![]() |
Nu vreau sa intervin in discutia extrem de interesanta despre ortografia crestina, dar as fi curios sa aflu ce legatura are cu titlul topicului.
|
multumesc mult pt explicatii. Nu e din intelepciunea mea ci preotul a zis intr-o duminica la biserica + am participat la o conferinta cu parintele Sismanian si alta cu parintele Serafim Badila. Intr-una din ele cineva a pus o intrebare de genul asta si a zis parintele ca ereticii le fac. Cred ca e vorba de Sismanian nu mai stiu sigur. Si eu asta vroiam sa stiu daca este pacat sa citesti.
|
atei
Citat:
Doamne ajuta! |
atei trebuie sa fie respectati la fel ca si toti ceilalti oameni... nimeni mai presus decat altul.
|
Intrebatii pe atei : ce a fost mai intai ? oul sau gaina ?
|
Ateii sunt rodul educatiei comuniste. Daca au mai si trait intr-o familie in care Dumnezeu era pus la colt- indiferent pentru ce motive, nu avem voie sa-i judecam. Dar are grija Dumnezeu sa-i intoarca la credinta fie si prin incercari sau bucurii. Cunosc persoane care se declarau liber cugetatoare si acum isi recunosc conditia de crestin. Timpul le rezolva pe toate.
|
Apoi, daca au sansa sa stea pe langa un crestin traitor...Dumnezeu ajuta.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:08:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.