![]() |
deci vsovi e ultima data cand iti mai raspund! am intrat pe forumul crestin ortodox mai mult sa citesc si sa ma folosesc decat sa-mi fac dusmani
Am citit si eu viata Verginiei, chiar si testamentul; ba am si intrebat, avand in familie si preoti ai B.O.R; Nu contest faptul ca in timpul vietii au avut loc minuni-Dumnezeu le stie pe toate- dar dupa moartea ei, lucrurile au cam scapat din frau si au intrat pe un fagas periculos, detasandu-se clar de invatatura Bisericii ortodoxe, ucenicii inventand o serie de grozavii-era nevoie de intemeierea unei noi biserici?sau de o evanghelie a verginiei?...deci s-a ajuns la un cult al virginiei! (Cartea care am rasfoit-o "Cuvantul Lui Dumnezeu" cu a cui binecuvantare apare?) Poi ce, noi nu l-am avut pe parintele Arsenie Boca? si dupa moarte ii spunem noi sfantul prooroc Arsenie? nu,ci il cinstim si asteptam clipa cand va vrea Domnul sa fie canonizat si sa ii spunem si noi sfantul Arsenie Sau nu am avut noi o gramada de slujitori ai lui Dumnezeu care au suferit in temnitele comuniste,luptand pentru apararea credintei stramosesti, suferinte poate mai mari decat ale Verginiei? dar i-am facut noi de la sine putere sfinti? Apoi ucenicii Verginiei nu prea tin cont de invatatura data lor prin testament: sa nu lipseasca de la slujbele bisericii (atunci cum e posibil mai vsovi sa nu stii ce e Pavecernita?), sa cinsteasca preotii care indiferent cum sunt au har si dar de a ierta pacatele, sa se roage la TOTI sfintii cu metanii pana la pamant,sa se spovedeasca si sa se impartaseasca cat mai des........ Iar ucenicii cei cuminti ce au facut? poi nu , cine nu e cu noi,cu sfanta proorocita verginia e impotriva noastra, preotii din BOR sunt comunisti nu sunt buni, hai sa ne facem noi lumea noastra si sa traim dupa niste reguli si scrieri de ale noastre asa cum ne place noua.Si uite asa au facut din tantar armasar. Treaba lor sau a voastra si drum bun! Iarta-ma ca te intreb dar am devenit curioasa: tu la ce slujbe participi? si ce slujba iti place tie cel mai mult? pentru ca sincer imi creezi impresia ca tu nu esti nici cu caruta nici cu teleguta; te-am mai sfatuit prieteneste sa-ti cauti un duhovnic in BOR pentru ca sigur te poate ajuta; mai citeste si altceva decat Cuvantul lui Dumnezeu de la Pucioasa Pacat ca nu ai participat la pavecernita-sunt slujbe inaltatoare, rugaciunile care se fac sunt balsam pentru suflet, iar in timp ce se canta "Cu noi este Dumnezeu"........nu-mi gasesc cuvintele sa exprim starea sufleteasca; mai poti incerca astazi daca citesti mesajul -mergi la o biserica apropiata din cartierul tau si ai sa te convingi, slujba incepe de obicei la ora 17-17,30; Nu mai vreau sa discut cu tine in contradictoriu, daca tu nu tii cont de sfaturile atator oameni (care au inceput sa te ignore,vazand incapatanarea ta) de ce m-as crede eu mai desteapta sa ma lupt cu tine? in fond si la urmei urmei Domnul ne-a lasat libertatea de a alege drumul pe care vrem sa mergem, ori cel stramt ori cel larg, asa ca.......drum bun si la revedere:103: |
Poi de sf Verginica (sfintzi sunt cei credincioshi pana la sfarshit Domnului shi cei ce vietzuiesc intru sfintzenia Domnului, iar atunci cand sunt shi canonizatzi deja nu shtiu ce este, atunci au fost canonizatzi, dar la unii sfintzi li s-au gasit moashtele dupa multa vreme, crezi ca pana i-au gasit shi i-au canonizat ei nu trebuiau veneratzi ca sfintzi?, dar nu vreau sa te pun sa venerezi pe nimeni, veneraza pe sfanta numelui tau shi e suficient, caci fiecare mic sfant are trecere inainte lui Dumnezeu) n-am sa te intreb cum se face ca deshi credeai shi ai iubit-o mai mult decat mine ca eu tzi-am spus ca nu pot marturisi ca o iubesc decat ca ma stradui cumva s-o respect, deci de aia spun pentru ca erai oarecum apropiata ca loc de ea din moment ce shtii ca au fost shi minuni prin ea, shi atzi discutat in familie sau impreuna cu unii preotzi apropiatzi, probabil din tot felul de barfe shi din nemultzumirile pe ucenici ai ajuns sa nu o mai iubeshti shi citeshti, dar e treaba ta, dar eu vroiam sa te intreb de Vladimireshti, ce potzi sa povesteshti despre acel loc, despre Trambitza nr 4, dar ai grija ca ai promis ca nu-mi raspunzi, roaga-te sa te ierte Domnul ca itzi calci iarashi cuvantul shi ai sa-mi raspunzi...
