![]() |
Citat:
Am citit in profilul tau ca ai fost credincios si nu mai crezi. Imi pare rau daca nu mai crezi nici macar in Hristos. Si despre El ai dovezi ceva mai recente, de ordinul catorva mii de ani. Tot Vechiul Testament si faptele din Noul Testament. In fine, daca tot crezi in evolutionism, puneti macar intrebarea asta: cum se poate sa apara viata din nimic? Unul dintre postulatele biologiei este urmatorul: o celula nu se naste niciodata de novo. PS: Plec, o sa revin, daca mai e cazul. Ce inteleg prin evolutie: dintr-o specie sa apara alte doua specii noi, precum ramurile unui copac. Daca dintr-o specie apare doar o singura specie noua, aia nu e evolutia despre care vorbeste Darwin, ci microevolutie. |
Citat:
Nu pot sa-ti raspund la aceasta intrebare. Vad ca tot o tii pe-a ta. Exista si fosile cu acel "lup" initial... |
Citat:
La o urmatoarea depunere de icre o sa fiu atent. Daca la eclozare o sa iasa broaste testoase inseamna ca am dovedit ca evolutie exista. Astfel de dovezi astepti? |
Citat:
spun ca n-are rost sa te lupti cu ideea evolutiei pentru ca asa cum ai definit-o ea exista! Dovada? Pai, din specia OM se obtin dupa numai o viata, nu dupa mii si mii de ani, doua noi specii: sfintii si neoamenii! Noi alegem in ce sa "evoluam" si asta doar in cursul unei singure vieti! Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
"neoameni" ... smerenie si jertfa de sine ... aha ... |
Citat:
Certa-ma-va dreptul cu mila si ma va mustra, iar untdelemnul pacatosilor sa nu unga capul meu; ca inca si rugaciunea mea este impotriva vrerilor lor. Mai bine cearta decat lauda <3 |
Citat:
|
Citat:
definite de mine ci de Cineva mult mai calificat decat mine. Eu nu imi permit sa va incadrez in niciuna dintre ele, pentru simplul fapt ca eu ma consider a face parte din ultima, desi mi-as dori sa fiu in prima. Mi-ar place, insa, sa va stiu pe dvs in prima. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
Daca "lupul" s-a trnsformat in balena, asta nu este evolutie??????? |
Citat:
PS. Daca din lup a iesit DOAR caine dingo si nimic altceva si lupul ajunge pe cale de disparitie in timp ce cainii infloresc, nu e evolutie. |
Citat:
Acum vrei sa apara doua specii ... hotaraste-te ... Spui ca asta nu e teoria darwinista. Dar se pare ca nu o cunosti. |
Citat:
|
Evolutia presupune ca stramosul balenei sa fie o crustacee, de exemplu. Sau, ca sa nu vii si sa-mi spui ca e mamifer, o pisica.
|
Citat:
Dar daca ma gandesc bine ai dreptate. Si evolutia de la maimuta la om este doar o adaptare. Si maimuta poate sa mearga in doua picioare, are un oarecare grad de inteligenta, foloseste unelte, traieste in familii, cam la fel ca noi. Doar ca noi ne-am adaptat mai bine si am dobandit limbajul articulat. Iar de la asta si pana la ce este omul in ziua de azi tot adaptare este. Corect? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
de bine de rau, din acest lant lung care se numeste evolutie, tot mai gasim cate o za care sa-l completeze. dar tu ce dovezi poti sa-mi aduci pentru creatie??? mare parte din ele le-ai desfiintat singur cand ai zis ca pamantul este mai in varsta de 7000 de ani asa cum zice Biblia. |
Citat:
|
Citat:
PS: Si Biserica niciodata nu a luat zilele genezei mot-a-mot. Eu imi amintesc cat se poate de bine cum, acum mai multi ani, profesoara de religie a luat un ton serios si a spus sa nu cumva sa credem ca cele 7 zile sunt 7 zile de 24 de ore. |
Citat:
Dar cand un "lup" devine balena, asta ESTE EVOLUTIE. punct |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ce rost avea sa pamantul sa fie creat cu miliarde de ani inaintea omului? |
Citat:
Exista zeci de fosile care dovedesc aceasta evolutie. |
Citat:
ce spui tu nu se regaseste in teoria lui Darwin. este doar o concluzie a ta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pentru ca nu are nici o acoperire biblica sau patristica. Biblia spune clar, Dumnezeu a zis si s-a facut. In atotputernicia Lui, crezi ca avea nevoie de miliarde de ani ca sa faca Pamantul? Un bob de nisip in imensitatea universului. gandeste-te ca acum cateva sute de ani Biserice (cea din vest) te ardea pe rug pentru astfel de afirmatii. |
Citat:
Dar. Dumnezeu zice si se face acum, in clipa asta, un barbat in varsta de 33 de ani. Cat timp a trecut de la chemarea lui la existenta: o clipita. Daca ma uit la ADN-ul lui, ce varsta are: 33 de ani. |
Citat:
Suntem in plina evolutie ;) Dar nu mi-ai zis nimic de dovezile creatiei. |
Citat:
E doar un exemplu? Daca da, ce vrea sa demonstreze? |
Citat:
|
Citat:
Si omul se va schimba. Putem sa zicem ca evolueaza. Dar nu evolueaza in altceva...tot in om evolueaza. Si balena tot in balena evolueaza. |
Citat:
Sfintii s-au inselat? Nu, nu este adevarat. Daca Dumnezeu a facut lumea, a facut-o asa cum scrie in Geneza. A zis si s-a facut. Nu a zis ... voi face Pamantul ... si a muncit la el vreo 4,5 miliarde de ani. Sau la facut din prima si pe urma 4,5 miliarde de ani l-a admirat? |
Citat:
Hai ca le incurci rau de tot. Sfatul meu este sa nu mai incerci sa combini cele doua teorii. Studiaza, analizeaza si hotaraste-te in ce crezi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:14:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.