Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Sfanta Scriptura (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5014)
-   -   Avem voie sa bem vin sau nu? Abaut Domnul Iisus vin sau must? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13317)

osutafaraunu 27.08.2011 11:35:30

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 394110)
Depinde ce intelege fiecare prin extraterestru (in afara pamantului).

Corect.:26:

stefan florin 27.08.2011 11:39:19

[quote=osutafaraunu;394111]Corect.:26:[/QUOTE

mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva!

NeInocentiu 27.08.2011 11:54:03

[quote=stefan florin;394112]
Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 394111)
Corect.:26:[/QUOTE

mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva!

Depinde ce intelegeti prin Obiect Zburator Neidentificat.
Totusi, "obiectul" este identificat drept un car de foc.

Theodor_de_Mopsuestia 27.08.2011 13:08:03

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 394109)
mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!

Poate super jalnic. Va dati seama ca cei care cred asa sunt super-prone la vedeniile ozenistice ale lui anti...

Theodor_de_Mopsuestia 27.08.2011 13:16:40

Sa recapitulam:

o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta...

grasu77 27.08.2011 14:00:03

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 394045)
Tu, dintr-un pahar de vin, ajungi in starea pe care o descrii?

Nu dintr-un pahar, ci de la un singur pahar. Intreaba pe orice alcoolic cu cate pahare si-a inceput "ucenicia". Eu am inceput cu mai putin de un pahar.

laviniu 27.08.2011 14:05:52

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 394126)
o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta...

Frate, ai ce ai cu "alte planete", da vin cu o intrebare, ce e cu stirile de la tvu cum ca in mod cert am fost vizitati si ca apoi chinezii au fotografiat o nava in forma de scorpion?Intreb asta pt nu cred in halucinatii colective atat de extinse...Numai bine!
ps.interesant avatarul , pledeaza cumva pt "evolutie"?!?

grasu77 27.08.2011 14:07:04

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 394056)
Ptiu! Asta da erezie!
.

Si Vaticanul (sefii dvs. infailibili) crede in existenta unor civilizatii extraterestre. Si nu se refera la ingeri sau fiinte spirituale.
http://old.cotidianul.ro/vaticanul_c...tri-45844.html

Mai spuneti "ptiu! asta da erezie"?

laviniu 27.08.2011 14:07:47

Citat:

În prealabil postat de grasu77 (Post 394135)
Nu dintr-un pahar, ci de la un singur pahar. Intreaba pe orice alcoolic cu cate pahare si-a inceput "ucenicia". Eu am inceput cu mai putin de un pahar.

Nu-i mai bine de mine ca nu beau decat apa , ca multi alti romani si ne trezim ca ne-am "imbatat" cu h2o rece! Numai bine!

grasu77 27.08.2011 14:13:25

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 394126)
o parodie de sabat in locul duminicii;
..

Noi pazim ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si sfintit (ziua a saptea). Voi tineti ceea ce Dumnezeu nu a binecuvanta si sfintit niciodata (ziua intaia). Care este parodie si care este dragoste de Dumnezeu? "Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui" (1 Ioan 5:3)

P.S. Doriti sa deschidem un topic in care "sa recapitulam" o parte din schimbarile aduse legii lui Dumnezeu de catre Vatican (schimbari preluate, din pacate, si de alte biserici)?

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:20:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.