Poi nu shtiu ce este Pavecernitza shi nu mi-ai explicat... nu m-ai lamurit... ci m-ai trimis sa o ascult, sa particip, poi poate ca particip, dar nici nu shtiu la ce, shi nici nu ma prea intereseaz, mie imi place doar sa particip cumva, dar nu prea reushesc..."tipic, tipic shi la inimia nimic" sau ce patzesc eu: mandrie asha ca un fel de simtzire... nici eu nu vreau sa ne contrazicem, ca defapt eu nu ma contrazic cu tine shi nici tu n-ai facut-o intentzionat ci doar nu pricepi cum se poate ca: shi totushi sf Verginica sa fie shi totushi un Mare prooroc shi o sfanta Mare... vezi eu zic de ea shi imi pare ca o lingushesc asemenea lui Pisi ca nu simt ca ash iubi-o ci doar ma aflu in treaba sa vorbesc... poate mi s-a racit din inima, poate m-am ratacit cum spui dumneata, dar sigur te ratatceshti atunci cand te lashi ametzit ca cineva sa-tzi rapeasca ceea ce ai crezut shi ai iubit ca find dat de la Dumnezeu, Dar din Dar... deci fie eram ratacit mereu dar nu am vrut sa recunosc, fie m-am ratacit din plictiseala tot mereu marturisind Calea-Adevarul care duce la Viatza, dar precis din slava de la oameni am patzit-o, caci cautandu-mi vrednicia pentru slava de la ei am inceput sa ma racesc, dar daca nu marturiseshti Adevarul iar e rau asha ca: NU ESTE SECTA! (trambitza 6 shi 7 in ultima vreme cu atat mai mult cu cat ascultare cu dea sila nimeni nu este dator sa faca nimanui pe motiv ca Domnul o cere, asta sa shtii de la mine shi nu de la fratzii voshtrii shi ai mei Pucioshii) dar ash vrea sa imi povesteshti despre Trambitza nr 4, despre viatza shi lucrarea shi Darul primit de Veronica... caci eu nu shti decat ca artishtii in TV au facut un film despre ea shi shoriceii shi Pisica, motanul Dan-ila... Veronica, Veronica, fata draga shi frumoasa... care este povestea vietzii ei, stimata Veveritza, daca nu te superi... |
|
News
Citat din ultimul "Cuvânt al lui Dumnezeu" sosit cu norii la Pucioasa:
[COLOR=Blue]Vă voi da povețe, voi sta cu voi în sfat și vă voi mângâia și vă voi învăța și vă voi crește pentru ale Mele, și fericiți vor fi cei ce vor crește întru ale Mele, și aceia vor fi rodul Meu, căci lucrarea Mea cu voi este pentru [COLOR=Red]învierea morților, tată, și ei se vor scula și vor mărturisi pe Dumnezeu și lucrarea Mea de azi cu voi[/COLOR]. Amin.[/COLOR] (08 -03-2009) [COLOR=Black] Interpretare liberă: Cât de curând se vor împlini 40 de zile de la moartea lui Nicolae Ștoica (fostul "soț" al "Șfintei Virginia") și atunci va fi "adus" spiritul lui Nicolae pe pământ, ca să mărturisească el întregii lumi pe care a părăsit-o, ce mult rău i-a făcut el Verginicăi pe pământ atunci când a părăsit-o și cât de mult se căiește el acum. Și mai ales, să-i mustre pe cei care încă se mai răzvrătesc împotriva noilor "Guru" de la Pucioasa, liderii pucioshi, și să-i îndemne la supunere desăvârșită. Iar dacă nu se vor supune, vor păți și ei la fel ca și Nicolae Ștoica: vor fi "extrași" din lumea aceasta, că altfel nu se mai poate cu ei. [/COLOR] |
mariamargareta:
Citat din ultimul "Cuvânt al lui Dumnezeu" sosit cu norii la Pucioasa: [COLOR=blue]Vă voi da povețe, voi sta cu voi în sfat și vă voi mângâia și vă voi învăța și vă voi crește pentru ale Mele, și fericiți vor fi cei ce vor crește întru ale Mele, și aceia vor fi rodul Meu, căci lucrarea Mea cu voi este pentru [COLOR=red]învierea morților, tată, și ei se vor scula și vor mărturisi pe Dumnezeu și lucrarea Mea de azi cu voi[/COLOR]. Amin.