![]() |
Citat:
Exagerind, chiar daca mi-ar creste mie inca un ochi, acest lucru ar deveni o proprietate a omenirii numai daca ar fi esential sau ar da un avantaj statistic copiilor mei in lupta pentru supravietuire. De exemplu, intr-un spatiu cvadridimensional. |
Citat:
Om rational e cel ce ingaduie sa fie indreptat. Iar cel ce nu ingaduie sa fie indreptat e neom caci s-a coborat pe sine in randul dobitoacelor. (Sf. Antonie cel Mare) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Pisik, pana sa ne luam in cangi cu genetica si sa aflam ce exact vrei, hai o chestie mai simpla. Am mai ridicat problema asta si m-a amuzat spectrul raspunsurilor, da' hai sa presupunem ca imi depasesti asteptarile
DEFINITIA MATERIEI. REPEDE. |
Citat:
Citat:
Citat:
Vorbim maine. Daca am timp. |
Hai ca esti subtire. Inca unul care discuta de ratiune si stiinta si nu stie ce e aia materie. Marpha. Feriti, trece baiatul care gandeste la sigur, nu-si ocupa viata cu ipoteze.
"Nu de alta, dar eu nu sunt aici sa imi umflu muschii in fata ta." In mod sigur nu. N-ai muschi, deci n-ai ce-ti umfla. Si cat de rational gandesti iti promit ca ai sa afli acum si aici din cauza mea. Sau o sa afle tot forumul asta pe ce baza sacai oameni care nu-ti cauta pricina. |
Citat:
Definitia clasica a materiei este ca reprezinta ceva avind masa (energie) si volum. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.