![]() |
Traian Dorz.
|
mesaj editat
|
Citat:
|
@Maria: te las pe tine.
|
Citat:
Rugaciune Rugati-va pentru mine, rugati-va, biruitorilor, fericitilor. rugati-va in lumina in har si in adevar sa-ncep eternitatea ascultarii lui Dumnezeu a vietii in Dumnezeu a rugaciunii iarta-ma, Te-am cautat in petale, in chipul cel mai frumos, am crezut ca erai in clipa cea scrisa Te iubesc dar prea putin, Da-mi sa Te iubesc cu intreaga-mi fiinta! Tu Cel care, intreg locuiesti in mine, acum strain mie, lasa doar razele Tale sa straluceasca in inima mea. invie sufletul meu cel pustiit cum din piatra ai izvorat apa cea vie. Doamne, eu sunt orbul, deschide ochii cei din taina ai inimii, sunt cel mai ticalos dintre oameni - lepra pacatului acopera sufletul meu - Curateste-ma! Ajuta necredintei mele… |
Citat:
multumesc,trebuia sa fiu mai rapida :D sper ca nu a fost postata,nu am rasfoit toate paginile. este protagonista unei carti editate de editura Manastirii Sihastria http://www.ortodoxia.md/images/stori...a-blondina.jpg |
Este cumva Mama Blondina?
|
ea e,postati urmatoarea poza.
|
1 atașament(e)
Medic, poet, prozator si dramaturg, a fost inchis in temnitele comuniste vreme de 4 ani.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:10:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.