Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   ETERNA INCHIZITIE VESTICA si nu se poate oprii, nu se poate opri... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18290)

GMihai 03.03.2016 15:20:58

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 615958)
Pai nu e clar domnu' avocat, chiar va faceti ca nu pricepeti sau nu va duce capul?

Nu e clar, care e diferenta intre amenda si inchisoare si intre 2 luni si 3 ani ?!

Dupa cum vedeti, legea are o plaja foarte mare pe care va faceti ca nu o cunoasteti, dvs. nu aveti?

Eu nu înțeleg ce nu înțelegi, Aline. Pentru orice infracțiune legea penală prevede un minim și un maxim special al pedepsei, deci, unde e nelămurirea ?

Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ?

"Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?

DragosP 03.03.2016 15:32:48

Dar de unde știi tu care este nivelul de suportabilitate fizica al copiilor mei?

Penticostalul Traditional 03.03.2016 15:37:37

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 616003)
Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ?

"Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?

O chestie de neinteles ar fi cine si cum decide daca palmuta nevinovata la funduletul obraznicului provoaca... suferinte.
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil?

Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna?

abaaaabbbb63 03.03.2016 15:41:58

Citat:

În prealabil postat de Penticostalul Traditional (Post 616005)
O chestie de neinteles ar fi cine si cum decide daca palmuta nevinovata la funduletul obraznicului provoaca... suferinte.
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil?

Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna?

Orice lovitura provoaca suferinte fizice sau psihice. Altfel, de ce mai dai palme extrem de usoare (mangaieri) daca nu ar avea nici un efect asupra copilului?

Hai sa fim seriosi, educatia cu bataia este bazata pe suferinta. Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere.

Penticostalul Traditional 03.03.2016 15:48:42

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 616007)
Orice lovitura provoaca suferinte fizice sau Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere.

Deci tu decizi aab-eule, dupa cate inteleg. :1:
Esti angajat al tribunalului?

Era o postare doar pentru descretirea fruntilor. Nu te forta...

AlinB 03.03.2016 16:32:39

Citat:

Eu nu înțeleg ce nu înțelegi, Aline. Pentru orice infracțiune legea penală prevede un minim și un maxim special al pedepsei, deci, unde e nelămurirea ?

Nelamurirea este de ce exista un maxim si un minim daca dupa tine, o "palmuta" intamplatoare provoaca aceeasi suferinta ca o bataie crunta si sistematica."

Nu stiu cum e in cazul violentei domestice, si binenteles ca nu ma astept sa o lamuresti, dar daca vorbim de doi care isi cara palme pe strada, legea prevede inclusiv varianta in care nu exista nici o consecinta penala.

Asa este sau nu?

Cadrul pentru acesta (fara consecinte penale) fiind care?

aubergine 03.03.2016 19:15:07

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 615960)
Ca tu mare habar ai de legea romaneasca ca de multe altele :24:

Pana si dl. avocat care se da in barcuta cu tine, se afiseaza ca un nestiutor si tu ai pretentia ca stii :21:

Nu am nici o pretentie ca asa e cum am zis, e o parere, eu am spus doar ce inteleg eu din ce scrie in lege, spre deosebire de d-voastra care sunteti sigur, fara nici un dubiu pe absolut tot ce afirmati.

Daca legea ar fi mai clara ar putea sa raspunda, clar legea este vaga.

Bine ca le stiti d-voastra pe toate. Ar trebui sa plece toata lumea de aici si sa va lase sa vorbiti singur ca si asa le stiti pe toate, pentru ce mai e nevoie sa scrie si altii ceva.

Atata aroganta si autosuficienta de cand sunt pe lume nu am mai vazut. Si nesimtire, mitocanie.

Dupa cum spunea cineva, dat fiind faptul ca va faceti de mult timp veacul pe aici, ma gandesc ca ori sunteti ceva moderator ori aveti ceva pile la admin, ca altfel nu imi explic.

Daca nu ati fost bannat niciodata pentru jigniri, desi altii au fost, e cea mai buna dovada a ceea ce am scris.

aubergine 03.03.2016 19:22:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 615961)
Asta e opinia ta, subiectiva, oricum e greu sa vorbim de una subiectiva din moment ce pentru tine o palma la cateva luni e tot una cu bataie crunta zilnica.

Ce facem, mai nou aducem fictiunea ca argument?

De acum inainte nu se vor mai aduce nici un fel de argumente in favoarea a ceea ce scriem, pentru ca oricum d-voastra nu le luati in seama, cel mai bine este sa citam din d-voastra ca argument, ce ziceti?

aubergine 03.03.2016 19:30:25

Citat:

În prealabil postat de Monnis (Post 615968)
Cazul recent Avramescu Cruz demonstrează altceva:
"Digi24.ro a prezentat ieri, în exclusivitate, intențiile Poliției de a o expulza din Norvegia pe Andreea Sorina Avrămescu Cruz, mama care a câștigat procesul cu Barnevernet, dar nu a reușit să-și ia copiii înapoi nici la un an de la emiterea unei decizii definitive în acest sens. Conform documentului comunicat familiei Avrămescu Cruz, declanșarea procedurii de expulzare ar fi fundamentată pe „abuzul dur sau repetat, amenințând, forțând sau limitând libertate de mișcare, exercitând violență sau insultând într-un alt mod” pe care l-ar fi exercitat mama asupra băieților. Or, procesul penal care poate confirma sau nu aceste acuzații este încă în desfășurare."
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...despre+decizia

Cazul Nan este deasemenea, un exemplu că Barnevernetul ăsta nu prea obișnuiește să dea copiii înapoi.
"Familia NAN a primit astăzi decizia finală în procesul care a avut loc săptămâna trecută în Norvegia. Din păcate, familia de maramureșeni a PIERDUT PROCESUL. Instanța și-a motivat decizia astfel: părinții nu au vrut să recunoască faptul că și-au bătut copiii."
http://www.activenews.ro/stiri-socia...-romani-129588

Sincer, sunteți prea încrezător în sistemul norvegian de așa zisă protecție.

Si d-voastra prea sunteti increzatoare/increzator ca toti parintii astia sunt curati ca lacrima.

aubergine 03.03.2016 19:34:44

Citat:

Asa intelege un om normal, numai ca dansul se face ca nu intelege.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:13:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.