Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Dogmatica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5074)
-   -   Cele OPT EREZII ale "FERICITULUI" AUGUSTIN, ERETICUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17756)

abaaaabbbb63 19.04.2015 21:28:20

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 588355)
FELICITĂRI, Cătălin2, și cristirg, pentru mărturisirea lui Hristos, pentru transparență, pentru că nu vă temeți, pentru că iubiți cu adevărat, pentru că vă pasă și pentru că în Hristos, reușiți și reușim.

Gata, baieti si fete, a hotarat Mesia si cine a fost mantuit. :))

See you in hell, folks!

Igor_Paslusnik 19.04.2015 21:30:33

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 588364)
Emiliane, simplul fapt ca raspunzi la postarile male care sunt adresate lui Emilian dovedeste ca recunosti, chiar la nivel inconstient, ca esti Botos Remus Emilian, desi ai afirmat negru pe alb ca nu esti Botos Remus Emilian.

Uite, ai o noua sansa. Recunosti ca ai mintit si ca esti Botos Remus Emilian ?

Logica ta, nu-i logica mea...

Mă faci să mă repet.

Dar pentru că te iubesc atât de mult, mă repet:

Mihăiță, am terminat cu acest subiect demuuult.

Tu încă îl mai duci în spinare? Apăi, dă-i "nainte, să fi sănătos.

Doar să nu mai stai în rătăciri, în înșelările "romano-catolice", că îți spun sincer, ca un avertisment plin de iubire și ca unui frate, că nu ai să te mântuiești.

Se va ruga el, fiul tău pentru tine, dacă va fi ortodox, dar depinde câtă credință va avea.

Că dacă va merge la "bisericile", "romano-catolice", și va băga o monedă de un euro, să se aprindă un beculeț timp de 3 ore (cum e practica în Europa, în "bisericile romano-catolice" goale) nu vei primi absolut nici un ajutor, de la acel beculeț electric, îți spun de acum.

Deci, Mihăiță, eu sunt Igor Paslușnik. Încântat. Nu am treabă cu niciun Emilian. Dar repet, îl cunoesc și avem multe puncte în comun, fiind prieteni buni ;)

Dacă tu crezi sau nu, e alegerea ta.

Mântuire îți doresc.

iustin10 19.04.2015 21:35:43

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 588367)
Frate Iustin10,

Ticălosul de mine, eu nu vorbesc de oameni. Aș fi în prăpastie să fac așa ceva.

Ci vorbesc de credințe. De idei, concepte, mărturisiri. Credințe în demoni. Erezii. Idei de golire de tine însuți, cum spun budiștii, integrare prn budha, în nirvana. Concepții că noi suntem visul zeilor, cum spun hindușii.

Pe acestea le condamn eu. Pe acești hristoși mincinoși.

Uite: "Și nu fiți părtași la faptele cele fără roadă ale întunericului, ci mai degrabă, osândiți-le pe față." - Efeseni 5, 11.

Na, asta fac și eu, le osândesc pe față. Nu omul, ci păcatul. Înșelarea. Erezia. Minciuna.

Da, știu și sunt convins că acea "turmă mică" sunt acei 4%. Aceia "puțini", care află poarta cea strâmtă și îngustă sunt acei 4%.
Nu numai că știu sigur, dar sunt convins.
Iar ceilalți, știu și văd și simt, că sunt în întuneric.

Iertați-mă.

In prima parte vorbesti de idei ,de erezii ,in a doua vorbesti de oameni,caci cei 4% nu sunt idei , ci oameni .Cati oare din cei 4% se vor mantui ? Proroceste !
Caci daca cei 4% ar fi toti credinciosi , am putea zice ca cifrele au sens,si ortodox=mantuit . Dar orotodoxia nu este pasaportul catre mantuire ci este manualul catre mantuire . Doar cine ii urmeaza instructiunile e mantuit !

Igor_Paslusnik 19.04.2015 21:36:41

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 588368)
Gata, baieti si fete, a hotarat Mesia si cine a fost mantuit. :))

See you in hell, folks!

Nu știi ce vorbești, fiule risipitor, nu știi ce vorbești...

Cu adevărat, Mesia, Hristos, ne-a spus cine se mântuiește și cine nu.

La Judecată, când vei vedea cu ochii tăi Adevărul, și vei plânge că n-ai fost creștin, ortodox, pe când ți s-a dat atâtea șanse, atunci, va fi prea târziu.

