunde cool ca să placă oamenilor, apoi dă să dea ca să scape de acuzare și să-și cumpere apărare, ca în final să dea viața curată ca s-o cumpere pe a altora, aia murdară, căci li se sting candelele și nu mai au cu ce să se laude ca 'sfinte fecioare'. Deci blasfemia este socoteala asta care și-o face omul egoist și lacom și viclean folosind altruismul deșert credul și fraier prin care și-L vinde pe Dumnezeu și-l cumpără pe satana cu gLumea lui cu tot... crezându-se prin afacerea asta înțelept, gospodar, jmecher, eficient, om cu nume mare și însemnat, cu renume și glorie. Și asta este a-face-rea cu sfințenie și cu fecioare, afacerea nebunilor adică a răilor ascunși sub haine de biserică, de apostoli, de mesii, de mari teologi, de sfinți și mari duhovnici ai neamului sau ai creștinătății. Și blasfemia asta la care lucrează toți fățarnicii necontenit prefăcându-se perfect că nu se prefac deloc este chiar viața lor trăită în răutate și minciună ascunsă învârtoșați în taină de parcă ar știi numai ei Adevărul și Credința Credincioasă și de parcă ar trăi-o numai ei exact așa cum trebe înaintea lui Dumnezeu, așa precum a poruncit-o El. Defapt este năravul cel urât de a da lecții de bunătate în timp ce tu ești nebunătatea întruchipată... și ca niște oameni ai legii care au mare grijă de păcat ca nu cumva să piară, nu fac altceva decât: au și fac și iau și uită și dezbină și ucid și ies din frâu și fură și ridică și râvnesc la nesfârșit ca 'înțelepțindu-se' să deznădăjduiască smolindu-și fețele înaintea oamenilor ca să fie compătimiți și apreciați de oameni ca mari victime nedreptățite... de Dumnezeu, pentru plata oamenilor, păcatul și gloria lui. Defapt își slujesc superstițiile și necreatul care nu există și nu va exista niciodată oricât s-ar strădui ei ca să-l arate cu degetul sau cu demonstrația sau ca să-l trăiască și să-l întrețină la nesfârșit. Nu va exista până la urmă nici păcatul, nici mândria nebunilor și nici gLumea morților și a moroilor cruzi, nu va exista nicio fățărnicie fiindcă toate vor fi Luminate și se vor Lumina și tot ceea ce este în ascuns și a fost făcut rău în ascuns va ajunge la lumină în ziua de glorie a fiecărui Cuvânt al lui Dumnezeu și se va vedea cum este și se va știi. Așa că spală-mă și judecă-mă Doamne ca să mă curăț, Mustră-mă și mă ceartă Doamne ca să mă îndrept, Poruncește-mi Doamne și pune-mi Lege ca să să te ascult întru dreptate, Întreabă-mă Doamne și cere-mi socoteală ca să pot să-ți răspund cuvios, Trimite-ți slujitorii să mă povățuiască pentru ca să mă Mântui și să nu mai cad niciodată în frică, în îndoială, în necredință, în spurcări și neiubire, în altruism egoist și crud. Ajută-mă Doamne să nu ajung mai jos ca moartea cea rea, să nu ajung sluga ei cea bună căci Viu și Virtuos și Viță veșnică este Dumnezeu Treimea împreună cu toți sfinții și drepții și îngerii și cu toată făptura în care-și găsește Odihnă iubirii Lui curate, blânde și pașnice. |
Citat:
|
Chiar merita sa dai citezi ditamai prostia pentru o intrebare retorica?
|
Citat:
|
Citat:
|
Postiți și iubiți.
Ca să fiu foarte scurt pentru ca să par înțe..pat unora vă indemn pe toți așa:
Postiți la iluziile fataliste deznădăjduitoare ce vin din schizochiofrenispismuire! Și nici nu știi cât de mic ajungi să fii dacă îți mitui singur erorile cu vești!.. ca să te înalți în deșertexit. De frică apoi arunci vina... fiindcă îți autopârăști frații de cruce, ți-i pârăști fiindcă vrei să curvești... cu îndreptățirea. |
Citat:
ps: nu e nevoie sa dai cu stangul in dreptul ca sa ajungi la bal ori la spital. In primul caz poti sa chemi un taxi. In cazul a 2-lea suni la 112 si ceri sa-ti trimita o ambulanta (Doamne fereste) |
Citat:
Nu există alt post decât post negru, căci postul negru înseamnă: ''voi să nu faceți promisiuni și să nu vă jurați nici pe cer și nici pe pământ ci ceea ce este NU să fie nu iar ceea ce este DA sau AȘA să fie da sau așa ca să nu cădeți în judecată și minuni altruist-egoiste în deșert... și tot ce trece peste acestea vine de la cel rău, de la ispititorul din inima omului și din omul doar om și atât, mare pofticios de pateu.'' Textul nu se referă la puținătatea vorbirii ci la jurămintele și promisiunile deșarte, la faima de mare lăudăros care se ține de promisiuni în contra Domnului, fie în ascuns ca vicleanul fie pe față ca beroul. Deci dacă în VT era bine să juri și să promiți și să te ții de ele înaintea Domnului și mai ales era bine să juri că VIU este Domnul, acum în NT și AP ni se cere să spunem dacă vrem doar Da: Viu este Domnul. Însă dacă tu mă ironizezi pe mine care ți-am spus PURUL ADEVĂR înseamnă că ți-ai pierdut credința credincioasă și dacă ți-ai pierdut-o e foarte trist pentru tine și pentru mine căci îmi pare rău de tine pentru că psalmul 52, 5 pâini și 2 pești, este și despre tine. Iar ca să ieși din prostia de a-ți da cu stângul în dreptul (la AlinB mă refeream fiindcă lui îi place să se certe pe idoli pentru a fi tot mai p-rost, adică pentru ca să-și preschimbe rostul dăruit de Hristos într-unul pentru păcate, după care aruncă pe mine că cică lungimea textelor mele e dovadă de prostie, iar ispisălogeala lenii sale cică e dovadă de înțelepciune fiindc simpte sărmanul că s-a săturat de mine, știm noi de ce, păio pentru că a halit din aluatul fariseilor și saducheilor care nu dă roade decât face neghine în om: pui de năpârci și de vipere, și asta se citește duhovnicește căci oricefel de pui, și ăia de muscă și de vierme sunt drăgălași, dar preluați de asemănarea omului 'credincios' devin o calamitate pentru minte și pentru suflet și pentru cele din ele, deci degeaba tai cozile păcatelor de frică prin spovedanie dacă nu-ți schimbi viața și ele cresc iară, căci nu-ți creșțti decât fățărnicia de a le tăia cât mai des pentru ca să nu se vadă că vrei să placi oamenilor, scuză-mi lunga paranteză iar lui AlinB îi cer iertare că iar am vorbit prea mult în scris ca să-i sfidez lenea lui foarte curioasă) este mai simplu decât să iei taxiul sau să chemi salvarea să strigi după Dumnezeu. De ce nu mă crezi că pământul este semisferic cu partea rondă în adînc și cu partea plată la suprafață și că nu poți trece în lateral decât ajungi de unde ai plecat din pricina că e finită creația și mică? De ce nu mă crezi că soarele și luna împreună formează o sferă căci sunt semisferice? De ce nu mă crezi că ele străbat Cerul ca să lumineze pământul?.. unde pământ înseamnă față uscată, adică după ce s-au scurs apele și după ce ele la potop s-au retras și vânturile au zvântat pământul, atunci a rămas o parte uscată numită de Dumnezeu PĂMÂNT. Iar sub ea se află țărână, și din țărâna pământului l-a făcut Dumnezeu pe Adam și pe Eva din Adam, unde NOI se traduce nu numai prin sfânta Treime ci prin Dumnezeu împreună odihnindu-se în toate câte le făcuse până atunci prin Cuvânt, căci pe om l-a făcut cu mâinile Sale și i-a dat duh din răsuflarea Sa de viață dătătoare. Dar nu este o închisoare creația toată din pricina că este mică și finită căci oricât ar fi de mică ea este suficientă pentru Dumnezeu și om ci păcatul și mândria lui închide în om ușile Raiului căci Raiul este redeschis prin Hristos spre fericire și nemărginire și veșnicie. Dacă nu mă crezi pe mine să știi că nici pe Dumnezeu nu-l crezi fiindcă eu exact ceea ce am auzit și am citit de la El, aia ți-am scris, de dragul frumuseții celor făcute de El și de dragul vieții împreună cu El. |
Psalmul 35
1. Necredința călcătorului de lege (eu) spune inimii mele, că nu este într-însul (în mine) frica de Dumnezeu.
2. El singur se amăgește în ochii săi, când zice că ar fi urmărind fărădelegea și ar fi urând-o. 3. Graiurile gurii lui fărădelege și vicleșug; n-a vrut să priceapă ca să facă bine. 4. Fărădelege a gândit în așternutul său, în toată calea cea bună n-a stat și răutatea n-a urât. 5. Doamne, în cer este mila Ta și adevărul Tău până la nori. 6. Dreptatea Ta ca munții lui Dumnezeu, judecățile Tale adânc mare; oameni și dobitoace vei izbăvi Doamne. 7. Că ai înmulțit mila Ta, Dumnezeule, iar fiii oamenilor în umbra aripilor Tale vor nădăjdui. 8. Sătura-se-vor din grăsimea casei Tale și din izvorul desfătării Tale îi vei adăpa pe ei. 9. Că la Tine este izvorul vieții, întru lumina Ta vom vedea lumină. 10. Tinde mila Ta celor ce Te cunosc pe Tine și dreptatea Ta celor drepți la inimă. 11. Să nu vină peste mine picior de mândrie și mâna păcătoșilor să nu mă clatine. 12. Acolo au căzut toți cei ce lucrează fărădelegea; izgoniți au fost și nu vor putea să stea. ... să stea în foc și în ger, în stele și în soare și în lună căci norul Tău milostiv în ele locuiește și nu se teme de rele și nici că-L vei părăsi pe El. Și care să fie fărădelegea decât că n-au pus pe Domnul mai mare iubire peste ei de parcă ar fi fost mai prost sau nu i-ar fi iubit doar El cel mai mult dintre toți... i-a iubit cu mare sfințenie și dreptate, dar nu L-au cunoscut și nici n-au vrut să-L cunoască!.. au dat să dea ca să aibă și să ia dar otrăvit, smintit, așteptând vești... de la cobești... un fel de nărav fatalist fetișizant ca să capete grade și funcții înalte și foarte înțelepte de la curentul teatral și de la arta marțială și joială, de la filozofia alcoolisimiaunism, o beție miorlăită și julită fără iubire ci așa ca să marcheze la capitolul compătimeli și scârțâială impresionantă lăudându-se că ei au înmuiat pietrele... și ca atare și-au făcut meseria de răspândaci de neghină vopsită... degeba căci sunt martori corupți... de jegoismul cel mai altruist, acolo unde se află toată bunătatea... păcatului... în chipul de pui de năpârcă, foarte mândră că și-a lepădat coada de frica mâniei care o să vină, că doar vede toată lumea că nu mai au codă, deci sunt sfinți în închipuirile lor... dar în mijlocul inimii lor răutatea face cozi mereu... și alea cum oare o să le mai taie? |
Psalmul 30... de arginți.
