Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Parintii sunt impotriva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18566)

Igor_Paslusnik 12.08.2016 00:43:24

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628624)
Cu certitudine ca IPS Teofan ar fi fost luat la bataie daca nu ar fi avut stapanire de sine. Ma cam tem pentru viata lui cu asa bigoti la usa bisericii.

Bravo, soră ! Bravo ! Dă-i înainte, doamnă "duhovnic" ! Tot așa. Asta-i Ortodoxia, ăsta-i Creștininismul. Hai învață-ne tu pe noi, că doar ești "duhovnică", nu?

Mânca-te-ar Raiul... :)

Romowe 12.08.2016 00:44:32

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628624)
Cu certitudine ca IPS Teofan ar fi fost luat la bataie daca nu ar fi avut stapanire de sine. Ma cam tem pentru viata lui cu asa bigoti la usa bisericii.

Ultima data cind ma trezii din somn in strania realitate "Rominia", existau, inca, politie, lege si alte "fleacuri" de genul. Adica daca cinerva ameninta fizic un ierarh...poate deveni un catindat la sportul ocult numit eufemistic "scaparea sapunelului".

AlinB 12.08.2016 00:54:23

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628626)
Bravo, soră ! Bravo ! Dă-i înainte, doamnă "duhovnic" ! Tot așa. Asta-i Ortodoxia, ăsta-i Creștininismul. Hai învață-ne tu pe noi, că doar ești "duhovnică", nu?

Daca ar manca-o Raiul cum te maninca pe tine limba la debitat prostii edulcolorate cu ipocrite urari de bine, mare norocoasa ar fi.

Igor_Paslusnik 12.08.2016 00:54:54

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 628625)
Uite, eu nu inteleg asta: unii instiga la schisma, cu subiect si predicat, si nici cu o floare nu sint atinsi!

Mai greșește omul, hai să nu exagerăm. Sunt convins că și-a dat seama de greșeală.
Plus că nu a fost ales episcop în feciorie, e mult mai probabil să greșească. Dar cu epitimie, cu pogorământ, are Domnul grijă de fiecare.

Mai bine ne rugăm pentru PS Longhin, e un om minunat, dacă ai merge la Mănăstire la Benceni, să vezi cei peste 400 de orfani, de care are grijă, ți-ai schimba părerea despre el.
Chiar dacă e episcop, poate greși, oricum a fost foarte îngrijorat, la fel ca noi toți, nu?

Uite, măcar aruncă-ți ochii puțin peste clipulețul acesta. Mie mi-au dat lacrimile când l-am văzut prima dată :

https://www.youtube.com/watch?v=RsQlahqCcIA

Bucură-te-n Domnul ! :)

nacu simona 12.08.2016 00:56:31

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 628627)
Ultima data cind ma trezii din somn in strania realitate "Rominia", existau, inca, politie, lege si alte "fleacuri" de genul. Adica daca cinerva ameninta fizic un ierarh...poate deveni un catindat la sportul ocult numit eufemistic "scaparea sapunelului".

Eu nu-mi aduc aminte de astfel de incidente, dar nu e bine sa se intample.
Cred ca parintele Vulcanescu este in extaz, ca el indemna candva: "Sa mergeti cu huo la Partriarhie!"

P.S. Adica - fii atent - sa "mergeti", nu sa "mergem"!

nacu simona 12.08.2016 01:01:20

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 628626)

Daca ai fi de acord cu ceea ce spun, m-ar cuprinde panica.

Romowe 12.08.2016 01:02:53

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628631)
Eu nu-mi aduc aminte de astfel de incidente, dar nu e bine sa se intample.
Cred ca parintele Vulcanescu este in extaz, ca el indemna candva: "Sa mergeti cu huo la Partriarhie!"

P.S. Adica - fii atent - sa "mergeti", nu sa "mergem"!

Doamna, aveti o sursa publica? Asa a zis, textual? Un link, ceva? E foarte important: ca sa stiu ce si cine este in jurul meu, ca si credincios ortodox (vorbesc la modul general, cred ca toti colegii vor sa stie cu ce neorascolnicie avem de-a face). Asa caldicel cum sint, nu vreau schisma si altele de genul.

iuliu46 12.08.2016 01:03:20

Citat:

În prealabil postat de nacu simona (Post 628632)
Daca ai fi de acord cu ceea ce spun, m-ar cuprinde panica.

Ai grija pentru ca Igor vrea sa ajunga preot. Ma intreb cat timp ar trece pana sa-si bata tezele in cuie pe usa Patriarhiei. :71:

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 628633)
Doamna, aveti o sursa publica? Asa a zis, textual? Un link, ceva? E foarte important: ca sa stiu ce si cine este in jurul meu, ca si credincios ortodox (vorbesc la modul general, cred ca toti colegii vor sa stie cu ce neorascolnicie avem de-a face). Asa caldicel cum sint, nu vreau schisma si altele de genul.

Pai nu l-ai intalnit pe fb ? E clar din cum se manifesta ca ar trebui restras intr-o chilie. Si fara acces la net. :)

Romowe 12.08.2016 01:06:50

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 628634)
Ai grija pentru ca Igor vrea sa ajunga preot. Ma intreb cat timp ar trece pana sa-si bata tezele in cuie pe usa Patriarhiei. :71:

Daca se intimpla asta, imi voi uploada mentalul pe serverul SWTOR, apoi blow up hoitul! O lume in care un tip ca igorete administreaza Sf. Sacrament si episcopi altfel filantropi hulesc Tainele altor episcopi, e o lume de cacat. Mai bine in noile expansiuni Bioware. :)

nacu simona 12.08.2016 01:12:18

Parintii sunt impotriva

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 628633)

Iti spun sigur ca asa a zis, iar eu nu am crezut, si am zis ca poate nu este preot , ca e raspopit. Si am fost data afara de pe blog. Atunci nu auzisem de el, dar am cautat pe net si m-am convins.Dar nu mai tin minte pe ce blog era. Insa am comentat mult si pe Ortodoxiacatholica (tot al lui) si pe Ortodoxie Traditionalista, sau aici https://www.youtube.com/watch?v=-AER...re=em-comments

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:21:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.