[/COLOR] (08 -03-2009) [COLOR=black]Interpretare liberă [COLOR=darkorchid](raspuns liber)[/COLOR]: Cât de curând se vor împlini 40 de zile de la moartea lui Nicolae Ștoica [COLOR=darkorchid](e Stoica)[/COLOR] (fostul "soț" al "Șfintei Virginia" [COLOR=darkorchid](e sfanta, e sotz shi nu au sens ghilimelele)[/COLOR]) și atunci va fi "adus" spiritul lui Nicolae pe pământ [COLOR=darkorchid](ce este, incepi sa devii mama omidee? spiritul lui Nicolae Shtoica dupa 40 de liturghii va ieshi din Sheol shi se va ridica la Ceruri, da va fi adus de ingerii albi eventual)[/COLOR] , ca să mărturisească el întregii lumi pe care a părăsit-o, ce mult rău i-a făcut el Verginicăi pe pământ atunci când a părăsit-o și cât de mult se căiește el acum [COLOR=darkorchid](nu mai are ce marturisi lumii, dar nu-i exclus, ca din Ceruri sa-i dea Cale Dumnezeu sa spuna adevarul, deci aici intuieshti bine, nu-i exclus ca va marturisii apoi).[/COLOR] Și mai ales, să-i mustre pe cei care încă se mai răzvrătesc împotriva noilor "Guru" de la Pucioasa [COLOR=darkorchid](shi voi credetzi ca acolo e vorba de lotus? cine v-a prostit shi unde scrie? mie imi pare ca e vorba de un trandafir, ca lotushii te invatza ca sa zbori din floare in floare ca viespii, pe cand la Pucioasa e un trandafir dar fara spini, din ala fara spini)[/COLOR], liderii pucioshi, și să-i îndemne la supunere desăvârșită [COLOR=darkorchid](poi asha or sa se mantuie prin supunere desavarshita, dar nu lor ci lui Dumnezeu prin ei, ca supunerea nu este ceva rau decat daca te supune folosindu-se de Dumnezeu defapt tiraniei omului rau shi necredincios stapanit de ingerul negru in timp ce ingerul alb shade rushinat shi parasit shi abandonat, sadind in ucenic fie o tiranie cinica asha ca o mare bertate a distractziei, fie o lingusheala plina de defilare shi onor-mandrie revolutzijonarada)[/COLOR]. Iar dacă nu se vor supune, vor păți și ei la fel ca și Nicolae Ștoica [COLOR=darkorchid](e Stoica)[/COLOR]: vor fi "extrași" din lumea aceasta [COLOR=darkorchid](adica vor muri, bineintzeles, daca merg sa slujeasca shi sa-i lege satana)[/COLOR], că altfel nu se mai poate cu ei. [/COLOR][COLOR=darkorchid](ba se mai poate, dar cand or sa strige din gheena, atunci dumneata ai putea sa rabzi shi sa auzi strigatele infioratoare dupa ajutor? eu poate ca am sa rezist sa vad la altzii, ca am constata ca-s shi sadic shi cinic, dar dumneata?, daca eshti asha simpatica vazand corect ca batranul calugar avea nasul roshu shi privirea iscoditoare, crezi ca ai sa rezishti? dar n-ai observat ceva esentzial: ca forma gurii acelui Calugar anonim seamana cu un simbol Imparatesc de pe acoperamantul capului unor calugari, dar nu am mai gasit sa-tzi arat, e ca o frunza de ... ceva ce se foloseshte la Regi shi Imparatzi... shi asta n-ai observat, ca doar moshul ala era neesentzial shi irelevant, na valoarea mea... nu-i ashea?)[/COLOR] iar de veronica ce potzi sa-mi spui ca vad ca veveritza nu mai raspunde... ai vazut cum motanul Dan-ila te pescuieshte ca sa te puna la zita? itzi pune in unditza fericirea sub forma de viermishor shi-tzi promite ca o sa-tzi fie bine shi ca o sa faci dreptate... poi ce poate el sa dea ce nu are? poate sa dea motanul Dan-ila Viatza? el doar e mare dushman cu vulpitza care te invatza sa furi shi sa te strecori : pash, pash... prin lastarish... shi apoi sa te odihneshti de asha o mare truda... dar la final a sfeclito Elisabeta Bostan aratand ca trebuie sa te crezi vrednic shi sa te lauzi cu vrednicia ta, a prostit copii... dar povestea de la inceput e perfect adevarata: Bunicul il va intoarce pe nenea Lup pe dos... shi- sa-l vezi atunci ce va face el cu glasul lui ala gros sau ala ascutzit pe tocila. |
Îngerii colorați
Vsovi, Sfânta Tradiție a Bisericii împarte îngerii în cete, dar frăția ta te-ai luat după pucioshi ca să-i împarți pe rase: rasa albă și rasa neagră. Se vede bine că te-ai inspirat după ei și că ești la zi cu lectura scrierilor lor apocrife, care lansează în ultima vreme aberație după aberație. Ultima este chiar asta, cu rasele îngerilor.