Poate așa vor tăia și cozile din inima lor:
PSALMUL 30 Al lui David. 1. Spre Tine, Doamne, am nădăjduit, să nu fiu rușinat în veac. Întru îndreptarea Ta izbăvește-mă și mă scoate. 2. Pleacă spre mine urechea Ta, grăbește de mă scoate. Fii mie Dumnezeu apărător și casă de scăpare ca să mă mântuiești. 3. Că puterea mea și scăparea mea ești Tu și pentru numele Tău mă vei povățui și mă vei hrăni. 4. Scoate-mă-vei din cursa aceasta pe care mi-au ascuns-o mie, că Tu ești apărătorul meu. 5. În mâinile Tale îmi voi da duhul meu; izbăvitu-m-ai, Doamne, Dumnezeul adevărului. 6. Urât-ai pe cei ce păzesc deșertăciuni în zadar, iar eu spre Domnul am nădăjduit. 7. Bucura-mă-voi și mă voi veseli de mila Ta, că ai căutat spre smerenia mea, mântuit-ai din nevoi sufletul meu 8. Și nu m-ai lăsat în mâinile vrăjmașului; pus-ai în loc desfătat picioarele mele. 9. Miluiește-mă, Doamne, că mă necăjesc; tulburatu-s-a de mânie ochiul meu, sufletul meu și inima mea. 10. Că s-a stins întru durere viața mea și anii mei în suspinuri; slăbit-a întru sărăcie tăria mea și oasele mele s-au tulburat. 11. La toți vrăjmașii mei m-am făcut de ocară și vecinilor mei foarte, și frică cunoscuților mei. Cei ce mă vedeau afară fugeau de mine. 12. Uitat am fost ca un mort din inima lor, ajuns-am ca un vas stricat. 13. Că am auzit ocara multora din cei ce locuiesc împrejur, când se adunau ei împreună împotriva mea; ca să ia sufletul meu s-au sfătuit. 14. Iar eu către Tine am nădăjduit, Doamne, zis-am: "Tu ești Dumnezeul meu!" 15. În mâinile Tale, soarta mea, izbăvește-mă din mâna vrăjmașilor mei și de cei ce mă prigonesc. 16. Arată fața Ta peste robul Tău, mântuiește-mă cu mila Ta! 17. Doamne, să nu fiu rușinat, că Te-am chemat pe Tine; să se rușineze necredincioșii și să se coboare în iad. 18. Mute să fie buzele cele viclene, care grăiesc împotriva dreptului fărădelege, cu mândrie și cu defăimare. 19. Cât este de mare mulțimea bunătății Tale, Doamne, pe care ai gătit-o celor ce se tem de Tine, pe care ai făcut-o celor ce nădăjduiesc în Tine, înaintea fiilor oamenilor! 20. Ascunde-i-vei pe dânșii cu acoperământul feței Tale de tulburarea oamenilor. 21. Acoperi-i-vei pe ei în cortul Tău de împotrivirea limbilor. 22. Binecuvântat este Domnul, că minunată a fost mila Sa, în cetate întărită. 23. Iar eu am zis întru uimirea mea: Lepădat sunt de la fața ochilor Tăi. 24. Pentru aceasta ai auzit glasul rugăciunii mele când am strigat către Tine. 25. Iubiți pe Domnul toți cuvioșii Lui că adevărul caută Domnul și răsplătește celor ce se mândresc, cu prisosință. 26. Îmbărbătați-vă și să se întărească inima voastră, toii cei ce nădăjduiți în Domnul. Dar neghina 'roditoare' din pământ cum o vor scoate din inima lor și capul șarpelui viclean cum îl vor strivi din înțelepciune dacă nu prin umilința tainică și smerită, cum? Precum! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
La ei, la fiii cetății celei mari și tari, la copiiile Babilonoolui, la voirea minții 'înțelepte' coborâtă în inimă ca să dea suflet frumos și să placă oamenilor că înmoaie pietrele de poticnire... le preschimbă în nisip mișcător, în mocirlă plină de capcane și crocodili ascunși care nu se pot vedea cum îți dau să dai ca să fii buuuuun de tot... exact acolo în vești, de la cobești, de la curvești. Ca să scăpați de ei și de mintea lor cea absurdă: Voiți doar buna voire între oameni și pe pământ pace care este chiar sfântul Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu!.. și așa veți posti cel mai negru post, cel mai aspru... postul cel bun care duce direct în Rai pe calea cea mai scurtă și dreaptă... dar nu voiți cum voiți voi ci spune-ți mereu rugăciunea Tatăl Nostru pentru ca să biruiți împreună cu Dumnezeu... și să ieșiți curați din valea morții, din valea plângerii, din blestem. Facă-se Doamne numai voia Ta dar nu precum eu voiesc ci precum voiești Tu părinte și Tu maică preacurată și preacinstită și bună și milostivă... Nu precum vreau eu voia Ta ci precum Tu voiești să vreau și să fac voia Ta. Pregătiți... pregătiți Calea.. căci Împărăția cerurulor este pe aproape! |
Citat:
Da, schizochiofrenispismurirea asta, se rezolvă cât ai clipi cu post negru, că începe postul mâine pomâine, din 28 nov și ține până prin 22 ianuarie... așa ar trebui, cu dezlegările cuvenite de sărbători. În ce constă postul crăciunului? Nu e clar? ''Veți găsi un prunc înfășat...'' Deci în ce constă? Păi dacă vrei să te ia Cerul de nevastă, trebuie să divorțezi de tine, să lepezi gLumeul și pământul planetartar că nu e planetă și toată ispismurâca satanei care istețește focul păcatelor ca păcătuind să mori cît mai repede ca prostul credool berou foarte care-și zice: sunt bogat, am tată pe Avraam și mamă pe Evangelina, și ca atare am merite strânse din belșug, așa că pot să-mi permit cu ochiulhul... că dacă am merite moștenite, precis mi se datoreză și mie că doar dacă mi-a înflorit țarina oare nu e meritool meu?.. oare nu din pricina mea mi-a rodit țarina îndoit?.. împătrit și însutit? Deci iată că io te-am făcut io te omor... așa își zice omul ce se socotește bogat din pricina superstițiilor păcătoase și învârtoșărilor încurcate cu păcatele direct în duh, în slava lui Dumnezeu. Vai de tine căci tu te îmbogățești în păcate, în fărădelegi, în răutăți și în mândrii beroice căci nu mai ai nevoie de Dumnezeu, nu mai ai nevoie... și dacă nu mai ai nevoie nebune de Dumnezeu atunci pentru ce să-l iubești? Uită-L și te veselește suflete căci nu mai ai nevoie de nimic... poți să te crezi veșnic și mântuit... căci tu având Tată pe Avraam și Evanghelina ești un mântuitor din start și prin urmare nu trebuie să faci altceva decât să dai lecții și să faci analize și să aplici pedepse necruțătoare! Vai ție bârnosatanopitecus erectus. Deci tre' să divorțezi, să lepezi, și să părăsești, să lași în urmă... ca să începi să nu mai fii un viclean ce folosește minciuna la păcat și dezinformare și adevărul la trădare și răzbunare. Că așa începe creștinul în inima lui: ''sunt bogat, am tată pe Avraam...'' și dacă începe așa atunci se lasă sub slăbiciuni și primește să-și dea mită și să-și permită și dacă-și permite atunci privește și face și se face și se preface și se creatinizează și se lustruie și se lucește lucește și se pune-n cârlig fiindcă e fin și moale ca luxifer și impune moda lu' basmodeu și devine un tempter, un worker, un ermetic, un eretic, un erotic, un judecător corupt, un martor ce poftește să se corupă ca alții sau mai ceva. Iar dacă cineva e corupt atunci nu mai are sens să-l mai cunoașteți, să mai știți ceva despre el sau din el, n-are sens să-l mai priviți în suflet, să-i studiați faptele, vorbele, să-i mai cercetați credința, n-are rost să-l mai aflați pe prost căci fiind prost el are rostul păcatelor ca rost primordial al vieții lui, slujirea idolilor, paza pregătirii jertfelor idolești: libații către oștirile cerului, către Nefertiti, către Baal, către Bell, către Astarte și către toate chipurile cioplite vopsite cu var, ca năște vase incoruptibile și indestructibile în care sunt turnate toate cărnăriile gLumii, însă susține că a apus vremea idolilor. Dacă a apus atunci de ce se azmuță ca un cerber? Ca un câine roșu, ca un câine negru? ca un lup alb? De ce și pentru ce dacă nu pentru idoli?.. și pentru că-i îngrijește și-i slujește și-i lustruiește cu lăcomie? Deci după roade îi veți cunoaște căci nu poate să facă pom rău roade bune și nici pom bun roade