![]() |
Citat:
Cred si ader la tot ce scrie in Geneza, asa cum e scris acolo, cuvant cu cuvant. Orice alta teorie care sa ne explice existenta e basm din punctul meu de vedere, oricate legi ar cunoaste respectivii, oricate fosile si dovezi si argumente si experimente si tot ce mai vor ei ar avea. Pe de alta parte nici n-am nevoie sa argumenteze creationistii stiintific chestia asta, cum ca eu as avea dreptate. I-am dat linkul lui topcat ca sa se distreze nu ca sa se incranceneze. Daca i-a iritat neuronul, too bad :) |
Citat:
|
Citat:
Ma intereseaza factorii de mediu, familia, istoria de viata, relatii, trasaturi de personalitate, modul in care percepe omul tulburarea, e constient de existenta ei sau considera totul normal, modul in care vorbeste/gandeste/se exprima, continutul gandirii, dispozitia afectiva, tulburari de apetit alimentar/sexual, somn, tulburari de perceptie (clara, halucinatii, iluzii), capacitatea de a-si concentra atentia, tulburari de memorie, comportamentul (inhibat sau din contra expansiv, bizar) inclusiv verbal, sexual etc. , reteaua de suport social (ce e acasa, pe cine se poate baza, cu cine discuta), calitatea vietii etc. Daca a mai avut episoade, ce le-a declansat, cum au fost tratate. Daca exista istoric de tulburari neurologice/psihiatrice in familie. Daca au fost traumatisme pe parcursul vietii. Daca au fost probleme la nastere. Daca au fost probleme de adaptare la scoala/la locul de munca. Si tot asa. N-as zice ca sunt chiar un automat. Dar na, poate altii asa ma vad :D Nu vad ce legatura are teoria evolutiei cu lucrurile astea. |
Iar dupa ce s-au identificat probleme, omul este consiliat, i se expun optiunile de tratament care sa-l ajute sa depaseasca episodul sau sa functioneze cat mai ok in familie/societate (pilule sau terapie sau ambele). Se discuta si se consiliaza membrii familiei etc.
Un efect terapeutic mai ales la nevrotici il are insasi discutia cu psihiatrul/psihologul, ca se simte ascultat si inteles , asa ca sunt cateva puncte aproape asigurate din start. Din nou, nu vad de ce ar trebui sa ma intereseze teoria evolutiei sau in ce fel m-ar ajuta sa functionez mai bine. |
Citat:
|
Citat:
Sau esti sincer interesat ? |
Citat:
|
Citat:
Suspansul ma va ucide softly :103: |
Citat:
|
Io nu inteleg ceva la credinciosii astia care se tot iau de evolutie ,ca nu e adevarata, ca nu exista dovezi etc.Ok presupunem ca evolutia e falsa.Dar alternativa ce e? magie??????? MAGIE MA?Face cineva poc din degete si apare totul?? suntem in sec 21 totusi
Decat sa criticati ce are vecinu mai bine uitati-va la ce aveti voi,e usor sa dai vina pe magie cand nu intelegi ceva. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:05:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.