![]() |
Incearca totusi sa raspunzi la intrebarea asta...
Deci, crezi ca exista posibilitatea ca firea pacatoasa a unor penticostali, sa poata dezvolta sentimentul de mandrie...tocmai prin prisma faptului ca se simt speciali, deosebiti, daruiti, merituosi, si pentru ca si ceilalti ii vad asa? Iei in considerare acest aspect, sau nu esti invatata sa te gandesti la el?:65: |
Citat:
Doamne ajuta! |
Citat:
"acest pacat ar putea sta cuibarit bine in sufletele unor penticostali!!!!!!" Fericita? Dar sa nu ai pretentia sa spun ca mandria e adusa de vreun dar al lui Dumnezeu... |
Citat:
Oricum , esti mult mai draguta cand vorbesti pozitiv. Insa cand ataci, vorba lui Alin, asteapta-te la contraatac. P.S. Mi-a placut mult relatarea ta. Doar cateva fraze sunt minciuni, sa zic exagerari, ca sa fiu mai dulce. Dar acele fraze schimba toata frumusetea. Si as fi sarit si daca ziceai o minciuna despte ortodocsi, fii linistita. Ti-am zis ca am o problema cu exagerarile. |
Citat:
|
Citat:
Incredibil Dori...! Sunt chiar cuvintele tale? Chiar ai "citit fiecare cuvant' stiind ca vei da socoteala pentru el? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Deci nu poti sa afirmi ca eu mint daca-ti spun ca autobuzul se misca si nu casele, desi pentru tine este foarte "adevarat" si vezi chiar cu ochii tai cum totul se misca in jurul tau, desi tu stai pe loc, linistita si privesti placut la perspectiva ta. Si chiar ai fi in stare sa-ti dai viata ca sa susti un "adevar" atat de real si perfect experimentat. |
Citat:
P.S. Chiar daca sunt in autobuz am invatat la scoala ca nu se pot misca niste case. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:00:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.