rele și așa nu vă mai pierdeți în marea bănuială a necredinței foarte curioase de sulimeneli și bârfe căci prostul are urechi de auzit însă nu vrea să audă ci musai să vadă cu ochiul trupesc pofticios și văzând vrea să-și aprindă pofta și arzând vrea să se răzbune! Și ce poftește prostul gLumii? Păi poftește carne și tot ce iese din carne ca să ajungă un parizel rozaliu frumușel care joacă pe post de mașină de făcut cârnați, salami, crenvurști. Din carne ies toate spurcăciunile și toată creatina idolească. Cu asta se laudă cel bogat întru fărădelegi, că e sursă bună de t666t. Și fetele proaste îl cred și superstițioase pregătesc cele mai alese mâncăruri folosind rețetele cele mai cool! Și împreună fac. Fac... fac... ei lucrează, muncesc, trăiesc, se străduiesc, se sacrifică să placă 'Domnului'... adică dracoolui dar ei habar nu au că se sinucid!.. și oricum n-ar importanță fiindcă ei știu cu toții că mor și dacă și așa mor atunci ce mai contează? Principalul e să lucești ca cel mai cool tempter. Și de unde vine pofta asta de carne văruită prin făină cu ou? Păi din pretenția de a face altul legea și poruncile dând lecții de valoare și răzbunându-te crunt dacă vezi că altul e vinovat că nu face legea și proorocii. Păi dacă legea și proorocii e cuprinsă în a face tu ceea ce ai vrea să-ți facă ție altul cum atunci vrei să impui altuia legea pe care tu trebuia s-o ții și s-o păzești? Deci iată desfrânarea jidolească foarte condamnată de Domnul Iisus Hristos... căci fariseii cer altora și obligă pe alții și pun juguri grele în timp ce ei nici cu degetul nu se ating decât de spurcăciunile cele mai îngrețășătoare degustându-le la nesfârșit! Ce e de făcut? Nu mai poftiți a fi bogați de carne în duh căci s-ar putea să vă permiteți.. să păcătuiți când vă vine supărarea înfuriată ca o gogoașă înfuriată și nedreptățită ce vrea să se răzbune strâmb și nedrept, pe toți nevinovații, iar pe sine neluându-se în seamă. Și cum se poate răzbuna decât pudrându-se cu zahăr pudră... un fel de pudoare comopolită și politicoasă. O mânci, și explodezi exact ca un terorist fur-da-mentalist! Și cum se mai răzbună dacă vede că nu explodează? Păi mâncă sticlă spartă cu friganele ca să se arate victimă în timp ce vă spurcă aluatul și vă otrăvește mărul și para, numai partea din care mușcați voi!.. apoi... mușcați de dor, cu dor... de carne crudă preparată la cuptor prin înnăbușire în toate felurile coolinare. Poftă Bună!.. NU vă fie frică să vă amintiți pe scenă căci Duhul Tatălui vostru grăiește în voi, nu vă fie frică să vă amintiți și să spuneți simplu și clar și rar băgând spectatorii în criză de timp! Toți fariseii se prefac perfect că nu se prefac deloc și că ei știu atât de bine textul învățat încât nu mai au nevoie de Dumnezeu ca să-și amintească ceea ce vroiau să spună, ce aveau de spus!.. total spontan. Vai lor, niște mincinoși ispititori absurzi. Amintiți-vă mereu până intră toți în panică de timp văzând că nu puteți să spuneți ceea ce vreți. |
Citat:
Nu înțelegeți că tot ce intră în gură se duce în pântece și se aruncă afară? Iar cele ce ies din gură pornesc din inimă și acelea spurcă pe om.(Matei cap. 15) ps: sa luam aminte! |
Citat:
Cu pateu!... cu pateu de prepelițe frumoase ca niște îngerași!.. morți. Ia spuneți voi cei care luați aminte, ia spuneți ce rost au aripile la păsări și apoi răspundeți, nu mie ci Domnului, ce rost au aripile la îngeri? Întrebare ajutătoare: ce se întâmplă cu o pasăre lacomă care mâncă și se îngrașe peste măsură cu cele ce ies din inima omului și se depun?.. Și ia mai spuneți voi unde se depun oare toate cele ce ies din inima omului și care spurcă pe om și nu numai pe om? Căci tot ce iese și spurcă se depun undeva prin vedere și auzire și atingere și apropiere căci până și pământul pe care calci se spurcă de la prostia omului prost care învârtoșează scripturile spre a lui pierzare! Mă refer la prostul în general, căpitan, sergent, și fruntaș, la ăla care are drept rost apărarea păcatelor cu mare beroism de cerber roșu și negru ca pământul numit cern-ozi-om. |
Citat:
ps: apropos...Domnul nu m-a intrebat ce rost au aripile la ingeri! |
Citat:
|
Bogații... își permit.
Citat:
Citat:
Păi întreabă-te cât de mult contează greutatea la avioane și vei pricepe de ce Domnul le-a făcut primele pe păsări... pentru înțelepciunea omului. Iar dacă pricepi rostul păsărilor atunci vei pricepe și taina aripilor sfinților îngeri și ce se întâmplă cu ei dacă mâncă păcate prea multe și nu se mai curățesc. Iar în final vei pricepe de ce a dat lor pre-pelițe și nu alte păsări când au cerut cu vicleană revoltă îndoindu-se de puterea Domnului și apoi de ce anume a lăsat Dumnezeu dreptatea să-i spulbere cu foc și cu despicarea pământului pe toți cei ce s-au săturat bine mersi cu pre-pelițe, cu prepelițele căzute din cer pe distanța de mers a unei zile întregi înainte și înapoia taberei. Deci se depune parizelu și se depun crenvurștii ce ies din inima omului, se depune tot păcatu' undeva căci intră prin ochi și urechi și mângâieri deșarte, se depune și prin atingere și prin apropiere căci duhoarea păcatelor se depune ca praful și pulberea. Unde? Păi în fete se depune! Iar credoolii se cred apoi fiii și ficele incoruptibile nu ai Angelinei Jolie ci ai Evanghelinei Evangelina și se laudă cu meritele lor dacă au tată pe Avraam, că cică în ei nu se depune și că cică nu ceea ce intră în om spurcă ci ceea ce iese și dacă au avere din asta atunci ei își permit... Asta este: ÎȘI PERMIT!.. ca bogații... să aibă alt, să-și facă, să se asemene, să i se închine și să-i slujească, apoi să ia, apoi să uite și apoi să dezbine, ca la final să ucidă, să fie.. desfrânat adică să pretindă ca alții să țină legea și proorocii, apoi să fure, apoi să fie martori corupți și apoi să râvnească toată gLumea ca să fie și ei un fel de gLumeu căruia nu-i mai pasă de răspundere... poftind cu ochiulhul ca băieții de bani gata. Vai ție dacă te-ai îmbogățit toată viața numai de păcate și de știința ispitelor ca beroii. Vai ție frumosule... bun de t666t, ai ajuns vierme în cârlig, și tu însuți ești peștele cel prost care pui botu' și înghiți momeala satanei și antichristului și proorocooloolui mincinos. Vai ție mâncătorule de carne și de zeama care iese din carne, vai ție mașină de făcut cârnați și cremvurști și parizel rozaliu plin cu PATEU! |
Am intrat în postul Crăciunului, nu vă arătați nimănui că postiți ca fățarnicii..
Postiți la prostul pă-dă-rost care nebun fiind ca măgarul Ghiță bucătartarul nu face altceva decât că el se crede mereu mai bun de t666t, mai bun și mai merituos ca oricine, mai ales ca Dumnezeu fiindcă mâncă pateu ca să-și permită ca bogații, ca bogații ce-și permit, deci își permite să fie curios ca martorii smințișori ce se corup și apoi judecă sinsistru și crud ca aruncând vina pe alții cu mânie câinească și răzbunare credibilizantă să scape de răspundere ei înșiși, să uite și să șadă în uitarea îndoitoare de Dumnezeu de parcă acel nimic satanic nici n-ar exista în ei, de parcă nu s-ar vedea cum deși pare inert, mort, inexistent, absent, că așa pare însă acolo este ceva în ei care se îndoiește și se înalță și curge pă căile dulcelui, pă căile mucilor și lacrimilor înspre înghițirile stomacoolui, din ochi până în călcâiele altora curge și omului îi place să se încânte și să desfrâneze arătându-se înțelept ca p-rostul, ca savantul care se unește cu toate virtuțile numai fără Dumnezeu...
