Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre suflet, duh si starea omului in moarte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11275)

stefan florin 29.12.2011 19:28:00

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 418836)
Bun, am înțeles că nu-ți aduc fericirea... dar sunt convins că absența lor te-ar face extrem de nefericit!

daca nu as mai avea nevoie de ele ca necesitati, nu cred. Doamne ajuta!

stefan florin 29.12.2011 19:29:08

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 418835)
Dar faptul că Biserica Ortodoxă susține că există mai mulți arhangheli cum ți se pare?

prietene, nu-mi raspunde la o intrebare cu o alta intrebare. Doamne ajuta!

bairstow 29.12.2011 19:38:38

Eu recent am mers pe strada cu prietena mea si un adventist ne-a oferit consultatie medicala. Eu stiam despre ce e vorba si ne-a oferit o carte adventista la pret de 15 lei imi pare. Nu intru in amanunte prietena mea a decis sa cumpere cartea care dupa aceea a interesat-o asa de mult ca nu a citit nici rezumatul din ea. Dar ce legatura este intre sarpele farmaceutic si biserica adventista? Sarpele care vindeca!! DAR MAI IMPORTANT ESTE CA IN ACEASTA CARTE SE DESCRIE FRUMUSETEA VIETII SEXUALE (IN CUPLU CE E DREPT) SI NI SE DA NISTE EXEMPLE DE SPORIREA PLACERILOR SEXUALE! E DAR EI AU O ALTA EVANGHLIE! SI ERA CARTE ADVENTISTA CU CITATE BIBLICE !

osutafaraunu 29.12.2011 20:55:15

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 418854)
daca nu as mai avea nevoie de ele ca necesitati, nu cred. Doamne ajuta!

Să faci foamea vreo 4 luni și apoi să te văd dacă mai gândești așa...
Eu sunt fericit că Domnul m-a binecuvântat cu cele necesare vieții și-I mulțumesc pentru asta! Nu fac parte din milioanele de nefericiți ce mor de foame pe această planetă.

osutafaraunu 29.12.2011 20:56:43

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 418856)
prietene, nu-mi raspunde la o intrebare cu o alta intrebare. Doamne ajuta!

Am crezut că astfel îți "pică fisa" mai bine. Era doar o întrebare retorică pentru a putea realiza penibilul situației... Bineînțeles dacă știi care e etimologia cuvântului arhanghel.
Anyway... oricum eram offtopic...

osutafaraunu 29.12.2011 20:58:54

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 418865)
Eu recent am mers pe strada cu prietena mea si un adventist ne-a oferit consultatie medicala. Eu stiam despre ce e vorba si ne-a oferit o carte adventista la pret de 15 lei imi pare. Nu intru in amanunte prietena mea a decis sa cumpere cartea care dupa aceea a interesat-o asa de mult ca nu a citit nici rezumatul din ea. Dar ce legatura este intre sarpele farmaceutic si biserica adventista? Sarpele care vindeca!! DAR MAI IMPORTANT ESTE CA IN ACEASTA CARTE SE DESCRIE FRUMUSETEA VIETII SEXUALE (IN CUPLU CE E DREPT) SI NI SE DA NISTE EXEMPLE DE SPORIREA PLACERILOR SEXUALE! E DAR EI AU O ALTA EVANGHLIE! SI ERA CARTE ADVENTISTA CU CITATE BIBLICE !

Bairstow, parcă ziceai mai sus că nu vrei să te bagi în discuții, iar acum te-ai băgat până în gât în spam offtopic...
http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1249.gif http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gif

bairstow 29.12.2011 21:24:24

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 418887)

Pai tu ma acuzi ca sunt off topic dupa ce recunosti si tu ca esti la fel?
P.s Ciao. Vred ca meseria ta este aici. Sau cine stie? Poate castiga altii pentru tine. Nu vreau sa am probleme. Oricum eviti faptele reale care arata ce e cultul adventist. O lucrare omeneasca!

osutafaraunu 29.12.2011 21:32:18

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 418892)
Pai tu ma acuzi ca sunt off topic dupa ce recunosti si tu ca esti la fel?

Mă exprimam la persoana I plural, dacă mă înțelegi... eu măcar încercam să răspund la o întrebare, nu să intervin în discuție netam-nesam cu subiecte incendiare - ca să folosesc un eufemism...

stefan florin 29.12.2011 21:50:51

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 418886)
Să faci foamea vreo 4 luni și apoi să te văd dacă mai gândești așa...
Eu sunt fericit că Domnul m-a binecuvântat cu cele necesare vieții și-I mulțumesc pentru asta! Nu fac parte din milioanele de nefericiți ce mor de foame pe această planetă.

am zis eu bine ca tu interpretezi mesajele mele la fel cum o faci ca Biblia. As zic ca DACA NU AS MAI AVEA NEVOIE DE ELE CA NECESITATI...nu as fi nefericit. Eu mananc si beau ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Doamne ajuta!

stefan florin 29.12.2011 21:55:10

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 418887)
Am crezut că astfel îți "pică fisa" mai bine. Era doar o întrebare retorică pentru a putea realiza penibilul situației... Bineînțeles dacă știi care e etimologia cuvântului arhanghel.

Arhanghelul Mihail (în ebraică מיכאל, Mîkhā’ēl, "Cine (este) ca Dumnezeu?"
„Arhanghel” - este un cuvânt compus din Arche și anghelos (Arche = „Conducător, Comandant, Cel mai mare, Cel mai înălțat”; anghelos = „Mesager, Sol, Înger”) și se traduce prin „Comandantul îngerilor”, „Cel mai mare Mesager”.
Asa si...care e problema?

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:10:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.