![]() |
[COLOR=green]Albert Einstein a spus că...[/COLOR] [COLOR=green] [/COLOR][COLOR=green]„Nici o problemă nu poate fi rezolvată la același nivel de gândire la care a fost creată.”[/COLOR] :105: |
Basarabia este un copil înfășurat în sârmă ghimpată.-Grigore Vieru
|
Singurul obstacol în calea rugăciunii bine primite de Dumnezeu pare a fi "bogăția de patimi" pe care omul , prin pocăință, post și harul lui Dumnezeu, trebuie să o preschimbe în "sărăcia de păcate".
|
Citat:
[COLOR=green]Locuitorii Basarabiei sunt niște oameni debusolați, îndoctrinați dar, mai ales oportuniști care acum, după 20 de ani, realizează ce au pierdut în '89, când au ratat momentul revenirii la România. :53: Ce vor acum? O trambulină spre Europa și aceea e România.[/COLOR] |
[COLOR=green]"I-am spus doctorului meu că mi-am rupt piciorul în două locuri. El mi-a spus să nu mă mai duc în acele locuri." :57: |
"Pe cel ce nu asculta de un cuvant nu-l sili cu cearta ,ci castigul pe care el l-a lepadat adunati-l tie.Caci hotararea de a nu spune raul la inima iti va folosi mai mult decat indreptarea lui"
|
"Nu striga nimanui “ratacitule” fara a fi gata sa-l aduci pe drumul drept."
"Un om fatarnic are doua fete si niciun obraz." (Nicolae Iorga) |
Citat:
|
Să nu ne facem că nu observăm cum obsesia de a ne simți bine întodeauna și cu orice preț lovește adesea în oamenii de lângă noi .
|
Un om care învață pe alții, dar nu practică ceea ce învață, seamănă cu o fântână : tuturor le dă să bea și pe toți îi spală, numai pe ea nu se poate curăți.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:41:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.