Deci postiți ca să nu mai fiți mereu doar niște beți naivi fățarnici desfrânați ci umilindu-vă în taină socotiți-vă dar fără să ajungeți în starea primirii sau învoirii cu năravul, cu păcatul nou și mândria, socotiți-vă așa vouă înșivă: Prostul, nebunul, măgarul, Ghiță Bucătarul care privind la organele animalelor sau ale oamenilor îl vede pe satana în el însuși cum poftește dar nu vrea să-l recunoască de călău ci de frate care ispitindu-l și lingușindu-l îl face să se creadă mai buun de tooot ca oricine cu merite mai mari făcând pe plac... ce dacă e minciună și defapt e furt, crimă, viclenie, lene și lăcomie întru beția absurdă de sine? Omul prost nu crede ca să nu știe ce face fiindcă nu vrea decât să împrăștie neghina vopsită ca să explodeze din aluatul îngurgitat exact ca terroriștii beroi foarte revoltați și nedreptățiți că cică ei dau și mai ales el însuși în timp ce Dumnezeu ia de unde n-a dat și de unde n-a semănat! Deci postiți în taină și miluiți fără să dați lecții așa fel încât să nu vă știe nimeni faptele bune decât păcatele căci Domnul vă știe faptele fiindcă El vede în ascuns dacă e chemat prin rugăciune ca să vă curețe și să vă îndrepte Calea dulcelui și a înduioșerii și a compasiunii și a duioșiei. Rugați-vă în taină mare și sfântă iubind pe Hristos și haina Lui de nuntă: Cuvântul lui Dumnezeu împlinindu-se prin Har și mare Dar de la Dumnezeu împreună cu toți sfinții spre slava Lui dacă vă întreabă de păcate mustrându-vă, nu fugiți ci căutați să răspundeți cuvios rămânând în iubirea Lui. |
Citat:
|
Citat:
Însă tu nepricepînd nimic și fușerind tainele iată chiar ți se pare că nu e nimic important în text și arunci vina pe mine de parcă aș fi redundant sau neconvingător sau necredibil. Atunci poate așa vei pricepe mai bine: Vrei mai alt.. căci ți se pare că ai să fii mai bun de t666t.. din pricina deznădejdii cu care te consolezi fie analizând foarte în delăsare și nepăsare în ideea amăgitoare că o să faci..mai târziu sau de mâine... fie răzbunându-te cu mare cruzime ca să-ți credibilizezi în fraieri scăparea de răspundere căci tu nu poți ierta, nici nu vrei să ierți, îți place să fii marele rău, feroce... și iată că ai putere doar ca să te cerți pe idoli în deșert sau să pileosofezi pentru ei în ideea scopului ispititor care scuză mijlocalele. Soluție: Faceți pe plac Domnului nu ca gLumea sau cum vi se pare vouă sau cum vi se născocește scăparea de șefi ci faceți pe plac Domnului tot așa precum a făcut Iisus Hristos pe plac lui Dumnezeu și omului șef. Tot ce vrea creștinul cretinizat și autopăcălit de la fete este să se sinucidă în direct când e maximă audiență făcând păcatul ispisălog ca să se arate că el nu deznădăjduiește.. în fața ispitei care-l face brusc p-rost pă dă rost decum o vede, o aude, o simte sau vrea să spună și el o grozăvie înălțătoare... de foarte mare valoare. Nu poate dar ar vrea să poată... deci nu crede fiindcă nu știe ce înseamnă post. Și toate relele astea vin de la pofta și dorința de a crede ca credulul naiv în minciuna măririi de sine cu care se lasă mituit cu plăcerea de a se îndoi ca marele păgubit bănuitor foarte crud în înțelepciunea sa cu păcătoșii însă nicidecum cu păcatul sau cu păcatul lui. Ți-am mai spus, psalmul 52, 5 pîini și 2 pești, 53 și 54 și 55 sunt lămuritori, și e vorba de mintea omului credincios coborâtă în inimă ca să i se pară că autoîndreptățindu-se e mulțumit... Fiiți mulțumiți de Dumnezeu dacă Îl cunoașteți căci dacă nu-L cunoașteți cum atunci să vă mulțumească pe voi cineva cu ceva? Ce 'nimicuri' să-ți mai spun ca să crezi pentru ca crezând să te faci mai bun și nu mai rău.. cu Dumnezeu și cu aproapele tău? Voi nu pricepeți ce înseamnă aia cea mai mare poruncă și a doua la fel de mare ca ea și nici porunca cea nouă care nu vă învață nicidecum ca pe alea mici să le lăsați... nu știți și atunci scoateți pe nas tot fumu', toate fumurile pământului și pe gură cele ale iadului. Nu mă referes la tine personal... ci la toți cei ce dau toată ziua lecții de mare lucrare la fățărnicie, căci toți se prefac perfect că nu se prefac deloc de cât sunt ei de mulțumiți... și mulțumirea aia ipocrită a lor nu vine de la Dumnezeu ci de la hoțiile și crimele lor ascunse în seiful din turn ca viclenii sau făcute pe față ca beroii. Vai lor că-și permit ca bogații să creadă superstițiilor de parcă bârfele pârâcioase ar fi niște mituri infailibile, sigure. Ei le-au scos din preaplinul inimii lor, preaplin de aluatul fariseilor cărora împreună le slujesc satanei. ''Le este teamă de frică acolo unde nu este frică fiindcă Dumnezeu a risipit oasele celor ce caută să placă oamenilor;.. s-au rușinat că cică i-a urgisit pe ei... ''Cine v-a învățat să fugiți de mânia care vine?.. că dacă ați auzit de la superstiții că vine ceva mânie ce idol v-a învățat pe voi pocăința prin lepădarea cozilor de năpârcă? Degeaba vă arătați fraierilor că nu mai aveți coadă că doar știți că în voi nefiind îndreptare vă va crește mereu alta tot mai groasă, mai mare, mai lungă și mai cărnoasă oricât o lepădați cerându-vă iertare fățarnică la nesfârșit... |
Nu fiți precum sunt câinii și porcii interiori!
Îndreptați-vă și ieșiți din ispisălogica poftei rele... adică nu fiți mereu ca porcii și ca câinii, căci porcii cu poftă mare de tot mâncă lături amestecate bălăcindu-se apoi în mocirlă și nesătui fiind toată ziua râmă mereu după ceva mortăciuni prin pământ și prin gunoaie iar câinii punându-și ciolanul deoparte, ascuns în pământ, stau toată ziua cu botochiul lor bănuitor, adulmecător și jucăuș în toate buzele cele străine... visându-se smințișori vrednici, beroi, puternici, bărbați tari... care fac mai bine stăpânului ca stăpânul însuși, unul dăruie cărnărie din abundență pentru tot anul și celălalt o apără semnalând ca o sirenă orice mișcare vicleană care ar atenta la comoara omului: cărnăria!
''Acolo unde vă este comoara, acolo vă va fi și inima și sufletul... deci strângeți-vă comori în ceruri căci din mâna Domnului nici hoții nu vi le fură și nici moliile sau rugina nu vi le mâncă!.. Pe scurt nu vă încurcați căci vă ia amețeala rătăcirii și a pierderii și a necunoașterii și a uitării... iar omul încurcându-se e de două ori p-rost pă dă rost: o dată că face pe naivul nevinovat smințișor care greșește și se încurcă și se eronează exact ca și copiii drăgălași iar apoi ca să se dea mare, răsucindu-se, învârtindu-se, scoate vrăjeala și se crede berou, înțelept, jmecher încrezându-se cu eroarea luată ca poreclă de renume... adică se mândrește și se dă cool sinucigându-se pentru brea-king news, căci se delasă mituit cu mărire de către păcatool ispisălogic luat drept mit infailibil. Deci nu vă încurcați căci asta urmărește satana să vă încurce.. în orice judecată ca răzbunându-vă să vă autocredibilizați naivitatea de a crede cu ferocitate în minciuni! |
Postiți!.. tăinuind binele.
Nu mai trădați pe Dumnezeu și lucrarea Lui taincă spunând 'adevărul' ca pârâcioșii ce stau în haine moi pline cu urină și puroi ca un pâroi ieșit din niște buze moi..ise! Nu destăinuiți sfintele taine ale binelui ci spuneți minciunilor că sunt minciuni idolești chiar dacă sunt rostite de șefuții trădători locuitori ai clochiulhului moale ce caută după șefâțe! Mâncați-le carnea de împărați împăiați și de mari beroi voi păsări ale cerului căci se autoidolizează în zadar aruncând vina pe alții! Spuneți fără frică pe toate cele ale întunericoolui din voi ca spunându-le și arătându-le gLumii să poată să intre acolo Lumina pocăinței, a curățeniei și îndreptării!
|
Citat:
ps: din nou ai scris mult! |
Pentru cei sătui cu aluat..otrăvit de phariseei.(Legea, Furia, AdultERul și divorțul)
Citat:
Nu mai poftiți ca și copiii născuți în sclavia păcatului să mâncați mereu pateu de patochi înțefeteu ca prostu' pă dă rostu' aluzivici u pui șefuț cu ochii după șefâțe de șef mare.. deznădăjduit și plin de nervispis... mai bun de tot ca mai alt... căci vă va întoxica și veți fi răi și vicleni ca dracool! Biruiește-ne Doamne... biruiește pe satana din noi! căci toți s-au prefăcut că e responsabili sau neresponsabili. |
Nu sta-rea e bună ci lucrarea!
Caută-ți sta-rea cu care ți-ai înlocuit lucrarea. E vorba de sta-rea automulțumită de sine care e ca 'vântul' ăla care pare că vrea să facă sau să aducă voia Tatălui în mod natural, firesc, păsăresc, liber, superstițios, norocos... defapt acolo e fățărnicia în care se ascunde voia cea rea, inversă, eronată, trădătoare, lașă, perversă, coruptă.
...iar pomul corupt nu poate face decât roade corupte oricât l-ai da cu var! ...iar coruperea vine de la pofta cea mare de a fi martor... martor coruptibil și corupător. ''Pomul bun nu poate face roade rele tot așa cum pomul rău nu poate face roade bune! ''După roade îi veți cunoaște așa că nu-i mai cercetați și nu-i mai bănuiți și nu-i mai cunoașteți mereu ca p-roștii căci vă veți spurca și voi molipsindu-vă ci pricepeți-le roadele și creșterea și aluatul otrăvit și lepădați-vă de năravul lor... lăsați-i, dați-le pace.. pace din aia cum dă gLumea!.. sau nu vedeți cum își sulimenizează idolii lucrării lor leneșe și lacome și cum îi plasează deasupra cu viclenie ca să vă vrăjească la jmecherie? |
Despre slava cruzimii credule și naive de t6&6&6t..
Sl-ava... inversată. Chefa=șefa= șerpi x efa, puiul de șefă care se crede șefuț și el pentru privirilegiile averii păcatoolui.
