![]() |
Citat:
deci e clar shi adevarat, va ascundetzi dupa vorbe frumos meshteshugite, dupa ascultarea scripturii dar voi nu credetzi ca era shi este pururuea fecioara ci o femei obijnuita din popor, care a avut mai multzi copii, cu Iosif shi ca orice mama, shi Hristos nu este altceva decat un om obijnuit ceva mai "deshtept"... deci e clar, nici pe Hellen White ce a primit de la ingeri nu credetzi cand v-am explicat ca shi ea vorbea depre poarta cea pururea inchisa prin care a intrat doar Dumnezeu... deci are CLD dreptate ca ingerii lui antichrist va vetzi chema... shi nu eu spun despre voi in vre-un fel ci CLD ne-a cerut noua sa o respectam shi sa o veneram mai mult ca pe maica noastra care ne-a facut shi ne-a crescut, deci mai mult, shi spune ca daca nu era ea, Fecioara Maria, demult era pamantul dat pierzarii din pricina pacatelor oamenilor, dar pentru rugaciunile ei, a ascultat Domnul de ea shi de sfintzi shi s-a milostivit ca sa nu ne dea pierzarii... deci eu nu va acuz de nimic... caci nu cunosc gruparea voastra, biserica voastra, dar se pare ca a spus drept CLD caci din ce-mi spui dumneata eu asta am priceput... ca nu o cinstitzi deloc... shi mai lovitzi shi in sfintele sale Icoane spunand ca ne inchinam la imaginile sale in mod absurd... deci e clar o batjocuritzi... din pacate... o dar nu numai voi, ci pe cei ce nu ii mai cer nimic, pe aceia este ea suparata, pe creshtinii ortodocshi care nu o mai pomenesc in rugaciuni shi nu ii mai cer nimic... pe ashtia e ea mai suparata... ori pe aia care-shi arata o pioshenie fatzarnica fatza de ea... o falsa evlavie... bisericile alea sataniceshti care au inventat ca era imaculata asha prin minuni absurde shi nu prin indelunga lucrarea a lui Dumnezeu cu ea de mititica, prin ascultare shi credintza neindoilenica devenind preasfanta shi preacinstita shi nevinovata, prin rugaciune, dand lui Hristos trup nesupus stricaciunii caci era fara de pacat atat Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cat shi Fiul Hristos-Dumnezeu, dar fireshte fiind Domnul in trup omenesc cu fire omeneasca shi fire Dumnezeiasca neamestecate, putea fi omorat ca om prin varsarea de sange... deci e clar? nu eu v-am jignit ci voi singuri v-atzi bagat in pacat... faptele shi credintza voastra va acuza la Dumnezeu... iar sabatul cel nou: sabatul cel nou se tzine conform predaniilor apostolice shi a hotararii sf Constantin shi maica sa Elena ce s-au numarat cu apostolii, deci se tzine, de sambata seara pana luni dimineazta, precum in cer asha shi pe pamant, a fost o seara shi a fost o dimineatza, ZIUA intai, caci asha ne invatza Cuvantul lui Dumnezeu... shi astfel s-a facut Lumina, caci inainte Duhul Lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor shi intunericul era deasupra genunii... shi a zis Dumnezeu "Sa fie Lumina" shi a fost Lumina... shi a vazut Dumnezeu ca lumina era buna, shi a numit Dumnezeu Lumina ZI, shi intunericul l-a numit noapte. |
Citat:
|
Citat:
"Si Iisus le-a zis: «Eu sunt painea vietii; cel ce vine la Mine nu va flamanzi si cel ce va crede in Mine nu va inseta niciodata. Dar am spus voua ca M-ati si vazut si nu credeti. Tot ce-Mi da Tatal va veni la Mine; si pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara; pentru ca M-am coborat din cer nu ca sa fac voia mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine. Si aceasta este voia Celui ce M-a trimis, ca din toti pe care Mi i-a dat Mie sa nu pierd nici unul, ci sa-i inviez pe ei in ziua cea de apoi».“ (Ioan 6, 35-39) Sfanta Evanghelie dupa Ioan 6, 35-39 deci vezi draga Ionut ca nu trebuie sa avem asha o dragoste patimashe, ci o dragoste mantuitoare, caci tot omul este al Tatalui (caci daca fariseii shi saducheii shi ceilaltzi ii considera Domnul ca ai Tatalui, atunci tot omul este al Tatalui caci Chipul Lui Dumnezeu il poarta, unii, ca multzi se sulimenizeaza...) shi noi trebuie sa luam aminte daca nu cumva noi inshine nu cumva suntem mai rai, mult mai rai... caci noi shtim dar lepadam, lasam shi nu-i mai cerem nimic Psf Nascatoare de Dumnezeu... o uitam shi nu o mai consideram Maica noastra cea Mare... decat eventual asha dintr-o evlavie desharta... caci simtzamintele curate ale inimii ne-au fost formate shi suprascrise cu minciuni shi slava desharta... iar sarmanul vasiniec nu face altceva decat ce fac pe TV pe Discovery sau Animal Planet sau alte canale sa vorbeasca in termenii grozaviilor shi hulelor... asha ca o cercetare shtiintzifica... deci nu este el vinovat ca toata gLumea este la fel... inoculata... ori necredincioasa... asha ca n-are de ce sa-l baneze adminul... ca macar a incercat sa-shi disciplineze cuvintele... shi nu-i lucru putzin acesta ca sa-tzi grijeshti de limba. Dar unii o ascut asha ca lupul/lupii din capra cu trei iezi de Creanga... ca pana la urma erau mai multzi lupi daca ai vazut episodul acele de pe AnimatPlanet... |
