Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Păcatul susținut de Presedinte ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18658)

cristiboss56 02.11.2016 22:33:31

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 634799)
De ce? Nu intreba. Eu nu-l urasc pe Ioan. Avem diferente de opinii, uneori, si chiar daca mai sar scantei, atat timp cat subiectul trece, omul ramane. Multumesc lui Dumnezeu ca nu NU urasc si nu pastrez in suflet vorbele grele ale altora, daca ele sunt. Nu stiu insa cum reusesc ceilalti sa treaca peste vorbele mele grele?
Iata si poezia de care spuneai:

Nici Ioan nu tine ranchiună, e vorba doar de mândria ce ne macină pe toți, in rest sunt doar clipe nedorite si atât :)
Mulțumesc mult pentru postarea poeziei.
Doamne ajută!

cristiboss56 02.11.2016 22:40:33

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634806)
Imi cer iertare ca te-am necajit.

Vezi că si pe mine m-ai necăjit , când mă accepți in lista de prieteni , când mă stergi , si mai vrei sa ne reîntâlnim la tine acasă sau la Sf.MERCURIE :)

Mosh-Neagu 03.11.2016 00:28:33

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634806)
Hai, fie, in amintirea tineretilor tale (si ale lui Cristiboss care se pregateste sa infrunte hidra pensionarii), sa le lasam pe toate uitarii. Cele rele sa se spele...
Imi cer iertare ca te-am necajit.
Al tau frate mai mic,
Doamne ajuta!

Rau cu rau, dar mai rau fara rau... Sa ne bucuram ca inca mai tinem cont unii de altii... Este un semn ca ne pasa. De obicei nu ma implic... Cu tine e... altceva. Nu vanatoare, ci (poate) compatibilitate pe alocuri. Ti-am verificat sufletul cu multi ani in urma si stiu ce poti.
Eu n-am de ce sa te iert, fiindca... nu ma supar. Daca tu ai fost suparat, iarta-ma, te rog! Nu sunt cu nimic mai bun decat altii; dimpotriva...

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 634807)
Nici Ioan nu tine ranchiună, e vorba doar de mândria ce ne macină pe toți, in rest sunt doar clipe nedorite si atât :)
Mulțumesc mult pentru postarea poeziei.
Doamne ajută!

Mandrie? Noi? Noooo! Eu nu recunosc nimic! ;)

stefan florin 03.11.2016 09:07:43

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 634705)
Într-adevăr, e gravă afirmația asta, venind de la ministrul Justiției. Și mi se pare că nu e prima dată când o face.

Dar cum spunea și Iuliu: nu se refuză nimănui dreptul de a se căsători... cu persoane de sex opus; pentru că asta este definiția căsătoriei. Unii vor s-o redefinească, asta e problema.

Însă nu e vorba de încălcarea niciunui drept. Duminică dimineață la Universul Credinței a fost și un reportaj pe această temă. Sunt câțiva avocați care explică mai bine cum stau lucrurile. Între altele, despre neîncălcarea drepturilor nimănui și despre faptul că nu există o presiune a UE, la nivel juridic, pentru redefinirea căsătoriei în sensul de a-i include pe homosexuali.
Vezi după minutul 51:13.

poate urmeaza o casatorie dintre un om si...un delfin, caci tot spunea tovarasul Cernea ca si ei sunt persoane non-umane. Putem refuza dreptul lor la casatorie daca se iubesc?!

suslik 03.11.2016 10:07:17

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 634826)
poate urmeaza o casatorie dintre un om si...un delfin, caci tot spunea tovarasul Cernea ca si ei sunt persoane non-umane. Putem refuza dreptul lor la casatorie daca se iubesc?!

:31::31::31:

what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.

ioan67 03.11.2016 10:07:45

Putem, Florin, altfel riscam un precedent periculos. Ar incepe si gainile... Si hop, recadem in poligamie!

stefan florin 03.11.2016 10:26:28

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634834)
Putem, Florin, altfel riscam un precedent periculos. Ar incepe si gainile... Si hop, recadem in poligamie!

cred ca ti-ai dat seama ca mesajul meu anterior a fost o ironie!
ps: prin posibila legalizare a casatoriilor homosexuale, deschidem o cutie a Pandorei

iuliu46 03.11.2016 11:10:31

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 634833)
:31::31::31:

what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.

Asta cu scarbosul e de pus in rama. Ori acceptam ca si zoofilia de exemplu este
"parte a caracteristicilor umane" si nu numai ca exista si la animale, ori acceptam ca si ceilalti au dreptul sa vada scarbosul si in relatiile homosexuale.

ioan67 03.11.2016 11:29:35

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 634837)
cred ca ti-ai dat seama ca mesajul meu anterior a fost o ironie!
ps: prin posibila legalizare a casatoriilor homosexuale, deschidem o cutie a Pandorei

A Galinei, frate, nu a Pandorei...:)

DragosP 03.11.2016 11:49:43

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634546)
Dragos, mai scriu postarea asta si ma retrag din discutia de fata. In primul rand pentru ca s-a ajuns la niste balacareli la care nu mai vreau sa particip.

Știi când ai scris cele de mai sus?
Nu? Dă click pe ">" din dreapta numelui tău.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:08:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.