Adică omul p-rost, bărbatool beroic, își ia alintul, meritele la învățătură și laudele de la profi în autoîndreptățire și gata, crezând ca naivul credul mai buun de t666t decât oricine începe și privește la cele din jur și văzându-se boer și lăudându-și meritele căci p-rostul chiar crede că lui i se datorează tot binele pentru viclenia lui înțeleaptă, începe iar și iar și își permite și îndrăznește ca un băieț-aș îndrăzneț să vadă și să-i placă lui cum este privit în același timp de către Dumnezeu, de către oameni, de către draci, de către satana, de către demoni, de către șefi, dar mai ales de către copiii din viitor și fetele frumoase din prezent care-i zâmbesc lui de parcă ar merita el să i se facă lui pe plac... de frică. Deci fiind p-rostul slăvit din toate direcțiile căci așa i se pare consolându-se și alintându-se cu autoîndreptățire, el se supără pe Dumnezeu din pricina păcatului din el și nu vrea să fie privit și de Dumnezeu și așa îl leapădă instantaneu de parcă Dumnezeu s-ar uita în taina păcatelor lui cu curiozitate rea, acolo în seiful lui din turnul din spate sau în beciul întunecos unde se pilește. Dumnezeu nu se uită în păcatele omului, nu-L interesează și nu-l mustră pe om căci nu-L interesează absolut deloc ce are omul strâns în el ca păcate săvârșite sau programate, însă omul știe că Domnul poate să știe și atunci nu vrea și respinge slava de la Dumnezeu, privirea Domnului în inima sa și se supără și se mânie că de ce vede Dumnezeu. Dumnezeu chiar dacă ar putea știi nu vrea să știe absolut deloc, deci nu știe dacă nu vrea să știe ci așteaptă ca omul dacă vrea și dacă cere să se mântuie și caută ajutor de la Dumnezeu, abea atunci acceptă să se uite în om și dă să-i facă omului curat în interior încercând să-l și îndrepte pe calea cea bună. Și asta este ispisma, dracool vrea el să te curețe și omul nu suportă decât invers, adică sleșul slavei de la fete căci aia-l încântă și-l ispitește și-l stârnește să se creadă cu credulitate și naivitate că trădând cu cruzime și poftind plăcerile spurcării și stricării va fii adulat întru minciuna măririi de sine. Nu e dragoste ci iubire egoistă de sine, de trupul sclav păcatoolui! Iar dacă a priceput cum e cu inversarea asta direct în privire, el apoi privind la Dumnezeu cu îndrăzneală fățarnică prefăcându-se trist se fățărnicește instantaneu ca ipocritool ispititor ascunzînd fățărnicia aia naiv-vicleană crezându-se smințișor în deznădejdea lui mituită cu fatalismul superstițios minunat de indistructibil și de sigur în minciuna lui, și așa fățărnicit și plin de merite îi destăinuie lucrarea lui foarte deznădăjduită în care se crede un mare rezolvator de probleme și cu multe griji fatidice și stresante ce-l revoltă el se crede beroul care va pute birui singur ispita și necazul și va aduce liniștea pe pământ, ispitind iarăși pe Dumnezeu direct la putere și înțelepciune. Defapt se încrede ca orice încrezut ce se sprijină pe burta plină și pe contul gras, pe lucrurile furate prin viclenie de la merituoși și de la săraci, întru risipa averii sfințeniei și învățăturii că-și permite ca boerool... ca să strângă păcate ca p-rostul și ca ne-bunul și ca fra-ieresul. În final, obijnuindu-se cu trădătoria și cu scăparea ca un măscărici șef ce face pe placul regelui tot felul de prostii ca să poată îndrăzni regele șef să păcătuiască fără complexe, îi intră în cap dorința de slava înțelepciunii, a științei și începe să folosească necredința, îndoiala inversă, după formula 'scopul scuză mijlocaele'. Deci caută să știe, să afle, dar fără să ție cont de mijloce, de căi, de păcate, de învățătura cea bună ci vrea vrea vrea să știe el ca să se laude cu faptele sale făcute în văzul tuturor și vrând să afle se îndoiește de Dumnezeu și de orice.. ca să creadă.. și să fie sigur adică să nu mai fie nevoi să creadă și iar se îndoiește și iar caută și tot așa la nesfârșit căci scopul lui este defapt: dorința eliberatoare de a nu mai ține cont de căi și de mijloace. Și făcând el la nesfârșit lucrarea asta satanică a siguranței de sine, de părerea de sine, cade în starea aia de lene foarte știutoare de foarte mare valoare și foarte sigură, acolo unde nu mai e nevoie de credință credincioasă căci toate îi sunt lui sigure și demonstrate! Deci vrea doar păcate și iar păcate ca să scape de păcate făcându-le pentru credibilitate. Pe scurt, este vorba deci de sleu pentru sleu de la fete tinere și frumoase pe care cu naivă cruzime și credulitate maximă le-ar pofti să le spurce sau să le strice în ideea că Dumnezeu i le-a dat lui să le satispisfacă la dorințele lor de băieți isteți și creți de îndrăzneți în a face... păcatool bici ca beroii.. șefi! Însă pe Dumnezeu nu-L interesează păcatool strâns în om și ispitele lui cele 'bolnave' și dacă nu-L rogi să te ajute și să te scape din sclavia păcatoolui, El nu dă buzna, nu intră, ci așteptând să te trezești stă la ușă și bate din Paște în Crăciun... fără să fie ispisălog așa cum e ochiulhul tău nemulțumit că iar te privește și El, deși nici asta nu face decât dacă îl strigi cu nădejde în El: Doamne scapă-mă!.. de mine păgândul! |
Cartea menționată undeva mai sus e mai ușor de parcurs aici, se pot alege ușor capitolele care vă interesează:
The Hygienic System: Fasting And Sun Bathing | by Herbert M. Shelton |
Vivivi...vi vine de la ispita de a te încrede victimă ca vicleanul rău.
Vivivi...vi vine de la ispita vicleană de a te crede victimă vrednică și nedreptățită, exact așa cum a pățit Cain atunci când a văzut că Domnul nici măcar nu a căutat spre jertfa lui darmite s-o cunoască pe ea... și atunci Cain săracool s-a supărat și s-a întristat și și-a posomorât fața însă nu era decât în joc viclean sevrotic, ispititor, recidivant ieșit din fapta lui cea rea, din dorința lui de înșelare, de ispitire, de păcălire a Domnului căci Cain voia să-și ascundă neiubirea lui de Dumnezeu și ura față de mama sa Eva pe care o judecase fără credință și fără iertare, ascunse toate sub masca iubirii jertfelnice și a compasiunii pentru tatăl său Adam plinind alături de el canonul inclus în blasstem. El practic nu credea că Blesstemul Domnului era un blestem drept și mântuitor atât pentru șarpe, pentru Adam cât și pentru Eva, adică el nu credea că era un fel de cale de întoarcere la viață și îndumnezeire, căci blasstemul Domnului nu este ca și blestemul spurcat al omului. Și această faptă a lui rea: fapta de a aduce jertfe necredincioase și nemilostive și neiertătoare de părinți din adâncul sufletului său ci doar de fațadă a fost neplăcută Domnului care nu a priomit-o și Cain supărându-se pe nedrept pe Dumnezeu pentru că El a căutat numai spre jertfa lui Abel a continuat sevrajul duhului ispititor și viclean ce s-a născut din fapta lui cea rea spre a se crede victimă vrednică și de a se da și a se arăta victimă din toată cruzimea răutății în speranța că astfel își va autoîndreptății fapta preschimbând-o din rea în bună credibilizându-și mărturia prin cruzime.
Domnul însă i-a spus simplu: ''Daca faci binele fața ta este senină și veselă, iar dacă faci răul oare fața ta nu este posomorâtă și întristată iar sufletul tău zbuciumat și fugar? Deci dacă păcatul bate la ușă ispisălogindu-te tu caută să-l biruiești!.. nu prin aruncarea vinei pe alții. Iar sărmanul Cain l-a biruit pe fratele său Abel, l-a omorât.. căci victimizându-se în deșert Cain a recidivat autopăcălit fiind de sevraja păcatului și deschizând ușa păcatului a aruncat vina pe Abel de parcă Abel ar fi fost ispisălogul și ispititorul. Iar când a primit și Cain Blasstem de la Dumnezeu pentru fapta sa și nepocăința sa și minciuna sa făcând pe niznaiul a socotit că Domnul e nedrept și că i-a dat un canon prea mare și prea greu și iată iarăși tot el s-a socotit din nou nedreptățit... interpretând spre moarte și distrugere Blasstemul pământului, Blasstemul iubirii. Dar Domnul i-a deslușit că nu așa l-a blestemat pământul ci: ''...acela care va prinde și va ucide pe Cain pentru că pământul nu-și va mai da roadele sale lui Cain, de 7 ori mai rău se va blestema, iar dacă îl va prinde și-l va ucide pe Lameh care a ucis om pentru rana sa și a ucis tânăr pentru vânătaia sa atunci de 7 ori câte 7 se va blestema. Și a plecat Cain din pământul acela și s-a așezat în ținutul Nod... undeva pe Don. Și a murit Adam și a murit și Noe la 900 și ceva de ani... Deci o zi, o seară și o dimineață, o zi a Domnului de facere a binelui este atât de bună încât omul o strică de tot într-o mie de ani, căci în ziua în care vei mânca din pomul cunoștiinței binelui.. și a răului, în ziua aceea vei muri! Iar dacă vei lucra împotriva lui Dumnezeu ca un potrivnic, așa ca oamenii lui Dumnezeu care s-au jurat să lepede pe Dumnezeu ca pe un rău pentru a-și lua fii și fiice ale oamenilor căci li se părea că erau frumoase, deci au jurat neascultare lui Dumnezeu, aceia vor strica ziua lor în 120 de ani căci Duhul Meu nu va rămâne întru aceștia decât 120 de ani. Și aceștia sunt cei ce au dat naștere beroilor 'viteji' din vechime! Deci viața Blasstemaților de Dumnezeu este de 1000 de ani și viața blestemaților care nu-și lucrează canonul de sub blasstem este de 120 de ani iar viața potrivnicilor lui Dumnezeu este de 60 de ani, căci este scris prin David : să nu iei viața mea la mijlocul anilor mei! Deci o zi bună făcută de Dumnezeu în 24 de ore, o seară și o dimineață, omul și-o strică într-o 1000 de ani dacă primește Blasstemul canonic al Domnului sau o strică în 120 de ani dacă jură să nu plinească el canonul din blasstemul Domnului sau de 60 de ani dacă este potrivnic Domnului. Așa se împlinește Cuvântul Domnului: ''În ziua în care vei mânca din pomul din care ți-am poruncit să nu mănânci, pomul cunoștiinței binelui și a răului, vei muri negreșit.'' 1 zi bună = 1000 de ani sub blasstemul Domnului plinind canonul, 1 zi bună = 120 de ani afară din blasstemul canonic al Domnului și aflându-te în blestemul cel spurcat al omului, 1 zi bună = 60 de ani contra blasstemului Domnului și de partea blestemului omului 1 zi bună = 1 zi dacă ai trecut de partea satanei căci atunci, în ziua aceea, se sfârșește viața ta. Deci omul este considerat de Dumnezeu ca mort pentru Dumnezeu de atunci cînd i s-a sfârșit omului ziua lui cea bună și a trecut omul de partea satanei ca să plinească voia satanei, a proorocului mincinos sau a gLumii și el chiar dacă mai trăiește veșnic pe undeva el este mort și socotit mort pentru Dumnezeu și se află în iad... ''Veți strica templul acesta dar Îl voi reface și îl voi rezidi la loc în 3 zile = 36 de ore!.. prin pocăință, căci celor care cer semne și minuni să vadă pentru ca să creadă, acelora semnul acesta li s-a dat: semnul lui Iona Proorocul. Când s-a zis Templul Acesta, acolo este vorba de întreaga creație în întregimea ei și de cetatea păcii Domnului și de fiecare om în parte împreună cu sufletele date sângelui său și aflate la îndemâna lui! |
Citat:
|
Biruiți firea viermelui îndrăcit lepădându-vă de voi și nu de Cuvânt!
Viermele dezvaițer face o lucrare ergonomică de 'mare interes' și 'mare înțelepciune' făcând parcă pe placul Dumnului. El lucrează parcă mântuirea și căutând el să facă mereu 'înțeleapta mântuire' de fațadă, fiind purtat de conștiința cea mare foarte..eronată, eronată total de grija cea mai mare a ispitei: viermele crede că altul făcând legea, porunca, binele atunci și el va ajunge mai repede la privirilegiu... și așa i se pune mereu pata și se răzbună ca fiarele acționând unitar la o singură comandă, se răzbună împrăștiind neghina vopsită, adică batjocura și ironia naivă, adică muncește de zor ca la un serviciu, face lucrarea fățărniciei și nu-și dă seama că el pentru a-și zdrăngăni meritele sale furate de la cel care le-a făcut ajunge ca un chinval răsunător și averea lui ca o pungă plină de aramă deșartă și talentele sale ajung ca o speranță ambițioasă și dibace să-i măgule și să-i mituie viitorul...