Citat:
Nu-mi puneti in carca afirmatii pe care nu le voi face niciodata. Nu stiu daca mama Domnului Iisus Hristos a mai avut sau nu copii. Sfanta Scriptura nu lamureste acest aspect si nici nu are importanta. Va intreb, daca mama Domnului Iisus Hristos ar mai fi avut copii, nu mai este vrednica de cinste? Unde scrie ca o femeie este sfanta numai daca nu-si "cunoaste sotul"? Dvs. aveti nevoie de niste imagini supraomensti ca sa puteti da cinstea cuvenita unei persoane. Nici pe Sfintii Apstoli sau, in general, pe oamenii lui Dumnezeu din Scripturi, nu-i cunoasteti asa cum ii prezinta Sfanta Scriptura. Si asta este o mare inselatorie. In momentul in care-i veti descoperi asa cum ii prezinta Cuvantul lui Dumnezeu, nu veti mai fi in stare sa-i cinstiti. Referitor la ce ati spus despre Domnul Iisus Hristos, ne confundati cu musulmanii. Noi recunostem vesnicia si dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. |
Citat:
poi daca nu o recunoshtetzi drept pururea Fecioara Maria de dumnezeu nascatoare, insemna ca pe Hristos-Dumnezeu il consideratzi un fiu trupesc al lui Iosif shi astfel Domnul Christos, nu este altceva decat unul dintre Iudei, un simplu Nazarinean... oricat spunetzi despre El ca ar fi Dumnezeu nu facetzi altceva astfel decat sa ridicatzi un om la rangul de Dumnezeu... caci voi nici macar pentru cruce nu recunoashtetzi ca este Dumnezeu caci voi nu recunoashtetzi crucea ca altceva decat un idol, shi astfel ma intreb pentru ce il Consideratzi Dumnezeu? ca daca ar fi pentru Cuvantul Lui Dumnezeu pe care l-a marturisit Domnul, atunci atzi accepta ce este scris, dar voi negatzi ce este scris pe baza argumentelor vostre dupa care dositzi Calea-Adevarul ca sa nu mai ajunga nimeni la Viatza... deci eu nu va judec aici shi nu va pun cuvinte in gura... ci ma mir de tine cum potzi sa sustzii asha ca shi nevinovatul nishte enormitatzi atat de flagrante... doar ca sa ne contrazicem mereu? poi nu vreu sa te clatesc cu indreptari de la starea domniei tale, dar atunci de ce ai vrea sa ne clateshti dumneata? ca sa ne indreptatzim reciproc shi astfel sa cadem amandoi in groapa? ori pentru ce nu crezi macar ce spune CLD ca pe mine nu trebuie sa ma crezi ca eu sunt doar un mare pacatos mirean din BOR deci un om rau credincios... dar atunci daca spui ca nu hulitzi pe sfintzi, de ce nu-i credetzi, caci Domnul este cu totzi sfintzii, nu numai cu unii... cu Totzi sfintzii Sai, caci intru Sfintzti este CLD... in poporul credincios... ca daca i-atzi crede atzi primi invatzatura cea dreapta... dar asha umblatzi cu jalba baptishtilor in batza ca sa ne ducetzi pe apa sambetei, pe valea oltului... ma iarta daca v-am ranit... ca nu-s mai bun ca shi tine... |
Citat:
|
Citat:
dar are importantza shi asha marturisitzi shi voi ca shi intr-un documentar de pe TV ce punea sub semnul intrebarii Pururea Fecioria Maicii Domnului... poi nu este scris in scripturi ca erau logoditzi doar? caci Iosif ca shi logodnica o luase pe preasfanta Nascatoare de Dumnezeu... eu asha parca am citit, deci crezi dumneata ca Iosif care era un barbat drept cu viatza feciorelnica, nu respecta legea shi proorocii? , cand el sarmanul a vrut nici ca shi logodnica sa o ia cand a aflat ca este insarcinata shi doar Ingerul l-a indemnat sa o ia caci de la Dumnezeu este pruncul... deci putem presupune ca Necasatoritzi fiind au avut relatzii nuptziale? nicidecum, deci eu cred ca nu... iar fratzii Domnului am impresia ca erau fie copii orfani fie tzinand de semintzia lui Iosif ori a Mariei, copii ramashi sub ingrijirea lor... deci are o foarte mare importantza... |
Citat:
Dragul meu am o intrebare logica:Crezi tu ca in pantecele unde a stat Insusi Fiul Lui D-zeu,mai putea sta o alta persoana? Porunca spune:cinsteste pe tatal tau si pe MAMA ta...; Fiul Lui D-zeu permitea Maicii Sale impreunarea cu vreo persona?...Daca Iisus a cinstit-o noi care suntem cu totii "FRATI SI SURORI INTRU EL"nu trebuie sa-I urmam? |
Citat:
2. D-le Geony, eu sunt de acord cu dvs. Este posibil sa fie adevarat ceea ce vreti sa demonstrati. 3. Eu sunt un adept al crestinismului apostolic. Nu ma puteti obliga sa fac ceva ce nici Sfintii Apostoli nu au facut: ma refer la inchinarea la mama Domnului Iisus Hristos. Certati-i pe Sfintii Apostoli ca nu au pomenit, in epistolele lor despre Maria mama Domnului Iisus iar despre inchinarea la aceasta femeie sfanta, nici atat. |
Am uitat sa spun: consider subiectul inchis.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:06:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.