Uite un comentariu apărut recent pe tema aceasta pe [COLOR=Blue]www.noul-ierusalim.info [/COLOR] [COLOR=purple]97.[/COLOR][COLOR=purple]Îngerul Albastru - [COLOR=Blue]Partea I[/COLOR][/COLOR] La Pucioasa continuă să se lanseze concepte teologumene noi și îndrăznețe. După indispensabila "[COLOR=red]înhristosire[/COLOR]" a creștinilor (singura care urmează să le garanteze mântuirea), apoi după concepția revoluționară și hilară a căderii îngerilor abia după căderea lui Adam, și nicidecum înainte [COLOR=black]–[/COLOR] așa cum ne învață limpede Biblia – iată că o nouă teorie, cu accente rasiale – cea a îngerilor colorați la piele (la pielea duhului), zguduie din temelii Ortodoxia. Deocamdată scenariul nu vorbește decât despre [COLOR=red]îngeri albi[/COLOR] și [COLOR=red]negri[/COLOR], dar e plauzibil că [COLOR=blue]îngerii albaștri[/COLOR] stau ascunși după cortină, așteptând [COLOR=green]lumina[/COLOR] [COLOR=green]verde[/COLOR] de la proorocița Guru, regizorul năuc de la Pucioasa. Până la urmă, sună chiar încurajator, să știm că există rasa superioară a îngerilor albi, care ne țin, discret, o trenă de lumină albă. Nu mai puțin important este să știm și că rasa neagră a duhurilor, inferioară și decrepită, este cea care ne vrea răul și deci va trebui să ne păzim strașnic de negroteii spiriduși care ne îndeamnă la rele, șoptindu-ne la ureche tot felul de blestemății. Cu toate acestea, nu putem să nu observăm o inconsecvență crasă a noilor teorii ale pucioșilor cu declarațiile lor oficiale, făcute în fața camerelor de luat vederi (cităm): [COLOR=blue]"Deci, în aceste 2000 de pagini pe care Dumnezeu le-a…le-a coborât în acești 50 de ani – deci, ea este Cuvântul auzit în acești 50 de ani – în aceste 2000 de pagini Dumnezeu nu contrazice Sfânta Scriptură, nu adaugă Sfintei Scripturi nici măcar o filă, ci pur și simplu în aceste 2000 de pagini Dumnezeu împlinește Sfânta Scriptură, o decriptează." [/COLOR](Această declarație exprimă o viziune a liderilor de la Pucioasa și a fost lansată cu ocazia unui interviu luat de Cristian Tabără de la ProTv). [COLOR=black]Să fie aceasta – lansarea de teorii inedite și contradictorii, ca venind din partea lui Dumnezeu – o nouă orientare, apărută abia după trecerea celor 50 de ani? Greu de crezut. Am văzut deja că au fost o sumedenie de exemple similare și mai înainte de anul 2006.[/COLOR] [COLOR=black]Deocamdată, până la validarea teoriei de practica liturgică, creștinii n-au altă alternativă decât să accepte (fără să înțeleagă) că teoria cu îngerii vopsiți – inexistentă în Biblie – nu-i aduce acesteia nimic nou, ci o decriptează.[/COLOR] [COLOR=black]Să exemplificăm cele spuse, cu riscul de a primi din nou acuzația că i-am furat drepturile de autor “Dumnezeului de la Pucioasa”. Textele care urmează sunt mostre din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 3 martie 2009 care se referă la acest subiect ( comentariile și evidențierile ne aparțin):[/COLOR] [COLOR=blue]“[…] răbdarea sfinților a fost în toate vremile salvarea Mea în vreme și biruirea îngerilor întunericului, care din pricina trufiei omului au căzut de lângă Mine, căci M-au părăsit pentru om.[/COLOR] [COLOR=blue][…]din pizma diavolului vrăjmaș, care l-a slujit pe om în clipa cea mai îndurerată pentru Dumnezeu, căci omul cel pus de Mine în rai a făcut neascultare lui Dumnezeu și a ascultat de sine, și îngerii i-au slujit lui ca și Mie, și de atunci omul Îmi face rău. De atunci sunt și îngeri negri, care îl scot pe om de la Mine dacă omul le-a înlesnit lor căderea lor din lumină, din slujba pe care ei o închinau Mie mai aproape decât toate cetele îngerești, și iată, cei ce Mi-au fost cei mai aproape slujitori Mi-au dat cea mai mare durere și apoi M-au vrăjmășit, căci au căzut în slujba omului, care M-a pedepsit apoi prin căderea lui din rai, căci voia de sine l-a scos pe om din brațul Meu și l-a aruncat pe pământ.[/COLOR] (Notă: Dacă au căzut și sunt în slujba omului, ar fi de înțeles de aici că diavolii ascultă de om! Rezultă că omul este cel care i-a îndemnat pe diavoli la răzvrătire, și nu invers.) [COLOR=blue][…]neascultarea îl face pe om liber de Dumnezeu și apoi omul nu mai are de înger tare pe îngerul cel alb și îl are pe cel negru de povățuitor, iar fața oamenilor de pe pământ adeverește aceasta,[/COLOR] (Notă: Se face și fața lor neagră)[COLOR=blue] ca și mintea lor, ca și lucrarea lor și a îngerilor cei aleși de ei ca să-i poarte pe ei.