Leapădă ereziile, din protestantism, vino acasă, vino și fi creștin. Fiindcă, nu, nu ești creștin, ești eretic. Ești în erezie, suflete.

Închiei, cu cuvintele lui Hristos:

"Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." - Matei 7, 21-23.

Dar câtă vreme vei sta în erezie, nu vei putea înțelege cuvintele acestea. Nu le vei putea trăi, ca și cum ai fi acolo de față, să le simți, să le înțelegi...

Mi-e milă de voi, vă compătimesc, sincer, cu durere adâncă... pe toți ereticii, sărăcuții de voi... frățiorii mei iubiți...

Barsaumas 19.04.2015 21:40:21

-------------------------------------------

Igor_Paslusnik 19.04.2015 21:41:27

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 588370)
In prima parte vorbesti de idei ,de erezii ,in a doua vorbesti de oameni,caci cei 4% nu sunt idei , ci oameni .Cati oare din cei 4% se vor mantui ? Proroceste !
Caci daca cei 4% ar fi toti credinciosi , am putea zice ca cifrele au sens,si ortodox=mantuit . Dar orotodoxia nu este pasaportul catre mantuire ci este manualul catre mantuire . Doar cine ii urmeaza instructiunile e mantuit !

Acuma mă iei la mișto, frățior iubit :)

Nu sunt prooroc, nu proorocesc. Ci sunt mărturisitor, mărturisesc. Eventual luptător, în războiul nevăzut, cu întunericul.

Și în prima și a doua parte, am vorbit despre credințe, cum ți-am spus. Dar ai citit ce ai vrut și ai înțeles ce ți-a plăcut. Mai departe nu te pot ajuta, e lupta care trebuie să o duci singur.

Ți-am explicat cât de limpede am putut, am fost cât de sincer și de deschis s-a putut.

Doar credința celor 4%, este mântuitoare și duce la Împărăția Cerurilor.
Doar credința "turmei mici".
Doar credința celor "puțini", care află poarta strâmtă și îngustă.
Doar creștinismul. Ce luptă contra ereziei.
Doar Ortodoxia.

Restul credințelor sunt minciuni, erezii. Și lupt împotriva lor, atenționându-mi frații, care rătăcesc prin ele, să iasă din ele.

Dacă crezi bine, dacă nu crezi, e alegerea ta.

Dumnezeu să-ți ajute. Și să ne ajute.

Igor_Paslusnik 19.04.2015 21:43:20

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 588372)
Vorba lui Bertrand Russell, macar in Iad voi intalni oameni interesanti si nu ma voi plictisi. :)
See ya there, aba4! 't was nice to meet u!

Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se îndeplinească.

AlinB 19.04.2015 21:47:17

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 588357)
Din fericire am renuntat sa mai bag in seama unii useri, ca de exemplu MihaiG, care mi se pare cel mai rautacios om pe care l-am intalnit vreodata.

Protestez. E nedrep! Titlul asta onorific mi-a fost initial atribuit mie!

catalin2 19.04.2015 21:51:43

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 588346)
Dar noi operam cu oameni,si e sinistru sa spui ,tu te mantuiesti ca te ai nascut in Romania ,tu nu te mantuiesti ca ai avut ghinionul sa te nasti in China,si sa nu fii prinytre cei 0,01 % ortodocsi de acolo .
E o matematica sinistra,trebuie sa ne limitam la concepte si sa lasam oamenii Stapanului lor

Cum spuneam in alt mesaj, nu dupa logica noastra e invatatura revelata. Protestantii nu au invatatura stabilita, de aceea talcuiesc ei, dupa logica lor. La ceea ce intrebi raspunde exact sf. Ignatie Briancianinov.
Nu doar cei din China, toti trebuiau sa mearga in Iad dupa cadere. De aceea a venit Hristos. Apropae toti musulmanii stiau ca exista crestinism, de ce nu s-a convertit aproape niciunul la crestinism? Rusii au avut de mult timp misiuni in China, dar nu s-a prins aproape nimic.

Barsaumas 19.04.2015 21:51:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 588376)
Protestez. E nedrep! Titlul asta onorific mi-a fost initial atribuit mie!

Pai nu fi zgarcit, si urmeaza exemplul celor de Hollywood, cu oscaru' lor. Sau premiul Pulitzar, intre scriitori. Ce, nu se pot imparti? Catalin e in centrul Romaniei, in Brasov, tu in Moldova, Mihai in Timisoara. No, e echitabil si geografic.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:08:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.