Săracul prost, viermele ăsta, nu face altceva decât că se teme și eronându-se se crește, se mândrește, se umflă în perne, se dă mare, îngrozitor, grozav când defapt el temându-se își învârtoșează cerbicea cerviciului. Cine nu se teme: de bătaie sau că va fi dat afară sau că va fi chinuit de foame sau de munci sau că va muri singur sau că nu mai știe versurile pe scenă sau lecția sau că în public se întimidează și încurcându-se o să arate ca un prost rătăcit... acela să arunce primul cu piatra în ditamai viermișorul răspândac de sminteli: ''Vai de cel prin care vine ispita''. Ca să vă opriți căderea, ca să ieșiți din calvarul spurcat și pofticios al firii drăcești: mâncarea fățarnică, desfrânarea linguștierilor, răzbunarea batjuocoritoareoare, că asta e firea castei viermilor ce vor mereu unirea lor în carne crudă && în bani murdari && în bani spurcăcioși &&... dacă chiar vreți cu adevărat să vă înfrânați atunci ar trebui să nu mai dați lecții vrând mereu voi să dezvățați pe altul în timp ce tu însuți ești rob exact acelui păcat pe care îl placi cu ardoare. ''Să ne mustre și să ne dezvețe Domnul Dumnezeu!'' Deci mâncați numai pe Hristos, poftiți numai fundu' iubitei și urând de moarte răzbunați-vă pe viciu și nu pe vicios. Într-un cuvânt: căutați să vi se pună pata pe viciu ca să nu mai pătați! Iar dacă vreți și voi să cuceriți firea Domnului, atunci iubiți, iubiți-vă liber unii pe alții, iubiți tăinuind și dacă vreți să vă desăvârșiți atunci iubiți-vă PRECUM... ca oamenii văzând să dea slavă nu vouă ci lui Dumnezeu fără ca voi să le fi arătat lor ceva bun. |
Iubiți cu indrăgostire fidelă de taină!
Postiți la striptisurile curioase ale gustochilor forțoși și infideli care-l iubesc pe Dumnezeu de ochii forței gLumii îndrăgostindu-se în taină mereu de tot felul de idolițe cu care vor să facă s-forțare pentru înălțare de sine în sine ca erorile beroice a tot știutoareoare spre forțare!
Faptele bune vin din iubire căci iubirea este cea care poate să asculte de Dumnezeu în om cu răbdare. Țineți-le ascunse de oameni și de toți clericii autoînălțați la privilegii ca pilașii mituiți cu poftele sevrajelor capcanelor ademenitoare căci vă vor distruge din pismă prin ispitiri viclene în care căzând nu vă veți mai putea ridica și veți trece de partea lor, de partea satanelor și anticriștilor ce vă învață inversarea în bucate ca să mergeți din rău în mai rău mâncând pilitură până ce vă piliți ca p-roștii. |
Răspândiți tainic grâul tot așa cum obijnuiți să răspândiți neghina vopsită!
Viermele lacom și pilaș dezvaițer poftește îndrăgosterroarea fesernică, fețernică, vezernică așa ca câinii și ca porcii căci câinii sunt credincioși stăpânului pentru carne dar își înșeală cățelele din obijnuință îndrăgostindu-se mereu de alte fese iar porcilor nu le mai pasă odată ce au ajuns în lanul cu porumb, exact ca viermilor dezvaițari. Problema grea și fără soluție este la p-rost căci prostul pă dă rost e atât de credul și de naiv încât își închipuie că altele o să-l întinerească, o să-l îmbogățească de plăceri, o să-l vindece de deznădejdi, o să-l perfecționeze și o să-l desăvârșească, o să-l sfințească, o să-l curețe, o să-l înfrumusețeze, o să-l înțelepțească făcându-l mai puternic și mai stăpânitor, mai atrăgător ca dracool... practic, sărmanul prost naiv și deznădăjduit crede săracul ca bunul, ca cel de bună credință, că de la ea își va primi o sarcină de îndreptare care-l va duce la mântuire, de la ea: amorerroul său propriu foarte egoist și orgolios, zeița lui cioplită pe care vrea s-o vadă implementată în toate fetele de care se-ndrăgostește cu ochii în timp ce-și iubește blazat și obijnuit Dumnezeul și femeia lui făre dragoste ci doar din interes inversat, pentru bani murdari, obijnuit fiind să-i fure ca un mituș pilaș îmbătrânit în neputință și în frică de bătaie, de foame, de răspundere, de pierderea cărnii stricate din care-și face el jumeri buni de tot și cârnați afumați cu fumuri de alcoolist ratat că cică lui nu-i e frică de moarte și nici de chinurile morții deși o slujește ca un sclav ducându-i ei: fesarnica mereu toate sarcinile pe care nimeni nu le-a poruncit decât el și le-a luat din sine, de la pomul corupt, că cică dă bine pe sticlă să fii văzut bine și realizat.
Pe scurt de tot: Pilașul pofteștie îndrăgosteala fesernică de altele ca fețernicii în timp ce iubește... și sevreaja îl biruiește!.. prin aluzii perverse, prin iluzii perverse, prin scenarii și programări pervers ironice și gLumețe... de la semețe limbi ce se dezbracă pe bani... până amețește săracool și cade în nepăsare și multă mâncare lingușitoare ca o răzbunare... foarte foarte luptătoare. |
Îndrăgostiți-vă de toate fetele făcându-vă pe plac...
Da, îndrăgostiți-vă de toate fetele frumoase făcându-vă vouă înșivă pe plac... amorului vostru propriu din voi așa încât acolo în iubirea curată să aveți credință bună și tainică și fierbinte spre slava lui Dumnezeu.
Adică atunci când vă vine să vă uitați la fetițele sodomei și ale gomorei care vă ispitesc cu strigătele lor și cu frumusețea lor neastâmpărată, când vreți să vă simțiți un mare faraon fariseu, stăpânul gLumii, când ca un rege tare vreți să faceți dreptate răzbunându-vă, când ca un șarpe viclean și rău vi se pune pata să pătați în ascuns îndemnând la îndrăznire cu vorbe lingușitoare ce fac trimitere la perversiuniuni... atunci... căutați să vă faceți pe plac unii altora la ce este bun și curat pentru Iisus, pentru Hristosul înlăcrimat din voi. Prin Cuvânt putem atunci să facem ceea ce-i place lui Dumnezeu să putem face asemenea lui Hristos și prin Cuvânt nu putem să facem ceea ce nu-i place lui Dumnezeu să putem face. Deci spuneți NU ispitei care-ți arată un viitor frumos și plăcut în timp ce în clipa de față ispitești păcătuind!.. privind și închipuind perversiunile ce vin din sarcina gLumii, sarcina deznădejdii! Prin Domnul s-a făcut și se face tot ceea ce e bun și curat și prin Domnul nu s-a făcut și nu se va face tot ceea ce nu e bun și e spurcat! Nu vă lăsați seduși ca p-roștii de prostia proastelor proștilor fățarnici ce vă ispitesc la dezmierdări! Căutați mai degrabă desmierdările respingând dezmierdările gLumii carece este credincioasă doar de fațadă ca să nădăjduiți că o să vă reaslizeze ea. Vă batjocurește, vă spurcă, vă omoară și vă face sclavi păcatului prin banii murdari! Șarpele cel rău și foarte șiret a frustrat-o pe Eva pentru ca astfel ea să-i facă pe plac semeției lui Adam în contra lui Dumnezeu așa cum se revoltase păcatul direct în numele lui Lucifer vrând să facă streaptease ca să se dezvinovățească cu toții. Nemulțumirea înseamnă lipsă de asumare și aruncarea vinei pe cineva... pe primul nevinovat pe care ți se pune pata crezând ca p-rostul c-o să scapi mai ușor!.. continuînd să păcătuiești în prezent în timp ce te ispitești cu un viitor berroric. |
Post negru la 'pictura' merituoasă!
Cînd mergi pe stradă printre oameni, prin mulțime, ai poftă de fete, de fecioare, să le vezi, să le mănânci din ochi... defapt acolo în tine e vorba de o poftă vicleană rea și perversă.