[/COLOR] [COLOR=blue][…]Duhul cel potrivnic Mie, care lucrează prin îngerii negri, Îmi însăgetează mereu fața și slava, căci aceștia se răzvrătesc pe Mine de atunci, de când cu om cu tot și-au pierdut slava și lumina odată cu neascultarea omului, și de atunci omul are pentru el un înger alb și unul negru, și puțini, puțini de tot sunt cei călăuziți de îngerul cel alb al lor[…][/COLOR] [COLOR=blue][…]Dar ce înseamnă îngerul cel alb în viața omului? O, cel ce este călăuzit de îngerul cel alb al său, acela trăiește numai în iubire de Dumnezeu și în [/COLOR][COLOR=fuchsia]ascultare[/COLOR][COLOR=blue] peste viața lui cu Mine, iar seninul este pe fața și pe inima lui și nu-l doboară pe el nici un rău de pe pământ și din om, și face bine în jur prin lucrarea îngerului alb, care îl slujește pe cel blând și smerit cu inima, care prin dragostea cea din Mine rabdă îndelung și nu judecă și nu se mânie, ci se apleacă și trăiește prin aplecare, căci aceasta este viața cea vie în om, slujită de înger alb.[/COLOR] (Notă: Se proclamă [COLOR=fuchsia]ascultarea[/COLOR] ca fiind virtutea ce mai de preț a adepților pucioși, față de liderii lor) [COLOR=blue][…]Iată, aceasta n-a putut să facă Adam, și era în rai Adam, nu pe pământ, și s-a ascuns în sine în rai fiind, și îngerul negru îl slujea pe el, căci trufia lui i-a căzut în întunericul lui pe îngerii care-l slujeau pe el, pe cea dintâi ceată a îngerilor lui Dumnezeu, iar când Eu, Domnul, l-am tras afară din el pe Adam ca să-l pun față în față cu el însuși și cu fapta neascultării lui de Mine, care a născut întuneric pentru îngerii slujitori lui, M-a pedepsit Adam cu despărțirea lui de Mine în loc să-și pedepsească ascunderea lui de Mine, căci el s-a despărțit de Mine și nu Eu de el atunci când aceasta s-a întâmplat, iar îngerul cel negru l-a condus mereu apoi pe el, pe când cel alb, cel sfânt, a fost biruit de el și de diavol. [/COLOR] Atențiune, puțină atenție acum. Vorbește însuși strămoșul nostru Adam, din ceruri: [COLOR=blue][…]Pentru păcatul trufiei lui dă omul să spună că nu ești Tu Cel ce dai să-i desfaci auzul și văzul, și iată, în trufie trăiește și în trufie moare omul, căci umilința cea dulce, slujitoarea îngerului alb și nevătămător, nu se face gust plăcut și sfânt în om, și omul scuipă peste această dulceață și ia în inimă și pe limbă gustul cel amar al îngerului negru și al păcatului îngâmfării și se lasă călăuzit așa. Plâng cu Tine după șapte mii de ani, uitându-mă la duhul trufiei omului, care din sine ia pentru pașii lui cei fără Dumnezeu, așa cum eu am făcut, iar îngerul cel negru al omului îl poartă cum voiește el pe om, pe când îngerul cel alb stă biruit și scăldat în rușine și în lacrimi din pricina celui trufaș, care se vrea biruitor.[…] O, greu este de omul care se face deștept în el însuși, căci unul ca acela se așează mai deștept ca Dumnezeu pe pământ și Îl lasă mic pe Domnul, iar îngerul cel negru îl poartă pe el apoi și pe toată lucrarea lui cea împotriva lui Dumnezeu! Omul are de la naștere un înger alb și unul negru, și se cunoaște când îl poartă unul sau celălalt.[/COLOR] Și din nou vorbește “Dumnezeul Pucioasei”, pentru tragerea concluziilor[COLOR=blue]:[/COLOR] [COLOR=blue][…][/COLOR][COLOR=blue]O, tot așa îi învăț și azi pe cei ce Mă aud de la acest izvor, dar răzvrătirea cea de azi asupra lucrării Mele din partea îngerilor negri, care-i călăuzesc pe cei îndoielnici [/COLOR](Notă: Este vorba de grupul de răzvrătiți de la Pucioasa, care de ani de zile n-o mai recunosc ca Guru pe “proorocița” Mihaela, îndoindu-se indirect și de autenticitatea “cuvântului” pe care ea pretinde că-l aude de la Dumnezeu)[COLOR=blue], Mă însăgetează mereu această răzvrătire. Tatăl însă Mă umple de putere [/COLOR](Notă:Înseamnă căFiul nu mai are putere în Sine, îndată ce este nevoit să Se întărească primind puterea de la Tatăl) [COLOR=blue]să-i dau omului învățătură, Eu și cei din cer. Amin.[/COLOR] |
Îngerii colorați
[COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=purple]97.[/COLOR][COLOR=purple]Îngerul Albastru - [COLOR=Blue]Partea a II-a [/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][…]Și acum, voi, cei unși în grădinița Mea de cuvânt, slujitori ai rugăciunii înaintea Mea,[/COLOR] (Notă: Este vorba de cei trei “preoți” ai Noului Ierusalim )[COLOR=blue] începeți jertfă pe altar [/COLOR] (Notă: adică, sărindare pentru cel mort)[COLOR=blue] pentru sufletul care a plecat nepregătit de pe pământ acum, pentru însoțitorul lui Verginica, fiilor. [/COLOR](Notă: Este vorba despre Nicolae Stoica, fostul “însoțitor legal” al Virginiei Stoica-Tudorache, înainte de a o părăsi definitiv pentru a se însura cu alta)[COLOR=blue] Acest fiu a fost slab, bietul de el, și a căzut sub [/COLOR][COLOR=fuchsia]călăuzirea[/COLOR][COLOR=blue] îngerului cel negru, iar îngerul lui cel alb a suspinat lângă el toată viața lui apoi.[…][/COLOR] [COLOR=blue]Pomeniți aparte numele lui, cu certare peste diavolul cel negru, care [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-a călăuzit[/COLOR][COLOR=blue] pe el, și apoi vom birui, fiilor unși. [/COLOR](Notă: De aici rezultă că îngerul cel negru și diavolul cel negru sunt una și aceeași entitate spirituală care l-a călăuzit pe Nicolae de când a părăsit-o pe Verginica. Nu se mai spune nimic despre perioada anterioară “dezertării” lui, când mulți creștini erau revoltați că Nicolae, în mod sfidător, “umbla cu sticluța” și “umbla cu mândruța” – alta decît Verginica, desigur. Ni se dă a înțelege însă că, pe vremea aceea, Nicolae colabora strâns doar cu îngerul cel alb, deși unii creștini mai invidioși nu vedeau în el decât un bețivan și un curvar) [COLOR=blue][…]Pe cei călăuziți de îngerii negri, care au putere prin răzvrătirea inimii omului, prin mintea de sine a omului, Eu, Domnul, îi îmbiu pe ei pe drumul crucii[…][/COLOR] [COLOR=blue][…]Căiește-te de tot ce ai împotriva Mea și mușcă-ți limba duhului [/COLOR] (Notă: cu dinții duhului, evident!) [COLOR=blue]și a trupului [/COLOR](Notă: cu dinții trupului, evident!) [COLOR=blue]când primești îndemn de la îngerul cel negru să te răzvrătești [/COLOR](Notă: Dacă diavolii sunt primiți cu îndemnuri de către om, ar fi de înțeles de aici că omul ascultă de diavol! Rezultă că diavolul este cel care i-a îndemnat pe oamenii la răzvrătire, și nu invers, așa cum se spunea mai înainte tot în acest text.)[COLOR=blue]și să te clatini de pe calea Mea cea de azi, fiule! Îngerul cel negru hrănește cugetul omului când omul se desparte de Mine, dar Eu Mă port cu înțelepciunea cea de sus după om și îi arăt prin ea pe îngerul cel alb, pe care să-l asculte și să-l urmeze și să nu-l lase pe el biruit de îngerul cel negru al vieții omului.” [/COLOR] Este surprinzătoare asemănarea – până la un punct – dintre teoria pucioșilor care proclamă superioritatea rasei albe a îngerilor din ceruri față de rasa neagră, și teoria mormonilor (alți inventatori de “Cărți sfinte”, atribuite lui Hristos) care pretindeau o superioritate a rasei albe a spiritelor care urmau să se întrupeze în oameni albi pe pământ. Liderii mormoni au lansat mai întâi teoria că atributul comparativ “mai nobil” este rezervat exclusiv pentru spiritele alese care se vor naște și vor deveni mormoni. Între această teorie și teoria fascistă a supremației rasei pure nu mai era decât un pas. Joseph Fielding Smith, al 10-lea președinte al mormonilor, afirma în [COLOR=blue]Doctrine of Salvation[/COLOR], vol. 1, pag. 61, următoarele: [COLOR=blue]“Există o rațiune pe baza căreia un om se naște negru și cu alte dezavantaje, în timp ce altul se naște alb, cu mari avantaje. Motivul este acela că noi am avut odată o stare înainte de a veni aici,[/COLOR] (Notă: adică, pe pământ)[COLOR=blue] și am fost ascultători, mai mult sau mai puțin, legilor care ne-au fost date acolo”.[/COLOR] (Notă: adică, în lumea nevăzută a spiritelor) În continuare, teza superiorității rasei pure este de acum fățiș abordată de Joseph Fielding Smith: [COLOR=blue]“Noi suntem curați moral, cel puțin egali și, în multe cazuri, superiori oricărui alt popor”[/COLOR] ([COLOR=blue]Doctrine of Salvation[/COLOR], vol. 1, pag. 236). De aici rezultă pe bandă rulantă o serie de aberații mormone: 1.[COLOR=blue] Cei ce au fost mai puțin ascultători în pre-existență s-au întrupat la naștere în oameni de rasă neagră;[/COLOR](Notă: Și la mormoni se proclamă așadar [COLOR=fuchsia]ascultarea[/COLOR] ca fiind virtutea ce mai de preț, care condiționează întruparea spiritelor albe în oameni de rasă albă) 2. [COLOR=blue]Aceste spirite au fost trimise pe pământ prin spița lui Cain, iar semnul pus pe Cain după uciderea lui Abel [/COLOR](v. [COLOR=#993300]Fac. IV, 14[/COLOR]) [COLOR=blue]este nasul turtit și[/COLOR] [COLOR=blue]pielea neagră[/COLOR]; 3.