![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Problema care o are Maria,este ca nu vrea sa recunoasca ca este evreica ,sau simpatizeaza cu evreii,si nu imi dau seama de ce.De ce se ascunde,si nu spune pe fata?
|
Citat:
|
evreica ..daca mama si bunica ei sunt evreice.
convertita nu poate fi, ca trebuie sa treaca printr-un tribunal rabinic..si mai bine face 2 doctorate decat sa se coverteasca. simpatizeaza cu evreii ,da..ma intreb daca nu cumva aia perciunatii.. |
Citat:
Insa aia de care vorbesti, jidanii, au toata vina! |
Iertare
Dragii mei,
Adevarat va spun ca am invatat o lectie minunata de la aceasta fata sau femeie. Nu pot sa va spun despre ce este vorba dar va asigur ca veti descoperii toti la momentul potrivit. Eu sunt cel care a jignit-o groaznic pe private dupa care ea a postat tot dar ca sa ma protejeze (!) a ascuns numele meu. Toti in frunte cu mine ne-am straduit sa o demolam si a fost deasupra noastra cu blanzenie si intelepciune. O binecuvantez si o rog sa ma ierte ca Saul pe Mantuitorul. Pe toti ne-a ocrotit si n-a ridicat piatra si obrazul ei l-a intors mai bine ca un barbat. Nu sunt multe femei ca ea. Cititi-i fara partinire postarile. E demna si ne face cinste sa fie printre noi. E important sa ne ierte Ea pe noi caci am gresit in frunte cu mine pacatosul cel mai mare. Rugati-o sa ramana printre noi ! Asa sa imi ajute Dumnezeu ! |
Pentru toti pustii si cei care-i fac pe evrei jidani si jidani spurcati, vicleni samd.
Fiti cu maaaare bagare de seama ce "perle" scoateti pe gura!!! Hristos Mintuitorul nostru este FIUL LUI DUMNEZEU Pe de alta parte Yeshua, Iisus, este E V R E U!!! Deci ca urmare tatal Lui, Dumnezeu cel din Cer este evreu! Priviti deci cum va adresati voi lui DUMNEZEU! |
Citat:
Dumnezeu nu este evreu, Dumnezeu doar este. Iar Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu nu este evreu, el a fost primul crestin din intreaga lume. Credeam ca stii asta. Ca doar esti .... 'ortodox' (cu o mic). |
Eu nu cred ca cineva de pe acest topic a uitat ca Hristos a fost evreu. S-a vorbit doar despre atitudinea discriminatorie a evreilor fata de crestini si de aici s-a iscat "conflictul"...
|
Discriminarea la evrei consta DOAR in segregare pasnica de restul lumii.
La noi discriminare inseamna, sa-i ardem in cuptoare, sa-i gazam in camerele de dus, sa-i scufundam in Marea Neagra cind "chipurile" ii trimitem in Palestina, sa-i executam in masa, sa-i trimitem in pustie, in Ghetouri! Sa ne fie rusine! |
Citat:
Esti patimas, Dumnezeu nu este evreu. Dumnezeu este cel ce este si ne-a facut pe noi. Nu suntem pustii pe care ii vezi tu. Poate ca suntem oameni batrani sau la a doua tinerete. Lucrurilor le trebuie timp sa se discearna. Iar tu daca esti asa viteaz spune ca esti ortodox ca sa primim lectiile tale sau sa le ascultam. Ai macar acest curaj. Vrem sa invatam de la cei buni si stim si lectia iertarii fiind crestini. Iar din experienta mea nici binele nu il poti face cu forta. Toate la timpul lor dupa cum randuieste Bunul Dumnezeu. |
Citat:
|
Citat:
A ucis vreo 10.000 de evrei, cel mai probabil prin impuscare, si asa au luat jidanii si au inventat o minciuna, cum ca au murit nu atatia ci milioane de evreri gazati, torturati si schingiuti, au numit aceasta minciuna Holocaust si au propagat-o in intreaga lume. Dar de Holocaustul Rosu facut de javrele de comunisti ce se aude? Nimic ... in holocaustul in care chiar au murit zeci de milioane de crestini. |
Citat:
Sa nu imi spui ca evreii ii lauda pe crestini:68: cand ei fac urticarie daca vad Sfanta Cruce la gat... |
Citat:
Lectii sunt multe dar numai cei care aud pot intelege, cei invirtosati in titulaturi nu au cum. |
Citat:
|
doua obiectii are evreul imediat,orice evreu ..cand discuti cu el
1. vezi ca Iisus a fost evreu..dar tot ei au introdus in rugaciunile zilnice din sinagoga blesteme la adresa Lui. 2. cine l-a rastignit? ..romanii nu noi.decupalbilizarea asta au si primit-o oficial de la o anume biserica. |
Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, nu a fost evreu: http://mucenicul.wordpress.com/2009/...tate-istorica/
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Fratilor !
Le-am inchis gura la hulitori ! Ei nici macar nu stiau ca Moise si Ilie se inchina la Dumnezeu. Vai de ratacirea lor !
Binecuvatata esti in cer si pe pamant Nascatoare de Dumnezeu pururea fecioara ! Miluieste-ne pe noi pacatosii care te cinstim ! |
Citat:
|
Totusi esti evreica ? Iar ne dansezi pe toti ?
Citat:
|
Citat:
|
Matei 25:
31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale. 32. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre. 33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga. 34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 35. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; 36. Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine. 37. Atunci drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei? 38. Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat? 39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine? 40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut. 41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. 42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau; 43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat. 44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit? 45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut. 46. Și vor merge aceștia la osândă veșnică, iar drepții la viață veșnică. |
Prin versetul asta ai raspuns foarte intelept tuturor care au sarit sa muste, ...foarte la obiect Luisa!
|
Citat:
Tu o cinstesti ziua si noaptea pe Maica Domnului si te inchini ? Da ori ba ! Sau dispari definitiv ! Daca ocolesti raspunsul te blestem ! Ar fi bine sa raspunzi ! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sau poate ca si tu esti din aceia care vorbesc cu duhurile patriarhilor si a profetilor? Desi poate nu ar trebui sa-mi bat maxilarele degeaba..dar iti spun doar ca da, Ilie si Moise au aparut in timpul schimbarii la fata insa nu au spus nici un cuvint, documentat in Biblie, deci conjunctura acestui mister si relatia lui cu Iudaismul, CREDE-MA pe cuvint ca nu este pentru tine de dezlegat |
Citat:
|
Citat:
|
Pentru Andrei si Luisa
Va leg cu puterea Sfintului Duh sa spuneti care este Dumnezeu adevarat !
|
Citat:
Mai ai alte nelamuriri Ia de serveste! |
Citat:
|
Citat:
Insa in cugetul si rationamentul oamenilor, Dumnezeu nu va interveni caci le-a dat liberul arbitru si libertatea de a spune ce vor ei. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:06:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.