În ochiul tău se întâmplă o ispitire continuă spre trădare când s-arată ceva tineresc, ești dus spre mituire cu duhul minciunii măririi de sine, bun și cu multe merite și plin de experiență, matur, capeți o speranță deșartă râvnind la o viitoare hrănire frumoasă cu lapte și miere, vrei o întinerire și o remodelare cu un chip tânăr și frumos și puternic și feciorelinc desenat în amestecul acela care-ți place mult... ...Acolo în laptele și mierea cea foarte merituoasă se întâmplă incredibilizarea cea rea prin minciuna luptei pentru luptă, minciuna inversă, aluatul fariseilor, neghina vopsită dată la împrăștiat, dezgolirea și dezbrăcarea și descoperirea spre pâră și trădare, în sensul că pictând în ea ca într-o cremă dulce, desenând și pictând fetele ca pe nisip pentru ca să arate ele cât mai frumos să-ți placă, tu ca mare artist privind și lingând și mâncând din ochi capeți merite ucigașe și vrei să fii lăudat apoi de ele la toate meritele tale ucigașe dar tu nu realizezi uciderea lui Dumnezeu în voi înșivă... defapt meritele după care-ți ascunzi uciderile, meritele cu care dai să te lauzi nu sunt meritele tale căci tu ce merite poți avea ci alea sunt meritele pe care le-ai furat de la Dumnezeu, prin superstiții, mituri și bârfe de la gLume, le-ai moștenit de la părinți sau le-ai obținut prin talent pervers și lucrând singur cică fără niciun ajutor... ca un tip original, ca o cauză unică a succesului, a plăcerii și a fericirilor veșnice. E vorba deci de merite... de viață și de moarte, de minciună pentru pâră trădătoare sau minciună pentru păzirea tainelor sfinte . Și tu ca prostul credul și naiv privind fetele, fecioarele, tinerele, că și lor le place să le acorzi importanță și merite privindu-le, flirtând, adulând artistic, adulmecând.. îți vine să le mănânci ca pe înghețată ca să te lauzi de cât de frumos le pictezi tu în lapte și miere și atunci prin ochi îți iese o limbă ca de șarpe, ca de pisică sau alt animal ca să le lingi parcă din milă așa ca animalele ce-și mângâie puii ca să-i curețe, să-i spele, să-i iubească... doar că omul linge viceversa căci la om linsul e viclenie și tu nu faci altceva decât că te încânți, te încânți cu păcatul, cu mângâierea păcatelor și doar le ispitești și pe ele și pe tine ca să cazi în recidivă căci tu sevrotic fiind sigur vrei defapt altceva: să le prăjești și să le mănânci ca pe orice cărnărie albă sau bronzată, roză sau rumenită cu ochi alunecoși, înlăcrimați, dulci, și cu gesturi pline de capricii feciorelnice pe care ai vrea să le bei........ firește că le mănânci și le bei în timp ce ți-ar place să faci sex pervers cu ele, sex adulter, sex trădător, sex fantezist ce imită pozițiile trădării, prilejurile și obrăzniciile locurilor unde se poate întâmpla trădarea, înșelarea, încestul, lăcomia, căci omul viclean și rău și naiv și credul și necredincios se dă el tatăl acelei fete pe care o seduce... arătându-se un tată credibil, capabil, dibaci, jmecher ce nu se lasă fraierit, lacom și egoist pentru a face avere, pentru a se realiza, un tată al minciunii pentru a se descurac, un tatăl totalitar pentru a stăpâni și supune, imbatabil, neînfricat, tatăl a toate... și ea ca proasta credulă acceptă să-și lepede pe adevăratul Tată-Dumnezeu, pe proprii părinți trupești, pe frați, pe duhovnici, pe prieteni, pe apropiați... ca să se lasă amăgită cu înfierea la acest tată adoptiv... tatăl viclean, necredincios, ispititor-frumos și rău. Deci e vorba de merite furate cu care se laudă prostul fățarnic cu față cool în timp ce născocește frumuseți pictând în lapte și miere pe stradă privind la fete și fecioare tinere în timp ce le linge ca pe pui prin ochi... da' invers... adică nu spre milă și curățire și iubire ca animalele ci invers: spre pofte perverse, spre trădare și răzbunare prin viclenie! Ca să ieșim de acolo, din ispită și din calea cea rea ce duce la pierzare, Dumnezeu ne-a învățat să nu lucrăm noi ci EL prin noi, și nu pentru meritele noastre egoiste ci să lucreze El prin noi pentru meritele cele tainice ale Tatălui ceresc fiindcă slava Lui e bună și altruistă. Dumnezeu întotdeauna împarte meritele Sale cu omul chiar dacă defapt ale Lui sunt toate meritele oricărei lucrări și chiar dacă numai Lui Ii se cuvin toate laudele... El împarte sfințenia Sa cu toată făptura și cu toată creația Sa fiindcă e un Dumnezeu iubitor tainic și altruist tainic în iubirea Lui cea sfântă și curată și curățitoare. |
Viclenia ca cea mai rea furie superstițioasă a cruzimii.
Cînd te mânii, când te apucă furia și ți se aprinde nemulțumirea, tu defapt arunci vina pe altul cu ură și răutate căci combini, amesteci binele și răul așa încât tu să fii la mijloc de parcă punându-le în echilibru nu te mai privește ce faci și nici nu te mai atinge sau implică deloc. Când te înfurii în mintea din suflet combini răutatea minții și dorința crudă a răzbunării, a urii de moarte cu bunătatea lui Dumnezeu, cu bunătatea femeii sau cu bunătatea nevinovaților în timp ce simți că puterea asta rea te înalță și totodată mâncând acest amestec simți că te umplii de plăcere, crezi că e bun și că îți place gustul ăsta: bine + rău = meritele competente ale răzbunării.
Deci te înfurii amestecând ceva foarte rău cu ceva bun și plăcut rezultând un duh al răzbunării ce te înalță de sine mituindu-te cu socotelile tale competente, cu analizele și cu forța și puterea ce rezultă din comportamentul de fiară criminală ce îngrozește care îți comunică tot felul de grozăvii mituitoare. Și mergând mai departe, lăsând în urmă această furie venită din senin într-un pahar cu apă din pricina minciunilor neobservate, pentru că brusc ți se pare că ai fost victima râsetelor și batjocurilor ca un handicapat blocat, treptat devii supărat îndelung și apoi trist și rămâi așa multă vreme supărat că nu te-ai răzbunat, supărat și smolit așa ca o mască de fariseu împietrit și deunădăjduit ce-ți trimite semnalele puterii ca să te tot îndoiești hrănindu-te cu scepticism. E plăcerea și puterea vechii furii stârnită din minciuni viclene de care nu ești conștient și nu pricepi că ți-au schimbat și eronat mărturia. Mergând și mai departe și începând să te crezi un mântuitor (medic, vrăjitor, jude, profesor de știință, preot, sfânt, înțelept...) adică unul care vrea să iasă din deznădejde prin forțe proprii, începi să preschimbi furia în cea mai rea și cea mai cruntă mânie tăcută care se numește viclenie și răzbunare și așa ajungi să amesteci răutatea cea mai rea și gustul ei cel mai amar și cel mai toxic cu viclenia profitului trupesc cel mai dulce, cu ceva ce ți-ar aduce bine-dispunere trupească, plăceri, odihne,... așa ca o stare de bine foarte echilibrată și acest amestec toxic dintre răutatea cea mai rea și răzbunătoare și dintre profitul cel mai ascuns și cel mai accelerat, cel mai ușor, cel mai jmecher produce iluzia unui bine, ca un viitor de dorit cu gust plăcut în prezent și viitor pentru că ți-ai amestecat răutatea veche cu binele trupesc și iată ai mâncat cu plăcere părînduți-se că te-ai făcut mai mare. Deci asta este viclenia ca un amestec dintre o fiară scoasă din minți și un vierme mort foarte știutor și foarte șiret care muncește și se zvârcolește fără să se mai oprească oricât îi ceri să nu mai continue. Iar statornicia în viclenia asta devine o obijnuință prin repetata păcătuire și ori de câte ori ridici privirea iată că o ridici cu interesul acesta moroic de tip zombi, o ridici ca să te înalți în acest sevraj ispititor al păcătuirii și păcătuind ispitești înălțându-te viclean ca să atragi și să persiști în mândria asta a păcătuirii de parcă te-ai sfinți mereu înălțându-te ca un naiv deasupra de parcă ai avea și merite în furia asta neîncetată. Trist este însă că starea asta de viclenie continuă și de lucrare repetată a fățărniciei pentru slavă de la oameni nu o poți lua în seamă și deosebi căci modul ăsta viclean de a fi și de a te comporta cu maximă 'competență' și cu mare interes de profit pentru răutate ți se inoculează de mic din toate direcțiile așa fel încât ajungi să crezi cu siguranță toate minciunile gLumii, ale satanei și ale tuturor necredincioșilor încercând împreună cu ei sau ca ei tot felul de căi păgâne pentru ca să ieși din deznădejde și să te vindeci la capul cel rănit de moarte, la dorul puterii răutății din eul tău care cere mereu răzbunare pe mai mic și pe mai mare ca un fel de fotomodel celebru. Ca să ieși din această lucrare vicleană a plăcerii răutății semețe și a necredinței contrazicătoare și mereu îndoielnice și foarte precaute invers este bine să-ți dai seama că în tine lucreză viclenia în fel și chip fără să o poți vedea și fără să o poți lua în seamă... și pricepându-ți starea de viclenie plină de interese egoiste sau de interese ce se arată foarte frumoase și foarte altruiste de ochii gLumii, pentru slavă de la oameni, e bine să-ți hrănești ridicarea privirii nu cu meritele tale ca să te înalți și tu cu ochii ci să-ți hrănești privirea cu dorința de a fi ocărât nu ca să te arați victimă sau fachir ci spre a învăța practic să rabzi râsetele tuturor la adresa prostiei, urîțeniilor, viciilor, neputințelor, handicapurilor tale fără să faci din asta un merit personal ce-l expui cu talent fraierilor printr-un joc de teatru ieftin pus în scenă ca o vrajă ce stârnește efectele perverse și viclene ale meritelor crezînd că prin asta ai să scapi mai ușor, crezând că așa te eliberezi mai repede din sclavia și slugărnicia serviciului păcătos cu care te mândrești ca p-rostul. Pe scurt: ieșirea din viclenie și furie și răutate și fățărnicie necesită să realizezi cu mintea și să vezi efectiv că păcatul cel mai mic pe care îl faci foarte des este defapt păcatul cel mai criminal fiindcă nu-ți pare rău și ai iluzia că-ți face bine și te sfințește. Trebuie să pricepi că păcatul cel mai mic făcut cu ochiul devine viciul cel mare care va ucide pe Dumnezeu din tine pentru că vei ajunge să fi un martor corupt care vrea să fie mincinos pînă la urmă, pentru că vrea să se dea victimă și să se arate nedreptățit... e defapt minciuna rea care pârește și vinde minciuna cea bună care tăinuiește, e minciuna satanei, pentru care ai păcătuit și o vrei și vrei să o crezi și o crezi căci ți se pare că te ridică deasupra și că rezultă că nu ai păcătuit, logic, dar acolo deasupra nu e cerul ci e haosul trufiei și deci vei crede ca naivul că minciuna și satana te va ajuta să ieși din groza morții ce vine de la păcatul care știe că va murii și care te face să-l aperi pe el ca pe tine însuți în contra lui Dumnezeu... neluînd tu în seamă că vei fi o fiară haotică în trufia ei plină de privilegii și patimi avocățești lingușindu-te că scapi și tu pe alții și pui pile bune tot așa precum ai scăpat și tu ca un pilaș tot poporul de o rătăcire îngrozitor de mare ca o catastrofă....... ea e, ea e grija cea mare, grija gLumii, grija răzbunării pe Dumnezeu! ''Cine vrea să urmeze Mie să se lepede de sine și să-și ia crucea și să-și ducă crucea pe care i-o pune gLumea în spate și cu care-l chinuie și-l bate și-l ispitește și s-o ducă pe Calea Mea, ascultând de porunca Mea, de voia Mea... și răbdând până la sfârșit sigur va ieși din împărăsirea Cerurilor, din viclenia cea mai rea... din viciul ochilor ce caută să înșele pe Dumnezeu ca naivul orb ce nu pricepe, nu vede și nu ia în seamă crezând că nu e și nu-l privește.:66: Vrea să acopere că n-a făcut, Vrea să acopere că n-a crezut în ideea că cică n-a știut și că a uitat și că nu se referea la el... mustrarea. Nu se poate acoperi păcatul prin îndreptățirea lui cu același păcat sau cu un altul! Sufletul petrecerii gLumești carele ești ca un meșter se bazează pe necredință, pe viclenia necredinței, pe U, și pe meritele meșterului care face petrecerea să pară bună prin amestecarea răutății necredinței egoiste venită din bănuieli și minciuni cu plăcerea de sine foarte înălțătoare care te îndulcește prin iubirea de sine egoistă și prin altruismul deșertificator făcut de ochii gLumii... ...și toate astea ca să-ți înfiezi ficele și fii oamenilor ție însuți pentru pofte și sclavie și nu lui Dumnezeu ca să le facă El libere de păcat și de mândria vieții și beroismul morții! |
Postiți!.. tăinuind binele făcut de Dumnezeu împreună cu voi..