[COLOR=blue] În ceruri, a avut loc o rebeliune împotriva lui Dumnezeu, în urma căreia cei răzvrătiți au devenit diavoli și îngeri ai lor, iar cei indiferenți la sprijinul ce-l datorau pentru cauza dreptății au fost pedepsiți să devină urmași ai lui Ham. De aceea, urmașii lui Ham, care purtau în ei păcatul indiferenței sau lipsa de integritate la cauza dreptății, au devenit nedemni de preoție și de puterile ei; de aceea ei sunt împiedicați de la acestea, în aceste ultime zile;[/COLOR] 4.[COLOR=blue] Performanțele personale ale fiecăruia în pre-existență îi determină pe oameni să se nască: unii francezi, unii englezi, unii indieni, unii americani (dintre care unii vor fi „Sfinți din Ultimele Zile”, adică mormoni), ș.a.m.d. Ele aduc fiecăruia pedepse și recompense, după caz;[/COLOR] 5.[COLOR=blue] Rațiunea pentru care spiritele au fost născute în trupuri de negri este aceea că aceste spirite au respins Preoția lui Dumnezeu în pre-existența lor. [/COLOR](Notă: adică, un caz tipic de [COLOR=fuchsia]neascultare[/COLOR])[COLOR=blue] De aceea sunt oameni negri pe pământ;[/COLOR] 6.[COLOR=blue] Descendenții lui Ham sunt un popor blestemat, în timp ce descendenții lui Sem (semiții) sunt un popor ales. Din acest motiv există oameni cu pielea diferit colorată: neagră sau albă;[/COLOR] 7.[COLOR=blue] Persoanele nobile se nasc așa, cu noblețea în sânge; ele au avut din pre-existență o moștenire nobilă; [/COLOR](Notă: Similitudine clară cu rrromânismul proclamat pe cai mari și albi la Pucioasa, ca o moștenire nobilă, primită prin alegere divină) 8.[COLOR=blue] Conduita lui Ham i-a adus blestemul sclaviei; de aceea, sclavia negrilor este justificată și îngăduită.[/COLOR] Toate aceste argumente inventate și încă multe altele au fost ani de-a rândul exploatate de mormoni în scopul proclamării unei supremații a rasei albe în general, și a Sfinților din Ultimele Zile în special. În mod firesc, aceste idei au inoculat liderilor mormoni dorința de a perpetua în statul Utah un regim sclavagist în care negrii, proveniți dintr-o rasă inferioară, să fie în continuare la deplina discreție a stăpânilor lor. De unde se vede că propensiunea pucioșilor spre segregație rasială, naționalism bombastic și fascism religios nu este nici măcar originală. Doar dacă admitem că au avut același sfătuitor comun, [COLOR=blue]un[/COLOR] [COLOR=blue]înger cam albastru[/COLOR], am putea să ne imaginăm unele conexiuni transcendentale, care pun bazele unui ezoterism pseudocreștin polimorf. [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR] [COLOR=purple] 9 martie 2008[/COLOR] [COLOR=purple]Cu mulțumiri administratorilor, pentru amabila găzduire…[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
dar ce va facetzi cu edomitzii, care sunt roshii ca focul cel rau? sau cu pacatoshii galbeni ca ceara sa se topeasca de la fatza Domnului? ce va facetzi cu harappy shi cu albibinoshi, dar cu pisztruiatzii? ca acolo nu se vorbeshte ca oamenii ar fi negrii sau albi, ci ingerii! iar cum oamenii se lipesc cu ingerii pe la 5 palme cum spunea un prooroc monah intzelept atunci shi oamenii, de orice rasa ar fi ei, devin fie albi fie negrii, dupa cum shi-au ales, dupa cum shi-au strans, dupa cum shi-au pregatit veshnicia.
deci teoria gugugzclana mormorniceasca ar cam trebui sa cada din shtart... dar este aceiashi punere pe spatele Domnului a faradelegilor altuia, a "fratelui" morgmon sau gugugzclan sau fajgist sau cineshtie ce fel de om plin cu fel de fel de teorii ca sa ne dam noi jmegherashi, ca vazandu-i pe unii prin pacatele altora sa ii vedem pe totzi ca find o apa shi-un pamant iar noi prin asta sa ne inhaitam cu barashul shi juratorul de oameni pentru scornelile lui ala negru care a grait prin ispiton, mare iubitor de gLume pe seama lui Adam... shi Eva... pe seama omului decazut din ei. deci nu merje artificul asta cu aruncarea mocirlei unora pe ailaltzii, contaminarea cu lebra, aruncarea lui PISI in curtea altora ca prin asta sa ne dam noi vrednici, sa culegem aplauze de la publicul fraier, NU MERJE! M-M: "Vsovi, Sfânta Tradiție a Bisericii împarte îngerii în cete, dar frăția ta te-ai luat după pucioshi ca să-i împarți pe rase: rasa albă și rasa neagră. Se vede bine că te-ai inspirat după ei și că ești la zi cu lectura scrierilor lor apocrife, care lansează în ultima vreme aberație după aberație. Ultima este chiar asta, cu rasele îngerilor. Uite un comentariu apărut recent pe tema aceasta pe [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR] " poi draga M-M se vede ca inSoria ta, nu cunoshti scriptura shi nici nu vezi realitatea Caii-Adevarului care duce la Viatza, shi pentru asta fac shi