anita |
09.12.2009 15:59:39 |
Citat:
În prealabil postat de Danut7
(Post 189386)
Ti-am zis eu asta?Ti-am zis ca si din fapte si din credinta suntem justificati, mai ales din fapte care reprezinta viata credintei.Daca Hristos nu murea pentru noi , nu putem sa ne mantuim sub nici un chip si in nici un mod.Nici prin faptele noastre, nici prin nimic.De aceia in dar suntem mantuiti, ca Hristos a murit pentru noi cand inca eram in vrajmasie cu Dumnezeu, si departe de Dumnezeu.Litera ucide.Duhul este cel care da viata.
"Duhul este cel ce dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață." Ioan 6:63
"Cel ce ne-a învrednicit să fim slujitori ai Noului Testament, nu ai literei, ci ai duhului; pentru că litera ucide, iar duhul face viu. " 2Corinteni 3:6
Dar tu nu esti din adevar, de aceia poate ai inteles toate pe dos, la fel cum faci de obicei.
|
Nu sf.Biblie ne mantuieste ci implinirea a ceea ce scrie acolo.
Domnul Iisus spunee si despre biserica ,o singura biserica ,nu in sensul de cladire ci de comuniune crestina.
"Cine va primeste pe voi ,pe mine ma primeste"
Ei ,Sfintii Apostoli au fost alesi de Hristos ,la fel cum preotii sunt hirotoniti prin coborarea Sf.Duh.
Preotia este o sfanta taina ,nu oricine poate sluji ca preot.
|