NU MAI PĂCĂTUIȚI! NU VĂ MAI MÂNDRIȚI CU MINCIUNA ȘI HOȚIA, CU NICIUN MERIT VICLEAN!
Oricine e fur și fură și n-are recunoașterea și recunoștiința curată nu poate să ajungă Dumnezeu ca Dumnezeu și nu va putea fii fericit niciodată! Pentru toți e pregătit regretul și părerea de rău ca împreună cu toți morții VT și NT și Apocalipsei să plângem pentru că n-am ascultat pe Dumnezeu ca p-roștii și ca fraierii și că în loc să-L punem pe El înainte și deasupra a toate am preferat mereu altceva și am pus deasupra numai grija gLumii: deznădejdea și mântuirea de ea prin răzbunare pe Dumnezeu. Pocăiți-vă, regretați și vă îndreptați viața și căile pentru apropierea Împărăției Cerurilor și nu numai de frica iadului și a pierderii comuniunii de iubire cu Dumnezeu și aproapele mai bun și mai sfânt. NU VĂ DISTRUGEȚI HARUL de peste voi! |
În minciună pârâcioasă și în răutate nu poate fi nicio plăcere adevărată.
Citat:
Deci postiți la viclenia meritelor viclene care nu este altceva decât un sevraj satanic și un viciu ascuns foarte grețos ce trage omul în recidiva de a se place pe sine făcând și refăcând fapta vicioasă din inimă și din 'iubire' și nu-i pasă că făcând așa a devenit o corcitură dintre o fiară sălbatică turbată și un vierme mort care nu mai poate să nu muncească la nesfârșit foarte competent la crearea și lansarea bombei atomice plină cu toate păcatele. Ce plăcere poate fi aia dacă vă înfiați la tatăl minciunii și șuntați și excludeți dragostea de la masă ca să ajungeți cât mai rapid să fiți apreciat de femeia gLumii pentru vrăjeală?.. femeia aia p-roastă care e mereu înfometată de toate aventurile sexuale trădătoare și de abundența luxului cel obraznic acumulat din furt și din corupția banilor murdari. Plăcerea fără iubire devine sex trădător adică o boală vicleană a ochilor ce se scurg mai rău ca organele ascunse... Deci nu-L șuntați pe Dumnezeu pentru a muncii voi de zor voia voastră plină de toate grijile deșarte ale gLumii ca să nu ajungeți o scursură ambulantă ce drege ca bucătarii din ochi cărnăria pentru a fi un combustibil perfect pentru bomba atomică plină ochi cu toate păcatele gLumii și cu toată mândria vieții necurate: pisma vicleană și ucigașă pornită spre răzbunarea iadului pe Dumnezeu! |
Obraznicool e mai trufaș ca permutarea și potrivirea.
Păcatool e dulce fiindcă omul are năravul ca ceea ce vrea el și ce gândește el să i se pară dulce. Și așa își amestecă dulceața pilită a pilelor voilor sale gândite cu dulceața ce vine din trup când își satisface poftele.. rele ca robotool. Și lipiciul acestor dulciuri nu e altcineva decât viclenia neascultării care îl bântuie pe om în fel și chip încât omul o confundă cu dracii diversioniști ca să arunce vina pe ei și să tragă cu gloanțe oarbe pline cu praf de minciună, cu ură și răzbunare, cu tot felul de vorbe goale în mai mare... ca până la urmă foarte repede și foarte curând să cadă pe topogan în petrecerea din borcanul plin cu viclenie unde un timp omul se lăfăie ca-ntr-un borcan cu miere de salcâm... spunând gLume și credibilizând cu minteres de luptă pentru luptă... da' nu e luptă întru credință contra păcatului ci e viclenie cu minteres viclean ce duce la fund..de borcan noaptea și ziua pe capac ca șeful.
Dar asta nu-i nimic față de nemulțumire, față de revolta și nemulțumirea combinată, față de nemulțumirea și revolta și răscoala ridicată din minciuni că cică nu i s-a dat dreptate sau nu i s-a răspuns drept sau nu a fost luat în seamă sau în serios... defapt urlând mai tare ca altul, bătând mai tare ca altul omul vrea superioritate în sfințenie adică la șefie căci omul prost e învățat să creadă în cel mai tare din parcare că cică dacă are mai multă putere atunci sigur e mai credibil, mai de ascultat. Și cum e învățat săracul om?.. păi în familie, la școală, pe stradă, în societate, în justiție... peste tot el învață că cel mai tare rău și cel mai de temut trebuie ascultat din moment ce poate face cel mai mult rău. Fiasco.. și iată cum omul s-a învățat să asculte de neascultare, de păcat, de mafie, de draci, de teroriști, de gLumea plină de poliție și armată cu generali iluștrii, de șefi, de bancheri, de oameni de știință absurzi, de medici, de profesori, de manipulatori, de massmedia și de tot soiul de bătăuși și practicanți de arte marțiale și de tot soiul de călugări cu interes pervers și de tot felul de politicieni foarte periculoși și foarte corupți ce dispun de putere. Și nici asta nu-i grav dacă te supui doar că tu ca vicleanul te folosești de ei tiranii răi și ipocriți ca să arunci vina pe ei mai ales când îți pârăști cu sinceritate naivă de smințișor frații mai mici ca să intre ei la munci și tu să scapi de pedeapsa de la șefi.... că te pune dracool să crezi că scapi dacă depui mărturie și ești sincer și te mai și consolezi că cică nu puteai să minți din moment ce ai jurat cu mîna pe biblie să spui adevărul și numai adevărul și dacă minți sub jurământ te bagă și pe tine... Defapt iată ce-ai făcut: l+ai pârât ca p-rostul fricos pe fratele tău mai mic și așa fratele tău a intrat la munci poate nevinovat unde va suferi rău de tot din vina ta. Deci de asta ar trebui să-ți fie frică: să-ți fie frică foarte tare că din neputință vei spune 'adevărul și numai adevărul' cu sinceritate și din vina ta fiindcă tu vrei să scapi tu mai ușor ca un smințișor va intra fratele tău mai mic la munci grele și dureroase. Nu există jurământ de la Dumnezeu care să te facă să te oblige să spui 'adevărul' despre fratele tău mai mic ci te-a păcălit justiția că e scris în lege să fii sincer și te pun ei să juri cu mâna pe biblie și tu spui ca p-rostul și gata crezi că ai făcut ceea ce trebuia. Păi AI PÂRÂT și ești mai rău ca mafihoții! Ei nu se pârăsc fiindcă-și ascund păcatul și vor să se scape între ei de răspundere știind că cu cât spun mai mult va ajunge șeful lor mai repede prins și îi va omorâ justiția corupților pe toți prin uneltele lui, deci ei ascund păcatul șefului ca să nu ajungă potera și la el sperând că o să scape ei mai ușor și de șef da' și de justiție dar oare și-a pârât Iisus ucenicii?.. chit că ei nu săvârșiseră nicio faptă rea. Dar ce are asta cu obrăznicia? Păi nu sari tu la bătaie ca ars ca să spui 'adevărul' și să te îndreptățești? Și obrăznicia stă în faptul că deși arunci vina pe altul și te cerți cu nevinovații, ai tupeul să iei numele, să îndrăznești ca în cea mai mare revoltă bazată pe minciuni să pretinzi cu viclenia celor de tip emo, sinucigași ca să se scoată victime ce întind coarda, că ești nevinovat și neimplicat însă tu chiar când vorbești frumos urlii cel mai tare și te lepezi de Dumnezeu cel mai mult ca să învederezi că cică El ar fi vinovat de prostie și de ceea ce ai făcut și de ceea ce faci tu spre credibilizare ca să te arăți că ai fii cel mai tare din parcare, cel mai tare sfânt... adică cică din pricina, datorită... și mergând așa logic-deductiv până la cauză... până la El îl acuzi de prostie cu multe răzbunări păcătoase, amenințări și șantaje pe care nu te sfiești să le faci și tot așa până te obijnuiești să îndrznești ca cu nepăsare să îngroși mereu gLumea ca supăratu'... deși știi foarte bine că pe parcurs pe undeva ai încurcat lucrurile cu viclenie și le-ai învârtit ca să iasă judecata înscenată exact așa cum vrei tu..victima susținând: ''M-au bătut sfinții și dacă mă-ntâlnesc cu ei precis că iar or să mă bată!''.. deșii frica îți vine din propria obrăznicie care a fost făcută publică chiar de către tine prin tupeu: ai găsit ceva și ai știut și îl acuzi pe celălalt că dacă n-a găsit și el și nu știe atunci iată e prost.... și te pui să-l dezveți... folosind biciul limbilor tale dezbrăcate, limbi urâte, limbi de om p-rost! Deci omul p-rost ce pentru o clipă i s-a părut că știe ceva și este ca atare extraordinar îi face p-roști pe toți ceilalți care nu știu ei ce-a găsit el la nimereală, pâra sinceră de mincinoasă ce e... și așa are el impresia că numai el știe și că ceilalți ar fi trebuit să fii știut!.. și dacă tac și nu spun gata sunt proști cu siguranță și e drept să te înfurii pe ei cu obrăznicie și violență de om foarte mânios ce mântuiește în mânia sa scoasă din minți de plăcerile obrăzniciei trufașe. Adică îi face proști mereu pe toți și nu-și dă seama ci se ceartă ca să fie el șeful... și sufletul petrecerii.. făcând pe plac... da' pe placool cui face el? Păi pe placool păcatoolui... și iată că am ajuns de unde am plecat... neascultarea are trenă lungă și plină de tot felul de păcate de toate soiurile.. și dulceața lor ține loc de iubire în om iar p-rostia de Dumnezeu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:35:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.