eu ca sectantzii, ca shi asha ma credetzi sectant shi vretzi sa "ma ajutatzi" ca sa nu cad in "ratacire", iata itzi pun shi eu nishte intrebari ajutatoare: -nu cumva la Mormant disdedimineatza erau unul sau doi ingeri in straie albe? -nu cumva la Apocalipsa la sf Ioan Teologul a venit un inger asemenea Fiului Omului imbracat in haine albe ca zapada? -nu cumva Patriarhul Romaniei este imbracat in haine albe? -nu cumva un alt patriarh are partea ce-i acopera capul de culoare alba? -nu cumva portul nostru natzional este de regula de culoare alba? sa fie asta discriminare? shi se refera la culoarea pielii omului? sa fie asta discriminare facuta de om intre oameni? deci aceste incercari hilare ale voastre de transformarea lui Dumnezeu in secta sau guru sau mormormaiala sunt pure incercari de a se distra boborul pe seama credincioshilor, dar pentru ashtia e valabila vorba: "bobul lui se preschimba in taciune iar el se crede grau nedreptatzit" (Trambitza nr 3) pastreaza "Taina vorbei celei mari" pana se intoarce ea iarashi la Moshul Dumnezeu (Trambitza nr 2) unii se vor intreba candva de ce le este sufletul lor atat de rau shi de mandru shi de negru ca furmul shi furninjignea? vazand ca altzii il au alb ca zapada shi galben ca Lumina shi ca aurul probat shi lamurit in foc shi in fum? poi va zic eu: de la consum de 'zbini shi pălămide, omide.... devenind mici, mici tot mai mici ca nishte pui de limbrici, limbrici negurii, ca un fel de scai uscatzi, adevarate bombe cu ceas... shi sa-i vezi pe michidutzi cand se rastoarna iahtul, feribotul, cu ei, cum o sa se mai distreze femeia aia ce shade calare pe dracovenie, ori invers, dar o sa intre shi ei candva la apa, la apa grea, groasa, apa julfuroasa. Nu vreau sa speriu pe nimeni ca vad ca shi asha nu se sperie nimeni... de mine, shi bine face, ca nu-s de speriat, doar candva or sa incremeneasca ei cand cineva le va pune in fatza g+ogLinda aia adevarata, care o sa le arate chipul lor propriu shi berezonal... shi atunci sa-i vezi pe michidutzii-mutzii cum o sa se intrebe, "da' io di ce n-am haina de nunta?" mai asculta odata filmuletzul shi te rog observa ca batranul cu plete shi barba alba ca zapada spune [COLOR=blue]Dumnica shi Apocalips[/COLOR]: http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html |
Rasismul deghizat în haine colorate
[SIZE=4]Vsovi, de ce șmecherești? În textul respectiv de la Pucioassa se vorbește de 13 ori de "înger alb", de 16 ori despre "îngerii negri" și odată de "diavolul cel negru", dar niciodată despre "îngeri îmbrăcați în haine albe" sau "îngeri în haine negre". În schimb, frăția ta insiști, punând 5(cinci) întrebări care se referă numai la culoare hainelor! Nu despre haine era vorba, ci despre culoarea pielii. Asta rezultă foarte limpede chiar din text, și dacă ai fi citit cu atenție ai fi observat singur. Ia fii atent aici:
[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]"...și apoi omul nu mai are de înger tare pe îngerul cel [COLOR=Blue]alb[/COLOR] și îl are pe cel [COLOR=Blue]negru[/COLOR] de povățuitor, iar [COLOR=Blue]fața[/COLOR] oamenilor de pe pământ adeverește aceasta..." [COLOR=Black]Deci [COLOR=Red]fața[/COLOR] adeverește culoarea albă sau neagră, și nu [COLOR=Red]haina[/COLOR]. O teorie rasistă la care și frăția ta aderi chiar dacă nu-ți dai sea[COLOR=Blue][COLOR=black]ma,[/COLOR] [COLOR=Black]crezând că după marea Judecată oamenii vor fi [/COLOR]albi [COLOR=Black](cei aleși) și[/COLOR] negri[/COLOR] (cei aruncați): [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Blue]"...atunci shi oamenii, de orice rasa ar fi ei, devin fie albi fie negrii, dupa cum shi-au ales, dupa cum shi-au strans, dupa cum shi-au pregatit veshnicia." [COLOR=black]Albule, fii atent să nu ajungi negru![/COLOR] [/COLOR][/SIZE] |
mariamargareta draga, se pare ca ai intzeles perfect, poi sigur ca Dumnezeu e ra[SIZE=3]sis[/SIZE]t, shi v-a despartzi oile de capre, dar El, Cuvantul lui Dumnezeu le va despartzii shi nu noi pacatoshii... sectantzi shi eretici interiori.
[SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]"Albule, fii atent să nu ajungi negru!"[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] chiar asha am sa fac, am sa incerc sa-mi cresc atentzia ca sa nu ajnug un IEPURDRE alb, fiindca Dumnezeu e miel intre lupi shi nu iepurdre, nici intr-un caz iepurdre. (de la ie) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:51:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.